Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@nezabudka101 nesúdim podľa seba!!!! ALE, asi nepoznáš MK ... pozri sa na to z nášho pohľadu, zaregistrovala si sa 3.12 a hneď si tu začínala ponúkať nejakú akciu ... ako viem, či mi naozaj pošleš v balíku produkty CD??? O spomínanej akcii nikto nevie, tak čo si mám o tom myslieť? Jasné, že sa bojím, či ma /nás nechceš oklamať??? Žiaľ dnes je to tak, okolo samé podvody, aj na MK, tak sa nečuduj, že nedôverujem/e.
Preto som sa pýtala a nedala si mi odpoveď, či si konzultantka CD a ak áno, v ktorom kraji pracuješ?
@nikolka1986 Tato akcia je vzdy pred Vianocami v centrach v Ceskej Republike, nase centra patria pod Prahu, ale bohuzial slovenski poradcovia chcu predovsetkym zarobit.... ako vzdy a vo vsetkom...
@selema chapem, taka odpoved mi staci. Mozno, ze vyuzete inu akciu, ktora bude pre Vas zaujimavejsia. Dolezite je, aby ste vsetci vytrvali a boli ste spokojni, preto toto forum vlastne je. Navzajom sa podporit, pretoze pevna vola ma svoje slabiny.
@nezabudka101 ale mna by tiez zaujmalo kto si, čo si a odkial si,my mame sice kazda svoju prezyvku, ale ked chce niekto ponukat produkty nemal by byť inkognito!? a stale si neodpovedala seleme, myslim ze aj nam ostatnym, jasne ze by sme si poobjednavali len nechceme kupovat mačku vo vreci,,,
@nikolka1986 a čím? stojí to za to? 🙂
nikolka1986 ja idem az od noveho roku, len som sa pytala 🙂 kazdy den na to myslim ake to bude drzat to 4 mesiace ked nie aj viac 😀 obcas sa dostavia obavy ci to zvladnem, ci zase len nevykaslem peniaze zbytocne a jojo efekt bude dvojity ☹ ale nechcem sa vzdat, pojdem do toho
@sonickaopicka ja sa tiez chystam od noveho roka a tiez mam obavy lebo nemam ziadnu pevnu volu ale dufam za sa fakt zatnem aby to neboli zbytocne vyhodene.peniaze
ahoj ja mám dnes akurát 7 deň zatiaľ to zvládam v pohode dokonca aj celodenné školenie
@adikaz tak sa mozme podporovat spolu, mozme aj cez spravy nemusime tu pisat vsetko 🙂
@sonickaopicka no jasne mozme
prosim, ako ste mali nastaveny stravovaci plan, ja som si myslela, ze to je vzdy 4 tyzdne + extra tyzden, ale poradkyna mi dala 3 tyzdne + extra tyzden 😕
@nevestickka ja som mala 4 +1
@nevestickka ja ťahám 5 týždňov, aby som mala na Vianoce extra týždeň, tak mi to navrhla poradkyňa, tak som s tým súhlasila 🙂
@xminkax dakujem, tak ja mam asi tiez kvoli Vianociam skrateny ten cyklus na 3+1 😉
@sonickaopicka , @adikaz
ja sa tiez chystam od noveho roku - bala som sa totiz Vianoc
😢
Prosim poradite nejaky "receptik" co ste si varili pocas extra tyzdna? Viem ze vyber je obmedzeny, prave preto ma zaujima, ci niekto nema tip napr. na dobry (povoleny) salatik nech si pochutnam cez sviatky 😉 Solit sa nesmie, ako ste si teda pripravovali masko a rybu?
@milka33be
@nikolka1986
@sonickaopicka jezin to bude super len neviem ako to urobim s tymi kontrolami mam to dost daleko,ale vsetko sa da ked sa chce
ja furt neviem prečo sa nesmie používať morská soľ, keď ju obsahuje cambridge slaný nápoj, resp. tá golden vegetable..., vie mi niekto zodpovedať túto otázku?
zeny ja vas obdivujem ze to dokazete cez vianoce, povodne som aj ja tak chcela, ale verim zeby som bola taka nervozna zeby som noziky smarala
tak poreto od noveho roku, ale neviem presne ktory den, vy idete od 1.1.2014? @milka33be @nikolka1986 @adikaz ... da sa tu poslat aj hromadna sprava? zeby sme si popisali blizsie 🙂
@sonickaopicka ja po 17.1
@adikaz mas nejaku akciu dotedy? ja chcem zacat skor okolo 1 alebo 2.1. lebo zase prejde polmesiaca ta ja neschudnem ani do leta 😀
@sonickaopicka od 2.1. planujem - musim ist totiz do prace a to sa mi zda jednoduchsie ako doma 🙂
@milka33be to je dobre, ja pojdem 1.1. k nej a zacnem od 2.1 to mas super ze ides do prace, ja budem doma mukariť s malym

@selema nasla by si ste si navyse darcek ..... ale ked podla seba sudite ostatnych, tak sa nikdy k lepsim veciam nedopracujete. Pekneho Mikulasa