icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

elenamarek
3. feb 2014

@maros313 Ja si davam 3 cd a chudnem za 4dni 3kg dole len som sa pytala lebo mi chyba nieco co sa da jest 😀

99koalka99
3. feb 2014

@elenamarek a kam na Teslovú? lebo ja som pozerala ich oficiálnu stránku a pre BA je len MEDISSIMO a potom pani v SC.

elenamarek
3. feb 2014

@99koalka99 poslala som link do spravy

99koalka99
3. feb 2014

@maros313 a ako prebieha vstupné vyšetrenie resp. potom tie ostatné, tam asi neberú vzorky krvi,moču?

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
jajalinka
3. feb 2014

Prosím Vás včera som mailom kontaktovala poradkyňu, že mám záujem o vstupnú konzultáciu a zatiaľ mi neprišla odpoveď .... za aký čas sa Vám konzultant po 1x ozval.... neviem mám jej zavolať.... 🙂 🙂 som už nedočkavá lebo som dlho otáľala a teraz ked som sa konečne rozhýbala tak nič 😠

zuzikboc
3. feb 2014

@99koalka99 Ja mám tiež problémy so ŠŽ a beriem Euthyrox , povedala som o tom pri vstupnej konzultácii mojej poradkyni a fičím v pohode. Akurát mi dala prvý skúšobný týždeň 2x CD jedlo a jedno moje vlastné (jasné, že podľa zásad zdravej stravy 🙂 ) a po týždni som mala mínus tri kilá a všetko z tuku 😀 (aj vnútorného). Možno by pri čistej CD išli kilá rýchlejšie, ale dohodli sme sa, že budem pokračovať takto a chudnem naďalej 😉

maros313
Odpoveď bola odstránená
zuzikboc
3. feb 2014

@maros313 Maroš, keď si spomínal, že musia byť bezpodmienečne 3 CD... Ja mám 2 x CD plus jedno jedlo (obed), ale to jedlo pozostáva z CD bujónu (polievka) + šalát z povolenej zeleniny a chudnem. Rovnomerne, ale predsa len pomalšie, ako čítam u ostatných (aj keď poradkyňa bola spokojná). Mám si ku tomu robiť aj tretie CD, urýchli to nejak, či stačia tie dva (raňajky a večera)? Ďakujem 😀

lala11
3. feb 2014

@maros313 wow! super, za ako dlho, z akej vahy? si moc strucny bol 🙂

didietka
3. feb 2014

@2312 vsetky kase mi prisli hrozne presladene, bleee 😝

didietka
3. feb 2014

@nikusik08 ahoj, ja som bola na tom na 23. den podobne a citim sa tiez super, uz aj okolie si zacalo vsimat zmenu 🙂

bebuska1
3. feb 2014

@maros313 Ahoj maroš,na každom vyšetrení sa meria ketóza?Tak si to myslel?Dík

bebuska1
3. feb 2014

Ak môžem,tak len poradím podľa mojich skúseností s prípravou tejto stravy - viacerí tu písali,že tam mali hrčky a tak...Možno novým to pomôže.Polievku si rozmiešam metličkou v teplej vode - nie horúcej a potom si to ešte dám zohriať do mikrovlnky, alebo si dám do misky menšie množstvo vlažnej vody, rozmiešam a dolejem horúcou vodou.Nemala som hrčky ani raz.A shake stačí rozmiešať metličkou, nechať pár minút postáť - cca 5 min.Zvyšné malé hrudky sa roztopia - stačí len znovu premiešať metličkou,alebo v tom poháriku "pohrkať" 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
andreafa
4. feb 2014

ahojte všetci 🙂 Dnes 5. deň 2 malé prehrešky 😒 ale, nohavice sú mi voľnejšie, brucho spľaslo 🙂 dnes ma kolegyňa zastavila na chodbe, že som nejak pochudla 😀 😀 no neviem. pekný deň 🙂

inylog
4. feb 2014

Ahojte...mám dnes narodeniny. buheeeeeeeeeee ☹ ani len pohar vina, ani kusocek torty, ani len jeden chlebik ci hlt cohosi? ani nic???? to je ale des, vazne...

elenamarek
4. feb 2014

@inylog Tak všetko najlepšie k narodeninám,darček bude to krásne sexi teľo 😀 Ináč ti verím ja ked si idem mixovať sáčok si predstavujem čo dobré by som si dala,už by som zjedla aj to čo neľúbim 😝

inylog
4. feb 2014

však...aj blbe zemiaky na kyslo s vajickom, aj rezance s makom a podobne delikatesy...oooooooooooooch joj. dufam, ze zajtra za to budu aspon 2 kg dole, nech mamaspon dake potesenie..a dik za prianie 🙂

andreafa
4. feb 2014

@inylog všetko najlepšie k narodeninám 🙂 a veľa zhodených kíl 🙂

lala11
4. feb 2014

@maros313 to v tom mori dotazov? z ktoreho datumu aspon napis. Vdaka

elenamarek
4. feb 2014

Ahoj,ja dnes 5den dole 4,5kg,ale, už mam problém chodiť na WC,ked som sa pýtala poradkyne za vlákninu tak, že ju netreba ešte na začiatku ale ja si ju asi pôjdem kúpiť snad by to nemalo vadiť,pred tým som nemala také problémy. 😢

andreafa
4. feb 2014

@elenamarek waw, pekne Ti išlo dole 🙂 mne na vlákninu povedala, že ak budem mať problém, tak si mám kúpiť. nemyslím, že by si tou vlákninou niečo pokazila.

elenamarek
4. feb 2014

@andreafa Ja idem na konzultáciu v piatok tak sa opýtam ale aj tak ked zajtra nič tak si ju kúpim asi by to nemalo vadiť 😢

anes52
4. feb 2014

@inylog krásne narodeninky prajem, o rok budeš oslavovať ako sa patrí, ja mám výhodu narodky až v decembri, ja dnes 16 deň, pohoda zatiaľ zvládam, ani chute nejako zvlášť nemám akurát mám vybité baterky na osobnej váhe, nedá sa mi vážiť,držte sa všetci 🙂

zuzikboc
4. feb 2014

@inylog Všetko najlepšie k narodkám haluškárka 😀

elenamarek
4. feb 2014

@andreafa hej ide to dole ale len voda bola som moc zavodnená vidieť na nohách nemám ich opuchnuté a aj v noci dosť boleli preto som aj nespala na stránke som sa dočítala ,že to som sa odvodňovala 🙂 Ináč dnes som si kúpila uhorku šalátovú ked budem mat krízu 😀 Ináč jediný shake ktorý sa dá zatiaľ mne piť je banán a čokoláda a mäta