icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

didietka
27. jan 2014

@martina8026 dnes 18. den

1bambula
27. jan 2014

@didietka hej nemam ju, dost ma to prekvapilo kedze mam ketozu v podstate od jula minuleho roku iba stravou (stravujem sa paleo), drzala som v lete 4 tyzdne a zislo mi 7 kil tuku (opticky som vyzerala ze som schudla 15) a presla som postupne na paleo stravu, ketozu som maa v nedelu rano, poobede uplne slabu a dnes ziadnu. som s toho dost zaskocena, a na vahe kilo hore je to mozno tym ze idu moje dni, fakt neviem

cililing1123
27. jan 2014

@didietka
aha, jasne, dakujem 🙂

didietka
27. jan 2014

@1bambula poznam zsady paleo, ale zaujimalo by ma, ake mas ph? nie si z tej stravy prekyselena? My sme doma uplne vysadili vsetko s lepkom. A chystame sa piect iba spaldove a razne rozky a chlieb - tie by mali byt OK.

1bambula
27. jan 2014

@didietka ph si nemeriam takze neviem, toto ma vobec nenapadlo, ale asi ani nie,pokial som sa stravovala normalne mala som problemy s travenim , momentalne sa citim vinikajuco,
rozmyslam ci to nema na svedomi podvedomy stres, sestra dnes porodila a od vcera som to tak nejak prezivala s nou po telefone,

jajalinka
27. jan 2014

Baby aj ja rozmýšľam nad cambridge dietou len mám takého červíka pochybnosti, že či to naozaj funguje....možno ste to tu už rozoberali....postupne čítam všetky príspevky, pls dajte nejaké info ohľadom tejto diéty.... ešte hľadám poradcu z okresov Topoľčany pp. Nitra tak ak máte niekto osobnú skúsenosť s niekým z týchto okresov dajte pls. vedieť.
ĎAKUUJEM 🙂 🙂 🙂

didietka
27. jan 2014

@1bambula tak to sestre gratulujem 😉
Vies maso dost zakyseluje organizmus, ked sa je casto a vela, nieje to dobre.

1bambula
27. jan 2014

@didietka 🙂 s masom to nejak neprehanam ale sa mu ani nevyhybam, no uvidim ako budem pokracovat 😉 len ma to zaskocilo a dakujem za podporu 😉

sonickaopicka
27. jan 2014

@didietka ahoj, ako ma vyzerat to ph ked je v norme? mam ketozne pruzky a tam je 7 dielikov a viem ze jedno z nich je pH, len nemam kelimok tak som len tak kukala na nete ale nedopracovala som sa ci ho mam dobre alebo nie

jajalinka
27. jan 2014

Ešte ma zaujíma koľko eur v priemere stojí táto diétka mesačne a ako to vlastne funguje DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

mery2609
27. jan 2014

@3fach jednoduho bez navštevy konzultantky to nejde tak si ju cim skor vyhladaj nech tie kg zacnu cim skor odpadavať do tych svadobnych šiat ...🙂

mery2609
27. jan 2014

@jajalinka 10 eur stoji prva konzultacia ktoru musiš podstupiť a strava na 1 mesiac stoji 252 papaš teda vlastne pijes na zaciatku dva sladke napoje shake a jednu polievku potom sa pridavaju kaše a tyčinky ja kaše nemusim ...🙂 ale bližšie info ti da tvoja konzultantka ...🙂 tak hor sa do toho

maros313
Odpoveď bola odstránená
jerry2
Odpoveď bola odstránená
elenamarek
27. jan 2014

ahoj ja by som chcela zacat cd,hladala som v Ba aby som sa mohla prihlasit ale nasla som len kontakt do Petržalky a to mam dost od ruky namate kontakt niekde v Ružinove? dakujem

anes52
27. jan 2014

@sonickaopicka ale moja a kde si bola že sa neozývaš, ako pokračuješ? 🙂

katty2012
27. jan 2014

Maros a skusene cd-dieterky, kolko trva prechod na normalnu stravu? ako to musi prebiehat?

3fach
28. jan 2014

@mery2609 hm dakujm asi to bude horsie zijem vo Viedni, musim daco pokukat, dakujem pekne

lumi66
28. jan 2014

@elenamarek hm, v Bratislave asi inde ako v Petrzalke nenajdes...aspon som o tom nepocula doteraz...

zuzikboc
28. jan 2014

@1bambula Prosím ťa, ty si v skoršom príspevku spomínala, že si mala prúžky na meranie ketózy diaphan. Mne ich tiež včera v lekárni dali, ale ani za svet sa z nich neviem vysomáriť. Kedy je ten najoptimálnejší stav, keď je to fialové políčko najtmavšie? Ďakujem 😕

elenamarek
28. jan 2014

Dakujem nasla som na Teslovej 33 super uz som aj objednana 🙂

1bambula
28. jan 2014

@zuzikboc ja mam ten stred ale na toto by vedel presnejsiu odpoved
@maros313 Kedy je ten najoptimálnejší stav ketonov na pruzkoch ? dakujem vopred za odpoved 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
baskax123
28. jan 2014

ahojte baby, tak ako pisal Maros313, merajte ketony nie pH (aspon nie v tomto obdobi), ak mame vela ketolatok tak ich nespotrebovana cast pH krvi znizuje..., to by sme asi neboli spokojne 🙂 zajtra mi zacina tyzden s extra porciou, huraaa 🙂

inylog
28. jan 2014

Ahojte dievky, ja citam vas blog odkedy som zacala. 9 dni a - 6 kg ,drzala som sa...dnes je 10.den a ja som jedla! teraz sa hanbim, aj mi je zle samej zo seba. doobeda silna ketoza, isto som ju zastavila, ja koza..kedy sa mi spusti? poznate to niektora?

zuzikboc
28. jan 2014

Hlásim návrat z prvého merania po týždni. Mínus 3kg a všetko len z tuku, žiadna voda 😀 😀 😀

zuzikboc
28. jan 2014

@inylog A čo si si dala? Nie všetko ti ketózu zastaví. A nebuď k sebe taká prísna, ten úbytok je super a od zajtra pokračuješ 😉

inylog
28. jan 2014

@zuzikboc no moja, halusky s bryndzou...a za tym rozok makovy- ze hresim, tak hresim...ako to robite mamicky na md, ze nezhresite?

zuzikboc
28. jan 2014

@inylog Tak to už hej, bryndzové halušky sú mňam 😀 . Veď keď už zhrešiť, tak treba aspoň niečim mňamkovským 😀 Neboj, ak si ju zastavila, znova nabehne a podľa mňa, čím viac by si si ich odopierala, tým viac by ťa lákali 😉

inylog
28. jan 2014

😀 tak som rada, ze sa na tom bavis a uz sa bavim aj ja... budem sa dalej drzat 😉