icon

Chcem schudnúť 10, 15, 20 a viac kilogramov

ria007
1. feb 2013

Ahojte mamicky aj nemamicky. Je nas tu viac co sa snazime chudnut. Rada by som sa s Vami podelila o Vase skusenosti a rady pri chudnuti. Ja som zacala v pondelok s tym, ze som si upravila jedalnicek. V stredu som oprasila eliptical. Vo stvrtok som vytiahla zo skrine DVD zumbu. A dnes mam svalovku 😝 Ale bez boja to tentokrat nevzdam! Kto sa prida??? 🙂

sudabe
9. feb 2013

@zumamina keď si hladna to nieje velmi dobré daj si daco napr mrkvu alebo pi vodu, lebo keď virus hlad vtedy sa ukladajú tuky.
ja som začala chudnut 18.1 váha 76.7 dnes mám 74,2 podla mna je to tak akurat pomalu ďalej zajdes, hlavně pít vela vody cvičit alebo rychlá chodza ovocie sa má jest len do 14hod vela zeleniny držím každej palce a hlavně první volu

mokinka
10. feb 2013

no baby, ste super!!! i ja by som potrebovala dat cosi dole - 10kil. to by som bola so sebou spokojna.. i ked to neni na mne bohvieako vidiet tieto kilecka navyse, ja mam s tym straaasny problem.. stve ma ze sa do nicoho nenapracem, lebo mam brusisko velke a mľandravé 😀 a zadok tiez nie je ziadna slava.. ide mi to tazko, jedanak mi akosi dosla pevna vola - pred rokmi moj hlavny poznavaci znak, a jednak mi chyba energia, ktoru dohanam stale a fuuurt sladkym 😒 no hroza. pohar nutely, no problem, 300 g cokolada no problem a este hladam, co by som si dala pod zub, jasne, ze sladkeho.. ☹ som z toho mojho "cokoholizmu" na prasky.. 😒 takze najdolezitejsia je naozaj ta pevna vola, s nou to ide ruka v ruke kilecka pekne dole a ked je to eňo-ňuňo super vaha, dobre sa to s pevnou volou udrzuje... takze baby, udrzme si palce, aby sme boli s pevnou volou dobre kamaratky! 🙂

akzuzs
10. feb 2013

Ahojte rada by som sa pridala k vám , mne sa minulý rok podarilo schudnúť z 67 kg na 55 kg. Bola to drina a námaha ale stálo to za to . Dala by som rada ešte pomaly 5 kg dole aby som mala rezervu keď ma chytí mlsná. No a moje kritické partie ako asi u všetkých žien je zadok jak letisko, silné stehna a po druhom pôrode problém s bruchom. A keď hovorím veľký zadok tak tým myslím naozaj veľký lebo ja mám totálne kostnané ruky, plecia, chudé prsia, tenké nohy od kolien dole ale všetko mám proste tam. V zadku , bruchu a stehnách. Nemôžem to mať vyrovnané? Asi nie. A tiež moljím problémom su sladkosti a čipsy a maškrty a podobne. A najhoršie je že máme tendenciu v rodine rýchlo priberať aj z vody takže viem že možno pred svatkami ak si nebudem dávať pozor budem na 65 kg. 😀 Prečo chlapy takýto problém nemajú??????

luciavan
10. feb 2013

@mokinka aj ja bojujem s čokoškou, ale zvykla som si ráno zacvičiť a potom po raňajkách si dám aj čoko ak mám veľkú chuť, len s mierou, hlavne nie popoludní a večer.- vtedy sa to ukladá a myslím, že 300g čoko dá zabrať aj organizmu, veď to je ako otrava cukrom 😅

zdena7327
10. feb 2013

@ria007 aj ja sa teším tiež mám zatýžden kilový úbytok 🙂))

mokinka
10. feb 2013

@luciavan
no jasne, ja tieto teoreticke veci dobre ovladam,.. ale.. rano a po cely den cvicia so mnou moje 3 deti a potom vecer ked je uz konecne ticho, idem na to... a tak si to vychutnaaaavam... strasne, ze? viem, ale dnes som odhodlana, ze ziadna nutela a ani coko nebude - len na obed mame torticku - narodeninovu 🙂 snad sa polepsim...

zumamina
10. feb 2013

@mokinka no ja to poznam...ja som zavislacka na sladkostiach,mohla by som jest iba to 🙂 😀 ale ked chcem byt stihlounka,tak to musi ist bokom...a ked tak,tak fakt iba z mierou a doobeda...bud na ranajky alebo desiatu,ale z mierou 😎 zatial odolavam a to som v piatok piekla tortu a muffinky na sobotnajsiu kolaudaciu,ale odolala som 😉

mirka_aa
11. feb 2013

ahojtee 🙂 nooo taze som sa rozhodla ze teraz vazne idem chudnut aj ja 🙂 potrebujem dat dole 10kg dnes rano na vahe ukazalo 70kg bleee :( musiiim mat svojich 60kg 🙂 prestala som kojit taze mozem ist na to naplno 🙂

zumamina
11. feb 2013

po dvojtyznovej ocistnej kure a zacatom cviceni,dnesna vaha ukazala 74,9kg... 🙂 uz len 10 kg dole a budem velice spokojna 😀 😀 😀 do leta to dufam zvladnem

mokinka
11. feb 2013

@zumamina
gratulujem ti ku klesajucej vahe, drzim palce, aby si to nevzdala a aby si dosiahla vytuzenu vahu. ninku uz asi nedojcis..?

zumamina
11. feb 2013

@mokinka nie nie,auz davno nie 🙂

zumamina
11. feb 2013

@mokinka a dakujem

mokinka
11. feb 2013

@mirka_aa
ako sa ti podarilo prestat dojcit? synator mal pred tyzdnom rok, a este sa cicka. a to som si povedala, ze rok dojcenia a staci. dnes som mu zase po dlhsom case ponukla mliecko vo flasi, no on flasku nechcel ani vidiet ☹

mirka_aa
11. feb 2013

@mokinka no ja som zas prestat dojcit nechcela,ale od zaciatku som s tym mala problemy len som silno bojovala..ked mala zacala papat prikrmy 3x denne,zacala odmietat prsnik...verim tomu ze keby som velmi chcela dojcenie by som este mozno zachranila len uz som nemala sil a uz som aj tak dost kojila 🙂 tak postupne sme presli na UM..tiez flasu nechcela,teda nevedela z nej pit len do nej hryzla,ani z poharika s naustkom jej to neslo..a nakoniec pije cez klasicku slamku 🙂 tiez jej velmi UM nechutilo tak sme od Nutrilonu skusili Bebu a nakoniec jej najviac chuti Sunar bananovy tak ten teraz pije postupne zvysujeme davky,teraz uz vypije skoro celu odporucanu dennu davku...

zuzuj
11. feb 2013

Ahojte baby, ja este nejdem chudnut...aj ked uz mam chuť....priberam a priberam...straaašne...čakajte ma po porode...dufam , že udržite temu....: 😉 Inak ja mam hocikedy hore dole 3 kg za den...som z toho zufalec... takze pri chudnuti, verim schudnutiu až ked mam tu istu vahu rano 3 dni po sebe....
Inak mne najviac vzdy zabrala ta dieta kde 2 tyzdne dieta , 1 tyzden normal strava...a tak dokola...naozaj som velmi schudla a plus pohyb...ale to velmi pri tej diete sa neda... 🙂 ale potom na udrzanie urcite....
No držim Vam všetkym palce...

lusja
11. feb 2013

@mirka_aa Prave si ma inspirovala, ako odstavit maleho a zacat chudnut. Drobec ma uz rok a 2 mesiace, este ho kojim a ziadne ine tekutiny okrem MM nechce, ale dostavam do neho lyzickou aspon 2-3 deci caju denne 😀 takze dikes za navod, snad s tym pochodim aj u nas a hor sa na cvicenie a upravu stravy 😉 uz sa tesim, strasne mi chyba pohyb, kym som otehotnela, robila som kick box, jumping, spinning a pod. - teraz po vyse roky som lemra lemrava leniva a neviem sa rozhybat ☹ takze hor sa do odstavovania a cvicenia 😉

mirka_aa
11. feb 2013

@lusja no ja som tiez kedysi cvicila fitness a teraz som leniva asi by som mala svalovku snad aj z jedneho brusaku a to aka som nakysnuta ani nehovorim..a najhorsie je ze mam straaaasne chute na sladke.. :( musim sa nejak prekonaaaat..ked ja asi potrebujem prisny dozor...bo ked som vacsinu dna sama doma s malou,sa nudim,tak tie sladkosti ma priam volaju pod ma zjest :P keby si ich manzel aspon nekupoval a nevykladal do znamej sladkostovej skrinky...

dedenini
11. feb 2013

@ria007 ja chudnem od noveho roku..ale nie nejak drasticky... stacilo upravit jedlo.. nejem tolko mastne,ani sladke..alezase cokoladu trochu obcas neodmietnem... ked mam chut na sladke spravym si kakao, s malo cukrom... :D jem ovela viac zeleniny, ovocie je u nas na dennom poriadku... varim na olivovom oleji, ak mam pouzit viac oleja, pridam radsej maslo... necvicim, len prechadzky s malou-s kocarom... a schudla som 6 kil.. no pred tym som mala trosku tiez upravenu stravu,no nie az tak vela zeleniny a ovocia..a schudla som viac kil..lebo po porode som schudla len par..pred tehu co som uz nabrala 6 kil som mala 68...som nabrala aj z toho ze som prestala fajcit pred tehu... potom tehu..preklempsia a naliata vodou velmi..mala som asi 103 kil..po porode, asi 91... potom to islo tazsie dole.. ale pomalicky slo az na tych 74.. no a od noveho roku, teda tych 6 kil dole..tak uz som na tej vahe pred tehu... no rada by som este tych 6 kil, co som mala pred tym... lebo stale slaninka je, aj brucho, aj ruky, nohy..vsetko je este stale velke.a vytrcajuce... snad sa mi to podariiiiiii :D

paris3
11. feb 2013

ja sa hlasim po dvoch tyzdnoch 🙂 schudla som 2kg, zatial som spokojna. cvicim 5-6x tyzdenne, raz za tyzden s trenerom tak hodinku a pol. inak podla moznosti doma, cvicim program Insanity prip. idem do fitka na pas plus cvicenie.
upravila som stravu a celkom sa mi to dari. aj ked sem-tam zlyham a dam si raz za cas kusocek cokolady, tak si poviem, ze je to ovela lepsie, nez ju zbastit celu, ako kedysi...
citim sa ovela lepsie, mam uz teraz lepsiu kondicku, telo sa zacina rysovat, je to super!
velmi ma len trapi jedna vec. malu som kojila este 1x denne. aj to si cucla uz len malicko. lenze sa jej minuly tyzden vyhodili nejake vyrazky, nieco ako ekzem ☹ nikdy to nemala a obavam sa, ci to nie je z nejakych toxinov, co sa uvolnuju pri chudnuti a cviceni. kedze ma krpata uz rok a pol a to kojenie aj tak nestalo za vela a velmi sa potrebujem dat dokopy, tak som sa rozhodla ju uz odstavit. dnes to bude prva noc, co nebude mliecko, tak mi drzte palce...
vidim to ako najlepsie riesenie... snad ten problem s ekzemom prejde. mali ste niektora taku skusenost?

akzuzs
12. feb 2013

@zuzuj neboj po porode to pojde dole ja keď som 1x tehu som pribrala 30kg takže keď som porodila som vyzerala ako by som išla zasa rodiť 😀 Pár dni pred porodom som vážila 92kg Pri druhom tehu som len 12kg lebo mi bývalo zle ale mala som dosť rezervy po prvom takže nič moc. Ale po tom ako som po roku odstavila kojenie som sa do toho vrhla a makala som. Mňa hrozne baví behanie. Ja som do toho maniak. Teda keď ma to chytí. Na jar som ráno o 4hod. vstala, o 5hodine som bola už na poli (už bolo totiž vidno) a behala asi tak 3 kiláky viac nie možno menej. A potom som po sprche sa učila na štátnice pokiaľ sa deti kolo 8mej nezobudili. Ak som nemohla ráno že nebol mnažel doma tak počas dňa alebo podvečer. Ak sa mi nepodarilo ísť behať tak som si zacvičila ale ja sa zameriavam len na zadok ,stehná a brucho. Po asi mesiaci to nebolo ktovie čo ale pevná vôľa musela vyhrať pokračovala som a po pol roku bol výsledok značný. No a ja som totálny maniak na sladké (včera si to odniesla čokoláda, neprežila to 😀 )ale som si povedala dosť a asi mesiac dva som nič sladké až na fakt pár výnimiek sa toho vzdala. Aj čipsov. Večer po 5 nič jesť a sem tam som aj kalórie prepočítala a pár dni som si aj očistu dala ako iba pitný deň. Je to ale drina . Moja švagrová tá má dve deti je jak trň a viem že nikdy necvičila, nikdy nechudla, najedla sa aj o 22 hranolik s tatarkou a ja, len sa trápim. A to máme všetké ženy nášho klanu. 😠

lusja
12. feb 2013

@mirka_aa uplne ta chapem 😉 aj ja ked som s malym, tak som lemrava, on beha po dome ako fretka a ja za nim 🙂 a obcas si dam cosi pod zub. manzel si ako sladkost kupuje Milu - mnaaaaaaaam, ledva odolavam 😀 😀 😀 ja som si ako motivaciu chcela kupit permanentku na jumping alebo u nas baby chcu zacat s piloxingom - chcem to skusit 🙂 ked si kupim permanentku, donutim sa 😉 zatial tomu verim 😉 jedlo musim nejak upravit, ale neviem ako, ked z toho ma mat drahy dost energie v robote... potrebujem nejake zdrave recepty 🙂 len kde ich najst... a z potravin u nas dostupnych a cenovoo nenarocnych 🙂

miraska333
16. feb 2013

Ako to tu citam, musim sa pridat, je tu hodne nepravdivych info v prispevkoch.Tak sa nemozte divit, ze sa vysledky nedostavuju ako by sme chceli.Napr.vypit 3dc caju rano, hned na to 3dc vody je velmi zatazujuce pre oblicky, viem, tiez som hltala tolko tekutin naraz.Az urolog ma stopol.Ano, je dobre nalacno vypit pohar vody, ale max.3deci.Pitny rezim treba dodrzovat v priebehu celeho dna, ale v mensich jednorazovych davkach.Dalej, ze ked sa naranajkujete hned rano po zobudeni si zastavite metabolizmus, blbost, metabolizmus sa neda zastavit, dasa bud povzbudit, zrychlit alebo spomalit.Zastavi sa az po smrti.Ranajkovat sa doporucuje najneskor hodinu, hodinu a pol po zobudeni, takze kludne hned po zobudeni.Ranajkami sa metabolizmus nastartuje.Dalej blbost je, ze posledne jedlo o 18.hod. ked idem o polnoci spat.Posledne jedlo by malo byt max.cca.2-3hod.pred spanim, v zavislosti od zlozenia jedla, najvhodnejsie je s vyssim podielom bielkovin.Mam sama skusenosti s chudnutim, davala som dolu 13kg tuku a tiez som riadila vtedy "mudrymi"radami.Az prax a vedecky podlozene a overene fakty naucia.Ved to vidite samy, jeden odbornik tvrdi jedno, druhy mu oponuje, ale obaja maju pravdu. . .a slubuju zaruceny vysledok.

miraska333
16. feb 2013

Chcem sa trosku opravit, reagovala som na jeden prisp.kde je uvedene, ze dotycna napisala hlupost, ze po 18.sa uz nema jest, ale opravila sa.Ze ked ideme spat po polnoci, mozme papat aj po 18.Takze ked si to prepocitam, kludne si mozme nieco dat medzi 21.-22.hod.Toto mam vyskusane na sebe, organizmus najviac energie vynalozi na travenie a stiepenie bielkovin.Preto, ked vecera obsahuje vacsi podiel bielkovin(tie su potrebne na regeneracne pochody v organizme, ci uz je to regeneracia svalov o obnova buniek),telo tieto bielkoviny vlastne travi najdlhsie a nas by nemali prepadat navaly hladu uprostred noci.Tieto poznam len zo skusenosti inych.Chcem tymto povedat, ze pocas spanku sa chudne AJ preto, lebo telo musi vynalozit namahu na travenie bielkovin a pretoze bielkoviny sa spracuvaju najdlhsie, organizmus musi vyuzit vacsie mnozstvo energie na tento proces.A tu si cerpa aj z nasich tukovych rezerv.Dufam, ze to neznie zlozito.Ale funguje to.

limet178
5. feb 2014

no neviem ako po roku ste na tom dievčence lebo ja som sa sem este len dnes prihlásila, ale ja mám dobrú skúsenosť s produktami na prírodnej báze, samozrejme zmena stravovania TROCHU pohybu 🙂 ale s mierou...za 5 mesiacov som schudla cca 10 kg bez väčšej námahy...až mi to samej aj môjmu okoliu bolo divne 🙂

zzuzulinka
5. feb 2014

@limet178 a to sa ti ako podarilo? ja som po porode 5mes. a zatial len nejake 4kila..v oktobri budeme mat svadbu a dovtedy potrebujem aspon 10kil dat dole...pomozte... 🙂

mon1001
Odpoveď bola odstránená
24031993
15. mar 2014

Ahojte, do pozornosti pre všetky Prešovčanky dávam osobného trénera Erika Plančára, keďže sa nám blíži leto. Ak sa vám nedarí schudnúť alebo vyformovať postavu, je najlepšie poradiť sa s odborníkom. Tento tréner je mladý, šikovný, priateľský a neúčtuje si horibilné sumy. Okrem toho je veľmi flexibilný a prispôsobí svoj čas tomu Vášmu. Určite sa oplatí vyskúšať ! Kontaktujte ho cez e-mail ep.osobnytrener@gmail.com alebo na čísle 0911 222 484, neoľutujete.

karolin2014
18. mar 2014

mozno problem zienok, ktore nemoze aj dietami schudnut..🙂
produkty OKG funguju takto:

METABOLIZMUS - TRÁVENIE - PEČEŇ - ŽLČNÍK - NERVY

Emulips môže pomôcť ZNIŽOVANIU VÁHY tým ľuďom, ktorí trpia PORUCHOU METABOLIZMU tukov. Títo ľudia majú problém s chudnutím, aj keď dodržiavajú diétu. Pravidelné užívanie Emulipsu pomôže upraviť metabolizmus tukov v tele. Dôležitá je pravidelnosť v užívaní a dostatočný, správny pitný režim.
Ak trpíte PODVÁHOU, telo si upraví metabolizmus a svoju hmotnosť k "zdravej hodnote". Ak je Vaša váha optimálna, s Emulipsom zaznamenáte predovšetkým upravenie vyprázdňovania (pravidelnú a bezproblémovú stolicu) a zmiznú pocity ťažkosti a nadúvania po jedle.
EMULIPS FUNGUJE NA PRINCÍPE EMULGÁCIE TUKOV
Emulgácia tukov je rovnaký proces, ako keď si mydlom odstraňujeme mastnotu z rúk. Mydlo v tomto prípade napomáha rozpusteniu mastnoty vo vode. Podobne sa správajú sodné soli žlčových kyselín v tele. Tuk prijatý v potrave prechádza ústami a žalúdkom prakticky nezmenený. Pre jeho strávenie je nutná žlč, pomocou ktorej dochádza k emulgácii tukov. Potom môže telo správne využiť nielen tuky, ale aj vitamíny a niektoré kyseliny rozpustné v tukoch.
Cieľové orgány: PEČEŇ – ŽLČNÍK

POMÁHA PRI SPRÁVNOM TRÁVENÍ:
Trávenie je vstupná brána do organizmu. Začínajú tam všetky metabolické a ďalšie procesy, čo má rozhodujúcí význam, pre to ostatné čo sa deje v ľudskom tele. Nie sme len tým čo jeme, ale sme hlavné tým, čo dokážeme správne absorbovať. Väčšina zdravotných problémov začína práve pri zlom trávení. Emulips forte významným spôsobom pomáha organizmu, aby mu správne trávilo. Uľahčuje trávenie a vstrebávanie látok z potravy. Pomáha uľavovať po ťažkých a tučných jedlách. Posilňuje dva najdôležitejšie tráviace orgány pečeň a žlčník. Pečeň má v organizme viac ako 600 funkcií a preto sa zaraďuje medzi najdôležitejší ľudský orgán. Dokáže zregenerovať svoje tkanivo vtedy, ak jej vytvoríme vhodné podmienky. Emulips forte pozitívne pôsobí na celú tráviacu sústavu až do čriev.

mirip
3. aug 2014

ahojte baby mám doma zvyšnú zelenú kávu kapsule kupované v lekárni v eurolekárni, nie od šarlatánov a z internetu, cena bola 20kapsulí za 17,95e, ja mám celé nenačaté balenie a tiež načaté kde chýbajú len 3 kapsule teda je tam 17ks, ak niektorá chcete dám za 20e už s poštovným záruku majú obe do 8/2015

ide o túto kávu