Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@elenamarek mne povolila zeleninu od zaciatku, to je pre mna strasna delikatesa 😄 mne nechutia polievky a zo shakeov cokolada, cokolada pomaranc a vynikajuci je ta "vegeta" tam si nakrajam cukinu a mnam, bomba 😄
@elenamarek ahoj, ja som tomuto problemu predchadzala tym, ze som si davala tu zelenu zeleninu, ta ti pomoze.
@andreafa ja si dávam 2 polievky,dnes som mala paradajkovú ale mám s nej kyselinu ešte som nemala čili a 1 shake takže ešte som nemala všetky 🙂
@didietka dakujem ja si dnes dám tu uhorku a možem celú ma asi 20cm?
@elenamarek ja som si preratava sacharidy a vyslo mi, ze kludne celu uhorku a s 3CD neprekrocis tych 50g sacharidov na den. Je to OK.
@didietka super dakujem už sa nanu teším 🙂
Dakujem za priania devcata😀 a za podporu...
Ahojte 🙂 Dnes 19.den a dolu 7,2 kg 😉 Citim to uz konecne aj na obleceni, aj ked z tuku isli dolu iba 4%. Zatial som stale na 3CD ale dnes mi uz pribudli aj kase. Tak zajtra idem skusit 😀
ewka23 - ja som z PE, ak budes chciet napis mi...V PE je super poradkyna 🙂
ahojte poznate niekto exante dietu? mala by to byt nahrada za cambridge dakujem
Od zajtra začínam 🙂 .. prosím vás povedzte mi kolko vody si mam dat do toho koktailu a ako si spravit tu polievku 🙂
@claudi452011 ahoj 🙂 ja používam ako odmerku tú nádobku na kokteily, nie úplne plnú, ale len po rysku a to aj pri polievkach aj kokteiloch. Niekto dáva menej vody, aby to mal hustejšie. Na polievku nechám zovrieť vodu, počkám chvíľku, nech nebuble a polievku zalejem vodou a ponorným mixérom vymixujem. Niekto si ju zarába v šejkri, ale mne to viac vyhovuje mixérom. Vyskúšaj a uvidíš.
@claudi452011 mna poradkyňa upozornila aby som shakeri nerobila polievku lebo to môže vybuchnúť, a tuším a tu písali, že niekomu to fakt vybuchlo 😉 ja všetko meriam stou nádobkou ako písala andreafa len polievku robím tak že malo vody odlejem vysypem do nej polievku s vidličkou rozmiešam a dolejem zvyšok vody. kokteily robím iba v shakeri a mám bez hrčky aj polievku aj kokteily.
ahojte baby,som 3 a pol mesiaca po sekcii snazim sa chudnut ale nejde mi to stale som hladna v caspopise Dieta som citala o cambrige diete a dosla som az sem ...necitala som vsetko lebo je tu toho vela a malink mi tolko nespinka ale chcela by som sa oyptat naozaj to funguje?a ako zacat kde???a priblizne kolko vas vyjde tato dieta mesacne pripadne tyzdenne???dakujem pekne 🙂 🙂
Dakujem za radu 🙂 Zajtra začínam 🙂
a tí čo chodíte do práce ako to riešite v práci, tie polievky sa dajú aj bez mixéra nejak rozmiešať?
Ahojte,ja dnes 18. Deň ale nie je na mne nič vidieť. Síce kila dolu,ale pas a boky nič. Som z toho trochu smutna
Milí spoluchudnúci, hlásim sa po druhom oficiálnom meraní -6 kg. A to mám zrovna mrchu, poradkyňa povedala, že mám rátať ešte cca 1kg dole, čo je zadržaná voda 😀 Joj, tak sa teším 😀 A už sa konečne pohli aj obvody, pomaly, ale isto 😀
@martina8026 Ja som 16. deň a tiež som mala ten istý problém, obvody sa pohli dole až teraz a to len náznakom, pomaly 😖 . Keď som sa na to dnes opýtala, poradkyňa mi vysvetlila (aj ukázala na tom výstupe z merania), že mi doteraz váha klesala z vnútorného tuku (toho, čo obaľuje orgány a je pre zdravie zákernejší 🙂 ) a že postupne to prejde aj do vonkajšieho. Tiež už čakám, kedy si všimnem nejakú vizuálnu zmenu k lepšiemu (teda hlavne okolie, ja to viem, že sa mením 😀 😀 😀 ), tak sa hádam dočkáme 😀

Zabudnite na diéty, sú to hlavne reklamné triky. Upravte si jedálniček podľa jednoduchých zásad zdravého - normálneho stravovania a problém bude vyriešený. Mám knihu v ktorej je to krásne vysvetlené.