icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

evica2977
7. apr 2014

@zuzikboc , @didietka ja si viem predstavit tie výsledky, no mam pocit, že v nedohľadne☹
Dnes 3. deň a poviem Vám -tažké je to, tažké

evica2977
7. apr 2014

@ lenkasan jej tak to ideme takmer súčasne🙂 Ja mam dnes tretí deň a zatiaľ sa držím, no som doma s malou, tak je to tažké! Koľko potrebuješ schudnúť?!

didietka
7. apr 2014

@evica2977 3. den uz konci, musis vydraz este 1-2 dni a uz bude ovela lepsie, vydrz, fakt to stoji za to. Vytiahni zo skrine veci, ktore su ti male, uvidis ako ta to nastartuje- aspon u mna to pomaha.

anes52
7. apr 2014

@evica2977 to sme si mysleli aj my, ale ver že to nedohľadno ubehne rýchlo, mne sa ani nechce veriť že už som na CD skoro 3 mesiace a zatiaľ pohodička, samozrejme prvé dni asi tak 5-6 to bolo ťažké, ale potom už nebudeš mať hlad a hlavne "to" dostaneš do hlavy a už ti nedá porušiť, ver mi ja som už dosť stará a vyskúšala som vari všetky diéty ale táto je úplne super, možno ja mám výhodu že mne všetko, teda skoro všetko chutí a tak to mám jednoduchšie, ešte sa priznám že cez víkend som prvý krát porušila, pila som biely suchý šampus, v piatok idem na váženie som zvedavá ako dopadnem, isto sa ozvem, všetkým ale hlavne novým babám držím palce aby vydržali ten začiatok po prvé váženia a určite ich bude dalej motivovať strata váhy a cm 🙂

evica2977
7. apr 2014

@didietka tie veci sú dobrý tip. Ja som sa tak naštvala na seba, že som všetky veci dala do vreca a vyniesla na poval. Takze chodím stále v tom istom a nechcem si nic kupit, kým mi nebudú dobre!
@anes 52 JOJ keby som ja mala toľko za sebou, som happyyyyy! Ozaj koľko si schudla?! Po toľkých mesiacoch uz zaradujes aj jedlo?! Či iba extra týžden si mala?!
Kocky ste zlate, že nás podporujete! Vďaka!

denda1301
7. apr 2014

@zuzikboc vyzeras super fakt velka gratulka...kolko prosim ta stoji CD na 4tyzdne pri 4jedlach?Ja mam 67kg a potrebujem dat dole asi 8kg:( dakujem

fate_girl
8. apr 2014

joooj dnes same komplimenty, ze ako som kraasne schudla, ze uz by som mala prestat, lebo sa stracam :D ja sa tak tesiiim 🙂 normalne ma povzbudili do dalsieho boja...12.4. budu 2 mesiace co som na CD a 10 kg dole a este 10 ma caka... joooj 🙂 snaad do konca maja to dam a potom sa tesim na narodeninovy darcek 🙂

didietka
8. apr 2014

@denda1301 ahoj, hadam nevadi ked odpoviem ja. 1 jedlo stoji 3€, takze tyzden ak by si mala 3xdenne jedlo (viac myslim nedavaju) je 63€, zvysok si dopocitas 😉

didietka
8. apr 2014

Dievcata ja mam dnes presne 3 mesiace - 90 dni, odvtedy co som sa rozhodla schudnut a zacat sa lepsie stravovat. Od 31.3. som bez CD a mam dole 16,3kg, pomalicky mi to lezie dole 🙂 Taaaaaak sa tesim 🙂

jennna
8. apr 2014

ja som včera zapla rifle, čo som pred 3,5 týždňami vytiahla len nad kolená 🙂
Držkajte sa!

erikahla
8. apr 2014

Potrebujem nakopnut. Mne to prestava chutit. 4 polievky 2x denne. Keby neexistoval kalerab,neviem, neviem ...

didietka
8. apr 2014

@erikahla to akoze jes len tie polievky a nic ine?

anes52
8. apr 2014

@evica2977 ani sa nenazdáš a bude už leto a ty , vlastne my všetky budeme skoro štíhle, píšem skoro, pretože ja som nikdy štíhla nebola, a čo sa týka mojej váhy mám dole podľa váhy doma -20 kg, ale v piatok uvidím ako dopadnem na vážení, iste napíšem výsledky a čo saa týka jedla ja som mala iba extra týždne , po štyroch na 3xCD, extra týždeň, inak nepridávam, lebo ešte potrebujem -20, neviem ako to ustrážim ale iste skúsim, najviac sa mi páči že už vyťahujem zo skrine veci, ktoré som chcela podarovať lebo mi boli malé, len mi ich bolo ľúto vyhodiť, teraz sú mi dokonca aj veľké, teším sa z toho ako malé dieťa a je to moja z obľúbených cinností si každý deň skúšat oblečenie 😀
@erikahla nó ti poviem ja by som na samých polievkach tiež nevydržala, čo kaše?,tyčinky?, ja to striedam a v pohode, zo zeleniny okrem kalerábu mi veľmi chutí biela guľatá reďkovka, skús, prišla som tiež na to že naviac ma zasýti kaša ktorú poriadne zapijem vodou 🙂 nevzdávaj to 😉

lenkasan
8. apr 2014

@evica2977 ahoj neoznacilo mi v diskusii meno, tak som si az teraz vsimla ze si mi pisala. Potrebujem zhodit 20, ale ak zhodím 15, tak budem happy. Ja som doma s malým, tak mi hovor , také chute, také premáhanie. Mám chuť na všetko, aj to čo inak nejem teraz by som zjedla. Cez víkend som si urobila kuraci salát. Mala som totálnu krízu. A ty kolko potrebujes zhodit. Ja dom zacala v stredu poobede, tak zajtra to bude týzden. Zatial 2 kilá dole. Jem kvantá zeleniny. Uhorku stále, brokolicu na pare...

evica2977
8. apr 2014

@anes52 wau , že 20kil dole!!!!
@lenkasan ja tiež potrebujem dat dole takých 15, no poteší ma aj 13🙂
Inak dnes som zlyhala, ostala nam tortaaaa. Bola to chyba!!! Potom letela do kosa!!! Baby najhoršie je, že ani veľký hlad som nemala, ale tie chute, fakt ako tehotná keby som bola☹ Sa hanbím pred Vami. Od zajtra zasa idem naplno! Ja mam v pondelok kontrolu, tak uvidím . Škoda, že som si Vás neprecitala, ked som mala chute☹

evica2977
8. apr 2014

Kocky mam na Vás ešte dotaz. Spomínate tu zeleninu! Mne povedal, že možem iba listovú! Prosim Vás Vy akú konzumujete a v akom množstve?! Lebo suchý salat nie je Boh vie co☹

erikahla
9. apr 2014

@anes52 Praveze ja nie som na sladke a tak mi kase nejdu dole krkom. Ale mozno to skusim. Aj ked skutocne uz mam toho plne zuby. Zrejme nejaka kriza. Teraz este mi vystupilo 2 kg hore. Mam reumu a zacali ma boliet klby, opuchat a telo zadrziava vodu. Je to ako nikdy nekonciaci boj. Namiesto toho, aby to slo dole, ide to pekne hore ☹

lenkasan
9. apr 2014

@evica2977 mne povedala vsetku bielu a zelenu zeleninu v neobmedzenom mnozstve

katrina122
9. apr 2014

KUPIM CD komu sa čo zvysilo?

evica2977
9. apr 2014

@lenkasan ďakujem za odpoved, to si ma potešila, lebo suchý salat sa mi fakt hnusí . Ešte tak s dakym syrom, dresingom-hmmmm. No snívam ďalej 😀

inge13
9. apr 2014

ja som sa na stredu objednala na dietu a trochu sa bojim lebo rodine musim varit a oddolavat .
drzte mi palce a co mi poradite?

lala11
9. apr 2014

@evica2977 aj mne pomaha tato diskusia, no a ked sa mi zda, ze moc prispevkov nepribudlo, tak si citam od stredu, alebo od zaciatku celej tejto diskusie 🙂)... a nehanbi sa! lebo podla mna zhresime kazda 🙂)) a ktora nie, tak klobuk dolu .

lala11
9. apr 2014

@inge13 ja vyvaram denne, odolavam denne a odolam 🙂) , myslim, ze ked prekonas prve dni, tak si za vodou 🙂... ja dokonca vypekam take zakusky a kolače z Modreho konika , no a len vsetkym ponukam a ponukam, neviem, akosi mi to nechyba, ked som na diete, tie sacky obsahuju cosi, co Ti zmeni chute 🙂)... a kup si bujon , popijaj ho medzi jedlami ,prip si uvar z neho polievku /nastruhaj kalerab, por, prip daj do neho brokolicu, kmin/ ... tak drzim palce

anes52
9. apr 2014

@inge13 neboj nič, aj my ostatné musíme vyvárať, horšie je to len na začiatku, ale teraz varím, pečiem, nechutnám a doma ma chvália že vraj lepšie ako keď som jedla aj ja 🙂inak baby, bola som dnes na polročnej kontrole na nefrológii, pred 10 dňami bol odber krvi a moču, dnes výsledky a môžem vám povedať všetky boli dobré keď som držala Dukanovu diétu skoro všetky som mala nanič, teraz som bez akýchkoľvek liekov, nebolieva ma hlava 🙂 , cítim sa super a to je myslím si najdôležitejšie 😲

7104282570
10. apr 2014

ahoj, chci se zeptat, v neděli to bude měsíc co jsem na dietě, stalo se některé z vás, že jste dostali menstruaci dřív nebo 2x v měsíci? Děkuji za odpověď.

erikahla
10. apr 2014

Este to nevzdavam. Ale asi obcas pridam zeleninu a kuracie mäsko alebo kusok ryby. Mala by som mat veeeela energie, ale obcas sa citim slaba ako mucha a uplne vycerpana. Vcera som si dala len povolenu zeleninku a super som sa citila. Dnes koncim 7. tyzden a -13 kg. Dost to stalo na bode mrazu, no snad uz to zase bude v poriadku. Dakujem vsetkym za podpodru 🙂

zuzikboc
10. apr 2014

@7104282570 mne práveže po prvý raz za x-rokov meškala 😉 a nebolo to z dôvodu, ktorý by ma neskutočne potešil. Pýtala som sa poradkyne a vraj je bežné, že sa ti na chvíľku rozhádže cyklus, je to predsa len veľký zásah do pohodlne zatukovaného organizmu. 😉 Ale hneď nasledujúca mrcha prišla na deň presne, takže sa to rýchlo spraví 😉

erikahla
10. apr 2014

@7104282570 Ja som to tu uz pisala. Mam ten problem, ze mne po roku s Mirenou znova nabehla a o mesiac znova na den presne. Takze by som sa nicomu necudovala 😉

7104282570
10. apr 2014

@zuzikboc děkuju za odpověď 🙂 , tak snad jo. Taky jsem se dnes ptala své poradkyně a ta mi řekla to samé co ty. Dnes 26 den, rovných 10 kg dole, jsem spokojená ještě chci jednou tolik dolů.

sofia17
10. apr 2014

ahojky babenky, tak sa pridavam dnes 11 den na CD a -5kg a 3-4cm podla toho v ktorej casti. No zostala som trochu sklamana, lebo poradkyna sa tvarila tak ze vraj by to mohlo byt aj viac (v cm), aj ked som to uplne poctivo dodrziavala, dokonca aj zeleninky som jedla minimum a niektore dni vôbec. Mam ale hypofunkciu štitnej žľazy, je tu niekto kto to má tiež? Ako ste chudli? Kolko asi tak v priemere za 2 tyždne. Potrebujem dať dole aspon 30kg, ideálne 40kg.
A doteraz som mala len sladke koktaily, lebo po 3 dnoch co som skusala aj polievky bolo mi z nich nejak zle od zaludka, takze len koktaily a vzala som si teraz este kase.