Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Dnes 3 hodinky na lyžiach. Cítim sa skvele. 🙂 Akurát musím do seba doliať vodu, lebo doobeda som vypila hádam len pol litra, aby som nemusela behať každú chvíľu na WC. 😀 Práve sŕkam polievku a normálne nevládzem, lebo som predtým do seba vliala litrík vody. 😀
Ahojte,
@stanp - to mi prosim ta prezrad, kam chodite lyzovat? Je niekde sneh??? My sme dnes skusali nove lyziarky a lyze nasucho v obyvacke 🙂
Divcata ja som dnes 11. den, a vcera som si robila tu zemiakovo-porovu polievku a normalne mi z nej ostalo zle, ani som ju nedojedla. Mne inak chuti len ta kuracio-hribova, zeleninova a este jak-tak ta cisto hribova. Ostatne su pre mna neprijatelne. Sejky mi chutia asi vsetky. Prijemnou zmenou bol cokoladovo-mintovy. Kase mi nechutia vobec, ani si ich uz nekupujem.
Dnes som si bola kupit sojove mlieko do kavy. 10 dni som kavu nepila, lebo ja v nej potrebujem mlieko. Konzultantka mi povedala, ze sojove mozem, tak som studovala vyzivove hodnoty a naozaj je najvhodnejsie. Ta dnesna kava bola k nezaplateniu 🙂
Ahojte,ja dnes prvý deň,zatiaľ mi nič nechutilo,ani shake ani polievka...snad budú iné prichute lepsie. Chudnem z 75,9 kg.,tak dufam,že dam 15 dole.
Ja začínam od zajtra, taktiež z váhy 75kg, ja chcem dať dolu 10kg neviem či to vydržím, cez týždeň mi to jedenie nebude chýbať, deti sú v škole a v škôlke. Víkend bude ťažký. 😉
@risalka dufam že to zvladnem,paradoxne hlad necitim. Ale zatiaľ mi shake ani polievka chutovo nesadli. Kasu a tycinky prvé dni jest nechcem.
@katulka74 cim viacej na zapad tym drahsie 😀 my na vychodze okolo 10€ 😀 😀
Ahojte kočky, pridávam sa ku vám. Dnes prvá konzultácia s poradkyňou a diagnostika a od zajtra začínam 😀 . So vstupnou váhou strašných 89 kg, poradkyňou odporučená cieľová váha (pri výške 165cm) 65 kg. 🙂
@didietka ani mne nechutila zemiakova, ja som len na kuracej a zeleninovej, ine suu blleee
ten coko mint chuti presne ako ta cokolada after five ci ako sa vola, ta mentolova, mne moc nesiel, ale akoze neni to celkom na grc
baby inac vy aj civiciteeeeeeee? ako ano, tak co presne??? mne sa nechce, ani nemam cas 😒
sa tu pomaly ale isto rozrastaaame,, to je super 🙂
@didietka Ja som z BB a chodíme lyžovať na Tále. Deti chodia do lyžiarskeho klubu, tak sme na svahu každučký víkend. 🙂 Inak ja mám shaky len čokoládový, mňam. A polievky jem len zeleninovú a zemiakovú. Absolútne nemôžem hríbovú, mňa zas napínalo z tej. 😝
@sonickaopicka Ja akurát tie lyže cez víkend. Inak necvičím - nestíham. 🙂
Veru, ako sa nám to tu rozbehlo. 🙂
Inak žienky. Dnes som robila rezne z krkovičky, na ktoré som poukladala klobásku a slaninku, podliala pivom. K tomu pečené zemiaky.. Skoro som omdlela z tej vône. 😅 A keď som chutnala, skoro som sa neovládla. No nakoniec som vyplula.. 😔
Ženy, jeden dotaz na tie už úspešne chudnúce. Začínam zajtra, ale nie 3x denne CD, ale 2x plus moja strava (o týždeň ma čaká operácia očí a moja konzultantka mi nechcela organizmus do vtedy zaťažovať úplným detoxom). Môžem už aj pri tomto už očakávať nejaký úbytok hmotnosti? 😕
@zuzikboc super,som rada,že tu je niekto kto začína tiež 🙂
@lily2013 mate este nejake sacky? ak ano dajte vediet.hlavne nie zeleninove:((
@sonickaopicka sonicka,my máme tuším rovnaké chute 😉 Mne tiež najviac chutí zeleninová a kuracia.Zato tá chilli....uaaaa.som ju ani nedojedla.Nevšimla som si,že to je orientálna a ja neznášam koriander....
Shake je podľa mňa najlepší čokoládový a kapučíno.Tie si robím teplé, takže mávam kakajíčko 😀 Ale aj ovocné sú dobré.Mne chutia všetky - sladké móóóóžem 🙂
A ja necvičím, ale máme doma 7 mesačné bábo,ktoré mi už lozí a stavia sa sama,takže o pohyb nemám núdzu 😉
ahojte baby, ja tiež začínam zajtra, v sobotu bola zabíjačka dnes "posledná" rodinná oslava a idem na to,už sa normálne teším, nachystala som si zajtrajšie menu, ráno sa ešte odvážim,ak to moja váha ešte vydrží, teda držme sa všetky 🙂
@bebuska1 inac ty si tehu? preco ti uakzuje ze rodis v juni???
ja mam skoro 9 mesacne 🙂 sladke aj jaaa mozeeem, mne inac aj tie kase chutia, no a dnes nova chut - coko tycinka, ale zatial vedie karamelka
inac ja mam urobenu tabulku v exceli, ze aky druh "jedla zjem" kolko vody vypijem a vahu si zapisujem kazde 2 tyzdne
mam ju urobenu az do kocna APRILA 😀 a normalne ani neverim ze utorok vecer budem mat za sebou 3 tyzdne 🙂
@sonickaopicka :D nie som,v júni som rodila :D a bola som v tej téme.Asi by som to mala nejako zmeniť...Celkom rýchlo to ide,ja budem mať v stredu 2týždne.Som zvedavá na meranie a váženie.Musím si dohodnúť termín.Do konca marca musím dať dole min 20kg.Manžela mám dlhodobo odcestovaného,tak keď sa vráti,nech som zase kočka :D
Tak druhy deň a 1,5 kg.menej... Vieeem,nekazte mi radosť,toto jedine ma motivuje pokračovať... Dnes ráno paradajkova,konečne niečo čo chutilo odlišne... 🙂
Baby ahojte 🙂 otázočka - kedy ste začali cítiť niečo na oblečení? ja sa snažím po večeroch vtesnať do oblečenia spred pár rokov (ale ešte je potrebných dobrých 10-15 kg 🙂
@bebuska1 jaaaj sorry, ved je tam dokonca 2013 som sleba a blba 😀 😀
baskax123 ja som pocítila niečo na oblečení asi tak po mesiaci. Na diete som uz od 16 novembra.
🙂 ja by som prijala ich Vanilla Rice Pudding (ktovie kedy pride k nam) 🙂 inak baby kucharku cambridge poznate? pisala som postupne trom poradcom v cr, ci je mozne poslat aj k nam ale som bez reakcie zatial
http://www.hubnuti-a-dieta.cz/cambridge-kucharka/
@sonickaopicka
mnam,vyzera to dobre 🙂

@katulka74 ja somplatila 15 Eur