Chcem schudnúť 10, 15, 20 a viac kilogramov
Ahojte mamicky aj nemamicky. Je nas tu viac co sa snazime chudnut. Rada by som sa s Vami podelila o Vase skusenosti a rady pri chudnuti. Ja som zacala v pondelok s tym, ze som si upravila jedalnicek. V stredu som oprasila eliptical. Vo stvrtok som vytiahla zo skrine DVD zumbu. A dnes mam svalovku 😝 Ale bez boja to tentokrat nevzdam! Kto sa prida??? 🙂
babenky nie je to v diéte, ktorú keď dosiahente váhu ,,opustíte". Jedzte tak, aby ste mohli aj potom fungovať v takom režime- proste to musí byť súčasť zdravej životosprávy... 🙂
@artemis29 ahoj ja sice nepotrebujem schudnut az tak vela len zo par kg uz som skoro ako pred porodmi len chcem si spevnit telo, cvicim skoro kazdy den a snazim sa zdravo jest a nic!!! nechudnem ani objem tela nejde dole, myslela som ze naberam svali preto vaha nejde dole (dost cvicim masiny a s cinkami) ale som sa merala a merala tuk a BMI a nic absolutne nic, no nie nic za mesiac po 0.5 cm zo vsadial a z prs 3 cm!!! no slak by to trafil z prs??? a nikde inde???
tak pises ze nejest prvu hodinu rano, no vidis a ja som zase pocula ze prvych 30 minut sa ma jest lebo tym sa nastartuje metabolizmus... asi mas pravdu vyskusam to a dam vediet ci zabralo, ja sice jem po tej 18 hodine ale ja chodim spat tak o pol noci aj neskor... 😉
Ahojte. Ja by som chcela dat dole 10kg mam teraz 67 ale na delenu stravu nemam zaludok na cvicenie som leniva 😖
No tak mi ostava jedine jest vsetko ale len do 4tej. Zabera to 3kg mam dole este z decembra. Cez vianoce som polavila a este stale jem kedy chcem.vahu si drzim.ale uz pomaly chcem zas zacat chudnut.
ahojte babenky aj ja sa pridavam, potrebujem zhodiť 8-10kg, ale nemam pevnu vôlu a som leniva na cvičenie 😝 , tak dufam že tu pri vas naberiem inšpiraciu a podarí sa ta aj mne 😀 .
@bronia13 ahoj 🙂 aj mne ide najprv pŕs dole, brucho a stehná nič moc 😀 Tak vieš na chudnutie máš 198728797 názorov - jesť ráno alebo nie? jedny hovoria že vajíčka pri diéte určite áno, druhý zásadne nie.. je toho veľa a každý si musí zvoliť svoj spôsob, ktorý mu vyhovuje a pri ktorom chudne 🙂 aj ja som si pospájala rady odborníka, s "babskými" radami a s tým čo mám sama rada a vidíš, zatiaľ sa darí. Netreba sa ničoho striktne držať, preto ak nezaberá jedno, skús druhé, týmto konkrétne nemôžeš nič stratiť 🙂
Inak baby ešte poznámočka, ja som sa dopočula, že prvé týždne diéty by sa ani ovocie nemalo jesť vo veľkom, iba zelenina, zelenina, zelenina 😲
@zumamina toto veľmi dobre poznám 🙂 u nás sa napríklad stravujú všetci veľmi nezdravo a potom je ťažké, keď sa jediná snažím 😖 pozriem do chladničky - klobásy, salámy, na obedy pizza, po obede sa donesú koláčiky, sladkosti, chipsy... strašne silnú vôľu to chce a niekedy ešte stále spravím prehrešok ☹
Inak dnes som sa pozrela na váhu a svieti mi tam číslo 70.4 kg... Vidieť, že som veľmi polavila už 😠
ahojte normalne ste ma nastartovali tak ak mozem sa pridam mam teraz aktualne 62 zacala som od noveho orku mala som 64 lebo ved vianoce ale mesiac -2 kg co je malo ale priznam sa som sa velmi velmi flakala no uz som povedal dost pijem 2 litre vody denne,dnes ranajky celozrnna zemla s maslom a ku nej paradajka,obed som mala na malom tanieriku zopar zemiakov zapecenych v rure s vegetou a k tomu 2 mrkvove fasirky no tak uvidime cvicim len brusaky takych 60 kazdy vecer bola som zopar krat aj v posilke ale to mal tatik dovolenku to sa dalo no teraz som uz zase na maleho vacsinu casu sama tak uz sa neda 😢 😠
jaj a este chcela by som mat minimalne o 10 menej aj o 12 ak by sa dalo 😀
ahojte 🙂 aj mne postaci tych 70, kedze teraz mam okolo 90. dnes sme boli na obed v restike a mala som strasnu chut na stroganov v zemiakovej placke a hranolky, ale chvalim samu seba, ze som odolala a dala som si kuracie s kari omackou a ryzu 🙂 🙂 🙂
Viete co je najlepsi sposob chudnutia? 2 dni teplotujem a nemam nic chut. -2kila 🙂
aj ja by som chcela schudnut ..ale nedari sa to ..idem do prace ..vratim sa unavena ...cakaju ma zas domace prace a deti ..sadnem si az vecer ..a na jedenie tak to neni cas jedine v robote ..cez vykend sa pardom za vyraz prezieram :D poradte mi ..
@artemis29 dakujem za nazor 😉 ako vravis 100 ludi 100 nazorov nie? musim skusit aj ine kardio ako schody,beziaci pas... lebo ja furt len bicyklujem lebo pri tom si mozem citat 😀 ale za chvilu bezim taky mini maraton tu v Chicago je 4 najvyssi panelak vola sa John Hancock a to sa bezi na 96 poschodie ale som sa neskoro prihlasila tak bezim len polovicu asi 50 poschodi tak manzel mi vravi ze by som mala schody trenovat kazdy den ked to uz je za 3 tyzdne, dam vedeit ako som dopadla, bezala som to cele al asi 15 rokov tomu a vybehla som to za 22minut, teraz budem rada ak tu polovicu vybehnem za tych 22 minut 😉 😀 😎
dnes hned po prebudeni som utekala na vahu aaaaaa....76,9 kg 😀 jupiiiiiiiii
Ahojte ja mam za tyzden -1,2kg 🙂
@stephanie14 ja chudnem od 1.1.a dole je 7 kg... Mrkni do mojej temy, mam tam aj jedalnicky. Je to Zdrave chudnutie bez diet...
ja???hmmm troska viac 😒 chcem ist na povodnu vahu ako som mala pred otehotnenim a to bolo 64kg....mam co robit,aby som to dala dole...ja som po porode mala 68kg,ale ako som prisla z porodnice som zacala strasne vela jest a hlavne kolace a biele pecivo a takto som dopadla ☹
ci mi verite alebo nie,som hladna ako vlk ☹ ani po tolkych dnoch sa mi nejako nechcel ten hlupacky zaludok stiahnut ☹ ☹ ☹

ahojte...ako som hore niekde citala,ze je tu vela zalozenych takychto tem a nikto tam neprispieva,alebo si pise sam zo sebou(ako ja v jednej teme 😀 ) plne suhlasim a preto som sa rozhodla,ze sa pridam ku vam dievcence...ja som zacala od tohto pondelka s dietkou http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... ,ktora sa mi zatial dari a paci(aj ked som mala vcera veeeelku dilemu,ze si dam vyprazany karfiol+hranolky+tatarska ,ale odolala som a vynadala mojej mame,ze o to vyvara(v dobrem,nie som az taka harpia 😎 ),ale odolala som a som hrda na seba), je dobra na scvrknutie zaludak a zacala som cvicit Insanity(cvici sa to kazdy den) a je to fakt,ze pecka....svalovica je,ale ked zaa zacnem cvicit,tak ju ani necitim...a ked sa podari,tak zacnem chodit aj plavat....a zabudla som napisat,ze som zacala chudnut s 79,8kg pri vyske 178cm....vela zdaru 😕 😀 😎