Chcem schudnúť 30 kilogramov
Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.
@tanculinka a koľko si už po diete? kilá sa nevrátili?
@tanculinka mňa tiež zaujala tá dieta , môžeš mi o nej napísať...a kolko si schudla..
@tanculinka aj ja by som rada schudla s touto dietou, napises mi prosim ta do IP? dakujem 🙂 🙂
@tanculinka a aka je ta dieta,lebo s mojimi kilami po porode sa nemožem akosi vobec zbavit,začinam byt zufala :(
@tanculinka aj ja poprosim.dakujem
aj ja chcem 😢
aj ja si prosim... 😉
Ahoj, ja som počas tehu nabrala 25 kík, podarilo sa mi zhodiť všetko, ale to šlo nejako samo, takže mala som späť svojich 54, tearaz som zase tehu tak dúfam že toľko nenaberiem. Len reagujem, do témy, moja mama chudla diétou cambridge, potom diétou norbi update a išlo jej to pekne. tak isto mala cez 100, avšak štítna žľaža akosi nesúhlasila s diétou neskôr. Ale fakt pekne chudla a zatiaľ si to drží. A to ste nabrali počas tehu?
@tanculinka aj ja ta poprosím 😉
@tanculinka poprosila by som aj ja do IP... tiez riesim kila...:-/
môžem potvrdiť, že z norbi update sa chudne veľmi ľahko, aj bez cvičenia, bez hladovania..za 3 mesiace som mala dole 8kg a stále si to držím, takže žienky, vrelo odporúčam 😉
@tanculinka aj ja by som poprosila do IP dakujem
@tanculinka aj ja by som poprrosila do IP o tej dietke, aj ja vediem neustály boj s nadváhou a je to začarovaný kruh...
@tanculinka aj ja si prosím do IP 🙂 Ďakujem 🙂
ahoj tanculinka alebo evina poradte aj mne
@tanculinka aj ja by som mala zaujem...pls do ip...dakujem🙂
aj ja by som poprosila 🙂 dakujem 🙂
@tanculinka tak toto ma teda zaujima, co to je za zazrak...poprosim do IP,dikeeeeeeees
@tanculinka aj ja by som poprosila 🙂 dakujem
aj ja by som poprosila dakujem
@tanculinka aj ja si prosim 🙂 dakujem
@tanculinka ahoj mozem poprosit o radu ako schudnut ja mam minimalne 30kg ktore by som potrebovala dat dole budem rada ked mi poradis ako :D len nie prosim odpoved typu nezrat to si uvedomujem aj sama ale nemam pevnu volu :D tak dik a ahoj
@evina57 bez cvicenia sa neda schudnut, tomu neverim. bez akcie nie je reakcia, su to len predrazene praktiky nejakej firmy.
Navod na schudnutie je:
zdrava strava + vela tekutin + vela pohybu + dobry spanok = zarucene schudnutie
ziadny alkohol, drogy, sladkosti, sladke alko nealko, v podstate vsetko co sa tu objavilo po 89 jednoduchy kluc, amici su preto taky tucny lebo to jedia cele veky tie ich umeliny co sa sem dovazaju.
jest minimalne 3 krat denne do prveho pocitu sytosti, zaludok musi mat jedlo na spracovanie, aby sme sa netrapili hladom a mohli ist s chutou pracovat alebo sportovat, nemyslim tazky alebo prepchaty zaludok, telo dava signal kedy mame dost.
Nejest ziadne americke fastfoodove hnuse, 😖 ale pekne nase slovenske,
v podstate to co sa jedlo bezne pred 20 timi rokmi, najlepsie doma uvarene s prehladom co obsahuje 😉
Ak cvicime tak si vytvarame svalstvo, to je dolezite. Pohyb je elixir zivota, ti co sa hybu a spravne stravuju sa doziju mnoho rokov, vid nasi predkovia ktori vela manualne pracovali na poli!. Auto treba vyhodit zo svojho zivota, to je zaruceny prostriedok na priberanie! Inak povedane lenivost = auto sa pouziva na kratke vzdialenosti, ktore sme mohli prejst aj peso
Ja sa radsej prejdem a idem z detmi len tak do prirody po vlastnych, ale druhy sa tam dovezie autom a znova si sadne niekde na kofolu, tak nie! 🙂
ked som si precitala niektore vase prispevky, je mi lahsie na dusi, viem, ze v tom nie som sama 😉 . v tehotenstve som pribrala 40kg, mala som 125kg, teraz po 2r a 7 mesiacoch mam dole 38. Ale viac menej to islo samo, zistila som, ze tekutiny fakt pomahaju pri chudnuti, ale ja som v tom lajdak a musim do seba vodu pchat nasilu, nevecerat po siestej, vynechat muku, a ide to. Lajdak som aj do cvicenia, pri dvojickach sa mi uz vobec nechce, ale zase cez leto mam behanie po dvore za detmi ako aerobic 😀 . Ja som chudla v takych fcazach.. schudla som par kil, potom 2 mesiace nic, potom zas, niekedy to islo samo aj bez upravenia stravy. teraz mam 85 a moj sen je dat dole este 15. takze DUFAM, a teraz ked som si vas tu nasla, tak hadam to zvladnem. prajem vsetkym pevne sily pri chudnti..
@tanculinka aj ja by som chcela vedieť aká je to diéta.
ja som schudla 30 kg po pôrode a začala som chudnúť až po 7 mesiaci od porodu.... maly zle mi spával, tak som musela a ešte aj teraz musím ho uspávať v káričke, beham po byte ako splašená,pretože inak nezaspi..... no a jesť som jedla, len som pila viac tekutín ...ale asi ten pohyb mi pomohol......
@tanculinka prosim IP a návod na chudnutie
všetkým odpoviem zajtra som rozlietaná a to je ne dlhšiu debatu ale sľubujem Vám že ide o reálne stratené kilá.Nie sú to žiadne tabletky ani drastická diéta no nesmie sa užívať krátko po pôrode a keď kojíte.No ja čo som už ničomu neverila tak som schudla bez veľkého trápenia.Ide o pomalé navykanie jesť pravidelne každé tri hodiny najprv piješ koktejly podľa toho koľko chceš schudnúť.Diéta sa drží od dvoch do štyroch týždnov a ide o naozaj rýchle chudnutie.Ktoré Vás naštartuje a dodá každej veľa optimizmu.A čo je najkrajšie ten úbytok je už po troch dňoch a je neuveriteľne rýchly a bez cvičenia.Stačí sa len viac hýbať a ten pohyb pri malých deťoch máme.No zabudnite na sladké to musí ísť bokom.Takže bližšie o tom zajtra prajem Vám všetkým krásny víkend.
tanculinka aj, jaaaaaaaaaaaaa, by som chcela mam po malom nadvahu 25kg a nic, je pravda, ze stres riesim siahnutim do suplicka sladkosti ☹ Dakujemm.Eva

Dobrý deň som matkou dvoch detí budem mať 40rokov a 10rokov som bojovala s nadváhou.Bol to neustály boj a zúfalstvo kedže sa mi nedarilo schudnúť no najmä si udržať váhu keď som aj niečo schudla.Skúšala som všetko možné a nakúpila všetky možné lieky podporujúce chudnutie a až teraz som pred dvoma mesiacmi vyskúšala diétu pri ktoréj sa chudne už po troch dňoch a ak človek dodrží pokyny tak Vám garantujem že do mesiaca schudnete bez cvičenia 5a viac kíl.Ak má niekto vážny záujem napíšem Vám o tom viac.stačí ak mi odpoviete a každá s nás môže schudnúť verte mi