Chôdza do kopca ako efektívne spaľovanie tukov
Ahojte mám 104 kg
Mám kalorický deficit nastavený tomu už chápem čo a ako
Chcela by som začať vo fitku ako kardio robiť chôdzu do kopca je to dobré na spaľovanie tukov? Poprípade aký sklon si mám nastaviť na páse? Vďaka
Áno, tiež by som začala tou rovinou, to sama uvidíš, či vládzeš, či si môžeš pridať sklon alebo nie 🙂 Ak to bude v pohode, tak by som skúsila pridávať postupne.
Začni rovinou a postupne si pridavaj náklon ale iba takaby si sa nemuseladržaťmadla a stihala chodiť. Rýchlosť 5-6, teda rýchla chôdza.
Ďakujem za info začnem tou rýchlou chôdzou na 5 alebo 6 s postupne budem sklon pridávať
Ty skus po rovine najskor niekolko dni/tyzdnov a potom chod do kopca
Takto nebudes este vladat a velmi rychlo ta tato tvoja motivacia prejde a nebudes robit nic
Za mňa áno, ale nedrzat sa rukami pri sklone
@taktotedanie ty si múdra kokos 😂
Poradila som ti dobre spomenies si na mna potom, ale dobre asi si mudrejsia ty , preto mas bmi morbidnej obezity
@taktotedanie keby si chcela poradiť tak vynechas tu úplne zbytočnú poslednú vetu ;)
Poradila som ti v dobrej viere,nemas ziadne zaklady necvicis nerobis nic preto mas cez 100kg a zrazu ides cvicit tak ze dusu ivyplujes a odpalis si kolena , ty sa nevies slusne spravat a tvoje komentare na mna a prispevok nehovori len o tvojej morbidnej obezite ale aj o tom, ze kde ti boh ubral tam ti na brucho pridal
A rodicia ta nenaucili ani podakovat
To vobec nie je zbytocne co ti napisala. Ja chudnem tiez,zacala som chodzou a hrdinka,zw dam 3kola okolo dediny. Posledne som uz nevladala,doma krce a presla ma chut hybat sa...dala som si pauzu a zacala zas,tyzden jedno kolo a potom 2. Potom rano aj vecer... Netreba sa urazat...
@taktotedanie ako keby si ty tučná nebola 😂
@petulda333 ja chodím 2 týždne do fitka úplne v pohode dám polhodinu kardia tak neviem čo mi tu ona začala spleitat za Picoviny keď o mne nič nevie
No niesom 😂 neviem ako ty ale ja sa nosim nohavice xs
Ty by si ich vytiahla na seba?
To je slovnik 😂 fuj
2 tyzdne do fitka ( pochybujem ze kazdy den) pol hodinku poskaces a uz vrcholova sportovkyna, so slovnikom pijana v krcme
Fuj fuj a este raz fuj zena
@taktotedanie súhlasím úplne s názormi, autorka má morbídnu obezitu a sama sa vypapkala, a si jej chcela len dobre pomôcť, nakoniec ani buuuuuu a ešte dostaneš vynadane to za dobrotu na žobrotu, niektorí ľudia nevedia zvládnuť kritiku
@taktotedanie však si schudla tak si tlsta bola tak neviem čo sa tu povysujes 😂
Zena hanbi sa za take slova
Dufam ze toto svoje deti neucis
Polhodinu kardia zvladnes. Fakt klobuk dole 🫣🫣 ach. Skoda slov k tebe
@zuzubb007 ale ved to je zrejme z prispevku
Tu zbytocne radit, pani autorka ma vsetko nastudovane, kondicku ma v tio top stave
104? To som nemala ani zdaleka ani z vysoka
@taktotedanie ani výšku nemáš ako ja tak nechápem čo sa robíš dôležitá 😂
@taktotedanie načo sa snažíš? to je furt jedna a tá istá s kalorickými tabuľkami a chôdzou alebo domácim fitkom 🙈 a čo sa stane keď bude celý čas pod bazálom na 500 kalóriách denne či koľko to bolo a furt dokola 🙈 evidujem ju tu také 2 možno 3 mesiace, predpokladám že neschudla ani gram
@zuzanka.zuzu vidis ja som si nevsimla, asi mas pravdu a este sa skryva za anonyma
no ty si teda prijemna osobka :p. Rada bola praveze fakt dobra aby ta to nedemotivovalo. Ja chodievam zatial len hodina na pase chodza ale rychlostou aspon 6km/hod. potom neskor chcem pridat aj sklon casom. Na chudnutie v pohode staci rychlejsia chodza po rovine
@taktotedanie ale zase na druhej strane som rada že začala chodiť do fitka... ok, spôsob komunikácie má hrozný, ale tie nápady čo mala o domácom cvičení a cvičení vonku, som rada že si ich premyslela 👍 snáď sa ešte začne aj normálne stravovať
Najedz sa lebo ti evidentne deficit udiera inde a kila to urcite niesu
@zuzanka.zuzu tie temy som nepostrehla veru
@taktotedanie tebe sa evidentne aj mozog zmenšil na xs a tamtie témy nie sú moje ani neviem ktoré myslíte ale však pohode
@zuzanka.zuzu mas pravdu je to ona
Ale aspon nieco robi soce to asi nikam nevedie s takym pristupom
Anonymka vypni MK a chod cvicit!

Kludne začni hodinu po rovine, ak uvidíš, že treba viac, zvýšiš sklon.