Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, od zajtra mam uz len dve tie blbosti denne. Ale schudla som malo,asi 4kg len od 6. februara :(
pojde to este dole?
Ja som si dnes dala pstruha na veceru 80g na prirodno lebo po polievke mi bolo vkuse na vracanie a dnes si uz nic nedam len vodu a caj ale hlavne ze mi uz je lebsie lebo uz som nevladaa snad to nebude vadit kalorie som neprekrocila 🙂
@claudi452011 pojde, neboj. Telo sa nakopne, kazdy je iny, netrap sa porovnavanim s inymi a hlavne, ak ti mozem poradit, tak sa nevaz, je to kontraproduktivne 😀 fuha, tazke slovo 🙂 dolezity je pitny rezim, ved to vies 🙂
@lala11 zatiaľ nie, moja poradkyňa mi poradila že v začiatkoch a pri väčšej hmotnosti nie sú veľmi vhodné, tak som sa zaobišla aj bez nich, teraz mi ich už núkala ale vzala som si zatiaľ iba kaše no a tie, teda dnes som mala prvú /jablkovú/, mi veľmi nechutia, zdá sa mi to málo, ale mala som nervy z hokeja tak možno preto som si nepochutila, už teraz rozmýšľam čo si dám zajtra 😀
Dievčatá, dnes som vyskúšala radu z múdrej ružovej knižky a do vanilkového shaku som si pridala malú lyžičku nesky (kupujeme tie ochutené - vanilkové). No mňamka 😀 Našla som si náhradu za raňajkovú kávu 😀
Ozaj, tie čo máte "extra týždeň", meriate si počas neho ketózu? 😕 Ja som to skúsila, ketóza minimálna, skoro žiadna, ale kilá a obvody klesajú, tak zatiaľ nepanikárim... 😅
Ahoj babenky dobra rada ked si kupite vlakninu tak v tabletkach ja som si kupila v prasku a pol dna som sa davila na zachode 😝
Ahojte,
ja som si predvcerom vecer dala theraflu, lebo na mna lezie choroba, je v tom vela cukru a na druhy den som bola bez ketozy, dnes mi ale opat pekne nabehla, este sa ale musim liecit, nie som fit.
mno tak vcera bolo 7 dni co som na CD vaha ukazuje zatial LEN -2,4 kg, som dufala, ze to bude viac, ale nevadi, ale cm isli zatial celkom pekne... ruka a prsia zostali nezmenene, pod prsiami -4 cm, pas -3 cm, podbrusko -2 cm, boky -2 cm, stehno nezmenené, nad kolenom -3 cm a lytko -0,5 cm... takze kvazi som spokojna za ten prvy tyzden ako to ide dolu... a ideme bojovat dalej, uz mi zostalo dat dole "LEN" 18 kg :D
aj ja som bola gulatina riadna 🙂) drzim od prveho januara a konecne je na vahe prve cislo 6...aj ked dalsie 9 🙂) ale kazdopadne takym tempom ak to budes mat si cobydup v cieli - 10 kg mesacne = sen, pozdravujem
Ahojte, tak dnes si idem pre papinu a od zajtra ficiiiim. Mam trosku obavy, ci to vydrzim. Nemam problem s prezieranim, toho mnozstva sa nebojim. Skor toho, ze mi bude chybat "normalne" jedlo. Ale ako sa hovori - kto sa boji, nesmie do lesa 😉 Napisete mi niekto, ako ste to prezivali vy ? Velmi by mi to pomohlo. Tesim sa na akekolvek odpovede.
@maros313 ahoj,trocha to tu sledujem,treba mi chudnut,len......,ma zaujalo,ze ty si len na shaekoch?,aky mas plan,ze,: tyzden dieta,potom normalna strava???,ci jak to robis? DAKUJEM.
Tak a je to doma. Vidim, ze ste tu zohrana partia. Sledujem vas uz od novembra a ste pre mna velkou inspiraciou, aj ked nikto nereaguje. Zelam vam vsetkym vela zhodenych kg.

@bernadette uz som ok 🙂