icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

elenamarek
5. feb 2014

@miuciuska tu je link na stranku http://www.cambridgediet.sk/,treba si vyhladat konzultanta pre svoj kraj a prihlasit sa na vstupny pohovor na mesiac je cena 126€ na 2tyzdne a15€ vstupna prehliatka

elenamarek
5. feb 2014

@miuciuska pisem jak cvok 252€ na mesiac 🙂

miuciuska
6. feb 2014

@elenamarek dakujem ti pekne si zlata a este sa ta opytam oplatia sa tie penieze investovat do toho?ja som uz totiz zufala co som po porode dala dole sa mi pekne aj vratilo a ak aj nejem a cvicim citim sa potom bez enegie...dakujem ti za odpoved 🙂

inylog
6. feb 2014

Bré ránko- chválim sa chválim, mám dole 10 kg.. už iba 40 a je to 😀 ..

andreafa
6. feb 2014

@inylog waaaw 🙂 koľko fičíš na CD? ja dnes ôsmy deň, zajtra idem na merania.. no som zvedavá. nečakám nič dobre 🙂

andreafa
6. feb 2014

@miuciuska či sa oplatí investovať? ja si myslím, že áno, ale som len na začiatku. nerobíš dobre, keď neješ. Skús jesť 5 krát denne, malé porcie, ale pravidelne. Keď neješ telo si ukladá tuky, lebo sa bojí, že bude hladovať a preto priberáš. Ja som tiež nejedla, a vykysla som za 4 roky o 15 kíl... 😠

inylog
6. feb 2014

@andreafa- ja som dnes 18. den.. na CD. u kazdeho je to individualne, ja idem z velkej vahy, preto teraz rychlejsie a som presvedcena, ze sa to spomali. a tiez mam neskutocne skoky, aj 3 dni nic a zrazu bum bac, 1,5 kg dole od vecera do rana. niekedy maximalne motivujuce a niekedy na strelbu do hlavy. kazdopadne sa budem drzat, lebo schudnut chcem a toto funguje, nie je potrebne vymyslat nieco ine-. zmyslam presne ako vsetci buchtosi- drzat sa, chcem schudnut ale pritom sa nazrat. a tomu je koniec- tato dieta je sice tvrda ,ale akokolvek, nauci ma, ze nepotrebujem jest ako prasnica na chove,aby som fungovala, bola stastna a spokojna. nauci ma, ze jest sice treba,ale len tolko, kolko naozaj moje telo potrebuje. a to je fajn. - to som si tak porozmyslala... 😎

bernadette
6. feb 2014

Pomooooc, dneska 7 deň, zajtra mám íst na prvu kontrolu, zatial vsetko bezproblémov no dneska 3 x na wecku, bala som si dať aj shake na ranajky, je toto normálne? 😖

ewka23
6. feb 2014

@lala11 ahoj ano nasla nejaka pani Sulovska tak dnes mam s nou stretnutie . ty komu chodis?

ewka23
6. feb 2014

@jajalinka ahoj ano chodila som k nej ale ymenila som..dnes sa mam stretnut s jednou pani z partizanskeho..

ewka23
6. feb 2014

@alexika ahoj myslis tu pani Sulovsku? lebo dnes sa mam s nou stretnut

alexika
6. feb 2014

@ewka23 ano p. Sulovska je v Partizanskom. Aj ja k nej chodim. Urcite nebudes lutovat... 😉

ewka23
6. feb 2014

no prame mi volala ja mam malinke babo tak je super ze pride aj ku mne 🙂 takze o pol 12 je tu 🙂 uz sa tesim .. moja 2 faza bude pokracovat 🙂

alexika
6. feb 2014

@ewka23 tak super 🙂 Ona je velmi ochotna a zlata 😉

andreafa
6. feb 2014

@inylog veľmi ti držím palce. Ja mám schudnúť "len" 12 kíl, ale je to fuška 🙂)
@bernadette aj aj som 7. deň a od včera večera ma preháňa, asi to bude tou tekutou stravou 🙂 🙂

ewka23
6. feb 2014

@alexika tak to som rada lebo ta moja bola o nicom lebo len som vstupila do obyvacky dla mi sacky zobrala peniaze a bolo vybavene.. a este take sacky ze asi 3 druhy tam boli

bernadette
6. feb 2014

@andreafa dík za reakciu, aspon viem ze nie som tom sama, a ako to riešíš dala si dneska ráno normalne na ranajky shake?,pisala som ti aj IP

lala11
6. feb 2014

@ewka23 tiez k nej 🙂

miuciuska
6. feb 2014

takže si idem teda kliknut a pozriet konzultatnta a zavolam si tam 🙂

elenamarek
6. feb 2014

@bernadette Ahoj ja mam opačny problem bola by som aj rada keby ma prehnalo 🙂

bernadette
6. feb 2014

@elenamarek , no ale takto byt v robote...., a okrem toho nevedela som ci to mam od CD alebo virozu bo robote 4 kolegovia maju momentálne faraonovu pomstu, aj ked extra sa dbam na hygienu, ani klucku po nich ani pero nechytam a 5 min. si umyvam ruky s mydlom a horucou vodou --takže neviem z coho to mam ☹

elenamarek
6. feb 2014

@bernadette jasne to bolo zo srandy 🙂 ja mam dost chodit na WC ked pijem vkuse 😀

bebuska1
6. feb 2014

Ahojte,tak ja podávam správu,ako to ide počas choroby 🙂 Za 23 dní som išla zo 115 na 107,3,potom som prerušila s tým,že jem len povolené potraviny+med a citrón do čaju a včera ráno som vážila 108.Som na liekoch a zvažujem,že med a citrón nahradím cesnakom.Ale musím povedať,že dnes 29.deň a 6. deň bez sáčkov,ktoré som nahradila zeleninou som neskutočne hladná a mám strašnú chuť na sladké.Ja mi jasné,že aj keď jedného dňa skončím s CD,ostanem verná nápojom.S nimi som vôbec chuť na sladké nemala.Toto bude boj. 😒

lala11
6. feb 2014

@claudi452011 rajcinovu zalej vlaznou vodou,prip.teplejsou,nie vriacou ,lebo sa Ti sekne, no a vzdy si daj najprv vodu a do nej prasok. Ano, ked das menej vody,tak to mas hustejsie,ja davam na ranny shake cca 3 dcl vody, no aj si ho delim na dva krat,lebo ked pride na mna doobeda hlad,dam druhu polovicu... tak cca 1,5 dcl+1,5 dcl a pol na pol sacok shake.Polievku davam na obed do 3 dcl... a miesam s tym mini mixerikom, co robi penu na kapucine,alebo mlieku, teraz je v Lidl v akcii 🙂..a este cedim cez sitko shake, lebo je tam par hrudiek,ktore sa nie a nie rozpustit 🙂 prajem Ti vydrz !oplati sa 🙂

jajalinka
6. feb 2014

Ahojky 😉 v nedeľu som písala konzultantke do NR a ešte sa mi neozvala, už som jej aj volala na mobil a nič... prosím Vás čo spomínate tú pani z partizánskeho ..pls máte skúsenosti so súlovskou slávkou alebo barborou

maros313
Odpoveď bola odstránená
anes52
6. feb 2014

@inylog hovoríš mi z duše a zaujímavé ja som tiež dnes na CD 18 deň,začala som 20.1.,z váhou je to tiež podobné ako u teba, mne by možno stačilo schudnúť ešte 30 🙂 , ak viac neviem čo by som robila s kožou, v mojom veku by sa asi už veľmi neprispôsobila ☹ a stále sa chystám cvičiť aby to bolo jednoduchšie ale nie a nie začať, tak teda držme sa všetci 😀

miuciuska
6. feb 2014

@jajalinka ja som tiez dnes volala s jednou konzultantkou z NR :Dana Seinde sa vola a mne zdvihla skus ju....milá bola 😉

alexika
6. feb 2014

@jajalinka ja mam skusenosti so Slavkou a mozem ju iba odporucit 😉

claudi452011
6. feb 2014

@lala11 Dakujem pekne 🙂 mam za sebou len 1 den ale je to ok 🙂 da sa to vydrzat 🙂