icon

Chcem schudnúť 30 kilogramov

emma2510
4. jan 2013

Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.

ria007
29. jan 2013

uz som objavila aj kde sa posiela posta, tak vam to mozem poslat v IP 🙂

hanulka26
29. jan 2013

mozte na mail...23hanulka@azet.sk
dakujem

renab
29. jan 2013

@ria007 mohla by som aj ja dostať do IP?

ria007
29. jan 2013

@hanulka26
@renab
poslala som vam to obom IP

hanulka26
29. jan 2013

ano, mam to dakujem,,

maria.vinea
30. jan 2013
ria007
31. jan 2013

Ako ste na tom s chudnutim? ja davam pozor na to co jem a vcera som oprasila eliptical a dnes dvd so zumbou 🙂 tak uvidim ci bude nejaky vysledok. Zacala som v pondelok s cislom 90, tak dufam, ze to pojde dolu. a rozhodla som sa, ze vazit sa budem kazdy pondelok rano 🙂

stanka1971
1. feb 2013

ak chceš schudnút musiš spravit detoxikaciu.5krat jedlo,pitný režim.cvičenie.zaoberám sa zdravou vyživou,meranim telesnych tukov,ak máš záujem ozvi sa mi na email,vysvetlím viac

mistisa
2. feb 2013

Ahojte kocky 😉 mozem sa pridat k vam? Chcela by som so sebou nieco urobit 😉 mavala som krasnych 55-60 kg a akonahle som zacala mat gynek. problemy a zacala som sa dopovat hormonmi a k tomu samozrejme narastli chute na jedlo tak hned mam 92 kg.deti este nemam akurat sa chystame na umele tak chcem nieco troska zhodit aby som nemala potom problemy v tehulstve a pod. Aku dietku by ste doporucili? Aku mate oskusanu? Dakujeeeeem moc 😉

bbarboraa
3. feb 2013

jezis mam kriiizu :( za mesiac aj 1t drzania diety, schudla som 7 kg... ma teraz kriiiizu.... :( neviem sa udrzat zase na diete ... od zajtra idem behavat dufam ze ma to psych posilni.. co ste robili, robite pti krize?

roamers
3. feb 2013

cabby88 mozem sa k Vam tiez pridat?

jazminn
4. feb 2013

hlavne baby nedržte dietu hladovaním, ako ja...pred rokom som dosiahla cieľ, krásnych 10 kg dole a do roka všetko naspäť, a ešte o niečo viac...

opica89
4. feb 2013

no ahojte zienky ako vam to ide? ja už mam 96 :DDD už len 26kg a bude fajne... na vahe to velmi nevidno ale na objem to už konecne ide dole hlavne brucho

angelaa214
4. feb 2013

@cabby88 ahoj.. aj ja chcem schudnut. 30kil..chcem do sukromky..dakujem

keenfan
5. feb 2013

@cabby88 ahoj, mozem sa aj ja pridat do sukromky? Dakujem 🙂

emma2510
autor
5. feb 2013

Ale tak teraz od zajtra uz naozaj zacinam chudnut, kedze dnes som mala uz 2 croissanty tak sa to asi neoplati a este vecera je trosku kaloricka tak az zajtra.

ginger_fox
5. feb 2013

@emma2510 to si hovoris kazdy den od 4. januara? 😀 😀 😀

emma2510
autor
5. feb 2013

@ginger_fox asi tak..len teraz pozeram ze zacnem delenu stravu, vies ked ja som mala trosku problemy s dietatom ja ked som ju vecer uspala tak som padla do postele jak mrtva

ginger_fox
5. feb 2013

@emma2510 ked su s detmi problemy, to je idealny cas na chudnutie, ked myslis stale na dieta a nie na zranie 😝(na vlastnej kozi poznam pobyt v nemocnici s dietatom, to je detox ako hrom 😀 )
Nic v zlom, ale fakt by si mala robit nieco s pevnou volou, lebo to vyzera hrozne, take silne reci na zaciatku temy a realita v Pčku. Žiadne od zajtra, hned teraz a okamzite. To cely zivot planujes veci az od zajtra? Alebo radsej pockas na 1. januar buduceho roka? 😉

emma2510
autor
5. feb 2013

@ginger_fox hej ja viem ved som sa bola odvazit su tam 3 kg dole ale este 27 kg mi chyba 😠 ale uz vazne ze naozaj zajtra zacnem posluchat 🙂

mirka178
5. feb 2013

holky ja tiez chcem schudnut, mam 65-66 kg, ale tak tych 59 by som chcela ako pred porodom, zo zaciatku to pekne islo dole ale tych 7 kil nie a nie dole. Mne pomohlo jest mensie davky 3x denne medzito len mrkva alebo nejaky jogurt, a vecer po tej 5 pol 6 uz nic, tak pomalicky to ide. cvicim sem tam , nic aktivne.

cabby88
5. feb 2013

Ahojte,všetkým,ktoré ste sa chceli pridať k nám do súkromnej skupiny sa ospravedlňujem,ale už neprijímame nové členky,je nás už príliš veľa,ďakujem 🙂

keenfan
6. feb 2013

@cabby88 😒 možno je vás veľa, ale ktovie koľko vydrží a zotrvá..

cabby88
6. feb 2013

@keenfan fungujeme mesiac,zapisali sme uz 70stran a spolocne schudli nieco cez 130kg...slusne som sa ospravedlnila,pretoze zeny si tam zacali pridavat foto v spodnom pradle a nezelaju si,aby to videlo viac ludi,tot vsjo...

keenfan
6. feb 2013

@cabby88 v poho..

opica89
14. mar 2013

neviem naco ste zakladali tuto temu ked ste v sukromke.... mali sme sa podporovat tu a nie tam... a co sme my ženy v spodnom pradle nevideli? vsak mame to iste.... tie sukromne skupiny su riadna hlupost teda... milujem ked sa ludia delia my sme tu a ty k nam nemožes....

luci11
15. mar 2013

Súhlasím s predchádzajúcim príspevkom,aj som sa chcela pridať ☹

jupii7
16. mar 2013

aj ja sa chcem pridat.. potrebujem zhodit takisto aspoň 30 kil.. nechapem co je to sukromka este len teraz som objavila tuto stranku... velmi sa mi paci ako ja podporujete- to je aj moj pripad pretoze bez vasej podpory budem chudnut typu : "tak zajtra" sa do toho dam..

pojezdalova
17. mar 2013

@jupii7 Ahoj, aj ja potrebujem schudnut, uz ma to nebavi takto, mam 22rokov a 82kil, chcela by som schudnut 15 kil....mam dve deti.....chcem aby vsetci okolo mna vydeli ze to dokazem a ze viem byt aj ja fit :D

eemike
17. mar 2013

aj ja potrebujem 20kg schudnut uz som zacala behat