Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@martina8026 ja som dnes 43. den a tiez ani neviem ako to ubehlo. Obcas sa mi tiez stane, ze mam chut na kolacik, ci zakusok ked peciem pre rodinu, ale tycinka to spravidla vyriesi. Citim sa super a okolie sa nestaci divit 🙂
@erikahla ahoj 1 týždeň,je ťažký ale dá sa treba sa zapreť,asi by som zjedla aj omietku vtedy 😀 ,hlavne nechodiťdo potravin ked nemusis,a ked musíš tak ja som deťom kupovala len to čo ja nejem a rožky som dala do mrazaku a každý deň len vyberiem, nastašťastie manzel je v zahranici ja som sa dala nato len preto lebo pri nom by som to nedokazala ,nakolko pri nom som pribrala zo 48kg na 3ciferné cislo 😕 ,je kuchar a vari len dobrôtky a hlavne vecer 😝 Drzkaj sa ja mam 21den dole 9kil a teraz mam problem ze nie som vobec hladna 😀
@sonickaopicka ahoj za aku dobu si prosim schudla 14 kil? dakujem 😉
@lucinenka001 za mesiac aj 2 tyzdne drzim od 1.1. ale v poslednej dobeee feeeeest porusujem, dnes som sa snazila s tym seknut no a vecer francuzske zemiaky, no neodolala som a chodila som do nich 😀
Ahojte, ja som bola na vazeni dnes 21. den a mam dole len 2,6 kg ☹ tuky idu dole, ale som zavodnena ako fras. Ja idem dole zo 72 kg vyska 170. Na obleceni citim akoby som zhodila viac, normalne zapnem 38 velkost rifle a nie som v tom ako hurka. Len som bola sklamana, az do placu mi bolo. Neviem, mam pred kramami, vlastne mi aj meskaju, tak dufam, ze je to tym.. 🙄 ☹
to poznam ja nemam pevnu volu, ale aj tak pekne dole vaha, 😉
ahoj, ako vies, ze si zavodnena ?
@lucinenka001 ty drzis ci sa chystas? nemam cas to tu citat cele
@lucinenka001 ahoj, povedali mi to na merani a vazeni dnes. Kukala som ako puk. Je pravda, ze som si zacala solit zeleninu, lebo som mala strasny deficit soli, ale myslela som si ze to nemoze nijak ovplyvnit dietu...
nedrzim, chystam sa, len nemam pevnu volu 🙂
preto som sa pytala, ze ako vies, ze si zavodnena, lebo som nevedela, ze aj tak sa to da zistit na merani u nich. 😉 ozaj za prve stretnutie sa plati neico, prosim Ta? 😉
@lucinenka001 ja tiez nemam nejaku extra pevnu volu, ale predsa som sa dala na to a nelutujem
a este pokracujes, ci uz si skoncila?
@didietka ano to my povedali, ze u mna tak max 12 kil ale postaci aj 8.. Ale serie ma to, lebo som si myslela, ze uz dnes budem vyzerat ako cica najvacsia 😀 ale vdaka za povzbudenie 🙂
@lucinenka001 oni maju taky specialny pristroj, kde ti zmeraju vodu v tele, tuky, svalovinu a pod. Vstupne vysetrenie v Bratislave v Medissime stoji 15 eur ale to ti hned nabalia aj stravu na 2 tyzdne, co vyjde 126 eur.
@lucinenka001 pokracujem, chcem tu byt s vami aspon do konca aprila 😀 😀
ale je to tazke ked raz zacnes ochutnavat, tak neveis skoncit
ja ti verim, ze je to tazke, klobuk dole, ja zatial nemozem ist do toho, cakam na nejake vysledky 😉 . ale drzim palce a nic neochutnavaj, 😀
@erikahla tak teda vitaj, medzi nami chudnúcimi, napíš koľko chceš schudnúť a dokedy a hlavne vydrž prvý týždeň, potom to už je ľahšie, aspoň ja som to tak prežívala, ja dnes myslím 32 deň a už som úplne v pohode, čo sa týka jedla, mám extra týždeň, dnes som si dala Cottege cheese, bez zeleniny, žiadnu som nemala na dosah, zajtra sa chystám pripraviť tofu syr, ale ty asi máš len 3x CD,tak sa pekne drž pokynov a iste si "zvykneš". 🙂
Ahojte, velmi dakujem za privitanie 🙂 Tak ja teda idem az z 96 kg pri vyske 164 cm. Strasneeeeee. A to som byvala sportovkyna. Ale choroba a kortikoidy si vybrali svoju dan. Ale aj ja som sa opustila, lebo ked som videla, ze priberam a nic s tym nezmozem, prestala som sa kontrolovat. Chcela by som dat dole 30 kg. Dostala som denne 3 CD a 1 jedlo /80 gr. bieleho mäska alebo rybky s bielou a zelenou zeleninou/. Povodne som to chcela bez jedla, ale poradkyna na nom trvala. Vraj je to pre telo pri tejto hmotnosti mensia zataz a chudnut budem rovnako. Aky je vas nazor na to ? Inak 1. shake za mnou - vanilka. Dalo sa, aj ked ja radsej slane ako sladke 🙂
@erikahla Ahoj a drzim prsty aj ja 🙂 hm z mojho okolia - teda co chodime k tej istej poradkyni viem ze baby ktore mali podobnu hmostnost alebo aj vyssiu, pri nie velmi rozdielnej vyske (ale to je len moj odhad no proste nizsie baby), dostali vzdy plnu nahradu...(kazdopadne si myslim ze 80 gr v surovom stave je tak malicko ze to iste pojde dole). drz sa.
@erikahla nie som si istá ale nad 80 kg sa dáva 4 x CD alebo 3x CD + strava daco také sa mi zdá že som volakde čítala tak možno preto....
@bernadette ahoj 🙂 nie je to zavisle od vysky? ze zeny nad 175 cm zacinaju 4CD? mne sa mari cosi take, ale nie som si ista
ahojte, tak dnes oficiálne sa k vám pridávam aj ja.Dnes som bola 1x na konzultáciu a dopadlo to prekvapivo...pri výške 180cm mi na váhe ukázalo 85,2kg ☹ ale povedali mi, že zadržiavam veľa-veľa vody.
Mám zníženú činn.štítnej zľazy a dala mi prvé 2.týždne 3xCD,len polievky al.shake. To ma trošku zarazilo lebo som rátala, že pri takej diagnóze budem mať 2xCD + 1.jedlo, ale asi záleží od konzultantky, každá to inak rieši.
Inak stiahla som si nedávno aplikáciu "water your body" a poctivo som si zaznačovala koľko vody denne vypijem a zistila som, že v priemere 3,2litra denne, kávu pijem tak 1-2x do týždňa, ale denne vypijem tak 0,5l litra čaju čo som si tiež zahŕňala do toho pitného režimu.Dnes keď som dostala tu brožurku tak som si všimla, že čaj sa počítať nemá (káva mi je jasné, že nie).
@sonickaopicka poznam ten pocit 🙂 radsej fakt ani kusok nicoho, lebo to sa clovek tak zozmlsaaaaa
ahojte baby, ja som uz 19 den na CD, mam dole zatial 5kg..idem z 69kg na 59kg, vyska 170 cm.. zaujimalo by ma ci sa vam chudnutie v 3 tyzdni nespomalilo? alebo ci aj treba cvicit aby to lepsie chudlo..?

@erikahla drzim palce,ani nebudeš vediet ako to utecie. Ja som 33. deň a skutočne,ani neviem ako to ubehlo,i keď sem tam je deň ťažší...