icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

cililing1123
7. mar 2014

@susu000
nechápem, načo nám chodíš do diskusie 😎 skús prispievať do "podporme jedna druhu pri chudnuti" alebo "zdrave chudnutie bez jojo efektu - poradme si navzajom". možno tam bude reagovať niekto na tvoje príspevky, zbytočne sem prispievaš 🙂

susu000
7. mar 2014

Ospravedlňujem sa keď som sa vás tu dotkla....nemyslela som to v zlom,lenže vyhadzovať peniaze za účelom rýchleho a dočasného schudnutia sa mi vidí neefektívne,ale vaše rozhodnutie.....ešte raz prepáčte všetky

susu000
7. mar 2014

Ak by nejaká diéta fungovala,na svete niet obéznych ľudí a ten kto by niečo také vynašiel by dostal Nobelovu cenu

99koalka99
7. mar 2014

takže bojovníčky hlásim sa dnes po 2týždňoch na kontrole -5kg 🙂 dostala som ďalšie papanie na ďalšie 2 týždne a hlavne KONEČNE mám aj kašičky 😝

lala11
7. mar 2014

@susu000 ver never, tato dieta funguje, ale nie kazdy na to ma nervy aby ju vydrzal, lebo to je zriect sa zobkania, sladkeho kavičkovania a cojaviemcoeste...

erikahla
7. mar 2014

Brutalny hlad a chut zahnane ! Vdaka za kalerab a uhorku
😎

99koalka99
7. mar 2014

no ja som si dala svoju prvú kašu a asi sa mi moc nepodarila :D Dala som si kašu do misky a zaliala horúcou vodou, ale neviem či som tej vody nedala viac, lebo mi to ostalo riedke nie kašovité :D ale tak zjedlo-vypila som :D a už nemám chuť na nič, idem si zacvičiť Jillian M. 🙂

lala11
7. mar 2014

a ja idem zumbovať 🙂 pekny vecer baby

erikahla
7. mar 2014

Juj babizne,ale ste akcne. Ja som akurat stihla navarit na zajtra,ozehlit a mam dost. A idem krotit moju malu "divoku zver" 😀 Ale pomaly od zajtra zaci 😎 nam orbitrekovat

susu000
7. mar 2014

@lala11 ja verím,že funguje.....netvrdím,že nie.Tak vám držím päste

inylog
7. mar 2014

-15 kg... 47.den.ide to nejak pomaly teraz. telo si pamata vahu, ktoru som mala dlhsie obdobie predtym a stojime, stojime a je pravda, ze nedodrziavam na 100%. nakopnite ma babule, aby som sa drzala. alebo ma zamknite do klietky😀D. ale idem dalej. uz len 35 kg 😀 😝

anes52
7. mar 2014

@susu000 ahoj a tie všetky potraviny čo si vymenovala máš akože grátis, tie ti spadli z neba?, presne dnes sme riešili otázku či je CD drahá diéta, keď si zrátaš všetko čo nakúpiš a zješ za deň iba ty, prídeš na to že to nie je veľký rozdiel a o.i. cítiš sa super, chudneš bez toho aby si 1-2 týždne stála na jednej váhe, máš teda motiváciu ísť ďalej,diéta obsahuje všetky potrebné vitamíny a že to tak je svedčí aj to že napr. u mňa, keď som držala iné d iety či to bola 90 dňová, delená strava, Mačingová, Dukanova a t.ď., vždy mi po dvoch, troch týždňoch začali padať vlasy, teraz som na CD už 7 týždeň a zatiaľ nič, zase som sa rozkecala, prepáč, ale akosi sa mi žiadalo to napísať, lebo veľa ľuďom sa to vidí drahé akoby to čo denne konzumujú stálo o veľa menej 🙂

anes52
7. mar 2014

@99koalka99 kašu si zalievaš max 1,5 dcl. horúcej vody, dobre rozmiešaš a necháš cca 10-15 min.postáť, trochu zhustne, ale aj podľa mňa nič moc, no aspoň zmena oproti kokteilom či polievkám 😝

didietka
7. mar 2014

@inylog sorry ale -15kg za 47 dni je super 🙂 co sa ti nepozdava??? Predstav si na stole 15 kg masti a potom mi povedz ci je to malo. Pozeras sa na to negastivickymi ocami 😉 Je to super a zase sa to rozbehne, mne vaha stagnovala po 1 mesiaci 10 dni, mozno aj viac a vidis, vydrzala som, tak to nevzdavaj. Pomysli si na to kolko rokov si si tie kilecka pestovala, tych 47 dni je oproti tomu urcite pramalo, tak nepindaj a snaz sa 😎

susu000
7. mar 2014

@anes52 ......250 eur preje štvorčlenná rodina za mesiac.Ja som tu nechcela nikoho urážať ani nič podobne,mrzí ma ak to tak vyznelo.Tak vám prajem príjemné chudnutie bez jojo efektu.

anes52
7. mar 2014

@inylog ja som tiež 47 deň a tiež -15 kg, neviem prečo sa ti to zdá málo, inou diétou by sme toľko iste neschudli,ja zatiaľ bez prehreškov aj keď pokušenie je a zopárkrát som aj ja mala "namále", ale mňa doma sledujú a keby ma videli "žrať" doglbali by ma ,xi 😀

anes52
7. mar 2014

@susu000 keď myslíš, v každom prípade je to viac o silnej vôli a motivácii ako o peniazoch, u mňa určite 😲

mangabika
8. mar 2014

zdravím, baby nechce niektorá z vás predať produkty hlavne tyčinky pa

leony83
8. mar 2014

@mangabika mám jednu krabici polievok 🙂

bernadette
9. mar 2014

Hlasim sa 39 deň a 10 kg dole. Tak ešte 12 a budem spokojna. 😉

didietka
9. mar 2014

@bernadette super, ide ti to vyborne 🙂
Ja dnes 4. den na 1CD denne a ketoza uplne v poriadku, jasne ze nedavam skoro ziadne sacharidy, i ked v piatok som mala aj kolac, ale bol bez muky.

erikahla
9. mar 2014

Odporucali aj vam 11 tyzdnov a potom sa stravovat " normalne" ?

didietka
9. mar 2014

@erikahla myslis, 11 tyzdnov 3xCD, alebo 11 tyzdnov s postupnym znizovanim? Mne o 11 tyzdnoch nehovorila.

anes52
9. mar 2014

@erikahla ani mne, som prekvapená, nikde som sa ani o 11 týždňoch nedočítala 🙂

woman14
9. mar 2014

ahojte uspesne chudnuce, rada by som sa opytala, ktore produkty ste najviac uprednostnili pri chudnuti...koktejly, polievky, kase, tycinky? som velmi zvedava ako ste mali "vyprofilovane" chute, taktiku s CD 🙂))
dakujem, pekny vecer zelam a vela kil dole 🙂))

elenamarek
9. mar 2014

ahoj ja zajtra po 2,5tyzdni prestavky zacinam zase CD uz som fit tak mozem pokracovat bude to tazke zacat od zaciatku uz som jedla normalne 🙄

99koalka99
10. mar 2014

@elenamarek ahoj, ty si s tým úplne sekla na tie 2,5týždňa? a váha ako? udržala sa ti alebo ???

karinka6
10. mar 2014

@fate_girl ahoj no ja som po týždni nabehla aj na cvičenie, cvičím tak 4 - 5 x do týždňa na stacionárnom bicykli 1 hodinu v kuse to je nejakých 30 km. A inač nič.

erikahla
10. mar 2014

@didietka Ano, poradkyna mi povedala, ze mi odporuca drzat 3xCD max 11 tyzdnov s tym, ze ten 10. tyzden bude extra, dalsi pridame 2 jedla a 1xCD a dalsi uz "normalne". Vraj je treba si oddychnut a ak nebudem s vahou spokojna, zacat zase napr. o 2-3 mesiace s 3xCD.
Ale poviem vam dievcata, ze som len 3. tyzden na CD s tym, za kase nejedavam a akosi mi to prestava chutit. Na vyber len 5 polievok ... Uff, este ze mam ten kalerab a uhorku.
A stve ma aj to, ze sa mi akosi vaha prestala hybat - stojim uz asi 4. den. A neporusujem. ketozu mam. Pohyb tiez. Tak cim to je ? ☹

karinka6
10. mar 2014

@99koalka99 mne tiež kaše nechceli hustnúť tak teraz si to robím tak že si ju rozmiešam v letnej vode 2,5 dl a vylejem do teflonovej panvice a necham kým mi začne vrieť a hustnúť. Odstavím, nalejem do misky a kým vychladne trochu je úplne hustá a vynikajúca.