Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@levik81 Určite áno, nieje to nič strašné 🙂 Ja som momentálne 34. deň CD a mám dole 8kg (možno už aj viac, od posledného váženie už ubehlo pár dní 😀 ). Cítim sa omnoho lepšie, nebolieva ma chrbtica, ani kolená (moje staré športové spomienky, ktoré sa po pôrode zhoršili vďaka nadváhe 😖 ), takže keby znova musím, idem do toho určite zasa.
Tak porôzne 😀 Na začiatku (asi 7 dní) som mala 2xCD, lebo som absolvovala laserovú operáciu očí, tak mi poradkyňa nedala hneď z fleku len čisto CD a tiež beriem lieky na štítnu žľazu, tak sme začínali opatrne. Keď som nemala žiadne problémy, prešla som na 3xCD a fičala som tak viac, ako dva týždne. Potom som mala extra týždeň (čo máš 2x CD plus jedno normálne jedlo) a od piatku som znova na 3xCD, musím dať dole ešte min. 15kg 😉
Ahojte, viete mi povedať ako sa po skončení prechádza na normálnu stravu, ja už končím 7. týždeň, mám -13kg, chcela by som ešte 2 týždne vydržať ale mám brutálne závraty a tlak mi nenamerali ani na 7x. Tak to nechcem siliť, nech na niekde nevystrie.
@levik81 Mne poradkyňa dovolila čisté biele mäso a bielu a zelenú zeleninu, ale priznám sa, že už to moc nepotrebujem 🙂 Keď mám medzi jedlami pocit hladu, dám si CD bujón, ktorý je teplý (ja som od prírody zimomrivá 😀 ), zasýti a ešte sa aj ráta do pitného režimu. A samozrejme veľa čistej vody, za deň dám aj 3,5 litra. 🙂
Čo sa týka ochorenia ŠŽ, je tu viac dievčat, ktoré majú tento problém, nie sme samé a krásne chudnú 😉
@levik81 ahojky jasne da sa to ja som mala mesiac cisto len na sackoch ziadne jedlo a za cca mesiac a pol som dala 12kg 🙂 a nevratili sa. Teraz som zacala zase ale este k tomu aj cvicim. Chodila som do nm p. Ondrusovej ale aj do lauga tam je super ze si vyberes ake chces sacky 🙂 drzim paste
Myslite si, ze ked mam 3 CD + 80 g bieleho mäska s bielou a zelenou zeleninou, ze chudnutie bude pomalsie ?
@didietka na začiatku som išla z 75kg na cca 63kg za mesiac a pol, rok aj pol som si drzala uplne v phode vahu na 62kg ale po letnej dovci atd som sa dostala na 65-66kg a chcela by som tych 58-60kg mať 🙂 dnes ráno som mala 1kg dole - ja viem vyprázdňujem sa, voda, atď ale super pocit 🙂 ale je to odosť ťahšie znova ísť do toho...dosť špekulujem ale začala som tneto krát pri tom aktívne cvičiť 🙂 a ty ako si na tom teraz?
mno vcera som bola na prevazeni po 13 dnoch... a dopadla som da sa povedat, ze celkom fajn, hodila som 3 kg tuku co ma celkom potesilo a aj svalova hmota mi narastla, len sa konzultantke nepacilo, ze na vahe som nesla nejak moc dole, ze za tych 13 som mala ist viac dole, ale dala to za vinu nadche co som mala a tomu mojmu nepodarenemu pitnemu rezimu... zostala som na shejkoch, lebo tie mi chutili ale len cokoladovy, jahodovy, orieskovy a cappucino, polievky som si nezobrala ziadne, kedze mi nechutili len zemiakova, ostatne brrr a zobrala som si na skusku kase, vcera som mala jablkovo skoricovu, ta nic moc, ale dnes mam orechovu s javorovim sirupom a ta je super, sladucka... a ostala mi este original, ale vraj aj ta je dobra 🙂 a zobrala som si aj ten istatny napoj do vody, lebo cista voda mi uz sla hore krkom a je super, ma ten Summer Bery a hned lahsie ide ta voda do mna 🙂
Zienky dostala som mladu cuketu,poradte co s nou? Ako by som si ju mala spravit aby to bolo chutne a zaroven vhodne pri CD... Vdaka..
@fate_girl Ahoj,ja si robievam pečenú - na plech daj papier na pečenie - nepotrebuješ olej.Nakrájam si cibuľu,cuketu na pol krúžky, cesnak-strúčiky len na polovičky,dochutím tým Golden vegetable a dávam si aj trošku chilli.A tak dám piecť.Toto sa dá aj na panvici,ale musíš mať dobrú keramickú.Tak mi to chutí ešte viac,lebo je to také šťavnaté.Na plechu sa tá šťava odparí,ale môžeš to skúsiť prikryť 😉
jj já papám výhradně ryby a krůtu jen voda trochu oliváče k tomu lilek nebo cuketu trochu rýže....to je oběd ...k snídani ovoce jablko a mix s vločkami...svačina třeba pomelo nebo tmavé pečivo se šunkou...občas dám jogurt ale málo kdy...večeře salát jen ochutim a dám trochu oliváče ....k tomu 2,5l vody ....za tento týden 2.3 kg dole...ale teda musela jsem se dokopat jinak já před těhu 55kg u porodu73 po porodu 70 a to se mi drželo do ted....5 měsíců ani deko dolu až ted..
@zebrickaa no je to boj se sušenkama tím jsem se vykrmila v 9 měsíci a furt je můžu jenže vypadám jak hroch měřim 166 cm .....hlavně mám problém s kloubama a celkově se necítím...je to boj v 35 čekala jsem po porodu víc než 3kg ....já zhubla jen malého ☹ ...jsem si myslela u porodu že stoprocentně vypotím tak 10kg a nic a že mi to trvalo 26hod..nečekám velikost s ale m by mi nevadilo...jako ted mám xl a prsa snad 5...podotýkám nekojím malému je 5 měsíců ...představa dalšího mimča mě láká ale to bych měla tak 85...takže chci sundat na 60 alspon a hurá na to jak se říká do roka a do dne 🙂
@kacenka1979 uplne ta chapem ale isto to das dole 🙂 ja sa prave pre toto bojim mat aj dieta, vsetci ze to zhodis po porode sano no neviem neviem... Namna sa lepi aj vzduch ;(
ahojte bojovníčky, ste úplne úžasné ako niektoré chudnete 🙂
Ja idem zajtra na kontrolu po týždni tak potom napíšem svoje výsledky 🙂
Držím od pondelka, hoci na konzulácii som bola min.týždeň v piatok ale cez víkend som bola odcestovaná, vedela som to dopredu, takže to by bolo zbytočné.
Včera som si kúpila DIAPHAN na ketozu a mala som ho ružový, niečo medzi tou prvou a druhou ružovou. Neviete mi povedať kedy je to najlepšie? To má byť až tmavo-tmavo ružový?
Dnes kontrola po tyzdni !!! Som straaaasne zvedava ! Aj ked mam "mrchu" 😒

Ahojte dievcata uz dlhsi cas Vas sledujem chcela by som tiez vyskusat CD chcem sa Vas opytat da sa to vydrzat? Ta cena je trochu vela ale ak to ma vysletky tak mie je o com.... Isli by ste este raz do toho keby musite?