icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

katty2012
20. jan 2014

@anushqalm a kolko si schudla za ten mesiac? to sa mi zda strasne dlho ☹

2312
20. jan 2014

Ahojte spoluchudnuce, ja zacinam dnes s vahou 97,7. Az sa to cislo zle pise. Ja mam 3CD+jedlo na obed, to kvôli tomu, ze mam zdravotne problemy (tlak, stitna zlaza, astma, alergia).Ja som to jedlo odmietala a konzultantka mi povedala, ze to musim k tym sackom jest, kvôli tym diagnozam, tak uvidim ako to pojde. Prvy den mam za sebou, zatial v pohode.

sonickaopicka
20. jan 2014

@baskax123 moja konzult mi ho spominala aj tycinku tu novu ze volala do firmy, tak ked mi bude volat poveim jej nech objedna, tie krabicky so shakami su fajn pomoc pre tych co chodia do prace, nemusia si so sebou brat mixer 🙂

baskax123
20. jan 2014

@sonickaopicka jé to je skvelá správa 🙂 krabicky nam urcite ulahcia zivot - moja konzult je teraz na tyzden mimo SR, uz sa ale tesim na pokyny na extra tyzden -zacne sice az buducu stredu ale uz sa neviem dockat 🙂

sonickaopicka
20. jan 2014

@baskax123 extra tyzden je po 3 ci po 4 tyzdnoch? lebo ja budem mat po 4

baskax123
20. jan 2014

@sonickaopicka po 4 tyzdnoch, kedy zacne Tvoj? 🙂

sonickaopicka
20. jan 2014

@baskax123 podla mojho kalendara asi o tyzden v stredu, stvrtok mam s nou zajednany datum zatial

baskax123
20. jan 2014

úplne perfektna tabuľka, skvele to mas vymyslene 🙂 vyzera ze sme na tom uplne rovnako - zacala som tiez 1veho - ja som uz CD drzala, ale na ten extra si nepamatam - bolo to pred dvomi rokmi a uprimne -nebyt mojich nervov a zajedania prejedania nervozity, bola som krasne stabilizovana...ale 2013 dal zabrat a tak som tu zas 🙂

anes52
20. jan 2014

Čaves baby, prvý deň úspešne za mnou, až na to že som bola mimo domu a zobrala som si iba "obed" so sebou a tak som mala dosť veľký časový rozdiel medzi obedom a večerou, no čo už, inak ráno shake vanilkový super, obed polievka zemiaková s pórom tiež chutila a večer shake ten maslový či aký tiež super, hlava nebolela, vody som pila dosť už len dúfať že CD funguje aj u mňa 🙂

didietka
20. jan 2014

Ahojte,
tak tie sejky v krabickach by mi velmi ulahcili zivot v praci, ale nevadi, hlavne ze dieta funguje 🙂 A na tu kucharku sa zajtra spytam, idem na meranie a vazenie, tak dufam, ze mi poriadne ubudli kila aj cm. Zajtra budem 13 den. Od dnes osm zacala aj cvicit a citim sa super 🙂

sonickaopicka
20. jan 2014

@baskax123 super ze sme spolu v dňoch, hej ta tabulka je fajn aspon mam prehlad kde som co som ako budem a tak... neboj to dame, sice neveim kolko chces dat dole, lebo je tu aj dost novych a s kym si nepisem aj IP tak si nepamatam

@anes52 vitaj, jasne ze funguje na kazdeho, to uvidis po prvom vazeni

baskax123
20. jan 2014

@sonickaopicka ano to dame,presne to som potrebovala pocut 🙂 no chcela by som 15 este, ale uprimne aj za 10 budem stastna vsetko navrch bude len bonus...ten pocit je na nezaplatenie - len cvicenie by som rada zahajila prechadzkami aspon vikendovymi ked vykukne slnko, zatial aktivia nula bodov - len sedenie na zadku cele dni v praci 🙂

anushqalm
20. jan 2014

katty2012 za prvý mesiac som schudla 7,3 Kg. Za druhý mesiac som schudla 6,2 Kg a dokopy som už schudla 14,1 Kg a teraz už idem tretí mesiac 🙂. Išla som z váhy 78,2 Kg a aktuálne mám pri mojej výške 158cm váhu 64,1Kg. Ešte chcem dať dole aspoň 10 Kg.
Z brucha som schudla asi 12cm. Z oboch stehien po 9cm.

martina8026
20. jan 2014

@anushqalm wau,to je super úspech.

ewka23
21. jan 2014

Ahojte vsetkym gratulujem super vysledky 🙂 je tu niekto aj z partizanskeho ?aka je tam konzultantka? Lebo ja som z topolcian a moja kolzuntantka je otrasna.prvy krat ked som bola na diete aj ma vazila aj tuky merala a tak a davala mi shaky ktore jej pravdepodobne len zostali co ich nechceli pit iny potom ked som jej povedala jake mi nechutia tak mi ich nedala a dala mi zas ine prichute .ale teraz jak som tam prisla len mi dala do ruk krabice a bolo vybavene ..a to s asi 3mi druhmi shakov .. uz som si povedala ze tam nepojdem ..a s jednym druhom takym ktory neznasam..

sonickaopicka
21. jan 2014

@ewka23 najdi si veru radsej druhu, ak by mali problem s chutami, tak ja ti viem kupit u mojej a poslat postou
@baskax123 ja chodim kazdy den aspon na hodinovu prechadzku okolo obeda s malym, samozrejme vcera som nebola lebo lialo, dnes to vyzera ze aj ked prsi pojdem, lebo pootom som nezvozna doma a pomaly mi ide cas ani sa nevyvetram ...cvicenie na to nemam cas a popravde ani sa mi dotoho nechce nejako, do fitka nemam cas a mam ho daleko a mam maleho takze to sa neda, ja mam tiez sedave zamestnanie, robim nechty obcas a tiez radsej sedim ako beham 😀 😀 ale snazim sa dat si aspon tu prechadzku denne, lebo moja konz.mi vravela ale teraz neveim ci ona ci jej klientka ked drzala prvy krat a chodila na prechadzky tak schudla o 5kg viac ako ked bola druhy krat na diete a nechodila sa prechadazat, takze ja to uz mam tak zauzivane ze maly ide okolo 10 spat do tej cca 11 kym sa naje, kym ho vypravim je dakedy aj cca 12 a do tej 1 sme von ked je pekne aj dlhsie, dam potajomky cigu a je mi fajn 🙂
inac kolko vypijes vody? merias si to?jes aj zeleninu popri?vyvar?

baskax123
21. jan 2014

@sonickaopicka Téda, tie prechádzky fakt toľko - no budem musieť prehodnotiť nejako priority 🙂 sedím v práci tak do 19tej a potom sa odvlečiem domov sice peši ale mám to max na 10 minút, tak to ani nemôžem rátať ako prechádzku ani pri všetkom chcení 🙂 ale Tvoje slová sú teda riadna motivácia...uff posnažím sa niečo s tým spraviť, určite budem informovať 🙂 a myslím že keď máš doma drobca tak nabeháš riadne aj bez prechádzok však? 🙂 to je skvelé, vodu si nezapisujem ale ráno pred odchodom vypijem vždy pol litra a potom v práci mán na stole litrový krčah ktorý vždy 2x otočím, potom keď prídem domov vypijem kým idem spať ešte asi liter (mňa veľmi smedí tak sa ani nemusím nútiť, niekedy aj viac) + 2-3 šálky čaju denne, no a tiež vývar pollitrovú šálku. Ja totiž som len na sladkom, polievky mi robili obrovský problém - pri prvom držaní nie, to som jedla 2 polievky a 1 shake denne..a asi som to prehnala a nevojde to do mňa, ketózu ale mám. Zeleninu nejem, len ten vývar (+ ciga potajomky je super, aj ja mam kolegynu na tajne cigaretky tu v praci - ta je tiez po CD, ako prutik) 🙂

bernadette
21. jan 2014

@baskax123 to nie je povolené fajčiť pri tejto diete? 😲

baskax123
21. jan 2014

@bernadette 🙂 ale niee, samozrejme je - to len v praci "na tajnaka" 🙂

bernadette
21. jan 2014

@baskax123 ufff, to mi ale odlahlo, už som sa zlakla, dietu to vydrzim ale ak by som mala byť pritom aj bez cigariet tak to by už nešlo 🙂

bernadette
21. jan 2014

by the way, je tu niekto kto chodieva na konzultacie do BA? Dík za odpoved 🙂

sonickaopicka
21. jan 2014

@bernadette preco by mali byt zakazane??? ved nejdu do zaludka 😀 😀 😀 ja len zato potajomky lebo doma nefajcim, ale tu prechadzkovu mentolku si vychutnavam ako kedysi jedlo 😀
@baskax123 tak jasne ze ked si odrana dovecera v praci tak to nie je jednoduche s prechadzkami, tak jasne ze aj pri malom sa namocem, ale zase nie je to nejak velmi, prave zato u mna prechadzka musi byt, inac by som mala vycitky svedomia 😀

stanp
21. jan 2014

Hello kočky, chcem sa spýtať, či ste tu niektorá, ktorá si delí sáčky na dve porcie. Lebo ja som s tým začala, lebo posledné dní (som 14 dní na CD) mi po jedle bolo nejakú pol hodinku až zle, čo som bola prežratá. 🙂 Tak som dne vyskúšala, dala som si na raňajky pol sáčka a potom polku na desiatu. A bolo hodne lepšie. 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
bernadette
21. jan 2014

@maros313 diky za odpoveď, chystám sa dohodnúť konzultáciu, videla som tam viacere baby to si môže vybrať ktorej chcem chodiť alebo ti určia? chodiš do beuty centra ( Medissimo )? Odkedy - dokedy sú tam? tiež fungujú tak, že hocikedy keď máš krízu môžeš im zavolať alebo tým, že je to tam také profesionalne funguje to tam ako na výrobnom páse?

lmwoman
21. jan 2014

babeny a ako to vychadza financne ?

martina8026
21. jan 2014

Tak dievčatá,mne dnes vybuchla polievka 😀 príliš tepla voda..
inak ja tretí deň,dve kila dolu...motivujuce 😉

katty2012
21. jan 2014

@stanp ja delim na 2 porcie aj polievky, aj coko shake, mam ho ako rannu kavu na cele doobedie a 2 vecerne kavy na cely vecer . mne to takto uplne vyhovuje a hlad nemam ziadny a ani chute pri vareni, len presolim, lebo to nechutnam 😕 a presne ako pises, aj mne uz ta druha polovicka stoji az pod bradou, tak som plna 😀

stanp
21. jan 2014

@katty2012 A navyše je pri tom delení sáčkov diéta znesitelnejšia - teda aspoň pre mňa. Škoda, že som neskúsila hneď od začiatku, keď som bola straaašne hladná a mala som čo robiť, aby som vydržala na troch jedlách denne. Takto ich mám šesť a je to pohodička. 🙂

stanp
21. jan 2014

@lmwoman 126 eur na dva týždne. 😒