icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

anes52
22. jan 2014

@cililing1123 tak mne starej dietárke o tom niečo hovor,dvakrát za môj život /52 r/ sa mi podarilo schudnúť raz 25 kg,pribrala som 27, druhý krát som schudla 27 kg a pribrala asi 30, a tiež by som mohla robiť reklamy na pôžitkárske jedenie, najhoršie je že už na mňa bežné diéty nezaberajú preto som sa rozhodla pre CD, len ju dostať do hlavy, dúfam že sa mi to podarí a tebe držím palce aby sa ti podarilo váhu udržať

katty2012
22. jan 2014

@larra84 ja som sa pytala na par jedal a poradkyna hovorila, ze vsetky znizia ketozu, v kapuste je asi cukor, ci? ked zratas kalorie tej zeleninovej polievky - hlavne hrasku, tak to je viac kaloricke ako jedno jedlo, ktore ma len 130 kcal, takze by som to urcite za jedlo pocitala, ale lepsie by nam asi poradil Maros 😵 . ja som skor za to, ze vsetko musime dodrziavat podla predpisu, aby to, co do toho investujeme malo nejaky zmysel. ale niekomu to mozno funguje aj s prehreskami. len mi pride skoda vrazit do toho peniaze a kopec obmedzeni a potom to len tak pre jednu chut pokazit 😵

katty2012
22. jan 2014

@anes52 ale ved schudnut 27 kil nie je ziadna sranda a hocikto to nedokaze. Nevidis v tom tu silu? lebo ja hej 🙂 🙂 Myslim, ze na to urcite mas, mozno si len troska rezignovala prave preto, ze po dietach sa ti to vsetko vratilo, takze sa zdalo, ze to vsetko bolo k nicomu. ale urcite nebolo, chudnut vies perfektne 😀 len sa este doucis udrzat to a bude to kompletne a ukazkoveeee 😀 vela bab to vzda na prvy raz a vidis, ty robis uz treti pokus, asi nie si ta, co sa lahko vzdava, drzim nam palce 😅

milka33be
23. jan 2014

@stanp pociatocna vaha 89,7kg

amstafka444
23. jan 2014

kočky a kávu piť bez ničoho sa môže ?? mám chuť 🙂

milka33be
23. jan 2014

@amstafka444
kava sa moze - bez mlieka. No nezaratava sa do pitneho rezimu.

amstafka444
23. jan 2014

och , ale si ma potešila milka33be.......idem si hneď urobiť!!! 😀

stanp
23. jan 2014

@milka33be Tak super si to pohla za tie 3 týždne. 🙂

bebuska1
23. jan 2014

Ahojte,takže včera som bola na vážení a meraní - na 15ty deň cez obed - úbytok na váhe 4,9kg , z pása 4cm dole aj z bokov 4 cm dole.Dúfala som,že to bude trošku viac,ale ak by to takto išlo ďalej,budem spokojná.Myslím si,že za mesiac dať dole 10kg by bolo super.Takže budem asi ešte trošku striktnejšia na seba 🙂 a ešte dôslednejšie počítať kalórie v jedle.Nech to padá dole 🙂 Teším sa a hlavne mi dobre padne,že mi už ľudia okolo hovoria,že je to vidieť 😀
Inak,neviete či sa tuniak vo vlastnej môže?Jedna konzerva(130g, ak počítam 103kcal na 100g) má cca 140kcal.K tomu ľadový šalát a bola by som úplne happy.To milujem.Len neviem,či je tuniak ok 😅

baskax123
23. jan 2014

baby (a Maros) ahojte, prosim Vas co ste jedli v tyzdni s extra porciou? 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
jerry2
Odpoveď bola odstránená
baskax123
23. jan 2014

@maros313 ďakujem za odpoveď

martina8026
23. jan 2014

Tak,ako sa vám dari? Mne sa ani nezda,že už je to piaty deň. Možno je to tým,že nie som extra hladná. Chcem sa spýtať skusenejsich: môže zelenina spomaliť celý proces chudnutia? Lebo ja vždy k telke dam kalerab,lebo klasika chybaju mi chipsy,chrumky a pod.

mariankakem
23. jan 2014

Tak po precitani skoro vsetkych prispevkov idem do toho od zajtra aj ja 🙂 pociatocna vaha 92 kil a potreba schudnut co najviac...

didietka
23. jan 2014

@mariankakem tak vitaj a nech ti kila pekne ubudaju 😉

mariankakem
23. jan 2014

vsetko sa zda byt zvladnutelne, len neviem ci dam do seba tolko vela vody...:( toho sa bojim najviac :(

baskax123
23. jan 2014

@mariankakem ale neboj, po kuskoch to ani nepride vela - dzbanok doobedu,dzbanok poobede a vecer cosi a uz je to 🙂 ale ako som uz aj spominala, mna napriklad smedi riadne takze sa mi ziada pit velmi casto, drzim prst

zajkodenko
23. jan 2014

Dnes prve vazenie a iba 1 kg dole ☹ Nie je to malo?

baskax123
23. jan 2014

@zajkodenko ahoj, aký čas? úplná náhrada?

mariankakem
24. jan 2014

jaaj, tak prvy den katastrofa, este ani neskoncil a ja uz mam nervy, ze potrebujem nieco zjest. niezeby som bola hladna,..mam iba nervy z toho, ze nemozem nic zjest. ☹ ked je prvy den takyto, tak som zvedava na tie dalsie ☹

baskax123
24. jan 2014

@mariankakem 4 az 5 ty den si ani nespomenies 🙂

stanp
24. jan 2014

@mariankakem Na začiatku som tiež mala hrozné nervy.. teaz je už ok. Ja som si takú fintu na seba robila, že som si aj 4-5 krát umývala zuby a pila som (a stále pijem) mätový čaj. Zúbky som mala až trblietavé, keďže som to robila až od 15:30 cca, lebo kým som bola v robote, dalo sa vydržať. 😀

mariankakem
24. jan 2014

@stanp jeezisi, ja som s malym na materskej a neviem co skor robit :(( motame sa vonku s kocikom, ale zacalo mrholit, tak zas sedime doma :(( no asi zacnem aj ja s tymi zubami, lebo takto ma porazi

katty2012
24. jan 2014

@zajkodenko no ked dodrzujes vsetko co sa musi vratne vela vody, tak sa to urcite pohne, vydrrrz

zajkodenko
24. jan 2014

@baskax123 ahoj, uplna nahrada, dodrzujem vsetko, vazenie bolo na 6.den ☹

zajkodenko
24. jan 2014

@katty2012 vsetko dodrzujem, vodu do seba lejem a tak malo....maximalne demotivujuce pre mna. Dnes mam 7.den a mam taku krizu, ze by som zjedla aj nozicky od stoliciek 😀

baskax123
24. jan 2014

@zajkodenko ako pise @katty2012 vydrrz 🙂 iste sa to pohne, este mi napadlo, ci nahodou nemas pred menstruaciou...ja vtedy drzim vodu ako blazon...2 kg skacem, drzim prst

nikusik08
24. jan 2014

Ahojte 🙂 Dnes 13. deň a - 4 kg, toľko radosti. Všetky to zvládneme len treba vydržať. 🙂

didietka
24. jan 2014

@zajkodenko ak mas mat menzes tak je to tym. Inak by to mohlo byt prekyselenym organizmom. Zacni pit caj na odkyselenie. Ja ho tiez pijem.