icon

Celulitída na stehnách

ivanka152
13. apr 2013

ahojte,neviem ci uz tu je podobna tema,lebo som nijaku nenasla,ale chcela by som sa poradit ohladom celulitidy.Mam problem hlavne so stehnamy.Pouzivala som uz rozne kremy a gely,aj cvicim ale nejako sa jej neviem zbavit.Pomoooooooc 😢 😢 😢

mon1001
Odpoveď bola odstránená
lencika
31. máj 2014

dievcata ja pouzivam uz niekolko rokov krem proti striam od bepanathenu a som spokojna jasne ze vela pijem a cvicim ono to vsetko spolu suvisi asi bez toho to nejde

durik
31. máj 2014

Moja manzelka si nevie vynachvalit tento krem : http://www.nutrimas.sk/Termoaktivny-krem-TERMAL...
Pouziva ho na striedacku s tymto: http://www.nutrimas.sk/MASAZNY-GEL-SKORICOVY-25...

maria3461
Autor odpoveď zmazal
modrofuzik11
1. jún 2014

pripravkov je urcite vela. mne tiez pomaha bepanthen proti striam. nadabila som na neho iba nedavno. ale tie jazvy je vidiet rozhodne menej...

blue_eyes
5. jún 2014

@zuzike3811 tie pohariky mam doma..kupilla som ich na ukrajine....za 1,50e. dva kusy v baleni.. su super....

blue_eyes
5. jún 2014

@modrofuzik11 to fakt? uz aj na tie co vidno?

basula30
8. jún 2014

@kromi ahoj..prosím tá kde by som tu pomôcku zohnala? Ďakujem🙂

kromi
8. jún 2014

@basula30 ahoj, priamo cez ich stranku www.cellu-cup.sk 👍

petruska130
13. jún 2014

ak máte záujem o poháriky na celušku napíšte mi mamoun@azet.sk 🙂

mt22
24. júl 2014

@blue_eyes a nevies kde sa daju este kupit?? lebo z original stranky cellu-cup su dost drahe

mt22
24. júl 2014

@petruska130 mas este na predaj??

petruska130
24. júl 2014

ak máte záujem, napíšte mi, viem ich dodať za 1/4 ceny ako na cellu-cup stránke...mail mamoun@azet.sk, prípadne na bazose zadajte do vyhladávača ´´zbohom celulitída´´.... 🙂 úžasne pomáha a veľa spokojných žien s použitím pohárika 🙂))

meca
6. aug 2014

@bambulenka ja by som si to objednala ak by sa este niekto pridal?

bambulenka
7. aug 2014

@meca ja uz som si to objednala este vo februari.....

meca
7. aug 2014

Tak nic a spokojna si?

nutrimas
26. aug 2014

Na zmiernenie celulitidy odporucame z nasej ponuky skoricovy masazny gel, olej, alebo mlieko. No bez upravy stravy a zivotneho stylu neocakavajte radikalne zlepsenie.

katia77
26. aug 2014

Celulitidu sposobuje jednoznacne zlozenie jedalnicku a absencia pohybu ☹ Celulitidu vyriesi jedine zmena jedalnicku a trochu pohybu, nie je nutne fitko, zazracne vyzivove doplnky ani kozmetika ani nic podobne financne narocne!

kromi
2. sep 2014

ja som to kupovala priamo cez stranku cellu-cup.sk. maju sice vyssie ceny, ale osobne vzdy radsej siahnem po kvalitnom overenom vyrobku, ako po lacnych cinskych napodobeninach z bazosu...

milota164
23. sep 2015

ja ked som v tehu velmi pribrala tak mi pomahal krem proti striam od Bepanthenu, natierala som sa pravidelne 2x denne.pomaha zmiernit aj uz vzniknute strie ale najlepsie je zacat s pouzivanim co najskor.

patkaza
21. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

celulitídy sa dá zbaviť všeliako .. bud cvičením alebo mastičkami alebo masážou ... pomáha aj sauna aj rôzne diety http://akoapreco.com/11-tipov-ako-odstranit-celulitidu-na-stehnach/

carie123
27. okt 2015

práve som si ich objednala v e-shope www.tukup.sk, dva kusy za 2,99 eur.

eliska2014
13. apr 2016

mne velmi pomohla lipomasaz... a este to bolo aj veeeeelmi prijemne

simonezet
13. apr 2016

prave dnes som sa zhrozila ked som pozerala do zrkadla, tema ako vysita pre mna, v zivote som nemala celu, poslednu dobu som vela pribrtala a obavam sa ze cez leto nebudem moct nosit kratasy :((

alma_m
28. máj 2016

Dievčatá,

nedávno som čítala zaujímavý článok o mýtoch a faktoch o celulitíde. Naivne som si myslela, že prípravky same o sebe budú spaľovať tuky. Ja som sa začala hýbať behať, plávať ,pohyb striedam, aby to nebolo aj pre telo stereotypné. Začala som chodiť na masáž zameranú na rozbehnutie lymfy a k tomu som ako doplnok doplnila tvarovací hydrogél Nature Line. Dá sa to kúpiť na stránke kozmetikastella. A vidím účinky, pokožka je hladšia, celkovo cvičením som spevnela a hlavne po dvoch týždňoch bez sladkostí už nemám ani chuť na sladké.

barcelona94901
28. máj 2016

@ivanka152 lanovy čaj,vsade cpem semiacka,pokial nemas problém s ladvinami,precitaj si o tom.U mna uz po mesiaci bolo vidieť prvé výsledky a cca dva mesiace mi zmizli aj jamky ,ja som mala brutalne celulitku a jasne spevnovat cvičením,ta koža sa nenormalne mení cvičením.Ja som nemohla drepovat kvoli kolenám,ale cvicila som základné cviky a na lopte sem tam hopkala nič brutalne a mam novú riť ! Do slova .Este brucho spevňuje a k tomu ľanu.Stoji pár centov kupis vsade ,tak isto iné semiacka ,lacná záležitosť a to mám za sebou niekoľkotisícové kremiky ,ktoré mi nepomohli ,kup si radšej kefu a mozes robiť domáce peelingy,to ma lepší efekt ,fakt

zuzaneckanr
29. máj 2016

skus viac cardio a viac cvicen na nohy drepy, a rozne ine a tiez nejaky doplnok stravy a pojde to ako po masle

zuzulikh
6. jún 2016

@ivanka152 poznam - masaze, rozne pristroje, gely a kremy - spusta penazi a muzika ziadna! mysleal som, ze uz nic nepomoze. hlavne vyhodit cukry - tie celulitidu drzia vo forme. mne pomahaju aj "nohavice na chudnutie" pri rychlej chodzi a prirodny olej sezamovy za studena lisovany. za pokus to stoji 🙂

hanboo
6. jún 2016

@zuzulikh nohavice na chudnutie? 🙂 ake nohavice tym myslis?

zuzulikh
10. jún 2016

@hanboo neoprenove 🙂