Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@katty2012 zlata si 🙂 dakujem za povzbudenie
caute všetci, čo je s vami,že nepíšete, ja som celkom v pohode dnes 6 deň, odolávam nevážiť sa každý deň,zatiaľ som čisto na CD-3x, napíšte ako sa darí, kukla som aj na iné fóra o dietkach a tam to fičí, tak sa povzbudzme aj my, papá. 🙂 do úspešného schudnutia.P.S aj negatívne skúsenosti dajte ☹
opravujem ,povzbuďme aj my 😲
ja mam dnes druhy den, a za sebou ochutnavku chilli polievky...no celkom sa dala...ale uz som zjedla aj brokolicu a karfiol, lebo mam stale nervy z nicnejedenia. Vcera som vypila len 2 litre vody, viac som do seba nedostala, tak dufam, ze dnes dam aspon o pol litra viac. Clovek sa fakt potrebuje len zamestnat aby nemyslel na nejedenie a celkom sa to da vydrzat. Takze nemysliet na jedlo a vydrzat!!!
@anes52 ako vydrzis iba na 3CD? ziadne ine chrumanie zeleninnky??
Kočky, prosím Vás, neviete niektorá poradiť, kde by sa dala objednať kuchárka CD? 😨
http://www.hubnuti-a-dieta.cz/kucharka/
@mariankakem jaaaj, tak to mas tazke. Ale treba vydrzat. Nalievaj do seba vodu - zaplni zaludok. Inak ja si sacky aj delim na polovice. Nie vzdy, no pomohlo mi to. Vyskusaj a mas jedlo kazde 2 hodinky. 🙂
@mariankakem jednoducho som sa zaťala, povedala som si že keď som za to zaplatila vydržím do prvého váženia iba na CD,ako som písala dnes 6 deň zatial ok, keď som hladná pijem vodu asi 3 dcl, ešte ma nebolela hlava,mal som trochu zápchu,kúpila som si psyllium a vyriešilo sa to 🙂 ,zatiaľ mi chutili všetky shaky a polievky okrem paradajkovej,ale tú som mala len jednu 😲
@stanp zajtra to skusim...najhorsie je to cakanie od obedu na veceru...do obeda to celkom rychlo ubieha 🙂 tak zajtra skusame mensie porcie a viackrat 🙂 uz sa tesim
Ahojte dievčence ako to tu tak citam neda sa mi nepridat;) zijem v Prahe a som tyzden na Cambridge to je dnes 8.den;) dnes som podstupila vazenie a meranie;) mam -4,5kg a co sa tyka tukov isli dole o 5. a svali sa zvysili takze nieco na tom pravdy bude;) drzim vsetkym prsty ste uzastne;) a zvladnete to;) ozaj co sa tyka tej knihy moja poradkyna ju ma planujem si ju za dva tyzdne kupit;) tak ak by ste ju nezohnali mozem poslat akurat sa predrazi o postovne:( a na slovensko sa chystam az v aprili aby som vam to poslala zo slovenska!
A meranie pas -7cm, boky-3cm, stehna -2cm;) drzte sa;)
Ospravedlnujem sa za gramatiku ale zijem tu uz dlho je to vidiet;)))) svaly zvysily;)))) 😀
Nenachadza sa tu prosim niekto z Nitry kto drzal alebo este stale drzi CD? Aka ano poprosim Ip...
@tinka1810 tak to si mala krasny ubytok za 8 dni. A z akej vahy ides, ak sa smiem spytat. Dakujeme za ponuku na knihu, daj potom vediet, ci vyzera dobre, ci ie recepty su take premyslele. Lebo ak tam je len podusit zeleninu, pridat kuracie prsia na pare, tak na to kucharku netreba 🙂
Dievcata, ja som si tu z MK ale aj z inych stranok postahovala tolko vybornych dietnych receptov, ze az. Mozem vrait mesiac a kazdy den bude nieco ine. Skuste pozriet aj baby co tu maju fotky ako sa zmenili, maju casto aj recepty.
Katty2012 ahojky ponuka palti ale dostanem sa tam az za dva tyzdne na vazenie ale neviem ci do zahranicia to ide na dobierku zistim🙂 este ma napadlo oskenovat ju;)
didietka ani sa mi to nechce pisat zacinala som pri 94:( ale uz som pod 90 tak uz bude len lepsie;) jasne dam vediet aka je kniha alebo este ma napadlo ju naskenovat a poslat vam ju mailom;) sice nebude origos ale zadara;) dufam ze to tu nikto z Cambridge necita;) lebo ma zavru za kopiractvo 😀
ahojte 🙂 pre zaneprazdnene baby tip, aj ked viem ze na youtube je milion podobnych videi - tato stranka sa mi paci, su tam spalene kcal, tiez popisne partie tela ktore precvciujeme a najma 🙂) k tomuto cviceniu je potrebne len svihadlo a 20 minut casu - spalila som viac ako vcerajsou hodinovou prechadzkou, ktora bola urcite prijemnejsia, ale zial da sa mi len cez vikendy - je to cardio cvicenie takze hura tuk prec (ja osobne som bola v koncoch🙂) http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/...
@didietka ahoj Didietka 🙂 Jilian mam sa sebou, rozdiel je v tom ze tu nie je posilnovanie len akesi natahovanie podla obtiaznosti sudim, a ak cvicis Jillian s CD, nelakaj sa ked Ti nepojde dole vaha - mala som Jil raz spojenu s touto dietou, centimetre sli dole ako nic ale vaha dokonca podskocila o kilo nahor /ale to som bola vtedy 60 kilova ehm takze iny pripad ako teraz :( 🙂 ale ak nejde o vahu, vysledky som mala bajecne - aj som sa fotila kazdy den a tusim 16ty uz bol riadny rozdiel, kdesi tie fotky aj mam
ahojte, ja mam po tyzdni 2,5 kg dole, nieje to malo? A v pase -6cm, tomu som rada. Ale ma nasadenu 3xCD +obed.
@2312 to je riadna paraaada 🙂 ten zmenseny pas je super, uz sa tesim na meranie aj ja a tiez mam dovoleny aj obed...tie kila ani nie su az take dolezite.
Ahojte dievcata 🙂 pripajam sa k Vam, teda do vasej skupinky chudnucich 🙂
Dnes som 11.den. Zacinam od 89.1 kg, pri 1. vazeni (po tyzdni)- vaha isla dolu o 3kg.
Som 3x CD (shake+polievka+shake). Zatial sa drzim a este som ju neporusila 😉 Chcem dat dolu celkovo 30kg- dufam, ze to nejako dam 😝 Inak k tej knizke- mohla by som Vam ju objednat za slovenske postovne. Dala by som si ich poslat do CR na dobierku a poslala by som ich zo Slovenska. Este vsak zistim, ci by to bolo mozne....Tak ak budete chciet, dajte vediet.
Este ste sa niektora pytala, na poradkynu CD v Partizanskom. Ja som velmi spokojna...takze urcite odporucam... 😉
mariankakem, dakujem za povzbudenie 🙂

@zajkodenko este som nepocula, ze by clovek co drzi cd neschudol kolko chce. skus sa nevazit a cakaj, urcite nebudes jedina vynimka. ja som po tyzdni schudla 3,5 kg a na vahe ukazalo, ze to bola vsetko voda, ani gram tuku 😝 a tiez to nepotesi, pretoze este aj cvicim, ale viem, ze to je proste moja reakcia tela a kazdy ju ma inu. ja teraz pijem 4 litre, lebo myslim, ze 2,5 je naozaj malo a je to lepsie. skus zvysit prijem vody, a o tyzden napis a budes sa vytesovat s nami 😀