icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
adikaz
11. dec 2013

@sonickaopicka nie ja musim pockat skrz mamy lebo ide na operaciu a teraz sa o nu staram a ked bude v nemocnici tak si uz pojdem na dietku

adikaz
11. dec 2013

@nikolka1986 a to si bola na tejto diete alebo na neakej inej. viem ze je to aj celkovej zmene ale bojim sa toho ze pride daco a budem vsetko zas vymetat a priberiem este viac

maros313
Odpoveď bola odstránená
lubinkova
11. dec 2013

@maros313 jojo efekt vůbec není psychologický... jde o to, že když při dietě míň jíš, zpomalí se ti metabolismus... když se pak vrátíš k normální stravě (ne k žádnému přejídání...), začneš přibírat ještě víc, než dřív, protože máš pomalejší metabolismus, tomu se říká "jojo efekt" ;) ... proto se při hubnutí nedoporučují jakékoliv diety, ale jako "správná cesta" se uvádí celková změna životního stylu, kterou je člověk schopný dodržet celoživotně... jíst pravidelně, často a mnohdy i víc, než předtím = udržovat tak metabolismus na nejvyšších obrátkách a zamezit tomu, aby si hladové tělo dělalo zásoby na pozdějš....

maros313
Odpoveď bola odstránená
cililing1123
12. dec 2013

suhlasim s @maros313, drzala som CD cca 6 tyzdnov a moj metabolizmus sa zmenil. Netvrdim, ze som nepribrala, pretoze dietu nedrzim od 1.8.2013. No pri tom mnozstve co zjem, by som uz musela mat davno vsetko naspat aj s urokami 😎 S CD som schudla 17 kg. Takze nieco sa s mojim metabolizmom udialo. A vsimla som si, ze ked sa snazim nezrat vecer a cvicim, vaha ide hned dole.

lubinkova
12. dec 2013

@maros313 já nemluvím o CD, reaguju na to, že jsi psala, že jojo efekt je psychologicky a neovlivní ho žádná dieta ;) ...a to jsi napsala pěknou blbost spíš ty...

maros313
Odpoveď bola odstránená
lubinkova
12. dec 2013

@maros313 děkuji za doporučení, zatím mám za sebou 6 let medicíny, ale zajisté se o lidském organismu budu učit dál- celý život 😉 ... tobě bych doporučila totéž- teda ne medicínu, ale alespoň pár článků... v dnešní době mi přijde opravdu zvláštní napsat "jojo efekt je jen psychologický, ŽÁDNÁ dieta na něj nemá vliv"... píše se o tom všude, pořád, na každém rohu, mluví se o tom v televizi, snad se tomu ani nejde vyhnout, i kdyby člověk chtěl... je to snaha odborné veřejnosti, aby lidé pochopili, o co jde a začli se stravovat zdravě.. a stejně se pak najde někdo, kdo přijde s takovým výžbleptem, smutné 😖 .. a ještě si "otvíráš hubu", místo abys uznala chybu... teď jsem si jen tak náhodně dala do vyhledavače "co je to jojo efekt"- zkus to, vyjede ti spusta odkazů.. třeba na wikipedii, nebo kdekoliv jinde, je toho mraky, stovky... všude se dočteš o "období chudoby" a ukládání tuku na horší časy, po návratu k původní stravě (další dietu..).. pokud to ani potom nepochopíš, máš pravdu, opravdu se nemáme o čem bavit, páč je to marné....

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
adrienab
13. dec 2013

@nikolka1986 Ahoj, mne povedali, ze ked bude najhorsie, tak si presne ten ich vyvar s karfiolom alebo brokolicou kludne mozem dat ako stvrte jedlo. Takze by to malo byt v poriadku :D.

nekonecna
13. dec 2013

dnes firemny vecierok,,, schudla som *30kg vdaka CD, hore mi isli 2,5kg ale viem ze ked sa nebudem prezierat a budem hybat sa tak behom 4 dni su aj tie dole,lebo to je zadrzana voda a zaplnene creva,,,chcela som sice do vianoc dat dole este viac ale od januara idem znova do toho, nech zo mna zleze este 15kg,,,a nasviatky som siupiekla spaldove medovnicky a maslove pečivo samozrejme s masla a stevie,,,, som na seba pyšna a ziadna ina dieta alebo sposob stravovania ako som si presla od aprila, my nedala alebo lepsie povedane nevzala to co cambridge, moje kila,,,stravujem sa omnoho zdravsie ako pred tym,,,pekny predvianocny cas vam prajem,,,

adikaz
14. dec 2013

@nekonecna jezin super gratulujem a za aky cas sa ti to podarilo

xminkax
16. dec 2013

Je možné, aby mi váha stála na mŕtvom bode až 2 týždne? Neporušila som CD. Pijem cez 3 litre vody. Dík za odpoveď.

nekonecna
16. dec 2013

@adikaz je to tu popisane na fore, ale 20kg cca maj-jul a dalsie kila august-november uz aj s pridavanim stravy

cudlicka
17. dec 2013

@nezabudka101 Ahoj měla bych o akci zájem - jak si ji mohu objedat? Posíláš balíčky i do čech?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
xminkax
20. dec 2013

Dievčatá, chcem poprosiť o pomoc, ak sa medzi vami niekto nájde, nestihla som dnes ísť do cambridge centra, a už majú dovolenku.... takže mi bude chýbať jedlo tak na 2 dni, kto z BA ak má navyše, by bol ochotný mi predať 6 sáčkov? Stretnutie možné kdekoľvek v BA.

lenkalienka01
20. dec 2013

ahojte , mám nejaké kaše a kokteily .....ak budete mať záujem, píšte do IP...... budem na SK od 23.12.

nekonecna
21. dec 2013

šťastne a veslé sviatky,,,v novom roku sa tu opat stretneme,,,nech sa kazdemu splnia jeho sny,,,vam vsetkym zelam,,,

sonickaopicka
24. dec 2013

vsetkým krásne vianoce prajem, po novom roku nic ine ako CD nezozeriem 😀 😀 😀 😀

mimon333
29. dec 2013

Ahojte baby 🙂 chcela by som sa opýtať že kolko CD približne na mesiac 🙂 dakujeeeem

bernadette
29. dec 2013

Cafko, vedeli by ste mi pls. poradiť?Rozmyšlám,že by som vyskúšala CD, chcela by som dať dole 20 kg. Všade som googlila ale nikde som nenašla cenu, a na stránke beauty centra tiež som nepochopila ako myslia tých 6 krokov- sú tam popísaní aj min. týždňov koľko to treba dodržiavať.To musím prejsť cez všetky kroky alebo ako to funguje?Na koľko to vychádza týždenne a platí sa aj za konzultácie?Díkes 😉

lenkalienka01
29. dec 2013

@mimon333 cca do 300 Eur

bernadette
29. dec 2013

@lenkalienka01 takže, keby som chcela dať dole 20 kg pribl. by som potrebovala 3 mesačnu kúru a stálo by to cca. 900 eur, platí sa aj za konzultácie?alebo to je iba za stravu?ohľadne tých 6 krokov nevieš náhodou poradiť?Díky

lenkalienka01
29. dec 2013

@bernadette ja som konzultácie nemala, mne radila kamarátka, ktorá tým prešla 🙂 Neviem ti poradiť ohľadom tých 6 krokov....ja som na to nabehla zo dňa na deň 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
bernadette
29. dec 2013

@maros313 Dikes 🙂 , a to vstupne vyšetrenie a založenie karty, koľko koštuje?

nevestickka
29. dec 2013

Neviete nahodou, ci zajtra/pozajtra bude otvorene CD v Medissime? Potrebovala by som dokupit este nejake sacky...