Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, dnes som tretí den na CD. Tri sáčky a nič iné len vela tekutín.Snažím sa 3l vody vypiť. Vôbec nie som hladná čomu sa sama divím. Dnes ma akurát trochu preháňalo ale dá sa to zvládnuť. Inač paradajková polievka je hnusná a ešte som ju aj dala do vriacej vody tak sa mi akokeby zrazila. No čo už. Už si ju nikdy nekupim.
@karinka6 mne ta paradajkova celkom chuti....vsetky polievky treba do teplej vody rozrabat 🙂 uz budes nabuduce vediet...ja som na CD 8den a celkom to ide. Najprv bol problem s vodou, ale tie 3 litre sa nakoniec predsa len daju vypit 🙂 drzim palce
Dievcata ja postupne testujem tycinky a citronova s jogurtom je skvela, rovnako je super orechova. Karamelova a cokoladova su hnusne, len to omielam v puse co je to take gumove a po chvilke zutia su teda ozaj zle, hlavne ta cokoladova, to chuti ako prehanadlo 😝
Este som nemala brusnicovu, pomarancovu a cokolada mint. Skusali ste ich, su dobre? Nechcem si zas kupit nieco co bude bleee 😝
TAAAAAAk som práve odoslala mail na vstupnú konzultáciu🙂 Konečne som sa po dvoch týždňoch odhodlala niečo urobiť, dúfam, že to neoľutujem .... Som zvedavááááá 😉 😕
@didietka ahoj, favoritov medzi tycinkami mame rovnakych, ta pepermintova chuti podla mna podobne ako After Eight cokoladky, brusnicova mi najprv chutila velmi asi som to s nou prehnala a prejedla sa mi, a pomarancova je tiez v horkej cokolade (dufam ze sa nemylim, uz ju doma nemam) a mne chutia tie sladsie, cize ja si objednavam uz len citron jogurt a orech 🙂
@didietka mne chuti každá z nich,ale best je lemon 🙂
@didietka
🙂 mne chutila najviac cokoladova, najma preto, ze som ju mohla zut polhodinu 🙂 pomarancova nie je bohvieco, ale aj moja poradkyna mi povedala, ze ju uz ani neobjednava, lebo ju nikto nechce.
@didietka pomarancova mne nechutila, ja som len na karamelke a oriesku, lebo su zuvacie a mne chutia naj, a ta citronova je dobra ale neni zuvacia tak ju skor schrumem, a mint som nemala aj brusnica sa da
@baskax123 anoo aj shake tak chutia ako ta cokolada after eight, tycinku som taku nemala, musim si vziat 🙂 je zuvaciaaa???
@sonickaopicka chrumkava 🙂
Ahojte 🙂 Robia sa konzultácie aj v KE?
@nedockava4 ahoj 🙂 kopirujem z CD stranky - http://www.cambridgediet.sk/con/8
@baskax123 dakujem 🙂
Ahojte, ja som dnes mala prvy raz na ranajky kasu ,tu obycajnu , no to bol humus. Mala som pocit, ze si davam do ust lepidlo. Mam este aj jablckovo -skoricovu a s makadamovými orieskami. Vsetky kase su take lepkave a hnusne? dajte vediet, radsej ich ani neotvorim a vymenim. Dakujem 😉
@2312 pekanovy orech mi chuti najviac, original je bez chute, ale mozes si cistu skoricu nasypat do nej
lala11 a sonickaopicka, baby dik za typ a odpoved 🙂
@maros313 Dakujeme,ja som tam napísala 🙂 Môžem sa opýtať keby som si namiesto jedneho jedla CD dala šalátovú uhorku na kocky?
Ahojky,4 deň dole 3kg ale neviem v noci spávať len 3 hodiny a potom už nezaspím 😝 Mali ste taký problém?
Ahojte, včera som si našla v časopise zdravie článok o Camgridge diéte, dnes som skúšala čo-to googliť a dostala som sa až sem k Vám, som tu 1x, prečítala som si pár stránok, postrehov s touto diétou.
Uvažujem, že by som sa na to dala. Mám 26r,180cm a váhu 83kg, problém je v tom, že mi nefunguje štítna zľaza, beriem na to aj L-Thyroxin.
Myslíte, že je to táto diéta pra mňa vhodná?
Okrem toho som z okolia BA a tým pádom jediné centrum dostupné pre mňa je MEDISSIMO ake máte skúsenosti s komunikáciu, s prístupom, s cenami?
Vopred ďakujem za každý názor, povzbudnie, skúsenosť 🙂
Držím Vám palce všetkým !!!
Ahojte, dnes mam 23.deň a dole mam 7 kg, užasne sa cítim a hlavne je to už aj vidieť. 🙂 Oplatí sa to, len treba vydržať 🙂
@99koalka99 Ahoj ja som tiez okolie Ba a chodim v Ba na Teslovú tam to mam blizsie.
Ahojte, včera som bola na pohovore, štvrtok - piatok si idem po tie výrobky a začínam 🙂 Pôjde niekto so mnou?

@anes52 ja nie som skusena cd-eckarka, ale skusim logicky 😀 ked si si po prvom vazeni dopriala este par krasnych pecenych jaternic, ci co to bolo, a dalsich 5 dni si jedla, tak vtedy ti tie tuky stupli a teraz len drzia, este nepustili, pretoze mne aj mnohym inym, ako citam, pri prvom vazeni odisla len voda a ziadny tuk.
ale aj voda je super, ked si predstavim, ze telo bolo zavodnene nadbytocnymi 4 litrami vody a u teba to bolo tusim este viac kg. mozno troska podcenujeme vodu a nadhodnocujeme tuky, ale pritom cistime lymfu, mne potom uplne zmizli opuchy ruk, tak supeer, tes sa 😀