icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
nezabudka101
3. dec 2013

Ahojte koceny, vsetkym drzim palceky, je to velmi tazke, ale vysledok stoji za to. Teraz pred sviatkami je akcia na Cambridge 3+1, kazdy stvrty tyzden zdarma. Pre info poslite mail.

nekonecna
3. dec 2013

@nezabudka101 poslala som ti mail a brala by som taku akciu do noveho roka,,,

jasephine
3. dec 2013

ahojte. tak som sa k vam dnes pridala. je to masaker. brutalny hlad pocitujem a co je este horsie stale beham na toaletu cikat pri tom objeme tekutin, ktory pijem aby som nepocitovala hlad. Ale vase uspechy ma presvedcili v tom, ze CD je schodna cesta, ktora sa da zvladnut. Moj sen je zhodit 40 kg - co je hooooooodne, ale hadam sa to podari. chcela by som to zvladnut do konca aprila.... skusenosti budem dopisovat 🙂

nezabudka101
3. dec 2013

Prvy tyzden sa chodi castejsie na toaletu, neskor budete chodit menej casto zato vydatne. Posledne jedlo max dve hodiny pred spanim. Zbytocne sa netrapte hladom, bielej a zelenej zeleniny je vela: salat.uhorka, kalerab, paprika, brokolica, karfiol, a ine. Pokial mate chut na sladke, doobeda mozte ovocie: jablko a hruska

nezabudka101
3. dec 2013

@nikolka1986 daj si kludne biele masko, kuracinku na vode. Presne jedenasty den som mala krizu, citila som sa ako bezzuba babicka, vsetko tekute, ale prekonala som. TO DAS

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nezabudka101
3. dec 2013

Na uplnej nahrade stravy nemozte jest len koktejly a kase, jedno slane jedlo za den musi byt,teda aj polievka. Pokial mate tri sladke, teda napr. Tri koktejly za den, musite pit Golden Vegetable z Cambridge - ten je v ramci pitneho rezimu a nieco slane sa do organizmu dostane. Najlepsie je papat kasu, polievku a koktejl: velmi rozmanita strava, hlavne pre tych, co su na diete dlhsie

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
xminkax
4. dec 2013

@nikolka1986 Úplne normálne 🙂 ja mám skôr problém so stolicou, už fičím na psylliu :-P

nezabudka101
4. dec 2013

@nikolka1986 organizmus sa v priebehu cambridge diety dava do rovnovahy. Menstruacny cyklus sa moze posunut o par dni, ale nie vynechat. Pokial nie ste tehotna, tak nemate spravne nastaveny program cambridge. Bud si prejdite na tyzden extra porcia alebo 2 st. Urcite by ste mala informovat o tom poradkynu resp. Gynekologa.

nezabudka101
4. dec 2013

@xminkax psyllium je vyborne, pomozu aj ovsene vlocky zaliate vodou alebo mliekom na ranajky

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
jajuska15
4. dec 2013

Ahojte Hlásim sa po odmlke, Váha 69,2 kg , konecne po 4 rokoch .Dietu držím od °18.10.2013 od vahy 81,4 kg som daleko.... teším sa , Prajem Vam vela uspechov

maros313
Odpoveď bola odstránená
adikaz
4. dec 2013

ahojte chcem sa opytat kolko eur vas vysiel prvy mesiac ,chcem sa do toho pustit po novom roku tak, aby som mala prehlad. a kolko mesiacov sa to asi uziva

maros313
Odpoveď bola odstránená
nezabudka101
5. dec 2013

@maros313 ako mozete napisat "samozrejme, ze mozes". Poradca Vas musi upozornit na to co sa deje v organizme. Pri troch koktejloch sa musi pit Golden zo zdrav.dovodov. Firma ho pre srandu nevyraba. Jeden z dalsich dovodov preco je v ponuke je, ze ketoza sposobuje aj miernu zimnocu. V lete nie je az taka citelna, ale v zime sa dieta horsie drzi pri zimnici.... 😖

sonickaopicka
5. dec 2013

@nezabudka101 co to je to 3+ 1 to je tyzden zdarma dobre to chapeme?

ja idem tiez od noveho roku, budem rada ak najdem spolubojovnikov 🙂
ale o tom zeby sa mohlo ovocie som este nepocula

nekonecna
6. dec 2013

@sonickaopicka ani ja som o ovoci nepocula a neviem neviem

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nezabudka101
6. dec 2013

@sonickaopicka cukrovkari jedia pri cambridge ovocie a chudnu rovnako rychlo ako zdravi klienti 3-4kg za tyzden. Skusenostami odskusane, mozte len nie citrusy.

nezabudka101
6. dec 2013

Co to mate za rychlokvasenych poradcov, sledujte centralnu anglicku stranku alebo cambridgedieta.cz

sonickaopicka
6. dec 2013

@
@nezabudka101 ja to tam neveim najst, ale znamena to ze ak vezmem na 3 tyzdne 4. je zdarma??

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
sonickaopicka
6. dec 2013

@nikolka1986 skoda ne? 😀 inac ako sa ti dari? ako dlho drzis? da sa to zvladnut?

selema
6. dec 2013

@nezabudka101 hľadala som to na českej stránke a ani tam nemajú akciu 3+1 ... a nemyslím si, že máme "rýchlokvasených" poradcov ... sme tu z rôznych kútov Sk, chodíme k rôznym poradcom, ale vo všetkom sa zhodujú, každá jedna máme tie isté informácie čo sa týka CD ... takže neviem, čo si mám o tom myslieť, nechcem Ťa uraziť, ale neviem, čo by som našla v tej dobierke, keby si mi poslala akciu 3+1 ... apropo, ak sa tomu tak rozumieš, Ty si poradkyňa CD? Ak áno, kde/v ktorom kraji pracuješ?