icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

jennna
11. apr 2014

Ahojte... tak ja u mňa po stagnujúcom týždni sa váha konečne pohla o ďaľšie 2 kilá... takže celkovo za 4t -7kg .. čakala som viac... lebo u vás to nejak letí dole, ale to sa asi len porovnávam :D
Idem ďalej a je mi jedno, ako dlho budem na CD, dobojujem dokonca.. ešte min. 8kg .. ideálne 10.. hádam sa to trošku rozbehne rýchlejšie...
po 1.týždni: -3,3kg
2 týždeň: -2kg
3 týždeň: 0
4. týždeň: -2kg ... celkovo 7kg ... na centimetroch v priemere 5 - 6cm zo všadiaľ .. cez stehná po 3cm...

sonickaopicka
12. apr 2014

ahojte,
hlasim sa ze som este stale s vami, ale nemam čas veľa času na vás
4,5 mesiaca na CD (poviem vám že moj prvy extra tyzden vsetko pokazi, odtedy som sa zozrala a vzdy som volaco koštovala, boli aj dni kedy som sačok vynechala....preto ak by som mala vratit cas, nikdy by som si extra tyzden nedala!!)
-21,6kg dole (už dávno som mohla mat dole aspon 30kg keby som vobec neporusovala, mozem si zato sama!) zacala som 109,7kg 175cm, teraz mam 88kg
kupila som si elepticky a ked mam cas veecer dam si hodinnku alebo poolhodniku na najvyyssom stupni, raz do tyzdna cvicenie so zenami, ale cchem pridat cvicenie na denny poriadok 😀 😀
moja K mi dala uz aj puding, taaaak som sa tesila nanho a pride mi najumelši zo vsetkeho, nic moc 🙂
polievku mozem len zelleninovu, shake len mango a cokoladu, kase-orech a original sypem si tam skoricu
ale oddnes sa zaprisahavam (viem ze idu sviatky a bude to pre mna opat tazke) chcem sa zbavit toho pocitu furt z volacoho koštovať, lebo uz ma to nebavi byt na tom a jednak je to financne narocne...a to chcem schudnut na 70kg neveim ci sa podari, ak by nie s CD tak urcite s poriadnou stravou a cvicenim, do leta!!!
drzim vam vsetkym palce, a neporusujte, lebo si to zbytocne bude vycitat ako ja a predlzovat život na umelej strave

jennna
12. apr 2014

@sonickaopicka .. aká úprimnosť 🙂 .. ale cez 21kg je úplne super! a keď si sa už dala na boj, určite dobojuješ... 🙂 ja tomu verím! drž sa! držme sa! 🙂

sonickaopicka
13. apr 2014

sorrry za 3,5 mesiaca nie za 4,5

erikahla
14. apr 2014

@sonickaopicka Si pre mna aj tak velky vzor. ked som sa rozhodovala, ci do toho ist, sledovala som tvoje odhodlavanie a zaciatky. Podobne som to prezivala aj ja, az na to, ze ja som len na coko sejkoch a polievkach. Aj ja som po extra tyzdni zacala akosi haprovat, aj ked ketozu mam, ale zacalo to stat a to ma demotivovalo a necitila som sa dobre. Sama na seba nastvana. Aj ked ja som az tak neporusovala, ale obcas som si trebars dala natural ryzu s parenou zeleninou. Len pre ten pocit zmeny chuti, pretoze je to fakt otravne, mat stale to iste. Clovek ani nema pozitok. A potom som bola chora a slaba a nechutilo mi, tak som jednoducho vynechala ... Kazdopadne nie si sama a je to tazky boj pre nas vsetky. Kto tvrdi, ze nikdy nemal ziadnu krizu a stale je vo velkej pohode, zrejme nehovori pravdu. Aj poradkyne sa postupne priznavaju k svojim zlyhaniam. Ale clovek nie je stroj, a preto si myslim, ze je to prirodzene. A je uzasne, ze si uprimna k sebe i k nam. Ja osobne si to velmi vazim a zaroven dakujem. Nadalej si pre mna velky vzor 😉 Drzim palce tebe, sebe i vsetkym babenam tu. Sme v tom spolu a spolu to zvladneme !!! Uff, ake budovatelske heslo 😀

ewka23
14. apr 2014

Ahojte tak som tu dlhsiu dobu nebola... a tu moju druhu fazu som vzdala.. ale chcem bojovat dalej..bolo to aj to je hrozne tazke a stale sa nejako neviem do toho dokopat.. ked si predstavim co ma caka.. no nieje to med lizat... ale rozhodla som sa ze idem dalej.. musim !!! Obdivujem to vase odhodlanie tiez som ho mala ked som zacala s dietou.. ale ked som mala pauzu a mala som zacat tu moju "druhu fazu " uz take nebolo .. ale musim sa tomu pistavit a idem dalej.. drzte palce ...

sonickaopicka
14. apr 2014

@erikahla fiiiha tak to dakujem za uznanie, nikdy som si nemyslela ze prave ja budem pre niekoho vzor, ale tesim sa 🙂 vcera som konecne neporusila vobec nicim ani len GV nic , ani zelka, som bola o polnnoci taka rada, vtedy ja chodim spavat, dnes mam taky isty zavazok, teda az do konca maja, aj ked sviatky budu takze, konncom mesiaca rocik mojho synna, zaciatok maja moje narodky...ale nepovolim, lebo uz mii to ide na nervy a to ze to zere vela penazi, do konca maja chcem byt na tomto a potom uz na prechod a potom zdrava strava, zatial si musim pozhanat podklady k tej strave, co vsetko je dobre, lahko dostupne a tak...ale budem to praktizovat asi az ked sa prestahujeme, lebo u svokrovcov sa to neda, tu sa jednoducho žere!! a vtedy je to tazke ci uz dietovat, alebo sa zdravo stravovat, viem ze vsetko su len vyhovorky, ale kazdy musi uznat je je to o to tazsie, a najme ked nemam az taku 100% pevnu volku 😀 ja nemam cas to tu sledovat, na zaciatku mi to aj pomahalo sa tu vykecat ale teraz ani nesledujem, kto drzi a kto tu je, kazdopadne drzim palce aj tebe, a v skratke mi napis ako sa ti dari, ako si dlho a tak 🙂 🙂
pozdravujem vsetky chudnuce babenky, a hlavne majte na mysli ze do leta budeme slimky 🙂

nikitkalu
14. apr 2014

Ahojte pozerám túto dietu. Len mám info že ide o drahšiu záležitosť. Môžem sa spýtať čo to tak stojí táto dieta cca na týždeň. Kupujete u konzultantiek? Cena sedenia je koľko? Ďakujem za každú odpoveď. Veronika

ewka23
14. apr 2014

@nikitkalu ahoj cena na tyzden je 63 €. ja som za konzultantku neplatila ale väčšinou je to tak 10 € pri prvom stretnuti..

veronika255
14. apr 2014

@nikitkalu Ja som platila na prvom stretnutí 15 eur a plus strava 63 na týždeň.

anes52
14. apr 2014

Ahojte spoluchudnúce, tak som tu, všetko mám prečítané, nebola som tu asi 4 dni a som z toho mimo, teda najskôr moje výsledky po dalších 2 týždňoch z toho 1 extra - 2,5 kg,prsia -1 cm, pás -3 cm,boky -1 cm, nič moc ale celkom už - 20,5 kg, doma na váhe už - 22 kg.Už konečne aj moje okolie si to všímlo že som akási iná, dokonca môj brat sa včera na mňa zahľadel a vraví: ó a ty si fakt asi schudla/ aké nespravodlivé on 70 kg a je všetko bez ladu a skladu a ja teraz už 88 kg a jem iba CD/, ale som spokojná a hrdá na seba že to zatiaľ zvládam.Teraz nás čaká ďalšia skúška baby a síce sviatky veľkonočné, fú pozor na všetky lákadlá.
@sonickaopicka no konečne moja že si sa ozvala, ja som si myslela že si to vzdala, ani nevieš ako si ma potešila, teším sa že sa ti celkom darí, verím tomu že v lete sme krásne a štíhle ja tiež ešte aspoň 15 - 20 kg by som chcela, ale zdá sa že sa chudnutie spomalilo tak neviem, neviem či sa mi podarí, drž sa 😲

didietka
14. apr 2014

Ahojte,
ja uz som 3 tyzdne bez CD a dnes som bola na merani, dopadlo super. Tuk isiel uzasne dole, aj vnutorny a svaly pribudli, celkovo vsetky hodnoty sa pohli spravnym smerom, takze som happy. 🙂

3simi
14. apr 2014

Ahojjte. Ja som dnes bola na meraní vážení. Od zajtra nabieham na CD No som zvedavá ako to pôjde ale vraj pri mojom type postavy a náročnej práci mi kilečká pôjdu rýchlo dole. Dúfam že nebudem hrešiť 🙂 Snad to zvladnem.

marika9999
14. apr 2014

kdyz tomu chcete verit,je to vase rozhodnuti

sonickaopicka
15. apr 2014

@anes52 moja my sme na tom rovnako super 🙂 tym ze ja nemam cas to tu sledovat som aj zabudla na teba, ja som sa rano postavila na vahu a ukazala 87,7 a u nej mi vzdy o kilo menej ukaze, takze sa vytesujem 😀
tiez by som chcela ist na 70, ale ak sa to nepodari tak uz len potom na prechode alebo na zdravej strave, planujem byt len do konca maja a to povodne malo byt len do konca aprila, ale ty, ze som porusovala som si to pretiahla o mesiac a tym aj vydavaky nato opat, ale nevadi, tesi ma ze opat som sa znormalizovala a nemienim porusovavat, takze som sama na vysledok 25 zvedava dufam ze ukaze menej ako 85 budem stastna ako blcha 😀 aj cvicis alebo aku mas pohybovu aktivitu?aku mas ty vysku? a povodnu vahu?
posielam pusky vsettkym chudnucim 😉

didietka
15. apr 2014

@sonickaopicka ahoj,
ja som tiez myslela, ze si to vzdala, ked si sa tak dlho neozyvala, ale super ze pokracujes.

didietka
15. apr 2014

@marika9999 ahoj marika, prosim ak mas nejake podlozene info, preco by sme nemali tomu verit, ked same na sebe vidime, ze to funguje, tak nam daj vediet.

fate_girl
15. apr 2014

zienky v sobotu boli 2 mesiace co drzim CD... tak vam prikladam aj fotku mojej zmeny... 1 fotka bola fotena minuly rok v auguste (rok od porodu) a 2 je z dnesneho dna (samospust, tak preto ta zla kvalita) rozdiel na fotkach je predtym 93 kg a dnes 78 kg... este chcem dobojovat a dat dole 10 kg, snad sa mi to s CD podari do konca maja... 🙂

3simi
15. apr 2014

Takze prvý deň prešiel. Síce som cítila kusok hlad ale biela reďkovka to spravila 🙂 Dufam že vydržím tak ako ostatné 🙂

anes52
15. apr 2014

@sonickaopicka vidíš moja váha zase váži menej ako u poradkyne a to mňa riadne štve, ale teraz k mojej pôvodnej váhe: ešte nikdy som ju takto verejne nezverejnila ale 20.1. t.r. som vážila 108,9 kg u poradkyne, doma -2 kg, pri mojej výške 165 cm som bola ako guľa, xi, aj keď mnohí mi neveria že som toľko vážila, ale ja som kilá "maskovala" oblečením a asi sa mi to podarilo keď neveria , veď dcéra ma fotila na začiatku a tiež minulý týždeň, len akosi nemáme čas to dať sem, snáď cez sviatky dáme.čo sa týka cvičenia priznávam že to flákam aj keď mám doma skoro telocvičnu akosi sa neviem dokopať cvičiť, ale aspoň sa snažím viac chodiť peši, nepoužívať výťah a sem tam hrám na dvore bedminton , ale ty si písala o nejakom cvičení, ale ja tomu nerozumiem , som už totiž staršia pani, aj keď sa cítim stále mladá, xi, aspoň duchom, napíš o tom viac, držím palce 😀
@didietka som rada že si spokojná a hlavne že to čo má ide správnym smerom, daj aj kilá aby sme sa motivovali do ďalšieho boja a tiež napíš ako sa stravuješ bez CD, ja sa priznám že sa toho bojím, ale na CD nemôžem byť naveky, tiež ako píše aj soničkaopička, to ide aj "do peňazí", drž sa a nezabudni písať 🙂

anes52
15. apr 2014

@marika9999 máš 100% pravdu je to naše rozhodnutie a len naša vec 🙂

didietka
15. apr 2014

@anes52 ja som zacala 9.1. s 95,8kg, teraz mam 79kg. CD som ukoncila 28.3. s vahou 81,4kg. Stravujem sa tak, ze doobeda mam aj sacharidy, ale poobede uz nie. Na ranajky napr. jogurt s musli (alebo dukanov chlieb s natierkou, ci sunkou), na desiatu ovocie, na obed normalny obed, len s polovicnou prilohou, olovrant mam po cviceni a dam si proteinovy napoj s malo sacharidmi a malo tukmi, vecera salat s rybou, alebo masom, alebo syrom.
@3simi super, musis zvladnut tych prvych 5 dni a bude uz len dobre.
@fate_girl - vyzeras super, perfektna premena, gratulujem.

tinesa
15. apr 2014

ahojte baby ktora mate poradkynu v Nitre, neviem koho si mam vybrat, pisala som uz minuly tyzden dane Seinde ale ziadna odpoved, citala som Vas aj dozadu a niektora pisala ze je neprijemna, koho by ste mi odporucili, dakujem 🙂

tinesa
15. apr 2014

@fate_girl ahoj tera pozeram ze byvas pri Nitre, ku komu chodis, ja som Nz

sonickaopicka
15. apr 2014

@anes52 nevadi, schudneme, aj mne viaceri vraveli ze nevyzeram na tolko kil, ale vies ludia povedia hocico
dame to do leta dole, ozvem sa po dalsom vazeni
caute sa, drzte sa !!! 😀

fate_girl
15. apr 2014

@tinesa Ahoj mno ja chodim do Seredi k Renate Drottnerovej, lebo v NR nikto nereagoval na mail a ani na telefonaty.. Tak som skusila Renatku a je super 🙂 vobec nelutujem, ze za nou dochadzam.. 🙂

agropa
16. apr 2014

@fate_girl

Ahoj...tak myslím , že je pomalu čas na změnu Tvého nicku 😉 Ta změna je obrovsky vidět.Všude!!Gratuluji.Musíš mít velkou radost 🙂 A také oceňuji , že jsi zveřejnila své fotografie před a po..to chtělo určitě i kus odvahy.Budu se těšit až pošleš svou fotku s cílovou váhou a držím palce ať jí dosáhneš.

tinesa
16. apr 2014

@fate_girl dakujem za odpoved, Sered mam daleko, divne ze sa neozyvaju, skusim napisat tomu panovi ;)

anes52
16. apr 2014

@tinesa ahoj, ja chodím do Žiaru nad Hronom, teda kúsok za , super poradkyňa, ak je ti to bližšie ozvi sa 🙂

3simi
16. apr 2014

Ahojte takže dnes mám 2 den CD za sebou a zatial zvladam v pohode dnes som vypila menej vody tak ma pobolieva hlava ale nic strasné 🙂 Som zvedavá ako to bude v stredu buducu na meraní 🙂