Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
dnes poobede som mala uz ketozu..napriek vcerajsim haluskam!!! 😅 som divna, nie? 😨
@katty2012 ja nechodím do BA a tiež mi dovolila nanajvýš zeleninu bielu alebo zelenú,aj to len vtedy ak budem veľmi hladná, skôr mi doporučila ten zlatý bujón,či čo to je, ale mlieko aj sójové nie, najmenšie zlo primiešať do kávy jednu lyžičku niektorého shake,takže ja to radšej neriskujem a pre istotu nejem ani zeleninu, aj keď priznám sa chýba mi do niečoho zahryznúť 😀
@katty2012 ja som si tento tyzden spravila 2x "cesnacku". neviem ci sa cesnak moze, ale ved je biela zelenina 🙂 zaliala som "vegetu" od poradkyne a pretlaceny cesnak horucou vodou a pekne som sa "napapkala". dokonca aj manzelovi tato pre mna momentalne top dobrota chutila. A kazdy vecer si varim sipkovy alebo zazvorovy caj.
ahojte, uz som sa raz na extra tyzden pytala, ale este Vas baby a Maros poprosim o radu - dostala som od mojej poradkine odporucanie ze v extra tyzdni sa konzumuje + jedno jedlo cca 400 kcal a pod tym uvedene ze 80 g biele maso v surovom stave a 80 g biela/zelena zelenina, chcem sa opytat ci ste jedli v extra len taketo mini mnozstvo alebo ste si to ratali na kcal, alebo proste zjedli porciu povoleneho? dakujem
Tak včera prvá konzultácia a dneska prvý shake- náhmatovo vybratý - mangový , super normálne mi to chutí 🙂 , aj vy ste išli na prvú kontrolu už po týždni?
ahojte baby, tak týždeň mám za sebou aj s prehreškami a váha dole -2,5kg, nie veľa ale teším sa. 🙂 🙂
Neviete niekto? Ak by som pila cisty masovo zeleninovy vyvar bez tuku, bolo by to ok?
@bernadette ja idem na konzultáciu a váženie zajtra, začala som 20.01.,sa teším, dúfam že výsledok ma poteší, ketózu som si ešte nemerala, zajtra napíšem 🙂
@anes52 oki, držím palce 🙂
Ja som dnes mimoriadne hladna, ale som na seba pysna, lebo dnes som pre hosti vypekala dva druhy kolacov a slane pecivo a ani som neochutnala.
Ahojte dievcence a Maros 😊 ja zacinam zajtra, pribrala som 15 kil 😩 za 4 roky. Dnes som bola na vazeni a merani a je mi na grc zo seba. Dufam, ze to dam. Drzim Vam vsetkym palce v chudnuti.
Ahojte dievčatá,tak ja mam v sobotu meranie. Som zvedava... V zasade tie dva týždne dosť rýchlo presli. Mam pocit,že moje brucho je rovnaké ako pred dvomi tytdnami. Trochu premyslam či príde k zmene...
Ahojte,
ja idem zajtra tiez na vazenie, budem 23. den. Ja pri tejto diete nijake extra chute nemam, dnes sme presli 2 restauraciami, jedla sladkeho slaneho, krasne naaranzovaneho kopu a ja som uplne v pohode. Dala som si zeleninovy salat (same listy) a ciste kuracie prsia, uplne mi to staci. Ja si myslim, ze 2 zeleninove jedla su OK aj od zaciatku diety. Je predsa spravne jest 5 krat denne, zeleninou clovek nic nepokazi, zlepsuje peristatiku criev a treba si zvykat na davky zeleniny, lebo by nas mali sprevadzat po diete kazdy den.
Ahojte kočenky, otázka- aké máte predsavzatia? Čo to dá,alebo presne určené kg, ktoré chcete poslať do hája?

@didietka tak ked to mas odskusane, potom fajn. to len ja som taka striktna, ze ked nic tak uplne nic 😀