Chcem schudnúť 10, 15, 20 a viac kilogramov
Ahojte mamicky aj nemamicky. Je nas tu viac co sa snazime chudnut. Rada by som sa s Vami podelila o Vase skusenosti a rady pri chudnuti. Ja som zacala v pondelok s tym, ze som si upravila jedalnicek. V stredu som oprasila eliptical. Vo stvrtok som vytiahla zo skrine DVD zumbu. A dnes mam svalovku 😝 Ale bez boja to tentokrat nevzdam! Kto sa prida??? 🙂
Baby, nerobte najväčšiu chybu, že nebudete jesť večer! Posledné jedlo by malo byť 2 hodiny pred spánkom ak sa chcete zdravo stravovať. Stačí sa na to pozrieť logicky. Ak idete spať o desiatej, posledné jedlo máte O 18:00-19:00 a aj to len zeleninu a normálny spánok má trvať asi 8 hodín tak to je cca 12 hodín bez jedla, čo je veľmi nezdravé..
Ja som zhodila 30kil,zacala som mat viac pohybu,ak bol cas zatancovala som si doma zumbu,stravovala som sa pravidelne,dokonca som jedla co som chcela,ak som si dala kolac pohybom som to zhodila.Teraz som tehotna ale potom sa urcite do toho pustim,treba viac pohybu a papat pravidelne,ak som isla spat o 10pm tak posledne jedlo bolo okolo 7.30-8pm a nie ako niektore 5hodin odbije uz len slintaju co ostatni jedia.blbost
@natty_nz tak rychlu chodzu tu si dam hned ako budem moct chodit s babatkom von dcerku starsiu dam do skoly a ja pojdem na prechadzky,mne hlavne nohy robia problem,zadok inak pas mam vzdy uzky.a po skonceni kojenia ak budem moct a dufam budem mat mliecko potom viac budem cvicit aj sa stravovat inak,ale tak rozmyslam ze inak ani nemusim,hlavne nemysliet na chudnutie,vtedy to u mna islo ako blesk rychlo dole,hlavne pohyb.