Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@inylog ahoj, ja ked som tuto dietu drzala prvykrat - v r. 2011 tusim, tak mi poradkina sama urcila podla BMI ze ma ist dole 20kg, avsak uz ked zislo 16 som sa citila tak vyborne ze sme to ukoncili, po CD som potom zhodila este 10, tentokrat som si cislo nestanovila -ale priznam sa ze motivacne nohavice v skrini mam...a asi to bude opat o pocite kedy skoncim, drzim prsty. A myslim si ze sa to urcit da - ja som chudla v priemere 2kg tyzdenne (okrem prvych dvoch, ked to skocilo o cosi rychlejsie)
Ahojte,zajtra mám prvé pridane jedlo.Mate nejaký typ na recept?
prosím Vás čo to tu spomínate akú ketozu.... prosím o vysvetlenie dakujem 😉
ahojte hlasim sa, po 4tyzdnoch len na 3x CD (obcas nejaka zelka, posledne dni aj male prehresky ako klobaska, kysla kapusta...a ineee...) 😀
-11,5kg
BMI z 35,8 na 32,1
v pase - 12cm
mohlo to byt aj lepsie, ale nevadi, idem dalej 🙂 do mááája času dost 😀
inac vzala som si paradajkovu ze ci mi nahodou nebude chutit a fuuuuuuuuuuuj som len polku zjedla a ostatok som vyliala
@sonickaopicka júj to je super výsledok, hádam si čakala viac? teším sa s tebou, ja idem zajtra, paradajková je jediná polievka ktorá mi nechutí, tak teda len tak ďalej,"do trvalého schudnutia 😀
a vítame nové babeny, nech sa vám darí hlavne prvé dni prekonať všetky nástrahy,xi 🙂
@sonickaopicka ved to máš super ...zbaviť sa 11,5 kg úúúúúúúúúúúžasnéééééééééé
@anes52 potom daj vediet na povzbudenie 😀 ja mam 2 tyzdne a 5,5 kg, no a neviem ci stihnem do mesiaca 10 kg, ako bol plan, lebo uz sa to brzdi, ale moc chcem
@sonickaopicka wow, ze uplne skvelee, myslim, ze vsetky tu ti zavidime - ale dobroprajne 😀
karinka6 🙂 jasné že sa budeme podporovať. Akurát som si dala na raňajky shake čokoládovo pomarančový, mňam, ale som hladnaaaa 😀 😀
inylog, ja by som mala zhodiť 12 kíl, poradkyňa povedala, že to u mňa vidí tak do 2 mesiacov. Tak uvidíme, ak ju neporuším, tak by som to mala dať 🙂
@andreafa ja dnes začínam s karamelovo-orieškovým shakom, nie som hladna nejako sa mi asi scvrkol žalúdok lebo ja som si dala najprv 28 dňový detox podľa Mačingove aby som odkyslila organizmus a naučila sa piť, lebo môj pitný režim bol katastrofálny a dnes som nabehla na CD. Inač chcem dať dole 20 kg a všetko naviac bude len bonus.
@karinka6 dobrá si 🙂 Ja som Mačingovú vydržala 3 týždne, potom som si objednala pizzu a celú ju zožrala 😀 Mne u nej vadila tá cvikla, napínalo ma z nej. Idem si nakrájať kalerábik 🙂 Už sa teším na obed 😀 Ja by som chcela dať dole 15 kg, ale poradkyňa, že do 12 bude stačiť. Veď uvidím.
ahoj - BLAHOZELAM 🙂
ja mam po 4 tyzdnoch dole 11,7 kg BMI z 33,5 na 29
z pasa mi zislo 12cm
To bolo radosti 😉
@milka33be gratulujem, verím ti ze to bola radost, keby som to dala aj ja tak 1,5 skácem od radosti 😀
@sonickaopicka podla mna je to super ved mne hovorili ze 8-10 kg za mesiac, takze gratulacia 😉
Ahoj 🙂 ja dnes začinam chcela som az od pondelka ale 1kontrolu mam v piatok tak nech to je tyzden, 🙂
@elenamarek ta vitaj, ja som zacala vcera, isla si do salonu Vierka alebo nieco take?
@bernadette ano bola som u Vierky dnes len dnes nieco mala tak sme sa dohodli ze vstupny pohovor urobime az buduci piatok,len som si kupila vyrobky ,joj som rada ze nezacinam sama ja uz mam za sebou jeden shake len som v nom mala trosku hrudky neviem neni to lebsie mixérom?A zacala som pit to bude u mna problem strasne malo som zvikla vypit vody ale kupila som kojenecku a da sa to len vkuse beham na wc 😀
@elenamarek mne sa tiez nechcelo do Petrzalky ale nakoniec som sa rozhodla pre nich, ja to robim iba s ich shakerom a polievku s vidlickou a nemam tam hrudky. Nič mi nevadi ani chute, ani vela vody jedine ze stale som na wc-ku 😖
a dokedy je garantovane ze ostane taka vaha aj po vysadeni tychto umelin???treba sa len hybat a spravne stravovat.taketo pokusy ja neuznavam.nikde clovek len tak nezhodi ked bude jest lieky kokteily alebo vseliake ine blbosti. 😉
@bernadette a davaš 0,3l vody aj na polievku aj na shake? ked sa smiem opýtať ?lebo ja som si zabudla zobrat tu knižočku 🙂 jak to pripravovat.Mne je to do Petrzalky dalej ohodne tak som skusila ku Vierke ta uvidim 🙂
@elenamarek tiez by mi bolo bl. do Ruzinova, snad tam nebudem chodit rok, a dajako to vydrzim, ano aj na shake aj na polievky davam 0,3 l. Shake som mala mango vcera a dneska babanovy super- polievky su trochu divne ale daju sa aj tie akurat si davam paradajkovu. Uz som mala sampionovu a zeleninovu zatial najlepsia bola premna bola zeleninova
@bernadette ja si dam polievku 1x este len tak snad sa to bude dat 🙂 skusim zeleninovú 🙂

@inylog mne musí zmiznúť 15 kg... Vlastne staci ak mi zmizne ta pneumatika okolo brucha