icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

rebeka_
4. feb 2014

Zabudnite na diéty, sú to hlavne reklamné triky. Upravte si jedálniček podľa jednoduchých zásad zdravého - normálneho stravovania a problém bude vyriešený. Mám knihu v ktorej je to krásne vysvetlené.

lala11
4. feb 2014

@ewka23 ahoj, uz si nasla niekoho z Partizanskeho? ak nie, poslem Ti kontakt do spravy,nakolko tam chodim ,je tam fajn pani 🙂

lala11
4. feb 2014

@jerry2 si skutočna ? 🙂 jes teraz urcite normalne... Alebo si stale na CD , prepac tykanie 🙂

lala11
4. feb 2014

@maros313 nasla som, vyzeras skvele! perfektna premena! len prosim povedz, ked si skoncil s CD, /teda neviem ci si uz skoncil/ ale ak si skoncil, tak si davas sem tam este CD pocas normalneho dna? alebo uz vobec? alebo len spravis napr.CD "tyzden" .dakujem za info

karinka6
4. feb 2014

@inylog Všetko najlepšie ti prajem, mna to čaká o chvílku. Narodeninová oslava kde sa budú ostatní napchávať a ja nič. No čo už za tie zhodené kg to stojí no nie?

andreafa
4. feb 2014

@elenamarek mne povolila zeleninu od zaciatku, to je pre mna strasna delikatesa 😄 mne nechutia polievky a zo shakeov cokolada, cokolada pomaranc a vynikajuci je ta "vegeta" tam si nakrajam cukinu a mnam, bomba 😄

didietka
4. feb 2014

@inylog VSETKO NAJLEPSIE 🙂 Beries to zo zleho konca, k narodkam si si dala lepsiu postavu, lepsie zdravie a dokazala si si svoju volu a odhodlanie. Super darcek, ktory ti nemoze nikto iny dat 😉

didietka
4. feb 2014

@elenamarek ahoj, ja som tomuto problemu predchadzala tym, ze som si davala tu zelenu zeleninu, ta ti pomoze.

elenamarek
4. feb 2014

@andreafa ja si dávam 2 polievky,dnes som mala paradajkovú ale mám s nej kyselinu ešte som nemala čili a 1 shake takže ešte som nemala všetky 🙂

elenamarek
4. feb 2014

@didietka dakujem ja si dnes dám tu uhorku a možem celú ma asi 20cm?

didietka
4. feb 2014

@elenamarek ja som si preratava sacharidy a vyslo mi, ze kludne celu uhorku a s 3CD neprekrocis tych 50g sacharidov na den. Je to OK.

elenamarek
4. feb 2014

@didietka super dakujem už sa nanu teším 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
inylog
4. feb 2014

Dakujem za priania devcata😀 a za podporu...

alexika
4. feb 2014

Ahojte 🙂 Dnes 19.den a dolu 7,2 kg 😉 Citim to uz konecne aj na obleceni, aj ked z tuku isli dolu iba 4%. Zatial som stale na 3CD ale dnes mi uz pribudli aj kase. Tak zajtra idem skusit 😀
ewka23 - ja som z PE, ak budes chciet napis mi...V PE je super poradkyna 🙂

jerry2
Odpoveď bola odstránená
augustovka
5. feb 2014

ahojte poznate niekto exante dietu? mala by to byt nahrada za cambridge dakujem

maros313
Odpoveď bola odstránená
claudi452011
5. feb 2014

Od zajtra začínam 🙂 .. prosím vás povedzte mi kolko vody si mam dat do toho koktailu a ako si spravit tu polievku 🙂

andreafa
5. feb 2014

@claudi452011 ahoj 🙂 ja používam ako odmerku tú nádobku na kokteily, nie úplne plnú, ale len po rysku a to aj pri polievkach aj kokteiloch. Niekto dáva menej vody, aby to mal hustejšie. Na polievku nechám zovrieť vodu, počkám chvíľku, nech nebuble a polievku zalejem vodou a ponorným mixérom vymixujem. Niekto si ju zarába v šejkri, ale mne to viac vyhovuje mixérom. Vyskúšaj a uvidíš.

bernadette
5. feb 2014

@claudi452011 mna poradkyňa upozornila aby som shakeri nerobila polievku lebo to môže vybuchnúť, a tuším a tu písali, že niekomu to fakt vybuchlo 😉 ja všetko meriam stou nádobkou ako písala andreafa len polievku robím tak že malo vody odlejem vysypem do nej polievku s vidličkou rozmiešam a dolejem zvyšok vody. kokteily robím iba v shakeri a mám bez hrčky aj polievku aj kokteily.

miuciuska
5. feb 2014

ahojte baby,som 3 a pol mesiaca po sekcii snazim sa chudnut ale nejde mi to stale som hladna v caspopise Dieta som citala o cambrige diete a dosla som az sem ...necitala som vsetko lebo je tu toho vela a malink mi tolko nespinka ale chcela by som sa oyptat naozaj to funguje?a ako zacat kde???a priblizne kolko vas vyjde tato dieta mesacne pripadne tyzdenne???dakujem pekne 🙂 🙂

claudi452011
5. feb 2014

Dakujem za radu 🙂 Zajtra začínam 🙂

99koalka99
5. feb 2014

a tí čo chodíte do práce ako to riešite v práci, tie polievky sa dajú aj bez mixéra nejak rozmiešať?

martina8026
5. feb 2014

Ahojte,ja dnes 18. Deň ale nie je na mne nič vidieť. Síce kila dolu,ale pas a boky nič. Som z toho trochu smutna

maros313
Odpoveď bola odstránená
zuzikboc
5. feb 2014

Milí spoluchudnúci, hlásim sa po druhom oficiálnom meraní -6 kg. A to mám zrovna mrchu, poradkyňa povedala, že mám rátať ešte cca 1kg dole, čo je zadržaná voda 😀 Joj, tak sa teším 😀 A už sa konečne pohli aj obvody, pomaly, ale isto 😀

zuzikboc
5. feb 2014

@martina8026 Ja som 16. deň a tiež som mala ten istý problém, obvody sa pohli dole až teraz a to len náznakom, pomaly 😖 . Keď som sa na to dnes opýtala, poradkyňa mi vysvetlila (aj ukázala na tom výstupe z merania), že mi doteraz váha klesala z vnútorného tuku (toho, čo obaľuje orgány a je pre zdravie zákernejší 🙂 ) a že postupne to prejde aj do vonkajšieho. Tiež už čakám, kedy si všimnem nejakú vizuálnu zmenu k lepšiemu (teda hlavne okolie, ja to viem, že sa mením 😀 😀 😀 ), tak sa hádam dočkáme 😀

miuciuska
5. feb 2014

@maros313 dakujem len je tu 73 stran o tom a pri malej nemam tolko casu to citat vsetko prvych 5 som citala aj od konca...par preto som sa pytala tak v skratke

maros313
Odpoveď bola odstránená