Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
No aha a nejak stale neviem tu konecnu sumu je to dost podstatna info sacky na dva tejdny cca 120e ale predpokladam,ze sa musiaceste dva ci tri krat kupit a potom aj nadalej ked sa prestupuje na normal stravu,cize asi by som zbankrotovala🙂
@katarina89 po kazdej diete sa da rychlo nabrat spat a dokonca 2 nasobne, jasne ze si po nej aj po hociktorej inej treba davat pozor, ak sa ti teda telo nenastavi tak ako jednej znamej ze bola tiez tucibomba a teraz moze zozrat aj kona a nepriberie, kiez by nas vsteky toto postihlo 😀
aj mna odradza suma, chcela som ist na dukanku, ale nakolko byvam na dedine, nemam k dispozicii LIDL kauflad a ine kde sa tie dietne veci daju kupit bezproblemov nemala by som sa k nim ako dostat a navyse taktisto su nakladne, cize v podstate toto v celku vyjde draho, ale v podstate ked dietu nedrzis alebo drszis inu /pri ktorej jes dietne veci/ platis tiez a moznoze niekedy aj viac...
Mne platenie za diety pride ako dan za tucnotu 😀 ale kazda baculka chce byt stihla a stale sa po nejakej diete obzrie alebo ju skusi, ja keby som mala spoctiat kolko som uz dala za diety, ty vole no nevim ci by mi nejake auticko nestalo na dvore za to 😀
ale treba si povedat, peniaze boli aj budu (teda myslim si ze tu nie sme ani jedna chudobna ako mys, to by sme neboli vypasene 😀 ) zdravie je prvorade aj nase citenie sa a pohoda a tiez aj vyzor ved sme zeny, vsetky sa chceme pacit, ci vydate alebo slobodne, s detmi alebo bez 🙂
@kapokapo inac musim ti este raz zlozit klobuk, stale rozmyslam ze sa budem tebou inspirovat,vytlacim si tvoje foto asi 😀 😀 😀 bravurny vykon si podala za tak kratky cas, normalne ti zavidim, jasne ze v dobrom, odmakala si si to, a teraz to caka nas 😀
baby, tie ktore rozmyslate nad dietou a zda sa vam draha, @maros313 ma pravdu. dajte sa do toho, fakt to stoji za to! ja som inu dietu nedrzala, len tuto, schudla som za asi 6 tyzdnov 17 kil. nemam pevnu volu, nechce sa mi vyvarat nejake recepty podla rozpisu... ale pri CD som po tyzdni videla rozdiel - nebola som unavena, hladna, mala som splasnuty pupok... citila som sa uzasne! dietu nedrzim od 1.8. a naspat mam 4 kg a to vyslovenie zeriem 😀, kedze mam celkovo blbe obdobie. uz si vravim, ze sa musim krotit, ale viem, ze do vianoc to urcite nebude, momentalne som chora, takze nervicky mam z toho a sladke vkuse 😀 ale od noveho roka chcem dat 10 dole... slubujem 😎
@maros313 ja viem, ved som to hore napisala
baby.... 13 den diety ....... -7 kg
ivka8787 to je supeer 🙂 len tak ďalej ja dneska 13ty deň a - 4KG.
začínala som na 78,2 🙂 a chcem schudnút na 55KG a ty si na akej váhe začínala?
Ahojte. predam poslednych 10 koktejlov po 2 E + postovne
@nikolka1986 ahoj, po mesiaci cca, po dvoch uz uplne a po troch som sa citila ako spilka a teraz som uplne chuducka.... do porodnice som isla 110 kg, z porodnice 105🙂 Na CD som sa dala s 94,6kg a dnes rano 65,7 kg ....
Ahojte, včera 25 deň na CD, 2 týždne len 3XCD jedlo nič iné, 9 dní 2x CD + jedno moje....celkový úbytok 6,3 kg.....minule som písala, že som mala zásek, ale teraz sa mi konečne pohli tuky....idem ďalej, moja predstava je ešte 6 kg....
tak zeny, mrzi ma ze nebudem s vami chudnut teraz...
bola som vcera na tej konzultacii a povedala mi aby som zacala az po novom roku, ze ak neveim ci by som vydrzala cez vianoce aby som radsej zacala az po novom roku... ze ak porusim je to vela penazi a kym sa mi opat dostavi ketoza...aby som do toho sla az po novom roku
a myslim si ze asi ma pravdu
ale
nevzdavam sa v chudnuti, dala mi volajake papiere ako sa udrziava vaha po CD
takze sa snazim nezrat, vecer uz nejedavam akurat bielu a zelenu zeleninu, voda a cez den sa snazim zdravo stravovat
viem ze vianoce by bolo velke lakadlo a nerada by som ich prezila nervozna, ze kazdy bude zrat a ja budem plakat v kute
takze v novom roku sa hlasim 😀
No dievčatá, mala som ťažký víkend, oslava :-P dopadlo to samozrejme tak, že som vypila asi 2 litre vína 😀 😀 a k tomu som zožrala asi 2 fašírky a jednu cibuľovú chrumku 😀 Zaujímavé je, že ketóza je stále a aj bola, v sobotu tá najslabšia, ale v nedeľu už najsilnejšia. Kilá sa trochu zastavili 🙂 Tak ale teraz som už zasa doma a už žiadne nástrahy na mňa nečíhajú až do Vianoc 🙂
@nikolka1986 ahooj, koza super, brucho v pohode, prsia zle🙂)))
@nikolka1986 vo fotoblogu si ma pozri v plavkach🙂
Dobra rano, vcerajsi jedalnicek: Kava, jogurt, rukola salat, tuniak, parky, jogurt, dia cokolada, pukance🙂)
kazdy den vyzieram pukance a dia cokoladu, musim s tym prestat..... ale stale die zo mna, pocitam Kalorie.... vaha 66,1 kg dnes rano, CD som ukoncia v septemri s vahou okolo 68 myslim....
@sonickaopicka ahoj, zacni si pocitat Kalorie, cez kaloricketabulky cz si vypocitaj, kolko kcal mas mat denne, ak chces udrzat, alebo chudnut, si tam zadas vahu.... a pocitaj kcal, u mna to funguje... ja uz ani nepocitam... mam to v hlave cca...

@katarinam89 kolko vazis a kolko merias, podla toho schudnes 10 kg...