Celulitída na stehnách
ahojte,neviem ci uz tu je podobna tema,lebo som nijaku nenasla,ale chcela by som sa poradit ohladom celulitidy.Mam problem hlavne so stehnamy.Pouzivala som uz rozne kremy a gely,aj cvicim ale nejako sa jej neviem zbavit.Pomoooooooc 😢 😢 😢
dievcata ja pouzivam uz niekolko rokov krem proti striam od bepanathenu a som spokojna jasne ze vela pijem a cvicim ono to vsetko spolu suvisi asi bez toho to nejde
Moja manzelka si nevie vynachvalit tento krem : http://www.nutrimas.sk/Termoaktivny-krem-TERMAL...
Pouziva ho na striedacku s tymto: http://www.nutrimas.sk/MASAZNY-GEL-SKORICOVY-25...
pripravkov je urcite vela. mne tiez pomaha bepanthen proti striam. nadabila som na neho iba nedavno. ale tie jazvy je vidiet rozhodne menej...
@zuzike3811 tie pohariky mam doma..kupilla som ich na ukrajine....za 1,50e. dva kusy v baleni.. su super....
@modrofuzik11 to fakt? uz aj na tie co vidno?
@basula30 ahoj, priamo cez ich stranku www.cellu-cup.sk 👍
ak máte záujem o poháriky na celušku napíšte mi mamoun@azet.sk 🙂
@petruska130 mas este na predaj??
ak máte záujem, napíšte mi, viem ich dodať za 1/4 ceny ako na cellu-cup stránke...mail mamoun@azet.sk, prípadne na bazose zadajte do vyhladávača ´´zbohom celulitída´´.... 🙂 úžasne pomáha a veľa spokojných žien s použitím pohárika 🙂))
@bambulenka ja by som si to objednala ak by sa este niekto pridal?
@meca ja uz som si to objednala este vo februari.....
Tak nic a spokojna si?
Na zmiernenie celulitidy odporucame z nasej ponuky skoricovy masazny gel, olej, alebo mlieko. No bez upravy stravy a zivotneho stylu neocakavajte radikalne zlepsenie.
Celulitidu sposobuje jednoznacne zlozenie jedalnicku a absencia pohybu ☹ Celulitidu vyriesi jedine zmena jedalnicku a trochu pohybu, nie je nutne fitko, zazracne vyzivove doplnky ani kozmetika ani nic podobne financne narocne!
ja som to kupovala priamo cez stranku cellu-cup.sk. maju sice vyssie ceny, ale osobne vzdy radsej siahnem po kvalitnom overenom vyrobku, ako po lacnych cinskych napodobeninach z bazosu...
ja ked som v tehu velmi pribrala tak mi pomahal krem proti striam od Bepanthenu, natierala som sa pravidelne 2x denne.pomaha zmiernit aj uz vzniknute strie ale najlepsie je zacat s pouzivanim co najskor.
celulitídy sa dá zbaviť všeliako .. bud cvičením alebo mastičkami alebo masážou ... pomáha aj sauna aj rôzne diety http://akoapreco.com/11-tipov-ako-odstranit-celulitidu-na-stehnach/
práve som si ich objednala v e-shope www.tukup.sk, dva kusy za 2,99 eur.
mne velmi pomohla lipomasaz... a este to bolo aj veeeeelmi prijemne
prave dnes som sa zhrozila ked som pozerala do zrkadla, tema ako vysita pre mna, v zivote som nemala celu, poslednu dobu som vela pribrtala a obavam sa ze cez leto nebudem moct nosit kratasy :((
Dievčatá,
nedávno som čítala zaujímavý článok o mýtoch a faktoch o celulitíde. Naivne som si myslela, že prípravky same o sebe budú spaľovať tuky. Ja som sa začala hýbať behať, plávať ,pohyb striedam, aby to nebolo aj pre telo stereotypné. Začala som chodiť na masáž zameranú na rozbehnutie lymfy a k tomu som ako doplnok doplnila tvarovací hydrogél Nature Line. Dá sa to kúpiť na stránke kozmetikastella. A vidím účinky, pokožka je hladšia, celkovo cvičením som spevnela a hlavne po dvoch týždňoch bez sladkostí už nemám ani chuť na sladké.
@ivanka152 lanovy čaj,vsade cpem semiacka,pokial nemas problém s ladvinami,precitaj si o tom.U mna uz po mesiaci bolo vidieť prvé výsledky a cca dva mesiace mi zmizli aj jamky ,ja som mala brutalne celulitku a jasne spevnovat cvičením,ta koža sa nenormalne mení cvičením.Ja som nemohla drepovat kvoli kolenám,ale cvicila som základné cviky a na lopte sem tam hopkala nič brutalne a mam novú riť ! Do slova .Este brucho spevňuje a k tomu ľanu.Stoji pár centov kupis vsade ,tak isto iné semiacka ,lacná záležitosť a to mám za sebou niekoľkotisícové kremiky ,ktoré mi nepomohli ,kup si radšej kefu a mozes robiť domáce peelingy,to ma lepší efekt ,fakt
skus viac cardio a viac cvicen na nohy drepy, a rozne ine a tiez nejaky doplnok stravy a pojde to ako po masle
@ivanka152 poznam - masaze, rozne pristroje, gely a kremy - spusta penazi a muzika ziadna! mysleal som, ze uz nic nepomoze. hlavne vyhodit cukry - tie celulitidu drzia vo forme. mne pomahaju aj "nohavice na chudnutie" pri rychlej chodzi a prirodny olej sezamovy za studena lisovany. za pokus to stoji 🙂