Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ahojte aj mne zostali z cambridge diet nejake shakey a polievky.
predam:
polievky za 2,50 Euro... je ich 18
shakey za 2,50 euro.. je ich 18
pripravok golden vegetable neotvoreny, cerstvy za 5 euro
shaker tiez darujem zdarma, je sice pouzity ale umyty 😀
takto mozte ist na prve stretnutie vyzbrojena se vsim vsudy iba lacnejsie kupene veci budete mat.
napiste mi prosim na adresu ahoj.cau1_at_gmail.com, som v bratislave.
@tinesa skus, mozno budes mat stastie a dovolas sa im 🙂
@agropa dakujem 🙂 tak je za tym kus pevnej voli 🙂 a tak zase nebolo to take velke odhodlanie sem dat tie fotky... vsak vsetky sme tu na jednej lodi a s tym istym cielom a to zmenit svoje telo a mat plnohodnotnejsi zivot 🙂 a chcela som povzbudit spoluchudnuce, aby vydrzali, lebo tato dieta robi zazraky a naozaj funguje 🙂
Ahojte vsetky. Idem vas len pozdravit, a popriat pekne sviatky.
Dievcata drzte sa. Su tu sviatky, ale my nezerieme, decentne papame to, co mame povolene, aby sme tu v utorok nevyplakavali.
Ked bude najhorsie, dajte si tycinku s oblubenou kavou a vsetko hravo zvladnete. Tak sa drzte ahojte a nech mate kazda v utorok aspon o kilo menej 🙂 🙂 🙂
Ahojte takže ja dnes mám 4 deň 🙂 Papám všetko teda tie 3 sáčky denne a občas uhorku, redkovku bielu, a kaleráb. Ale chcem sa spýtať ci mozem vareny karfiol alebo len surový?? 🙂 Poradte. Konzultantka mi povedala ze ked budem moc hladna mam si cez sviatky urobit rybu ale nemam na nu chut tak ak mozte poradte ako stym karfiolom dakujem :D
Dakujem 🙂 Didietka zatial všetko zvládam. hladná niesom ale tie vone ked sa vari a teraz pečie to je najťažšie 🙂 Ale nechcem to porušovať zbytocne by som potom platila za dietu 🙂
Ahojte vsetci, keby ste nahodou niekto mali na predaj nejake zvysne sacky, alebo aj celu mesacnu stravu napiste mi, rada vsetko kupim 🙂
Neponuka este niekto nejake shake-y? Mala by som seriozny zaujem. Dakujem
Ahojte, CD som drzala mesiac minuly rok v januari a schudla som 7,7 kg za 4 tyzdne. Mam za sebou ale narocny rok a z roznych dovodov (a samozrejme vlastnou vinou, koniec koncov) som to cele pribrala spat - aj s bonusom. Nedavam to za vinu CD, to vobec nie. Praveze sa k nej teraz chcem vratit, ale je to takze, lebo zijem v zahranici. Idem teraz koncom aprila na SVK na navstevu a kupim si aspon tu mesacnu davku, nech zase schudnem {snad} aspon tych 7-8 kg. Drzme si teda palce!! 🙂
Ahojte,
tak ako sa Vam dari? Ja v pohode, vela pohybu, zdrave jedlo a cez sviatky som nepribrala aj ked vsade boli same dobroty. Doobeda som si dopriala aj sladke, na obed aj kacku, ale vzdy poobede a vecer uz len bielkoviny a zelenina, takze super.
Ahojte všetci, kde ste sa podeli? ako ste prežili sviatky? ja som si zaviedla dva extra dni, dala som si jedno jedlo na obed pravé veľkonočné tzn. šunka, syr, vajce, chren,zeleninka a 3x CD jedlo a všetko som to "zavŕšila" bielym suchým vínkom 😝, dnes už sekám dobrotu, v piatok sa uvidí na vážení a meraní aký to všetko malo dopad na moje chudnutie 🙂 , baby dajte ako ste to zvládali
@didietka tak klobúk dole, ty to zvládaš bravúrne aj bez CD, až závidím, samozrejme v dobrom, super 🙂
Ahojte baby 🙂 tak po dlhsej dobe sa ozyvam aj ja. Minuly tyzden som mala prave mesiac CD a dole je 10 kg, parada 🙂 Mam to bez polievok, len sejky, kase a tycinky, rano si dam trebars kasu, naobed tycinku a ked pridem z prace, tak si spravim zeleninu, niekedy si vecer nedam tretie CD, lebo som ani neni hladna 🙂 Citim sa omnoho lepsie, budem este pokracovat, je toho este dost... Sviatky sa dali, akurat mi vysiel extra tyzden, takze aspon cottage syr bol, ten milujem, takze som si pochutila, zajtra este posledny krat...vtedy som zhresila jedine tak, ze som si k tomu cottage "pridala" trosku cerstveho domaceho kravskeho syru...co uz :D ale nic zle to s vahou nerobilo, prave naopak, isla dole aj cez sviatky
PRVY DEN S CD, a za sebou mám prvy shake, uvidíme, chcem zhodiť 15-18 kg, váha 73kg dnes, držte mi palce, 🙂 sviatky som si užila a jedla som všetko, teraz ma čaká tvrdí boj... CD-ťáčky bojujemeeeee......
ja som hladnáááá nech uz je 12 že si dám do seba ten prášok.. bo zomieram.. 🙂 idem sa napiť vody asi kym to bude:D
Ahojte babule, buducu stredu som objednana na vstupnu prehliadku...taaak sa tesim! 🙂
Chcem sa vas spytat ako ta prehliadka vyzera...budu ma tam vazit, merat to viem....ale oblecenu alebo vyzlecenu v spodnom pradle? Neviem si totizto predstavit ze by som sa mala vyzliect pred cudzim clovekom, uprimne-hanbim sa za moje telo :P
A este sa chcem spytat ci dostanem nejaky vstupny balicek CD alebo si mozem povyberat ktore prichute polievok a shakeov by som si chcela zobrat...mam to totizto dost odruky to ich centrum, takze by som nemohla tam len tak hocikedy prist a zamenit si prichute...
Dakujem ;)
NEVIEM čI TO JE DIETOU, SICE SOM NA NEJ LEN OD DNES, ALE PO OBEDE MA CHYTILA ZIMNICA A HORUCKA, MOZE TO BYT cd ? ZEBY ORGANIZMUS ZAZNAMENAL NEJAKU ZMENU? INAK NA OBED SOM SI SPRAVILA KASU, 4 LYZICKY DO UST, A VSETKO SLO DO UMYVADLA,,.. SHAK BOL V POHODE ALE KASE NEODPORUCAM
PRIDES, VYZUJES SA PONOSKY DOLE A POSTAVIS SA NA VAHU🙂
@katrina122 mne kaše celkom chutia, najviac tá bez príchute, ja ich večeriam a v pohode, myslím si že každý má iné chute, mne vlastne okrem mango nápoja a paradajkovej polievky chutí všetko 😝
@denka15 neviem do ktoreho centra ideš ale tam kde chodím ja sa vážim a meriam oblečená, iba naboso a "jedlo" si môžem vybrať podľa svojej chute, ja som si prvýkrát vybrala z každej chute nápojov a polievok, kaše a tyčinky neboli v ponuke prvé týždne, postupne som vyselektovala čo mi chutí, ale ako píšem vyššie mne chutí skoro všetko, našťastie 🙂 tak teda vitaj medzi nami a želám ti hlavne na začiatok pevnú vôľu, ak vydržíš prvý týždeň už si skoro vyhrala 😀
tak dnesny den banana shake:D fajnyyyy....🙂 vcera ma vecer chytal hlad, ale v pohodke, dalo sa to, pijem ked mi pride na mysel hlad, aby som trosku ten moj zaludok oklamala..
baby chcem sa optýtať kolko vás CD vyšla myslím finančne..dakujem
15 EUR PREHLIADKA, 3 jedla denne po 3,-€ (shaky, polievky, kase..) a tycinky po 3,50 € cca rátaj okolo 300,- €/mesiac
Ahojte ak by niekto potreboval mám 7 ks polievok kuracie a šampiňónové, ja už som skončila a toto mi zostalo, 2,40/ks + pošta 😉
@cambridgka ahoj , ak más chcela by som 10 polievok a 10 shakov, tiež golden vegetable a shaker.Dalo by sa na dobierku?Dakujem
obedik za mnou, cize maslovy koktail , a na veceru polievocka... .:D trosku ma klepe zase zima, a zase je po obede, tak nechapem...:(
@katrina122 tyčinky sú už tiež po 3€ 🙂

ahojte, ak by mal niekto zaujem - zostali mi sacky CD:
* shaky na prípravu s vodou - všetky príchute 2,50 EUR/ks
* ovsené kaše 2,20 EUR/ks
* tyčinky 3,00 EUR/ks
* prášok na ochutenie vody - je z neho trochu minuté, pôvodná cena 10 EUR, predám za 5 EUR.
Pri odbere všetkého pridám zdarma aj prúžky na meranie ketózy a originálny shaker na prípravu Cambridge nápojov. Minimálny odber je 10 ks. Možný aj osobný odber v BA.