Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ospravedlňujem sa keď som sa vás tu dotkla....nemyslela som to v zlom,lenže vyhadzovať peniaze za účelom rýchleho a dočasného schudnutia sa mi vidí neefektívne,ale vaše rozhodnutie.....ešte raz prepáčte všetky
Ak by nejaká diéta fungovala,na svete niet obéznych ľudí a ten kto by niečo také vynašiel by dostal Nobelovu cenu
takže bojovníčky hlásim sa dnes po 2týždňoch na kontrole -5kg 🙂 dostala som ďalšie papanie na ďalšie 2 týždne a hlavne KONEČNE mám aj kašičky 😝
Brutalny hlad a chut zahnane ! Vdaka za kalerab a uhorku
😎
no ja som si dala svoju prvú kašu a asi sa mi moc nepodarila :D Dala som si kašu do misky a zaliala horúcou vodou, ale neviem či som tej vody nedala viac, lebo mi to ostalo riedke nie kašovité :D ale tak zjedlo-vypila som :D a už nemám chuť na nič, idem si zacvičiť Jillian M. 🙂
a ja idem zumbovať 🙂 pekny vecer baby
Juj babizne,ale ste akcne. Ja som akurat stihla navarit na zajtra,ozehlit a mam dost. A idem krotit moju malu "divoku zver" 😀 Ale pomaly od zajtra zaci 😎 nam orbitrekovat
-15 kg... 47.den.ide to nejak pomaly teraz. telo si pamata vahu, ktoru som mala dlhsie obdobie predtym a stojime, stojime a je pravda, ze nedodrziavam na 100%. nakopnite ma babule, aby som sa drzala. alebo ma zamknite do klietky😀D. ale idem dalej. uz len 35 kg 😀 😝
@susu000 ahoj a tie všetky potraviny čo si vymenovala máš akože grátis, tie ti spadli z neba?, presne dnes sme riešili otázku či je CD drahá diéta, keď si zrátaš všetko čo nakúpiš a zješ za deň iba ty, prídeš na to že to nie je veľký rozdiel a o.i. cítiš sa super, chudneš bez toho aby si 1-2 týždne stála na jednej váhe, máš teda motiváciu ísť ďalej,diéta obsahuje všetky potrebné vitamíny a že to tak je svedčí aj to že napr. u mňa, keď som držala iné d iety či to bola 90 dňová, delená strava, Mačingová, Dukanova a t.ď., vždy mi po dvoch, troch týždňoch začali padať vlasy, teraz som na CD už 7 týždeň a zatiaľ nič, zase som sa rozkecala, prepáč, ale akosi sa mi žiadalo to napísať, lebo veľa ľuďom sa to vidí drahé akoby to čo denne konzumujú stálo o veľa menej 🙂
@99koalka99 kašu si zalievaš max 1,5 dcl. horúcej vody, dobre rozmiešaš a necháš cca 10-15 min.postáť, trochu zhustne, ale aj podľa mňa nič moc, no aspoň zmena oproti kokteilom či polievkám 😝
@inylog sorry ale -15kg za 47 dni je super 🙂 co sa ti nepozdava??? Predstav si na stole 15 kg masti a potom mi povedz ci je to malo. Pozeras sa na to negastivickymi ocami 😉 Je to super a zase sa to rozbehne, mne vaha stagnovala po 1 mesiaci 10 dni, mozno aj viac a vidis, vydrzala som, tak to nevzdavaj. Pomysli si na to kolko rokov si si tie kilecka pestovala, tych 47 dni je oproti tomu urcite pramalo, tak nepindaj a snaz sa 😎
zdravím, baby nechce niektorá z vás predať produkty hlavne tyčinky pa
Hlasim sa 39 deň a 10 kg dole. Tak ešte 12 a budem spokojna. 😉
@bernadette super, ide ti to vyborne 🙂
Ja dnes 4. den na 1CD denne a ketoza uplne v poriadku, jasne ze nedavam skoro ziadne sacharidy, i ked v piatok som mala aj kolac, ale bol bez muky.
Odporucali aj vam 11 tyzdnov a potom sa stravovat " normalne" ?
ahojte uspesne chudnuce, rada by som sa opytala, ktore produkty ste najviac uprednostnili pri chudnuti...koktejly, polievky, kase, tycinky? som velmi zvedava ako ste mali "vyprofilovane" chute, taktiku s CD 🙂))
dakujem, pekny vecer zelam a vela kil dole 🙂))
ahoj ja zajtra po 2,5tyzdni prestavky zacinam zase CD uz som fit tak mozem pokracovat bude to tazke zacat od zaciatku uz som jedla normalne 🙄
@elenamarek ahoj, ty si s tým úplne sekla na tie 2,5týždňa? a váha ako? udržala sa ti alebo ???
@didietka Ano, poradkyna mi povedala, ze mi odporuca drzat 3xCD max 11 tyzdnov s tym, ze ten 10. tyzden bude extra, dalsi pridame 2 jedla a 1xCD a dalsi uz "normalne". Vraj je treba si oddychnut a ak nebudem s vahou spokojna, zacat zase napr. o 2-3 mesiace s 3xCD.
Ale poviem vam dievcata, ze som len 3. tyzden na CD s tym, za kase nejedavam a akosi mi to prestava chutit. Na vyber len 5 polievok ... Uff, este ze mam ten kalerab a uhorku.
A stve ma aj to, ze sa mi akosi vaha prestala hybat - stojim uz asi 4. den. A neporusujem. ketozu mam. Pohyb tiez. Tak cim to je ? ☹
@99koalka99 mne tiež kaše nechceli hustnúť tak teraz si to robím tak že si ju rozmiešam v letnej vode 2,5 dl a vylejem do teflonovej panvice a necham kým mi začne vrieť a hustnúť. Odstavím, nalejem do misky a kým vychladne trochu je úplne hustá a vynikajúca.

@susu000
nechápem, načo nám chodíš do diskusie 😎 skús prispievať do "podporme jedna druhu pri chudnuti" alebo "zdrave chudnutie bez jojo efektu - poradme si navzajom". možno tam bude reagovať niekto na tvoje príspevky, zbytočne sem prispievaš 🙂