icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

cililing1123
15. jan 2014

@erikahla
nikto nikoho do diety nenuti... kazda zena, muz sa rozhodne pre dietu pre nieco ine. jedna sa chce viac pacit partnerovi, druha vidi, ze sa akosi zmensuje oblecenie a povie si stop.
moj nazor? ked budes hladat len same proti, tak dietu nedrz, neveris jej. ok. ja som v zivote dietu nedrzala, lubim papat a hlavne sladke! keby mi bol niekto pred rokom povedal, ze budem "zrat, vlastne pit 😀 nejake prasky zarobene s vodou", tak sa ho opytam, ci mu .... 😀 robit nieco so sebou ma donutilo zdravie. bolesti krizov, 4 roky vkuse, kazducky den. skusala som vsetko: cviky sm system, akupunkturu, rehabilitacie, trakcie, lieky... povedala som si, ze to vyskusam a ak mi schudnutie pomoze na krize, tak milion je malo za ten pocit 🙂 zacala som 13.6., dietu drzala poctivo mesiac, potom s postupnym pridavanim a kontrolovanim sa hlavne pooobede tiez cca mesiac. schudla som 17 kil - a krize ma prestali boliet! bodaj by nie, ked ta "pneumatika" okolo brucha sa vyrazne zmensila 😀 takze NIC NELUTUJEM a uz vobec nie peniaze! ano, po 5 mesiacoch mam nejake kila spat. nevolam to jo-jo efekt. to je co za pojem 🙂 ked niekto vyslovenie zerie, moze si za kila sam a najlepsie je to vsetko pripisat nejakemu jo-jo efektu za ktory vlastne ja nemozem 😀 riadna sprostost. zacnes zrat, vrati sa ti to. zmenis zivotospravu, ako kopec ludi co dietu uspesne drzalo, vyhrala si. ja mam nejake kila spat, nie vsak 17 kg. krize nebolia, to prisla som nejakemu cislu, ktore je pre mna varovanim, ze nemam viac pokusat a na diete som od 5.1. zase na par dni... a ide to. takze sa rozhodni sama 🙂

erikahla
15. jan 2014

Neberte to prosim ako demotivaciu, to nie. Len sa snazim zvazit vsetko pre a proti a potrebujem poradit. Kto iny je kompetentnejsi ako vy, priami ucastnici 🙂 ?

cililing1123
15. jan 2014

@erikahla
este ti chcem napisat, ze tiez nemam peniaze na rozhadzovanie - som sama s dcerou, s jednym prijmom 😎 a tiez ked som jej dnes robila cestoviny so syrom, tak som myslela, ze budem plakat 😀, ale pevna vola, ktora sa akoby zazrakom u mna vyvinula v 37.rokoch 😀 ze nieco chcem dokazat PRE SEBA A SVOJE ZDRAVIE... tie cestoviny by mi mohol doniest sam brad pitt, nedam si 🙂

erikahla
15. jan 2014

@cililing1123 Dakujem Ti za nazor. Nehladam "same proti". Roky som aktivne sportovala.Neriesila som kila navyse. Nemala som ich. Nikdy som sa neobzierala. Ani po 1. porode to nebolo zle. No po 2. porode sa u mna naplno rozvinula reumatoidna artritida. 2 roky som slapala na kortikoidoch. A vysledok ? 25 kg naviac. K tomu mam vyrazne obmedzeny pohyb. Takze to nie je o nedovere, ale o strachu. A o vaznom rozhodnuti, ci mi to neublizi viac.

jerry2
Odpoveď bola odstránená
majula25
15. jan 2014

@jerry2 a vies aj kde sa otvara?dik

sonickaopicka
15. jan 2014

Ahojte, hlasim sa ze som uz skoro okey, pijem sice viac cajou, ale nejde mi vypit 3l vody /caju/ dakedy len 2-2,5l predtym som sa vzdy snazila tahat apon 3,5l snaaaaaaaaaaaad to zajtrajšok zmeniiii, idem na vazenie, som sama zvedava
najhorsi je ten kovovy pocit v ustach, alebo to moze byt nachladenim??neviem to ani opisat ale uz odvcera si to vsimam, sama nechapem 😀 😀 asi mi uz sibe

inac, je tu niekto taky co si nekupuje POLIEVKY?? len shaky, kase alebo tyčky??????
mne nejako uz nejdu tie polievky

sonickaopicka
15. jan 2014

@erikahla ja som bola v lete tiez tak na tom ako ty, zvazovala som, vymyslela si nezmyslene tyzdnove diety a od vtedy som nabrala 10kg hore, sviatky som si uzila do syta a proste sla som do toho, a lutujem ze som uz nesla v lete alebo koncom leta, teraz by som mala pokoj 😀 😀
da sa to vydrzat, nie je to hrozne, jasne ze je to krute vidiet rodinu pucit ranajky fajny obedik veceru a este aj nocne prezieranie sa, ale vzdy mam na pamati ze vy zerte a priberajte a ja chudnem 🙂
chute tak isto chybaju, mam dnes 15 den takmer za sebou, viem ze by som tu nemala polemizovat ked som na diete len 2 tyzdne, a co sa tyka penazi, v dnesnej dobe sa kazdemu zijdu alebo kazdy ich vie inac investovat, ale tak ci tak taku sumu by si dala do chladnicky a do zaludka v podstate, my prerabame dom, takze kazda koruna sa nam zijde, ale vzdy si poviem ze ako peniaze pridu tak aj odidu a opat pridu,snad to tak bude vzdy 😀 a dufam ze nikdy nebudem lutovat ani cent co do tejto diety dam (dam vam vediet o 4 mesiace 😀 )

jerry2
Odpoveď bola odstránená
jerry2
Odpoveď bola odstránená
jerry2
Odpoveď bola odstránená
milka33be
16. jan 2014

@sonickaopicka
Ahoj, ten "kovovy pocit" v ustach vje vlastne priznak toho ze mas ketozu.
Na toto ma hned na zaciatku upozornila moja poradkyna -preto som taka mudra 😉

erikahla
16. jan 2014

@sonickaopicka Dakujem Ti za porozumenie. Rozhodne som sem neprisla mudrovat, ale najst podporu 🙂

erikahla
16. jan 2014

Dievcata, je tu niekto z okolia Noveho Mesta n/v ? Alebo chodi k poradkyni do Trenc. Bohuslavic ?

lumi66
16. jan 2014

@milka33be nevedela som tu chut popisat 🙂)) ale je to cisty kov :D

dievcata kazdy den si tu citam pribudajuce komenty, ktore ma posilnia 🙂 ja som na diete stvrty den a uz sa tesim, ked budem moct napisat aspon desiaty a viac ako vacsinou z vas 🙂
musim povedat, ze sa citim velmi dobre a celkovo dietu zvladam od pondelka v pohode, az na tie polievky. tie mi ozaj nechutia. inak co sa tyka pitia vody, ja som za den zvykla pit dva litre tepleho caju a ozaj som si nevedela predstavit, ze mam vypit tri litre studenej vody.... zacala som pit teda prevarenu vodu a predstavujem si, ze je to teply caj. mam pocit, ze ked zacnem byt hladna tak mi to zaludok aj ukludni a citim sa v pohode. takze popijam teplu vodu. tiez ma zachranilo aj to, ze mozem jest bielu a zelenu zeleninu, takze je to celkom fajn. To mi ale naordinovala poradkyna. Takze drzim nam prsty dievcata ;)

ewka23
16. jan 2014

@kapokapo ahooj🙂) ako pokracujes? Ja som mala pauzu a zacinam odznova 🙂 bolo toho uz na mna dost tak som si trosku ulahodila brusko a zacinam znova.. mam len 2 kg navyse ale zevraj to je normalne ked sa clovek vrati na normalnu stravu . Sviatky boli veeelmi narocne pre mna 🙂

ewka23
16. jan 2014

Ahojte tak som rada ze sa pridalo viac a viac ludi.. ja uz mam jednu fazu - 15kg za sebou.. a zacinam druhu.. dalsich - 15 kg a to uz dufam bude posledna 🙂 dufam ze vydrzim a budem mat tolko pevnej vole co predtym.. 🙂 drzim vam vsetkym palce nech to zvladate

didietka
16. jan 2014

Ahojte,
ale sa nas tu nazbieralo 🙂

@ewka23 super, ze ides dokoncit 1. kolo. Predtym si bolo kolko na tejto diete? Napises ako si v tom 1. kole jedla, ci napr. 3 tzzdne len 3xCD a zeleninu.....???

ewka23
16. jan 2014

@didietka ahoj no prve 2 tyzdne len cd a zeleninu potom som uz polavovala.. mala som hroznu chut na sladke nejaky salatik a tak 🙂) a vola bola ..len slabsia uz potom.. velmi mi chybali vsetky tie dobrotky 🙂 uz si to presne napamatam ale myslim ze to bolo asi 12 tyzdnov a 15 kg dole.. samozrejme da sa schudnut aj viac ale poctivo 🙂 niekedy som mala hrozne dni.. najmä tie ked sa rucicka na vahe par dni ani nepohla..ale dobojovala som tych 15 kg.. a teraz chcem dalsich 🙂

sonickaopicka
16. jan 2014

hlasimmm sa dnes 16 den na diete a 8,4kg dole a 11cm v pase vraj 😀 ale isto z toho polka je voda

inac baby dala mi moja konzult. kusok toho stuzovaca na pudiny, je to super taka zmena v jedalnicku, mozte papkat lyzickou, urobi sa vam zo shake-u taky puding, je to pecka, aspon strava neni taka jednotvarna, furt daco ine
no a kym som sedela u nej /ona je zlata velmi o hocicom vieme pokecat/ som jedla prvu tycinku - karamelovu a mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 fajnotka, vravim jej neverim ze ja jem daco take, riadne mi to bolo divne jest su fajn a su take zuvacie takze som ju pomaly jedla tam asi 15min. /ine by som obycajne zjedla za 3sec/ 😀 bol to ozaj pozitok ju jest a mam dalsie 5ks kadzu chut okrem oriesku 🙂 ten nemala
riadne som nabralala opat sil dalej bojovat

@milka33be vidis a ja som jej to dnes spomenula a ona mi nic take nepovedala, to je jedno, asi nevedela, ale dobre vedeit 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
katty2012
16. jan 2014

Dievcata a Maros 😅 viete mi napisat co sa deje po schudnuti s natiahnutou kozou? Ovisne uplne, alebo to nie je az take hrozne?? pozdravujem Ingus 😉

katty2012
16. jan 2014

Maros, ze wow...za aky cas? mal si uplnu nahradu stravy?

jerry2
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
jerry2
Odpoveď bola odstránená
cililing1123
17. jan 2014

hlasim sa, 13.den a -6 kg, vcera riadna kriza na mna prisla, najprv som chcela zhresit tou SLIM tycinkou, potom ze si dam mozarellu, ale s vypatim poslednych sil som zavolala mojej Zuzke, ze ci to velmi po.se.riem, ked si dam mozarellu a ona, ze pozri sa, kolko ma tuku... tak som nakoniec skoncila na 3 uhorkach 😀

kapokapo
17. jan 2014

@ewka23 ahoj, ja pokracujem super, po prechdoe na pevnu stravu som chudla, ja som vobec nepriberala.... som si ratala Kalorie.... ja som stale na 66,2 kg, Sem tam hore, ked to prezeniem🙂)) jem normalne , tesim sa zo svojej vahy🙂 Nevadi, pusti sa do toho odznova a ono to pojde 🙂

sonickaopicka
17. jan 2014

@maros313 ty volae kalap doleee....
aky suchar je teraz z teba /myslene v dobrom/ 😀 iny clovek 🙂

@jerry2 ty si renatka ze? akoze s kapokapo moje 2 najvacsie vzory!!!! odpadavam a zaroven sa vidim vo vasej kozi 😀 😀 prosim ta si aj civicila ja chcem tiez za 4 mes 40kg dole,
bravurne vykony 🙂

katty2012
17. jan 2014

@jerry2 no...ako matka s dcerou 😀 a koza? stiahla sa??