Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@natali50 ahoj natali, dakujem 🙂. toto je moj prvy den a citim sa lepsie ako som cakala. tesim sa 🙂. ako sa ti dari? idu kila dole? ako sa citis?
no prvý deň je ešte celkom jednoduchý, ale potom prídu všeliaké chute🙂ale ked som to ja zvládla prekonať tak asi každý🙂ja som už 6 týždeň na tejto diéte a na moje prekvapenie som schudla už 7 kg..dnes som bola na vážení a všetko ide tak ako má🙂a začala som aj cvičiť podľa Jillian Michaels tak dúfam, že to pôjde trošku rýchlejšie🙂
ahojte baby,vo stvrtok by som mala ist na na prve stretnutie,mohli by ste mi prosim poradit comu sa mam vyhnut a opacne, na co by som sa mala zamerat?mam znizenu cinnost stitnej zlazy,tak neviem ci mi dieta pomoze,navrhli mi jedno normalne jedlo,Mozte mi este prosim povedat kolko asi stoji dieta?
Ahojte baby,od pondelka zacinam CD aj ja...zajtra mam stretnutie potoooom mi drzte palce....chcela by som dat dole cca 15kg🙂 😒
Ahojte, 2. den na CD je za mnou, zatial uplna pohoda. Najviac mi robi problem tak vela pit, ale to je len vec zvyku.
PS: Som prekvapena, ze tie shaky a polievky dobre chutia! Zatial som mala shaky vanilkovy, cokoladovy, lesne plody a toffee s orieskami, vsetky su fajn. Polievky zeleninova a kuracia s hubami - mnam. 🙂
Tak ,dnes mam za sebou merania/cisla hrozne/a od zajtra zacinam aj ja,dufam ze to vydrzim 😒 a cisla sa zmenia....
ahojte. chcem sa spytat,ci ma alebo mal niekto problem so zapchou... ja mam za sebou tyzden a 3 dni mam zapchu a je mi z toho zle. dakujem
rada by som sa opytala zo zvedavosti, ze kolko platite za CD na tyzden ci mesiac...??? ja som v zahranici a ja to drzim tu. ale tie ceny co ste spominali sa mi zdali nehorazne. tak piste...
@emmb ahoj, zapchu mozes mat ak nebudes pit dostatok vody - ja som sa toho tiez bala, takze som od prveho dna pila litre vody a je to uplne ok. dnes mam 4. den CD bez problemov. citim sa fajn.
Ahojte prvy den mam skoro za sebou,boli ma hlava ako kona...inak celkom v pohode🙂
@peep007 ahoj, skus viac pit - ja som z obavy bolesti hlavy pila litre a litre prvy den a vlastne stale (mam 4-ty den) a ziadna bolest hlavy doteraz nebola ;). drz sa!
Piaty den CD.... Oriental Chilli polievka? FUJ 🤐 🤐 🤐 . Tu si urcite dam vymenit. Inak ziadne problemy, ani hlad, ani bolest hlavy, ani nic ine. Drzte sa.
Druhy den cd za mnou,bolest hlavy este mam,ale menej....inak celkom pohoda🙂dnes ma premohol aj hlad ,ale drzala som sa 😉 ....nech uz je tyzden za mnou 😠
ahojte kocky... chystame sa na dietu cela rodina... ja s mojimi rodicmi... da sa to vydrzat? ja sa bojim pitia cistu mineralku nevypijem. v bratislave je len jedno centrum s CD?
@andreina143 ahoj,no cgce to pevnu volu..ja som sice len druhy den ale uz som bola aj dost hladna,snazim sa na to nemysliet adolejem sa vodou🙂ale da sa...rano ked si dam komtail tak som vobec neni hladna az do takej druhej a to uz mam polievku no a potom vela povinnosti/ako dobre nestiham na to mysliet/a o siedmej dalsi koktail a postel 😉 ,drzim palce
nooo zajtra tam skusim zavolat aky nam daju termin to neviem... bojim sa trosku pevnej vole🙂 nedavno som prestala fajcit tak snad aj toto zvladnem🙂 teraz uz dva tyzdne dijetujem sposobom ziadne prilohy a tak ale nic sa nedeje tak chceme skusit tto... a naozaj potom nepriberiem viac?
@andreina143 : netrap sa sposobom ziadne prilohy ... radsej si daj zeleninu - varenu alebo cerstvu, k comukolvek jes.
ahojte, ako sa mate? bola som dnes na kontrole - 8.den CD - islo dole 3,7 kg 🙂. takze, idem dalej, pomalicky ale isto.
@katarinakatkakatuska super. aj ja som prvy tyzden dala dolu 4 kg, tiez som v druhom tyzdni.... tak vela stastia... 😉
Piaty den cd -3kg dole,mohlo by to ist aj rychlejsie ale priznam sa ,ked som mala krizu dala som si aj kalerab:(
@peep007 ale ved kalerab aj vsetka biela a zelena zelenina je povolena ;)
@katarinakatkakatuska Ahoj, opravdu jsi mě namotivovala, jde ti to opravdu hodně rychle dolů ... máš můj obdiv, protože já nikdy nevydržím a něco večer smlsnu :(
Teď jsem četla v Dietě o hubnutí podle typu postavy - nezkoušel jste to někdo? Docela by mě to zajímalo, slyším na to různé názory 🙂
@katmarkovacz Ahoj, dakujem. Treba vydrzat, to je zaklad vsetkeho. A potom postupne prejst na komplet iny zivotny styl. Ziadne cokolady a chipsy vecer pred telkou. 😀
Ahojte, ja dietu drzim osmy den, nemam doma ani vahu, aby som sa nestresovala, tak sa odvazim az ked pojdem na "kontrlu", ale uz som to porusila, dolezite ale je udrzat metabolizmus v stave ketozy, o to v tejto diete ide a preto sa chudne. Ja som si dala redkovku - to sa moze, ale dala som si vajecne bielka a morcaci steak grilovany. Mozno sa to trochu spomali to chudnutie, ale urcite sa schudne. Kupila som si tie papieriky na testovanie ketozy a stale som v nej, aj ked som si dala ten steak, takze podla mna to je podstatne. Dieta Vam zaisti vsetky vitaminy, ale potom je to na Vas, len nesklznut podla mna k sacharidom. Tam by sa Vam ten stav ketozy porusil
@katarinakatkakatuska Svatá pravda, držím ti palce 🙂 😉
@vynona Ahoj, ja mam dnes 10-ty den, este som to neporusila - drz sa aj ty, zvladneme to 😉 . Uz sa tesim!
Ahojte, aj ja sa chcem k vam pripojit.Viete ma na niekoho na kontaktovat v Presove?Je tu vobec take centrum?

@katarinakatkakatuska ahoj, ja som na tejto diéte už 6 týždňov a problémy som žiadne nemala🙂ale aj ked sa ti to stane treba piť viac tekutín..aspoň mne tak radila poradkyňa.🙂