Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
Hmmm neviem ci sa mi to tu zda ale myslela som si ze toto je tema "chudnutie bez diet" a tu vidim same poucky co jest kolko kedy naco preco zaco :D:D:D ved to uz je ta dieta ci nie????
Ahojte kočeny 😀 . Mám druhý deň cvičenia za sebou 😝 ..v deviatej minúte som dostala krízu, nohy jak z olova ☹ ..aaale nedala som sa a dokončila to, šak tie dnešné halušky som musela spáliť 😠..idem ešte vypiť liter vody a do postele 🙂..
@jaannuusskkaa
si myslis ze schudnes ak si neupravis jedalnicek??
@grimaska4 a vies co???ano :D
@jaannuusskkaa
mozno ked sa stane zazrak 😀
@grimaska4 moja si precitaj v ktorej teme si :D a dieta urcuje kolko jest a co jest....zaujimave ze ja jem vsetko.....pravidelne 5x denne cvicim a za 5 dni som dala dole kilo......
@grimaska4 soory zabudla som dat ciarku stravujem sa 5x denne a vecer cvicim...
@jaannuusskkaa
co stresujes dievca,sama si pisala pred par dnami ze si porusila dietu s troma tofiiffe ci s cim,tak nerob A a pises B
ja som z neba nespadla,ale bez upravy stravy sa neda schudnut
@grimaska4 aha to bola iba poznamka keby si tu bola od zaciatku zistila by si o com hovorim ale uz som radsej ticho nema to zmysel nieco ti vysvetlovat....chudni si posvojom....jedz si klicky a salaty....tvoja vec.....papa 😎
Dievčatá, občas si čítam vašu diskusiu. Aj ja chudnem- nemeriam si to síce na kg, ale na ubudnuté cm. A to z toho dôvodu, že keď začnete cvičiť, mala by pribúdať aj svalová hmota a tá je ťažšia ako tuk, takže niekedy to na váhe nie je až tak dobre vidno. Ja sa snažím zameriavať na jednoduchú matematiku- príjem musí byť menší ako výdaj. Takže apriori, jedálniček upraviť nemusím v tom prípade, ak mám zaručené, že počas dňa mám vacsí výdaj. Takže ak si zabehnem 10 km a spálim pri tom 680 kcal, tak si okrem iného pokojne doprajem aj koláč. 🙂 Diety nefungujú preto, lebo ich nedržíme cely život ( pokiaľ nie sú zo zdravotného hľadiska ). Preto netreba držať diétu, ktorá niekedy skončí. Treba jednoducho zmeniť životný štýl. Dopriať si to, čo nám chutí, ale s mierou a s uvedenou "matematikou". Mne to dopomohlo dopracovať sa do súčasnej veľkosti 38 a idem ešte na 36. No A možno do roka dám aj maratón. 🙂
@miskap2111 ja som sa tiež zmerala práve kvôli tomu,lebo viem,že keď sa budeme v pondelok vážiť budem mať čosi v pluse na kg ale v mínuse na cm 😉
tak baby .......... vy ma už asi vyradíte z témy.......dneska o pol 8 večer že večera - PIZZA!!!??!!!! 😠
JO JO JO ano ale mám výhovorku, s mojou rodinkou ako manžel dcéra 4,5r a aj 4 m sme mali spoločnú večeru...no dobrá výhovorka niééé??? 😀 😀 😀
ale zajtra si to idmakám , slubujéém 🙂
Ked vás tu tak čítam, som si myslela že baby idú chudnút, ale VY TU MAKATE jak o život, fuuuu fakt klobuk dole......ja som názoru ( zse len výhovorka) pomaly chlapi rastú 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
baby ja nemam cas vas ani citat, nieto este cvicit.. teraz idem vyvesat tretiu pracku..
@miskap2111 klobúk dole, závidím takým cielom, aj ja mám ciele, hm.............nie...............sny ...............som krásna vyšportovaná ( krásna ani nemusím byt, na face som si zvykla - tá sa nezmení) idem si po pláži v bikinách a zurazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu., rev mojej najmladšej.....je hladná a krmim ju tučná nevyspatá, škaredá a pod..................toď trošku pesimismu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ale nie to je humor, ale fakt je že su to moje sny, ktoré rada snívam, a dufam babizne že aspon kusočenek bude real......šak 😲
@miskap2111 velka pravda🙂 aj ked, ten kolac....:D
večer som to totálne dosrala..dala som si zmrzku a kukuričné lupienky s jogurtom
@zuzu188 ooooch Zuzi, ty si sa teda skazila 😀 😀 😀 ale nieee, žartujem, čo si dostala chute? 😉
@henrieta16 že? 😀..ja neviem..dnes som sa rozhodla jesť iba ovocie,zeleninu a na obed si dám špagety po veeľmi dlhej dobe 😀
@zuzu188 hm, špagety sú dobrý nápad, musím už i ja niekedy spraviť. 😀 Ja dnes robím žemľovku a zeleninovú polievku, na prianie svojej rodinky. 😉 a asi niekam vypadneme, je strašne horúco. No najprv si musím odcvičiť Jill 😀
@henrieta16 u nás je zamračené,ale aspoň je príjemne teplo 🙂 nie moc horúco..žemľovku by som si tiež dala 😀...závidím,ja budem zas doma kysnúť 😒
mám doma knihu Iba 100 kalórií a zatiaľ som s nej robila až 1 recept..asi by som z nej teraz mala variť častejšie 😉
@zuzu188 tak si niekam aspoň vybehni 😉 či?
@zuzu188 a čo za recepty sú tam? Je tam niečo aj na jedenie? 😀
Čítali ste niektorá knihu od Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti? Moja segra sa tou knihou riadi a schudla už dosť veľa a vraví, že stále chudne. Sú tam aj recepty na jedlá a niektoré sú fakt dobré. Ja som z tej knihy robila len jeden recept a to zeleninový boršč a bolo to veľmi chutné (len deti mi to nechceli jesť pre veľké množstvo zeleniny 😖 ).
@ankaevka ja som v maji presla 28 dnovym detoxom podla macingovej- schudla som 6kg ( bez cvicenia)- nehladovala som, jedla mi aj chutili- doteraz si nejake z nich varim- najma zapekanu cukinu - dnes 🙂, myslela som ze sa pocas toho detoxu naucim jest cviklu-ale naopak- bolo jej tam vela 😢 - potom som chcela prejst na delenu stravu -mam s nou skusenosti ale velmi sa mi nedarilo, tak som to nechala tak- cez leto som uz neschudla ale tych 6 kg som ani nepribrala a to som absolvovala rozne oslavy, neodolala zmrzline a tak... teraz sa na ten detox chystam v septembri ale velmi sa mi do toho nechce- uvidime... ako start to nebolo zle
Ahojte baby.kazdy den vas tu citam a naberam inspiracie.Ja sice teraz drzim 90DD ale viem,ze nie nadlho lebo, tiez to dlho nevydrzim(zatial ma to este bavi 🙂 ) ale uz som si aj ja stiahla Jillian a dneska som ju prvy krat cvicila.Vizeralo to ze celko lahke cviky, ale fakt mala som dost.uvidim ako mi bude zajtra. Ale bavilo ma to 😉 takze sa chystam cvicit kazdy den a ako citam,ze to aj vidiet ze cvicite. to ma povzbudzuje ktomu,aby som to aj ja cvicila. Tesim sa na vase pondelnajsie vazenie ako pekne vam ide vaha dole.Vsetkym vam drzim palce a coskoro sa aj ja pridam kvam,ked ma prestane bavit ta moja dieta ☹ tak peknu sobotku vam prajem 🙂
@henrieta16 všetko v nej je na jedenie 😀...ak nebude pršať,tak pôjdem 🙂
tak kočky, dneska som sestre upiekla 2 koláče, lebo má narodeniny a ideme grilovať. Vyzerajú fantasticky, no nechutnala som ešte ☹ ale môžno si jeden dám. 😉 no musím myslieť na to, že po víkende sa vážime 😀 a Jill už povinne odcvičená, už po 6x 😀 normálne sa z toho vytešujem, že polovica prvého levelu za mnou 😉 a vy ako babenky, ako víkendujete? Pekný zvyšok dňa 🙂

@mery24
vascinou v ich pekarni,ale aj niektore
velkoobchodne retazce maju ich produkty,napr,tesco-skus vygooglit
http://www.tofako.sk/akcia.html