Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@anushqalm Treba cvičiť a spevňovať. A hlavne stále veľa piť, aby koža bola elastická. Viem o čom hovorím, dala som dole vyše 42 Kg 😉
@majina Ak budeš mať len kaše, polievky a kokteily / t.j. 3 sáčky denne / , tak 252,- EUR / mesačne.
@lenkalienka01 dala si dolů 42kg jen s touto dietou?
@sonickaopicka ,kočky,tak dnes som vydržela aj bez zeleniny.no navečer som si zaliala tu zeleninovu vec ;)
Taktiež raňajkujem trochu neskôr,obed okolo 14,00. Teda tie polievky mi nechutia...Ale to dáme!!! Ak sa mi podari dostať sa na 75 kg,budem štastná.športujete??
@lenkalienka01 za aky cas si to dokazala? ja sa chystam dat tolko dole, chcem byt uplne chudulinka, to je moj ciel!!!
@lenonka ja som si dnes tiez dala aj 2x za sebou GV akoze nebola som hladna, len ma to tak napadlo, polievky mi chutia zeleninova a kuracia ostatne nie su pre mna, mala som hubovu a zemiakovu, a uz nechcem
shaky mi nechutil orechovy, pricom som si vzala najvaic lebo som si mylsela ze bude TOP a houby, naj je pre mna coko,vanilka,aj maslo, banan, a este chcem skusit capucino a lesne plody
mne povedala ze prve 3 tyzdne sa necvici, ale potom planujem 🙂
@majina môj začiatok bol taký, že som zmenila stravovanie, cvičila som aj 6 x do týždňa a šlo to veľmi pomaly. Nabehla som na CD a behom necelých 3 mesiacov som dala dole 30 kg. Pri CD som chodila spevňovať 2 x do týždňa. Viac som nevládala . Ľudia si myslia, že mám robenú plastiku na bruchu, ich názor je, že neexistuje, aby sa mi koža tak " prispôsobila ". Ja to pripisujem cvičeniu a vode. Veľa vody. Ja som šťastná a čo si myslia druhý ...... stým sa nedá nič robiť .
@nomag @lakepake @nikolka1986 @cililing1123@ivka8787 @anushqalm @natalia73 @xminkax @jasephine @jajuska15 @nezabudka101 @selema @lenyanel @adikaz @nevestickka @maros313 @adrienab @cudlicka @mimom333 @bernadette @fate_girl @katarinka_brnka @babyboy @lenonka @
citala som opat cele forum a nasla som vase prispevky v decembri
len chem vedeit ako sa vam dari? kto pokracuje? kto to vzda?
a napiste prosim kolko ste schudli za aky cas z akej vahy pri akej vyske 🙂
mna tie pocty dost motivuju a urcite aj inych 🙂
ja mam 5ty deň, super pohoda, nevazim sa, budem sa az pri nej po 2 tyzdnoch
neporusila som len kusok zeleninky, ktora sa moze, idem si urobit prvy shake, mam 1l za sebou 🙂
pekný deň vám prajem a dakujem kazdemu za prispevok 🙂
Ahoj🙂 tak ja držím dietu od 16.11.2013. Mám v pláne ju ešte držať do konca marca. Idem dole z váhy 78,2KG a momentálne mám váhu 66,7KG. Chcela by som sa dostať na váhu 55KG len už mám taký pocit ako keby sa to čoraz spomalovalo a čoraz menej chudnem. Zatiaľ som dietu ani raz neporušila.
@anushqalm si dobrrraaaa, ani cez sviatky??? pekny ubytok,drzim palce nech to ide rychlo a aj dni 😀
Ďakujem 🙂 aj ja držím palce aby si čo najdlhšie vydržala a dosiahla svoju váhu 🙂 ani cez sviatky :D
Super, rozbehlo sa to tu. 🙂 Ja sa dnes cítim unavene. Sranda, lebo celé prázdniny chodíme s deťmi denne lyžovať, vstávame o 07.00, o 8:30 už sme na snahu a domov sa vraciame o 13.30 cca. Dnes sme kvôli počasiu nešli a ja som totál mimo. Ledva som obed navarila, iba sa váľam na gauči a hľadím na TV. Hm, možno to nie je ani diétou, ale skôr že toho už mám ozaj všetkého dosť. 😖
ahoj @sonickaopicka tak ja mam aktualnu vahu 68,4 kg ale bola som od 9.decembra nastavena na dve jedlaCD a +dve jedla do 800kcal denne. Takze cez sviatky som ,,požrala" kadečo ale nepribrala som ...No teraz už pokracujem tri jedla denne pretože chcem mat 60-55kg. Držím všetkýžm palce...
@anushqalm tak to je super, ze si cez sviatky vydrzaala, si macherka 🙂
@stanp aspon mas o zabavu postarane, to je dobre ked sa clovek zamestna, jedna pohyb, ide to tak urcite lahsie, keby aspon sakra neprsalo, ja som vystihla prechadzku s malym ked neprsalo, si po tajomky dam stale cigu 😀 a riadne sa niekedy tesim na nu, vyvetram hlavu, popremyslam, nacerpam sil
inac dnes som asi prvykrat jedla surovy karelab, sakra som ani nevedela ze to je take dobre, sladke, ci to uz mi sibe? nikdy som si k nemu nenasla cestu, no a dnes som zjedla polku z celeho, zatial to pre mna nie je tazke, ani nie som hladna, akurat tak skor po obede na mna pride zeby som daco prekusila, urobim si GV alebo dam si psyllko, alebo zobnem kus zelky co sa moze, nie je to take hrozne ako to niektore baby opisovali (No počkaj Sonka ked pride na teba kriza 😀 ) v pohode to zvladam, jasne ze oci by jedli, ale hlava nepusti, najhorsie na vsetkom je to ze ked si predstavim takto byt 4 mesiace, pride mi to bohovsky dlho, snad to ale zbehne rychlo 🙂 lebo nehodlam sa vzdať
@jajuska15 to nemas daleko do ciela, z akej vahy si sla?drzim palce
@sonickaopicka od 18.10.2013 z vahy 81.4 kg
@sonickaopicka ahoj, výška 158, pôvodná váha 69/70 diétu držím od 12.11.2013 schudla som 8 kíl.... do Vianoc, ale teda môžem povedať, že extra týždeň Vianočný som si spravila úplne extra 😀 jedla som, proste nevydržala som to, bolo to na mňa priveľa :-P .... šalát, rezne, ryby, koláče proste všetko 😀 ale teda s mierou. Váha sa mi zastavila, ale nešla hore. Od minulého týždňa som zas na úplnej náhrade stravy. Dolu 2 kg. Obdivujem vás, tie ktoré ste držali diétu viac ako 2 mesiace, ja už mám toho celkom dosť :-/ Už by som chcela normálne papať 🙂 No takže celkový úbytok je 10 kg. Držím palce všetkým 🙂
@xminkax to je aj tak super, no mna cakaju 4 mesiace, ale zatial sa neopustam 😀 nemam na vyber 😀
ahojte. ja som tu pisala zaciatkom decembra, ze zacinam. Ale pecenie vinocnych kolacov a predstava Vianoc na diete ma presvedcila o tom, ze zacnem od Noveho roka. Ved kedy je lepsie zacat, ze? predsavzatie ako sa patri.potrebujem dat dole cca 30 kg. ak sa podari 40 budem uplne stastim bezseba. planujeme babatko takze poriadna motivacia. dnes som na CD prvy den. mala som este kuracinku tak to som si dala na obed so zeleninou. a 2 x CD. dufam ze to neva. Tesim sa ako budu kg odpadavat.. planujem aj cvicenie Jillian Michaels. Chodila som do fitnes ale pracovne vytazenie mi nedovoluje v tom pokracovat. dufam , ze sa prinutim cicit doma. drzim vam vsetkym palce ktore zacinate a zavidim kockam a panom ktori to uz dokazali.
@jasephine super drzime ti palce, si v tom s nami, labo my v tom s tebou? 😀 😀
len ked chces tak vela schudnut nesmies prve dni ani kuracinku ani nic max zeeleninu a 3x CD musi byt, nie 2 pokial viem, lebo prve dni idu najviac kila dole, tak si to nepokaz tym ze budes jest aj ine bludy k tomu
z akej vahy ides? aku mas vysku? vek, ak ti to nevadi zverejnit 🙂 pekny vecer
drž sa 🙂
@sonickaopicka Skús aj bielu reďkovku. Mne tá šmakuje ešte viac ako kaleráb. 🙂
@stanp ked pojdem na kontrolu o tyzden do mesta tak si kupim 🙂
ahojte, ste tu niektora z Trencianskeho kraja, ak ano akeho mate poradcu?
stanp @sonickaopicka
Ahojte 🙂
Ako pokracujete ???
Moj treti den bol kriticky - o jedle sa mi az snivalo. No teraz je to taka pohoda- vobec
necitim hlad len stale smad. Neporusila som ani jediny raz, dokonca ani zeleninu som si nedala. Kilecka idu dole nadherne. Zajtra mam stretnutie s konzultantkou uvidim co mi povie 😉
@milka33be No akoby som to povedala.. Držím sa. 🙂 Fakt je, že hlad ani necítim, ale tie pokušenia všade navôkol.. 🙄 Ja by som to bez zeleninky asi nedala, potrebujem čosi prehryznúť, hlavne podvečer. Aj teraz tlačím kaleráb do hlavy. 😀
@sonickaopicka Ako dnes?
Caute babizne 😀
ja som uz zacala, aj ked na meranie idem az vo stvrtok, no mam este sacky na tyzden z predosleho chudnutia 😀 Miery: 174 cm, idem z vahy 96,4 kg. Dnes mam 3.den, zacala som v nedelu. Chodim na wc kazdych 15 minut, ide mi to na nervy 😠 Vazila som sa vcera, teda hned na 2.den, dole bolo 1,2 kg. Pravda je, ze z tucnych to ide lepsie 🙂
vedel by mi niekto poradit gde si objednam Cambridge dietu? dakujem
@mima12345678 neda sa objednat, pozri ich stranku a podla toho z ktorej casti SK si sa objednaj na konzultaciu, u konzultantov si kupujes aj stravu - teda sacky 😉 http://www.cambridgediet.sk
ja ju mam ale platim 300e
a ju mam ale platim 300e na mesiac ma ju niekto lacnejsiu?

Zdravím vás všechny, chci se zeptat-kolik vás stálo to jejich jídlo měsíčně? Potřebuji dát dolů 30 kg 😒