Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahoj martina 8026, ja som dnes druhy den a dala som dole len 10dk , neviem ako je to mozne, trosku som bola rano sklamana.
@2312 moja,nebuď sklamana,ja myslím,že toto u mňa robí voda + moje telo je zjavne mimo z tých shakeov a polievok 🙂 chybaju hranolky,kolace a rezne... Neboj,pohne sa to...
Dufam ze sa to pohne, mam trosku strach z toho, ze som preskakala uz vela diet a moje telo si to vraj pamäta a potom si uz dava pozor a nechce pustit :(
@2312 ja mam za sebou diét a diét...a tiež množstvo zlyhania v nich. Neboj,radšej pomalšie ako rýchlo a po čase všetko späť.
ahojte dievcata, ja som poctivo na CD treti den, vsetko v pohode, coko shake je mnamka 😝 , len mam jeden problem, ze som strasne nervozna :-/ nestalo sa vam to niekomu?
ahojte Baby, tak začínam od zajtra s Vami aj ja. Uvidím či to vydržím. Držte mi palce. Začínam váhou 68kg. Chcem dať dole 8kg.....
Ahoj amstafka444, jasne ze to zvladnes 🙂 Ja mam dnes 15 sty den a dolu 5 kg 🙂 zacinala som s vahou 64,5 kg 🙂
ďakujem za podporu larra 84..... 🙂
To bolo dnes radosti 🙂 Vaha mi zasvietila 81,1kg 😲 21dni na CD a maly zazrak je tu 🙂
Drzim palceky vsetkym
@amstafka444 ja zacinam s podobnou vahou 🙂 drz sa!
Baby kysla kapusta je dovolena? Mam neskutocnu chut..
Mate pravdu, vahu dam prec a bude to dufam O.K.
Ako sa drzite dievčatá? Ja štvrtý deň...vcera som si dala kalerab a aj kus karfiolu. Dari sa vám zostať na troch jedlách? Ozaj,myslite,že tie krabickove shake prídu aj k nám?
caves baby,ja dnes úspešne tretí deň, len na troch jedlách CD a o vode a káve,tiež raz denne čaj,zatiaľ pohoda, ani bolesť hlavy ani nervozita, hlad sem tam pocítim ale zapijem ho vodou, zatiaľ mi aj všetky "jedlá" chutili teda mám iba shaky a polievky,všetky zdravím držím palce a ďalej do schudnutia 🙂
caute vsetci 😀
hlasim sa, dietku som po 2 tyzdnoch ukoncila - nevladzem 😎 uz som ju raz drzala 5-6 tyzdnov, islo dole 17 kg, teraz som viac ako 2 tyzdne nevydrzala, ale v podstate som dala dole to, co som chcela, -6,3 kg za 2 tyzdne. tak sa drzkajte 🙂
@maros31 to skutočne nebudú? Odkiaľ to vieš?
@cililing1123 myslím že je to pekný úbytok, a možno aj stačí, sama najlepšie vieš ako sa cítiš,drž sa aj ty 🙂
@anes52
hej, citim sa takto dobre, keby som niekomu povedala, kolko mam kil, prevratil by ocami od hrozy, ale ja som nikdy chuda nebola a takto mi je fajn. nechcem byt chuda, chudla som kvoli bolesti krizov - ta zmizla 🙂 najtazsie ale nie je drzat dietu, ale vahu si aj udrzat... a to je ovela ovela tazsie. hlavne pre labuznikov a maskrtnikov ako som ja. ach jaj 😀
Este ze som si nedala z tej kapusty.. Varite si ten GV bujon aj so zeleninkou na styl polievky? Mne to veeelmi chuti, vcera som si varila "polievku" s hraskom, karfiolom, brokolicou a porom a vyborne to bolo 🙂 Snad s aj to nepocita ako dalsie jedlo..

Ahojte,
ja som dnes po vazeni. Som 13. den a -5,5kg. A doma sa aj meriam, z pasu je dole 7 cm, prsia 5 cm, boky 3 cm 🙂 Mam nakazane jest viacej bielkovin a mozem uz aj trochu cervenej zeleniny. Zostavam inak pri sejkoch na dalsich 10 dni.