icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

didietka
26. jan 2014

Dievcata, ja som dnes 18. den a poviem Vam uz mi ta strava nechuti 😒 Nie ze by som mala chute na nieco nezdrave, alebo tak, ale ked vidim sejk, zacinam mat k nemu odpor. A to este potrebujem zhodit 23 kil, pomooc, co s tym ma robit???

1bambula
26. jan 2014

@didietka no ja som dnes 19 den a uplne som dnes zlyhala 😠 , zajtra zacinam znova

martina8026
26. jan 2014

@didietka ja som na tom tak isto,problém mam najmä s polievkami. Pritom nemal chuť na iné,ale na cd tiež nie... A to mam iba 8. Den

mariankakem
26. jan 2014

dievcataaa, nevzdavajte to!! skuste schrumnut nejaku zeleninku, alebo suchar...a zamestnajte sa nejako, nech na to nemyslite, vsetko je len o psychike...drzte sa!!!

didietka
26. jan 2014

@martina8026
@1bambula ja uz posledny tyzden polievky ani nejem, naposledy mi bolo z hribovej normalne zle, ani som ju nedojedla. Nastastie to bolo vecer a do rana som bola ok. Teraz mam len sejky a tycinky - vzala som si len cokoladove a orechove. Orechove su OK, cokoladove mi po dlhsom zuti pripadaju ako slivkove prehanadlo. Ktore tycinky su este dobre???
Ja si mam pridavat k jedlu este proteiny, tak vcera som si dala kuracie prsia na sposob spanielskych vtacikov, vnutri bolo len bielko z vajicka a uhorka. Bolo to super, ketoza sa mi nenarusila. Kontrolujem si ju stale, pripadam si ako ked cukrovkar si pred jedlom kontroluje hladinu cukru 😎

didietka
26. jan 2014

@mariankakem toto ale nieje o tom, ze by som chcela jest nieco ine, je to o tom ze zo sejkov sa mi pomali ale iste zdviha zaludok. Nechyba mi vola, som odhodlana a naozaj nemam problem s chutami, cez vikend sme mali oslavu. Ziadnych zakuskov som sa ani nedotkla, ani ziadnych mlsov co boli na stole, a ani som sa nemusela nijak prekonavat, brala som to v pohode, ako prirodzenu vec.

martina8026
26. jan 2014

@didietka ja som mala tu lemon dnes na veceru,bola super... Zemiakovu a hribovu polievku nemozem cítiť ani ja,ale ani maslovy,kapucinovy a vanilkovy shake...

baskax123
26. jan 2014

@martina8026 ahooj 🙂 ja som polievky pri tejto CD uplne vynechala....pred dvomi rokmi ked som drzala, mi chutli..teraz..no proste hroza krkom neslo, aj bez polievok ketoza v poriadku, pijem denne bujon nech mam slane, poradkina to vie a ani mi ich uz nenuka, drzim prsty nadalej 🙂

baskax123
26. jan 2014

@didietka mne najviac chuti orech a lemon z tyciniek, volakedy aj brusnicova a pomarancova, ale prejedla som sa ich

martina8026
26. jan 2014

Môžem sa spýtať kde kupujete tie papieriky na meranie ketozy? V lekárni to nedrzia,obehla som 3.

martina8026
26. jan 2014

@baskax123 ďakujem,ja som na českej stránke citala,že sa nedoporucuje jest iba sladké veci,preto si nasilu pojem aj polievky.ak to nie je problém,nabehnem na sladké aj ja

baskax123
26. jan 2014

@martina8026 ahoj, ano trosku som sa obavala aj ja - ale bol to naozaj boj...zamerne som vynechavala, oddialovala lebo som sa ako som chcela nedokazala prinutit (zacala som 2x polievka a 1 shake vtedy davnejsie), kolegyna ktora drzala tiez CD po case vypustila polievky a bez zmeny v chudnuti, na odporucanie poradkine nutne bujon kazdy den, tak som skusila tiez 🙂 + baby na UK FB stranke pisu podobne 🙂 + mam tam jednu babu z cypru s ktorou si obcas na podporu vymenime spravy a ta je dokonca len na kasach a tycinkach, chudne pekne. ja mam vzdy jednu kasu, jeden shake vo forme pudingu a jednu tycinku

baskax123
26. jan 2014

@martina8026 ja som ich kupila v lekarni, tieto co mam teraz su na glukozu a ketony, predtym som mala take ktore mali asi 7 indikatorovych pasikov (napr aj na krv v moci), nestalo sa mi aby ich v lekarni nemali, ak by si potrebovala viem Ti poslat

baskax123
26. jan 2014

@martina8026 trosku to tu zahlcujem pardon 🙂 tu su tie prve papieriky ktore som mala
http://www.mojalekaren.sk/heptaphan-diagnostick...

1bambula
26. jan 2014

@mariankakem dakujem nevzdavam to😉 len som potrebovala tuhu stravu . uz som to zazila proste som si dala zeleninu kura ale teda ze vela
@martina8026 normalne som kupila v lekarni diaphan alebo este by som hladala v zdravotnickych potrebach

martina8026
26. jan 2014

@baskax123 super,ďakujem za radu,ja som puding ešte neskusila,stuzovac mi poradkyna neponukla,spytam sa jej,cez víkend mam meranie. Najviac ma pohanaju fotky kociek čo už schudli. Verim že vydržím a tesim sa,že ste tu aj vy a nie som v tom sama.

cililing1123
26. jan 2014

@didietka
mas prosim ta tie zdrave jedla niekde ulozene ako linky? mohla by som ta o ne poprosit? 🙂 juuuj, to by si mi velmi pomohla... ja zvyknem citat aj ine diskusie o chudnuti a casto vidim link, len si ho zabudnem ulozit a potom uz neviem, v ktorej teme som ho citala 😠 minule som nasla taky super link na zdrave maskrty a za ten svet neviem, v ktorej teme a na ktorej strane bol ☹

3fach
26. jan 2014

@zdenlka co to papate poradte mi prosim idem sa vydavat a skusala som svadobne saty poviem vam jedna gula otrasne musim ist dole aspom 20kg 😒 😖 😨
dakujem za radu a odpoved 🙂

milka33be
27. jan 2014

@1bambula
☹ ja som mala vcera 25-ty den a tiez som zlyhala ☹
som na seba nastvana no nevadi dnes stratujem zas

1bambula
27. jan 2014

@milka33be nevadi to dame 😉 ja napriek tomu ze som jedla len zeleninu a kuracinu dnes som nemala ketozu. nevadi dnes idem normalne , ucel bol splneny potrebovala som sa poriadne hmmmm ako to mam napisat ,, vyprazdnit,, takze ucel to splnilo ideme dalej, a nebud nastvana 😉

zuzikboc
27. jan 2014

@tinka1810 Ahoj, tak to gratulujem ku krásnemu úbytku. Ja som na CD 7 deň (nie na plnej, ale 2x CD+1 jedlo) a zajtra ma čaká prvé meranie u poradkyne. Ale domáca váha zatiaľ ukazuje skoro o 3 kg menej 😀 , tak uvidíme, či sa už porúčal aj nejaký ten tuk, alebo to bola zatiaľ len voda. Čo sa týka kuchárky, určite si ju chcem kúpiť, opýtam sa zajtra u nás a ak by nebola k dostatiu, dohodli by sme sa, že by si mi ju poslala(samozrejme vrátane poštovného 🙂 )? Ale dám vedieť do IP, či som ju zohnala, alebo nie. Díky 😀

brasilka
27. jan 2014

Muzu se k vam pridat? Uz jsem CD hubla na podzim 2011, pak jsem otehotnela kojila a jsem tam kde jsem byla tenkrat. Takze od vcera jsem na CD 3x denne (neoficialne uz ctvrty den-mela jsem doma nejake zbytky od minula tak jsem zacala driv). Mam jen napoje, polivky jsem minule nemohla ani citit tak jsem si je ted ani nebrala.. Doufam ze vse pujde dobre a zbavim se nejakeho kila.

3fach
27. jan 2014

kocky prosim poradte mi kde to kupim bez toho aby som musela niekde chodit,
dakujem pekne za ochotu

anes52
27. jan 2014

ahojte všetci,tak dnes ráno som sa odvážila odvážiť a po týždni skoro -6kg,podľa mojej váhy,určite väčšia časť je voda,chodím na wecko veľmi často,ale aj tak sa teším,k poradkyni idem koncom týždňa,tak potom to bude aj o iných výsledkoch,zatiaľ som v pohode až na to že dnes som si mixovala polievku v aute a aj tak bola samá hrčka,už sa teším na tyčinky,tie zatiaľ nemám 😀

baskax123
27. jan 2014

@3fach Ahoj, žiaľ pokiaľ ja viem tak to poštou poradci nesmú posielať - potrebné založiť vstupnú kartu :(

didietka
27. jan 2014

@cililing1123 ahoj,nie ako linky ich nemam. Ja si ich ukladam vo worde, kazdy samostatne. Ale vzdy ked sa mi vpravo ukaze medzi popularnymi albumami nejaky album o tom ako niekto schudol, nabehnem tam a vyplienim recepty. Neberiem vsetky, len tie co su podla mojej chuti.

martina8026
27. jan 2014

Tak ja mam dnes otrasný deň zjedla som cd,aj zeleninu a supla som si aj dve varene vajcia... Ja sa neviem najesť a to mam už 9. Den

didietka
27. jan 2014

@1bambula to fakt ti zmizla ketoza po mase a zelenine???? Cudujem sa lebo ja som mala v sobotu na ranajky sejk, k obedu 2 ks spanielsky vtacik (kuracie prsia s bielkom a uhorkou), potom som mala kavu so sojovym mliekom a coko-tycinkou a na veceru som si miesto sejku dala zaase 2 ks tych vtacikov. Ketozu som si merala asi 3x za ten den a bola stale - aj po veceri. Na dalsi den rano som zase hned merala a bolo uplne silna. Ono pocas dna moze byt slabsia, lebo moc ńieje tak koncentrovany.

didietka
27. jan 2014

@martina8026 ked si hladna, skus si napr. k obedu objednat nejaky salat z restiky (kuracie maso na prirodno, zelenina a namiesto dresingu si do toho pridaj cottage cheese) pomoze ti to a nezrusi ketozu. Ja so to chystam tiez robit takto tento tyzden. Mne poradkyna povedala, ze si mam k tym 3CD pridavat bielkovinu (maso, rybu...) a zeleninu.

martina8026
27. jan 2014

@didietka a koľko dni máš za sebou? Ja ani nemal hlad...ako som pazrava...