Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@maros313 clovek ked vyjadri svoj nazor tak je hned mudry to mi je jasne . cele taketo dietovanie je blbost len platte a kazte si zdravie 🙂 to sa vyrobcom a tym svetovym poradcom paci 😀
@elenamarek ahoj, aj ja som dnes začala. ja si mixujem s mixérom. mala som tú orientálnu polievku, taká umelá mi prišla.. Uff, dúfam, že víkend prežijem a odolám 🙂
@andreafa Tak sa teším uz sme 3 aspon sa mozme podporovat navzájom 🙂 🙂 🙂
@janakomancova Si uzasna! Na Teba sme tu doteraz cakali ;)
@elenamarek budeme 🙂 hlavne tento prvý týždeň bude ťažký 🙂
@andreafa ja uz,mam tazky 1den,mna caka polievka az o hodinku dik za radu tu si teda ani nedam skusim zeleninovú alebo sampionovu 🙂 no ten vykend aj mna desí mam mat navstevu aj vecer aj zajtra mam kupene zakusky a chlebícky musím urobiť tak snad odolam ale musím 🙂
@janakomancova načo je toto dobré? + poznas zlozenie tejto diety ked vravis ze si kazime zdravie?...baby drzme sa! 🙂
baby a Maros, oprava 🙂
Ahojte,
ja som dnes po vazeni - 8kg za 23 dni. Som velmi spokojna, tuk isiel dole, svaly pribudli. Od zajtra idem na 2xCD a 1 jedlo tak aby som si udrzala ketozu, k 3xCD sa uz neplanujem vratit, aj ked nedosiahnem este svoju konecnu vahu. Este potrebujem dat dole 22kg, postupne si zvykam na racionalnu stravu a pri tej chcem uz zostat. Je to supeeeer 🙂 🙂 🙂 🙂
@sonickaopicka úúúžasný výsledok 🙂 závidím 🙂 Ja sa k takému určite nedopracujem.... Si fakt dobrá.Držím palce aj naďalej
@janakomancova janka, a ze teba co tak nastartovalo? vyzera to, akoby si s touto temou mala nejaky osobny problem... 😵
ja som len napisala svoj nazor pretoze sama som zhodila 15kil aj bez takychto veci a niekto ma tu nazval mudrov tak nevadi.kazdemu vyhovuje ine uz sa nejdem k tomu vyjadrovat 😉
Ahojte,tak ja som od dnes prerušila.Som chorá a na bylinkové čaje ako mi odporučila @baskax123 sa spoliehať nebudem,lebo včera som skoro skolabovala.Strašne mi bolo zle - nebudem tu všetko popisovať,no vo finále som mala horúčku 39 a to ja nemávam teploty ani keď som chorá.Nechápem čo sa mi to udialo, ale nemohla som ani nič zjesť,lebo mi bolo na zvracanie a na odpadnutie.Tak som sa rozhodla,že počúvnem skúsenejšieho @maros313 preruším,dám sa dokopy a budem pokračovať.Tým,že preruším teraz nemyslím,že budem "žrať" čo mi príde pod ruku.Plánujem jesť len povolené potraviny,len to bude vo väčšom množstve a hlavne vývary.Jediné porušenie,ktoré uvidím čo spôsobí, je med a citrón.Zatiaľ vám držím palce a nech vám kilá odsýpajú 😉
@janakomancova dakujeme za pochopenie... presne ako pises , kazdemu co vyhovuje ale predpokladam ze si si precitala tak maximalne 2 strany zo 69 tak dakujeme ze sa uz nebudes vyjadrovat. 😉
@1bambula neni zac a uspesne chudnutie vam zelam ked si myslite ze je to pre vas to prave. drzim palce! 😀
@janakomancova no, to uz znie ovela lepsie 😀
@sonickaopicka krasne si pochudla, myslim si ze je to super, netreba sa porovnavat s inymi, predsa kazdy organizmus je trochu iny. Mozes byt na seba hrda 😉
Z akej vahy si isla, uz si to nepamatam. Ja z 96.
@elenamarek moja :( my tiež budeme mať návštevu, tak dúfam, že odolám. A tiež musím variť pre malú, to bude ťažké. Zatiaľ som plná odhodlania, keď už je to také drahé 😀 😀
@didietka Gratulujem,podla mna super za 23dni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@andreafa Musíme odolat,ked sme sa nato dali a hlavne ked do toho investujeme,ja som dohodnuta s maminou ze variť bude mojim detom ona,nech nemam pokusenie a aj obchod nanu necham len jej dam kreditku aspon 2tyzdne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a este chladnička keby sa dala zamknút 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 mne bude chybat ovocie strasne moc 😝
@elenamarek dakujem. Neboj sa nebude ti nic chybat, za par dni si na jedlo ani nespomenies, jednoducho budes mat dost. No ja zatial ovocie dovolene nemam, ale staci mi aj to, ze si mozem dat dietny syr, vajecny bielok, biele maso, cottage.
@didietka Dakujem,tak to uz mas len 2cd jedla a plus3 jedlo alebo to je extra tyzden?