icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

fate_girl
29. dec 2013

Prosim vas, chodi tu niekto z vas na konzultacie do NR? Ak ano, tak ku komu? Lebo na stranke su traja a neviem, kto z nich je naj.. Dakujem za odpoved...

lenocka0907
30. dec 2013

nemá niekto záujem kúpiť jedlá z cambridge diety?? ja to nemôžem jesť, lebo ma bolel zaludok, kedže mam vredy, ale prvé dva týždne mi to na váhe už pomohlo 🙂

sonickaopicka
30. dec 2013

@lenocka0907 za kolko predavas a co vsetko mas?

sonickaopicka
31. dec 2013

tak baby, dnes som bola pri konzult. vzala som si veci na 2 tyzdne
od zajtra zacinam, uz to nechecem ani o den prekladat, ak by mi nahodou bolo zle po dnesku tak zacnem az 2.1. moj plan - dat dole 40kg a nevzdavat sa a neporusit! ak je tu niekto podobny, nech sa mi ozve, budeme sa spravami podporovat 🙂
pekneho silvacika prajem 🙂

stanp
1. jan 2014

@sonickaopicka Ja dnes znovuzačínam s tebou. Pôvodne som síce začala cca už pred 2 mesiacmi, ale potom som ochorela a tie sviatky.. Som si teda povedala, že to už ani nemá zmysel a prerušila som. Takže dnes počítam prvý deň CD. 😉

katarinka_brnka
1. jan 2014

@fate_girl daj mi potom vediet koho ti odporucili dakujeem

anushqalm
1. jan 2014

Ahojte tak ja mám dneska 49 deň. Ešte som ani raz neporušila ani cez sviatky 🙂 a dole mám zatiaľ 10,7 KG. Mne to ide síce trochu pomalšie lebo mám poruchu štítnej žľazy.

sonickaopicka
1. jan 2014

@stanp super 🙂 ja mam za sebou psyllium s pomarancovym tym sirupom do vody ci co to je, bojim sa zapchy a psyllium same je pre mna hnusne, a takto to mam ako taku kasicku pomarancovu. a prvy shake za sebou orieskovy, celkom fajn, sladke to je, ale umela chut, okolo 3tej si dam polievocku 🙂 ty chces kolko schudnut? ako dlho planujes byt na CD?
inac krasny novy rok prajem vsetkym 🙂

stanp
1. jan 2014

@sonickaopicka Jaaaj, ja chcem dať dole aspoň 20 kg. Idem z 95 kg - aj sa to hanbím napísať 🙂 Mne chutí najviac zeleninová polievka, môžem aj zemiakovú a zo shakov len čokoládový. Iné nemusím, sú dosť umelé a niektoré pre mňa veľmi sladké. Teším sa na vzájomnú podporu. Ja som mala zatiaľ len čoko shake, nalievam sa vodou, o nejakú hodinku dám zemiakovú a večer zeleninovú polievku.

bernadette
1. jan 2014

@sonickaopicka ahoj, pls. mozes mi napisať kolko to vlastne cele stojí, kozultácie či založenie karty- merania ?bo take mi uz pisali, že to treba platit ale stale neodpisali koľko to je, - díky za odpoveď aj keď do IP 😉

sonickaopicka
1. jan 2014

@stanp no ja som tolko mala ked som porodila a pocas 8 mesiacov som sa doma vyzrala na porodnu vahu, idem zo 110kg mam 175cm, cez sviatky som pribrala 7kg takze dufam ze tie zletia bleskovo zo mna 😀
ja som si dala tu sampionovu a nich moch a teraz banana shake, celkom dobry, tesim sa zajtra na dalsie chute
ale priznam sa hryzla som si aj karfiolu, som rozozrata po sviatkoch a nezvyknuta nic nejest, ale myslim ze tym som nic neporusila, kedze zelka sa moze
@bernadette ahoj, jeden sacok stoji 3€ denne ich musis mat 3, kolko za to cele zaplatis je len na tebe ako sa zatnes a kolko vydrzis, za vstup konzult som dala 10€ mam aj golden vegetable a aj ten sirup ci co to je pomarancovy do vody aj to je za 10€ brala som si na 2 tyzbne a platila som cez 160€ no je to kurva dost ale pri hocijakej diete davas do jedla vela penazi

stanp
2. jan 2014

@sonickaopicka Aj ja mám 175 cm. Inak včera, hm som to bohužiaľ nezvládla. Nič okrem sáčkov som nejedla, ale boli sme na návšteve a dala som si nejaké 3 štamprle likéru. Nemohla som odmietnuť, lebo nechcem aby niekto vedel, že držím diétu - zas.. 🙂 Ale dnes som už ok, všetky návštevy už absolvované, takže rátam začiatok CD od dneskajška. Uf, drž palce.. Idem variť pre moju rodinku - kura na smotane s kolienkami. Mňam. Asi si idem ústa páskou prelepiť.. 😀

sonickaopicka
2. jan 2014

@stanp ja o tom tiez nevravim nikomu, neporusila som ani dnes, len kus karfiolu 🙂
drz sa

milka33be
3. jan 2014

Vsetkym ktory ste vydrzali : KLOBUK DOLE 🙂 som na CD druhy den a poviem Vam - mam co robit.
Stale myslim na jedlo 😠 No povedala som si ze vydrzim - tak vydzim 😉

stanp
3. jan 2014

@milka33be Ja som na tom rovnako. Zvlášť podvečer je to pre mňa ťažké a ja sa stále premáham, aby som si niečo nezobla. 😒

sonickaopicka
3. jan 2014

@milka33be ja som na tom tiez tak, a najma ked prechadzam cez kuchynu, furt daco na stole, cipsy zakusky, navarene, ked malemu robim jest...ale zatial sa drzim co ma tesi 🙂 akurat o pol 5 som mala polievku-dnes zeleninovu, ta je asi naj zatial som mala zemiakovu a sampionovu ale tie mi nerezu, tak si povymienam za vegetablovu a este mam nejaku jednu, tak dufam ze bude dobra, shaky mi chutia 🙂 tesim sa na kase 🙂 a tycinky duplom 🙂 uz aby to bolo 🙂 ja uz mam 3 den pomaly zasebou 🙂 ked si predstavim ze chcem takto byt do aprila, fuuuh az ma horucka oblieva 😀

babyboy
3. jan 2014

ahojte dievcata, nemate nahodou niektora z bratislavy vyrobky navyse? 🙂 dakujem!

stanp
4. jan 2014

@sonickaopicka Ja tiež počítam, že do apríla budem na diéte. 😉 Na jednej strane si hovorím, že to bude sakra ťažké byť v podstate len na tých malých sáčkoch, 😨 no na druhej strane vidím tie baby, čo to dokázali. Akože zhodiť napr. 30 kg za 16 týždňov, to s ktorou diétou sa ti podarí? 😀

sonickaopicka
4. jan 2014

@stanp ved prave to mam aj ja v hlave, ze jednoducho uz nechcem byt takto tucna, nemam si co obliect vsetko mi je male, v cinakoch na mna nemaju rifle ake by sa mi pacili a aj ine veci maju casto len v normalych velkostiach....
veru je to tazke, niekedy si vravim keby tie dni sli rychlejsie 😀 alebo aj kila 😀
veru za taky kratky cas zhodit pol cloveka alebo aj celeho je bravurny vykon a prave zato ma tato dieta inšpirovala, ked by som mala chudnut akoze zdravo tak by mi to trvalo aj 2 roky a ako sa poznam po mesiaci by som sa spustila a jedla opat vsetko, vela bab vravi ze ich tato dieta naucila aj spravne sa stravovat, cchem aby to bolo tak aj v mojom pripade, lebo to je po zhodeni najdolezitejsie
No ta Renatka dala dole 40kg za 4 mesiace, dufam ze aj mne sa to tak podari, dolezita je aj podpora a tu ja najdem len na tomto fore...nakolko ja zijem zatial u svokrovcov a tu sa vyslovene zere a vobec nie zravo ☹
ked som zacala chodit s priatelom mala som okolo 80-85kg a za 4,5 roka mam pomaly 110 /hambim sa to aj napisat/ ale tak to je 😒
dnes som skusila kuraciu s hubami, fajna je, ozaj su naj zeleninova a kuracia, mam doma este aj zemiakovu a sampion a tie si dam vymenit su moc umele,
uz nech mam aspon tyzden za sebou, lebo sa tesim na kasu a po 2. sa tesim na tycinky, vraj su mnaaam 🙂
dnes 4 den pomaly za mnou, pohodicka, len kusok karfiolu vareneho z maleho polievocky, idem si dat opat psyllium, lebo na wc to bude krute 😀 dnes by som chcela 3,5l vypit, uz mam 2,5 takze do vecera este este dve flasky dam 🙂 mam v 0,5l a podla nich si meram 🙂
ty mas aky rezim so sackami? kedy si ich davas?

milka33be
4. jan 2014

@sonickaopicka
@stanp

Dnes to bola makacka - cely den som bola doma a rodinke som potrebovala navarit obed. No vydrzala som 😀

Skusila som sa aj odvazit a 3 kilecka dole - motivacia perfektna. Bojujme dalej a ake budeme krasotinky 🙂
Drzim palce dievcatka - spolubojovnicky.

lenonka
4. jan 2014

Dievcence,dnes 2. Deň,začínam na 92,8 😖

stanp
4. jan 2014

@sonickaopicka Ja mám raňajky o 7:00, obed o 13.00 a večeru o 19:00. Pre mňa je najťažšie vydržať od obeda do večere. Vtedy siahnem po zeleninke - dnes som ale vydržala a mala len sáčky. Mne inak pomáha aj keď si dám teplý čajík na zahnanie hladu. Super je pre tento účel mätový a zázvorový. 🙂
@sonickaopicka
@milka33be
@lenonka Žienky, musíme vydržať. Pri vzájomnej podpore to dáme.. 😀 U mňa taky tak, že nik o mojej diete nevie. Mám manžela horolezca, taký skade ruka - stade noha. Keď sme začali spolu chodiť mala som 75 kg. To bolo ale pred 12 rokmi, odvtedy dve tehotenstvá a teraz 95 kg. Teda dnes už o 2 kg menej. 🙂 Napriek tomu, že sa mu nikdy nepáčili veľmi chudé baby, už ma pár krát nabádal, aby som so sebou niečo robila. Keďže som už "pár" krát začala chudnúť štýlom, že som skoro nič nejedla, samozrejme to skončilo fiaskom. Tentokrát som mu preto nič nepovedala, aby som nepočula jeho pochybovačné "zase", "no jasné".. A o to viac sa teším vašej podpore. Ako pozerám všetky sme cca rovnako začali, teda sme v prvom týždni. To je super. Veľmi sa teším a dodáva mi to viac sily. 😉

sonickaopicka
4. jan 2014

@stanp ved to, ja tu chodim kazdy den, stale pozeram ci sa niekto nepridal,lebo viem ze baby sa tu ohlasovali zaciatom decembra ze sa tiez pridaju a teraz tu nevidim nikoho a mozno len potichu sleduju 😀
a jedavas 2 shaky a 1 polievku?
ja jem prve okolo 10-11 druhe okolo 3-4-5 a tretie okolo 8-9hod kedy ako sa podari, aj ja si po obednom case davam len kulinok zeleninky
musime to dat, alebo teraz alebo nikdy! mna drzi na udze to ze su pred nami zeny co to dokazali, tak ja sa nemienim vzdat!!! drz sa 🙂 pekny vecer

sonickaopicka
4. jan 2014

@milka33be ty kokso dobre 3kg za 2 dni viem ze je to viac menej voda, ale aj tak motivuje brutalne, ja sa nevazim, chcem sa az po 2 tyzdnoch pri nej, dufam ze budem velmi prekvapena

stanp
4. jan 2014

@sonickaopicka Ja tiež fórum šmírujem každý deň. 😀 Osobne by som do 10-tej na raňajky nevydržala. Do roboty vstávam už o 5-tej, to by som dovtedy omdlela. Však aj do 7-mej mám čo robiť, aby som vydržala. Neviem ako ty, ale ja len čo otvorím oči už chcem jeeesť.. 😀 Inak baby tu písali, že zeleniny jedli hlavne na začiatku aj na kilá. Ono to má svoje opodstatnenie a určite neublíži, ani chudnutie sa nezastaví. Keď si predstavíš aké balóny musíme mať namiesto žalúdkov, potom aspoň kým sa nám riadne nestiahnu, je lepšie zjesť aj kilo zeleniny. 🙂

sonickaopicka
4. jan 2014

@stanp no tak to je jasne ze ked si tak skoro hore musis si to posunut podla seba 🙂
ja som nikdy nemala nutkanie jest hned ked sa zobudim, u mna to bolo horsie vecer, teda nie horsie ale hrozne
inak teraz som na 16 strane a citam cele forum, opať 😀
ano pisu baby ze to jedly na kila ale aj to ma nejake kalorie takze vsetko s mierou, ja to radsej neprehanam, chcem dat prvy mesiac co najviac pretoze viem ze vtedy to ide najrychlejsie
GV mas? ja mam aj ten pomarancovy napoj do vody, ale davam si ho len do psyllia, lebo to mi nechuti, bleeeh 😀

stanp
4. jan 2014

@sonickaopicka Nie ten nápoj nemám. Vraj si to kupujú tí, ktorí zvykli piť sladené nápoje. Keďže ja som nikdy také nemusela, lebo pijem len čistú vodu, nesladený čaj aj kávu, tak som si to nebrala. A to psylium si načo dávaš? Myslela som, že sa to má jesť len ak máš problémy so stolicou.

sonickaopicka
4. jan 2014

@stanp no ved prave nato si to davam, ja som mala po porode velmi bolestivu zlatu zilu, sranie bol pre mna porod, takze ja som od porodu rodila uz velakrat 😀 😀 😀 posledny mesiac sa mi to uopravilo, co ma tesi, ale dnes uz opat krv, tak uz som si dala aj rano aj vecer psyllko pre istotu, vies niekto s tym nema problem alebo ma opacny problem, tym v dobrom zavidim 😀

cililing1123
4. jan 2014

caute baby,
tak ma tu mate 😀 este nezacinam, vo stvrtok si idem pre papanicko 🙂 chcem vas motivovat, dietu som uz drzala v lete. za mesiac bolo dole 11,5 kg, dokopy som dala dole 17 kg. nieco mam hore, nie som stroj ale clovek 🙂, tak idem do toho znova. chcem dat dole to, co som pribrala, ak sa podari viac, budem stastna. baby, ja som jedla zeleninu na kila, a vaha sla dole, takze toho sa nebojte, ked ste hladne, je to lepsie ako pokazit dietu. na mna vzdy prisiel hlad medzi 15-19 hod., to som zdrvila za misu karfiolu na pare s cuketou a posypala si to goldenkou. takze zeleniny sa nebojte. tak zatial pa, pa.

anushqalm
4. jan 2014

Ahojte baby. Mám takú otázku. Nebojíte sa že vám po chudnutí ostane ovisnutá koža ? Lebo ja mám taký pocit že mi ostane ☹