icon

Celulitída na stehnách

ivanka152
13. apr 2013

ahojte,neviem ci uz tu je podobna tema,lebo som nijaku nenasla,ale chcela by som sa poradit ohladom celulitidy.Mam problem hlavne so stehnamy.Pouzivala som uz rozne kremy a gely,aj cvicim ale nejako sa jej neviem zbavit.Pomoooooooc 😢 😢 😢

Strana
z3
hanboo
15. jún 2016

@zuzulikh ved to v lete musi byt masaker :O

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
anjelik1678
23. okt 2016
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@doriss_po a pijes dostatok vody? co hormony bola si na nejake vysetrenie? to vsetko zhorsuj celulku. Ja na doma pouzivam ultrazvuk. masaza lebo ako sa to vola 🙂 mrkni sem dixo. sk/slimming-skincare-6v1/ maju tam toho viac rozpisane

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
rora
24. okt 2016

@doriss_po v druhom tehotenstve sa mi celulitida neskutocne zhorsila, myslela som ze uz viac saty nedam na seba, na vianoce mi mama dala toto - myslela som ze su to len reklamne somariny taketo pristroje https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty... pouzivala som to denno denne asi tri mesiace aj spolu s anticelulitidovymi kremami (hocijakymi aj najlacnejsimi, len nech su mastne a pristroj dobre klze po pokozke) a viditelne sa celulitida zlepsila dokonca som v lete nosila aj kratase. chystam sa teraz v zime znovu zacat nech buduce leto bude este lepsie.

majka283
16. júl 2017
Používateľ majka283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majka283.

Zeny mne velmi pomohlo ked som si dala krem proti celulitide (vecsinou eveline) a potom som si ho tymto malym rollerom vtrela do oblasti postihnutymi celulitidou https://www.margaretkashop.sk/Kozmeticke-derma-valceky-c19_358_4.htm . Krem uplne prenikol do pokožky a tym padom mal krem hned vyssi a rychlejsi ucinok. Dokonca ked som si nim masirovala dlhsie nohy mala som pocit že je pokožka aj pružnejsia a nestal ma vobec vela ani nie 6eur takže urcite Vam ho odporucam.

Strana
z3