icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

anka2103
11. nov 2013

a da sa to? ja nemam pevnu volu ☹((((

lubotinka
11. nov 2013

ahoj, som tu prvy raz a všetky ktoré ste sa do tej diety pustili Vás obdivujem, tiež mám záujem ale neviem na koho sa mám ohľadom diety obrátiť, nevie mi niekto dať info, na koho v Košiciach sa mám kontaktovať.

stanp
11. nov 2013

@anka2103 No začiatok je veru ťažký.. Ja som na CD tretí týždeň a veru prvé dva som aj porušila. Podstatné je to nevzdávať a aj keď náhodou porušíš, treba pokračovať. Aspoň ja som si tak povedala, že na ďalší deň to dááám.. Teraz sa už poctivo držím a za ten čas som dala dole 5 kg (za 17 dní). Akurát včera som si ľahľa do postele, v bruchu mi škvŕkalo a ja som si pomyslela, že aký super pocit to je. Viem, že telu nič nechýba, lebo tá strava obsahuje všetko potrebné, tak nech si len pekne škvŕka a nech si zoberie z tukových zásob.. 😀 Sú baby, ktoré dokážu odolať rôznym pokušeniam hneď na začiatku. Ja k nim nepatrím. Potrebovala som trocha času, aby som si na ten pocit hladu zvykla, ale teraz sa neskutočne teším. A keď sa ráno postavím na váhu a vidím vždy nižšie čísla, som happy a teším sa na ďalšie ráno.. 🙂

anka2103
11. nov 2013

@stanp ja som skusala snad sto krat jest len ryzu,nejest sladkosti....,ale ak vidim doma nieco kaloricke a zvlast ked sa nudim pred telkou a to som na materskej tak to je na zabitie pozerat sa na to a bojim sa ze dam kopu penazi a aj tak nevydrzim :'( ale dijy moc

stanp
11. nov 2013

@anka2103 🙂 Si ma pobavila. Veď na tom sme všetky rovnako. Baby chudnú aj z 3-ciferného čísla. Ako asi sa k nemu dopracovali? 😉 Sú tu krásne výsledky, skutočné príbehy. Ja som prečítala celú diskusiu. Krása. Treba zaťať zuby, to áno.. Aj ja sa premáham. Ale teraz je to už o kus lepšie, ako na začiatku. A hlavne.. už sa vidím na jar v nechutne vypasovných džínsoch.. 😀

eeffka
11. nov 2013

@stanp tak teraz si pobavila ty mna, ja verim ze budes tak chutne napasovana a nie nechutne 😀 bo aj take vidam na ulici a vzdy zasnem ako sa to toho obliekli

stanp
11. nov 2013

@eeffka 🙂 Ja sa chystám byť napasovaná tak akurát, neboj.. 🙂

natalia73
12. nov 2013

Ahojte, aj ja sa chcem pripojiť.....včera som bola po týždni na kontrole, vstupná váha 74,4 kg, výška 162 cm....a teraz....hurá.... 70 kg Inak som večný diétar, tak toto sa dá zvládnuť , bolo aj horšie samá ryža 🙂. Denne presne 3xCD + 4 l vody. Nič iné a včerajšia kontrola ma hrozne nabudula, doma sa nevážim.... 😉

natalia73
12. nov 2013

@natalia73 nabudila 🙂 upravujem

xminkax
12. nov 2013

Tak dnes som začala, obávala som sa ako to chutí, prvú som si dala zeleninovú polievku, vyzerala najrozumnejšie :-P a mňaaaaaam, teda čakala som horšie 🙂 Dievčatá a poraďte mi, ja mám momentálne taký režim, musím ho samozrejme upraviť, lebo aj preto som nabrala, to čo som nabrala, že som dlho do noci hore, a potom doobedu spím 😀 o ktorej najneskôr môžem jesť? 🙂 Samozrejme mi je jasné, že nie o pol noci, ale tak o siedmej/osmej posledné jedlo, by mohlo byť?

jazminn
12. nov 2013

a ako postupovať ak v našom meste nie je, a najbližšie 50 km? po telefóne?

katkager123
12. nov 2013

Predam produkty dieta Cambridge, zostalo mi cca 67 shakov a 10 tyciniek. Cena koktailov/shakov 2 E za kus, cena tyciniek 2,5 E za kus. Som z BA, ak niekto mate zaujem, napiste mi na katkager@gmail.com, mozem poslat aj zoznam ktore prichute mam. Spotreba do 04/2014. 0949313452 Katka

katkager123
12. nov 2013

@jazminn Ahoj ja este mam na predaj koktaily a tycinky z Cambridge, napis mi na katkager@gmail.com a dohodneme sa. Katka

hanes59
12. nov 2013

vie mi niekto dať kontakt ,kde v Košiciach sa dostanem k týmto výrobkom prípade nejakého odborníka čo sa tejto diete venuje . Ďakujem

mery2609
12. nov 2013

@jazminn myslim si ze prvy krat by to malo isť cez konzultantku a potom sa s nou dohodnes ..🙂 nebudes chodiť na kontrolu tak často ale určite by som tam išla ...🙂

milka33be
12. nov 2013

Ahojte, citam pripspevky asi tyzden a zajtra idem na prvu navstevu konzultantky 🙂 co mozem ocakavat ??? Poradite mi??

jajuska15
12. nov 2013

Baby pridávam na povzbudenie a pochválenie 😉Dietu držím od 18.10. z počiatočnej vahy 81,4kg a dnes mám 73,8 kg ....len tak dalej a do Vianoc budem herečka 😀

fate_girl
12. nov 2013

juuj zeny... 🙂 pred par dnami som tu pisala, ze by som chcela skusit CD, len som sa bala reakcie mojho manzela a normalne ma prekvapil a suhlasil s tym, ale ze az po Vianociach, lebo momentalne dokoncujeme rodinny domcek a treba este nejake peniazky don vrazit... takze od januara sa ide na to... uz sa teraz veeeelmi na to tesim 🙂

kokoska1408
12. nov 2013

No holky nevim nevim, znama drzela tuhle dietu je fakt, ze rychle zhubla 15kg, ale kdyz s ni prestala pribrala 20... ☹

xminkax
12. nov 2013

bože žienky, ako to zvládate jesť, ja mám dnes tretie jedlo, akože hladná nie som, lenže mi dosť vadí, aké je to nechutné..... čoko šejk, skoro som umrela a teraz rajčinová polievka, tak väčší hnus som fakt nejedla.....

xminkax
12. nov 2013

tak nie že hnus, ale mega hnus..... vadí to moc, keď som nechala tak 1/3 z tej polievky, že som to nedojedla? musí sa striktne dodržať 3 CD za deň? nestačí 2,5 😀 😀

cililing1123
12. nov 2013

@kokoska1408
skus sa jej spytat, ako sa stravovala po diete. ak niekto caka zazraky od diety - a to cakame asi vsetky - ze budeme mesiac drzat dietu, schudneme 10 kg a zacneme zrat ako keby nas mali zavriet niekde, kde nebude co jest - tak to asi nie sme dost inteligentne, ked si naivne myslime, ze to takto bude fungovat 😀 no skus sa jej opytat a napis nam, ako jedla potom 😎 ja za seba - dietu som drzala od 13.06. do cca 01.08., dole som dala 17 kg. citila som sa a stale sa citim uplne inac, ako s trojcifernym cislom na vahe 😎 ano, pribrala som par kil, nebudem pisat kolko, aby nam do fora zbytocne neliezli zenske, co sa z toho budu tesit a poukazovat na jojo efekt a budu mudre ako radio 😀 viem, ze su pre mna realne 2 cesty ako to udrzat - bud si dat znova po case na cca 2 tyzdne dietu, trosku sa "skrotit", naucit pit 3l vody alebo jest vsetko, no kontrolovat sa - hlavne po 17 hod., cvicit... tak tak je to 🙂

kokoska1408
12. nov 2013

@cililing1123 ptat se ji nemusim, jelikoz jsem pro ni delala, tak vim, presne jak se stravovala, kolik pila atd..po dite jedla normalne, ale zase se neprezirala, hodne ovoce a zeleninu.... obcas nejaky mlsek. Je fakt, ze necvicila, ale chodila na bikram jogu coz myslim, ze to celkem stacilo.. Diety jako tahle a nebo Herbalife, my prijdou silene drahe a ne moc ucinne. Neber to jako pruzeni, ale taky jsem hubla a do takove neceho by jsem nesla..ja zhubla za 6 m 14kg a nepribrala jsem ani kg, vlastne jo 13kg kdyz jsme byla tehotna, ale cca rok od porodu jsem byla na stejne vahe jako pred, jim min 5x denne, cvicim denne 30m a piju cca 2l vody, nekdy min.. sladkost si dam kazdy den rano ke kave, nesezeru celou milku, ale treba jen pasek... Ber na vedomi, ze pisu jen svuj nazor, nekritizuji jen rikam, co si o tom mysli.

maros313
Odpoveď bola odstránená
cililing1123
12. nov 2013

@kokoska1408 ok, beriem tvoj nazor, napisala si ho normalne, no chodia do for o chudnuti kadejake "prizraky" 😀 treba mysliet aj na to, ze kazdy mame ine spalovanie, inac na nas zaberaju diety, cvicenie... tiez sa snazim teraz o nieco podobne ako ty - sladke doobeda, resp. este na obed 😀, vypit aspon 2 litre vody a 30 min elipticky trenazer denne... aj brusaky robim, ano, klasicke, mne pomahaju. viem saba na sebe, ze pokial "popustim" a vykaslem sa na to, budem priberat. lubim sladke, za to nemozem 😎, to radsej budem slapat na trenazeri kazdy den odusu, ako si nedat sladke 😎

cililing1123
12. nov 2013

a ako pise maros313, dieta je na to, aby pomohla schudnut... aby clovek mozno konecne prekonal sam seba, vyskusal, co dokaze... aby ho to potom mohlo posunut dalej v zivote... aby sa nad sebou zamyslel a po diete sa rozhodol, ci chce padnut zase na dno alebo ist zdravym zivotnym stylom 😀

kokoska1408
12. nov 2013

@maros313 kdyz jsi na diete jako je tahle, telo strada...a pak az dostene normalni stravu zacne si delat silene zasoby. To ti rekne kazdy dietolog 😉

kokoska1408
12. nov 2013

@cililing1123 dekuji za pochvalu, ze nejsem kadejaky prizrak 🙂, ja taky miluji sladke, boze ja by nemusela nic jine jen cokoladu, mnam. U nas na MK je skupina kde se maminky podporuji v hubnuti, mrkni se tam treba ti neco pomuze... Presne jak pises kdyz polevim je to znat, ale bojuji...preji ti at se ti to taky povede. Jeste me napadlo, hubla jsem podle jednoho blogu, jestli by jsi chtela muzu ti poslat odkaz? 😉