Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ahoj babulky ten pruzok na ketozu ma byt ruzovy? nechce sa mi to tu hladat dakujem
@elenamarek ano ruzovy
@bernadette dakujem tak mam
Ahojte,
tak ja som po vcerajsich cookiesoch aj tak v silnej ketoze 😎 A dokonca konecne sa vaha posunula dole sice len o 200g, ale po takmer 10 dnoch aj to potesi. asi telo tie cookiesi potrebovalo 🙂
Ahojte,
ten test s tym pruzkom si mam spravit na 4. den? Dnes je 4. den a ja ho nemam pri sebe. Stane sa nieco ked si ho spravim o den neskôr? Dakujem 🙂
@claudi452011 Nič sa nestane, tie testy sú len pre tvoju informáciu, či už ti nabehla ketóza 🙂
@claudi452011 test si robim iba na kontrole, ked mi ho poradkyna da. cize prvykrat som ho robila na siedmi den. ani ma nenapadlo sa tymto stresovat a kazdy den zistovat, ci ketozu mam alebo nie.....ked sa dieta dodrziava tak neviem, ci ma zmysel sa sustredit na pruzky...poradkyna si ta odkontroluje ;)
Ozaj baby, prosím vás, ovplyvňuje MS ketózu? Držím si stále podľa prúžkov ten priemer a posledné dni (od začiatku MS) ketóza slabá, skoro žiadna ☹ A to bez akejkoľvek zmeny v stravovaní... 😝 Čo máte skúsenosť, poraďte 😒
@zuzikboc ketoza je skor ovplyvnena tym, kolko si pred tym vypila vody - ako koncentrovany je moc. Jes aj nieco ine ako CD?
@lumi66
@claudi452011
ak sa je len CD, ketoza urcite je. Vtedy sa naozaj netreba stresovat pruzkami. Na 4. den uz ketoza urcite nabehne. Ja som si pruzkami kontrolovala ketozu az vtedy, ked som presla na 2CD + jedlo. Ale aj to len zo zaciatku, bala som sa aby som si nepokazila ketozu, tak som si ju testovala pred kazdym jedlom, inym ako CD.
@claudi452011 ked slane, mozes pit bujon, v priebehu dna kolko chces, je super 😝
Dnes idem na KO po mesiaci 🙂 vsetko ok, len to, ze mam nizky tlak, co som nikdy v zivote nemala... bola som vecer plavat, a ked som prisla domov, sa mi zatmelo pred ocami... tak som merala a ja, co som mala tlak vzdy ok, tak teraz takto... urcite to ma suvis so stravovanim, dnes sa na KO spytam...a este moje pocity: som viac zimomrava, dokonca pavam pod dvojpaplonom, co sa mi tiez nestavalo... ruky mavam studene... a som rychlejsie vycerpana... na tie Kj,kedze ich je tak malo nemozem dat ziadny vykon navyse... ale idem dalej 🙂
Ahojte spoluchudnuci, dnes som 22. den a predstavte si, ze som schudla len 5,2 kg. Je to vôbec mozne???? To je treti tyzden a zda sa mi to strasne malo. Mam 3xCD+ jedno jedlo (ryba, kuracie prsia alebo tofu a k tomu zeleninu), no ja si robim kura len na vode- podusim a pridam kalerab a petrzlen, len korenie a petrzlenovu vnat na to, tak neviem kde robim chybu. Pijem 3-4 l vody alebo caju denne. Mam problem so stitnou zlazou- spomalena a beriem hormonalnu liecbu. Moze to byt pricinou? Som nestastna lebo nestoji to male peniaze a mala som trosku inu predstavu o ubytku kg. Zajtra idem na kontrolu, tak dam vediet, ci mi vynadali, alebo aka bola ich reakcia.
@jerry2 Samozrejme ze treba ofrflat ostatne ked chce predat svoje 🙂
baby tak mam 26-ty den a 12,5 kg doluuuu yes! idem na "extra"tyzden 🙂
V sobotu kontrola po dvou týdnech. Dole šest a půl kila, deset cm v pase, tři přes prsa, centimetr na ruce a víc si nepamatuju.. Ketóza OK, pochválena. Další kontrola za dva týdny 🙂
@organicshop celkom dobry shop, ale trocha pridrahy v porovnani s inymi ponukami 😝 rozdiel aj 12 eur na jednom produkte, ufff 😕
Je tam aspartam. Aj v zložení na stránke CD je uvedený.
@jerry2 tu je to:
nápoje – vanilka (vanilla), banán (banana), jahoda (strawberry), čokoláda (chocolate), kapučíno (cappuccino), oriešok (toffeewalnut), maslový (butterscotch), mäta (mint), lesné plody (fruit of forest), mango
sušené odtučnené mlieko, sójová múka, izolovaná sójová bielkovina, inulín, zmes vitamínov a minerálov, lecitín, chlorid draselný, stabilizátor (karagén, xantan), aspartam, prírodne identické aróma, farbivo (beta-karotén) a podľa druhu – odtučnený kakaový prášok, sušený koreň červenej repy
Od zajtra môžem aj kašu, ako to robíte? máte nato osvedčný grif? Dík za odpovede 😉

@claudi452011 aj mne na zaciatku chybalo slane. Zeleninou urcite nic nepokazis. Niekomu zeleninu na zaciatku dovolia, niekomu na zaciatku nedovolia nic. Moja konzultantka dovoluje zeleninu kazdemu. Ja si myslim, ze je to OK, salatovymi listami a uhorkou nic nepokazis. Ine by som si zatial nedavala, aby co najskor nabehla ketoza.