Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@henrieta16
a aka si vysoka?
ja som schudla za 7 mesiacov 14 kil,potom som si dala neere kuru 10-dnovu,schudla som dalsie 4 kila a len 2 sa vratili,ale na stravu si davam nadalej pozor a cvicim pravidelne,ved 70% nasej vahy zavisi od jedla a 30% od pohybua bohuzial len pohyb nestaci-odskusane
@grimaska4 165 cm meriam, takže je to na mne dosť vidno. Ked som sa nedávno videla na fotke, skoro som odpadla, bleee 😝 a povedala som si dosť. Už druhý týždeň na sebe pracujem, najprv som cvičila jogu, bolo to fajn, ale ja som akčná a Jillian ma postavila na nohy 😀 podarilo sa mi dať dole už 1,5 kg, hlavne som upravila stravu a tekutiny, pijem takmer 3 litre denne a sladkosti som sa kvôli cvičeniu vzdala. Tiež nepapám prílohy, bud zjem mäso + nejaký šalátik alebo iba zemiaky či ryžu a šalátik, no preferujem mäso 😀 pečivo iba na raňajky, aj to celozrné. Takže tak nejako, dúfam, že sa to bude dať zhodiť, chcem aspoň 20 kg a teraz som v zápale, takže nemienim prestať! 😀
@jaannuusskkaa kolko ma tvoj drobec?moj maly je teraz tiez pajedny ako cert,tak som ho dnes takmer cely den vlacila na rukach 😝
mimo toho minimalne 10x po schodoch hore dole,nemame vytah,tak rano na nakup,potom s detmi vonku,niekedy aj dvakrat a nikdy po schodoch vlastnou vahou nejdem,bud dieta alebo rovno kocik,na kopci byvame,tak ci sa vyberiem hore,ci dole,stale jedna cesta do prudkeho kopca,denne dvihnem 17+12+7 a to niekolkokrat,to su iba deti a co zbytok 😀 babulky moje,tak ja normalne rada,ze zastavim 😀 pre mna je taky rotoped relax 😀 a len tak mimochodom jedno z mala,co mam povolene,u mna skakanie prisne zakazane,kvoli operovanym kolenam 😝
@tunylyk maly ma 10 mesiacov a my s mangelom sme ho tak nosili vcera len 3 hodinky ale uz sme vsetkych svatych spominali :D nikdy nemusime maleho nejak extra nosit cele dni tak to bolo take tazke :D:D:D
@jaannuusskkaa moj strasne rad lozi,nosit ho velmi nemusim,ale dnes to bola katastrofa,este aj vonku som ho viac mala na rukach ako v kociku 😝 kamoska sa smiala,ze posilka netaka 😀
@tunylyk nooo my tiez lozime jedna radost tak sa tiez nabeham....asi pred mesiacom sme sa naucili stat a najoblubenejsim miestom su rohy stola :D tak som este aj na ihlach.....radsej nech lozi ako stat a byt stale v strachu :D
@jaannuusskkaa no to poznam pri troch chalanoch musim mat oci dookola hlavy po tri rady 😀 idem ja este trocha ponatahovat kosti,umyvacku vylozit a potom uz len dufat,ze tuto noc nemusim vstavat 😀
baby ja som sa prestala prejedat po veceroch pri telke, zacala som viac pit. na cvicenie nema cas, lebo som cele dni v praci a vecer o 21:30 na to nemam uz siliu ani chut.. hovorí sa, ze pred spaním by sa nemalo uz cvicit, lebo, ze organizmus sa preberie.. do jedalnicka som zaradila viac ovocia a zeleniny.. som zvedava, kolko dam dolu za týzden..🙂
@tunylyk hehe drzim palce :D
@laila22 na pondelok, ak všetky ideme podľa plánu, čaká každá z nás, 😝
@sisanka ahoj, ako ti to ide? Cvičíš aj ty Jillian? 🙂
@henrieta16 no ja som sa dnes odvazila...🙂.. uvidím co ukáze pondelok..🙂
čo zajtra varíte?...ja asi uvarím karfiólovú polievku a idem vyskúšať cuketovú sekanú
Ahoj babule tak ja dnes svalovica ako svet ráno som myslela že ani malú na ruky nezdvihnem,najviac som to cítila na prsiach a nohách ale aj dnes som poslušne odcvičila len mám pocit že zajtra ani fľašu s mliekom neudrzim ;) ináč dnes večer pri veľké strašná chuť na slané,svokrovci tu minule nanosili asi tonu slaného tak neuveriteľne lakadlo pre mňa,ale odolala som 🙂
@zuzu188 ja som dnes robila karfiolovú 😀 zajtra neviem čo budem variť, ale asi rizoto a polievku ešte uvidím 😵
@barca127 super, ktorý deň už cvičíš Jillian? Ja dneska tretí a už je to lepšie. Tie kliky sú ale najhoršie, lebo ma bolia prsné svaly, inak super, potím sa ako divá, taká som do toho zažratá, že by som si zacvičila znova 😀
@henrieta16 no ja dnes len druhý deň zatiaľ ma to drží tak som zvedavá že do kedy lebo ja pri ničom dlho nevydržím obyčajne ;( ja by som tam privítala viac cvikov na brucho kdeže to je môj najväčší problém,ale páči sa mi že to nie je moc dlhé a potom ak cítim že som niečo vôbec cvičila hlavne keď ešte pol hodinu fučím a leje sa zo mňa
@henrieta16 😀..ja som ju dnes nestihla uvariť,inak by sme ju mali tiež dnes 😀
@barca127 vela som o tom čitala a toto je najlepšie na brucho, posurfuj po nete a čítaj, velmi dobre idu s tým cvičením cm dole 😀 ja to dam cele a potom pojdem na 6 weeks, tiež od nej 😀
@sisanka Včera som odolala, zobrala som do ruky fľašu s vodou a odišla z kuchyne 🙄 ...večer je to ťažké s jedlom, mám plné ruky práce s malou, kým ju dám spať tak prejdú ak dve hoďky (od 7mej do 9tej)...ale posledné dva mesiace sa snažím jesť len zeleninové šaláty na večeru (z paradajok už mám nočné mory ale budem ich tlačiť do seba kým ich mám plnú záhradu)...inak s tým čistením zubov je to fakt dobrá finta, človek zabije dve muchy jednou ranou, ani čaj mi potom nechutí 😀.
@lucky14 Jedla som ju asi pred ôsmimi rokmi, na štvrtý deň som chcela tú polievku vyhodiť von oknom 😠 . Liezla mi krkom a žalúdok sa mi v kuse hlásil že chce jesť 🙄 . Vydržala som päť dní, síce som schudla dosť drasticky cca 12kg ale už by som ju nedržala ani keby mi za to zaplatili. Potom som to skúšala ešte asi dva krát ale hneď na druhý deň som polievku vyliala do ...
Chcem sa vás spýtať, tie ktoré máte malé detičky, je tu niektorá, ktorá ešte kojí a zároveň cvičí? Ja sa totižto pred ľuďmi obhajujem tým, že nemôžem cvičiť ani držať diéty, preto nemôžem ani schudnúť 😝 .
Kocky, po docviceni si dajte jeden banan, treba doplnit sacharidy, ale nejedzte ho pred spanim!

@grimaska4 aj ja by som rada behala, ale pri dvoch detičkách na to niet času, hlavne, ked som na nich sama, Jillian cvičím, ked spia, alebo ked je manžel pri nich a cítim sa super. Veľmi sa mi to páči a motivuje ma to dalej chudnúť a stravovať sa zdravo. A vážim 77 kíl a ked poznáš Jillian tak celé cvičenie zvládnem s nimi, no neviem, aká je moja pulzová frekvencia, no potím sa ako kôň 😀 😀 😀