Chôdza do kopca ako efektívne spaľovanie tukov
Ahojte mám 104 kg
Mám kalorický deficit nastavený tomu už chápem čo a ako
Chcela by som začať vo fitku ako kardio robiť chôdzu do kopca je to dobré na spaľovanie tukov? Poprípade aký sklon si mám nastaviť na páse? Vďaka
@autorka prosím ťa neútoč do ľudí, ktorí ti chcú pomôcť aj ich vlastnou skúsenosťou, lebo naozaj je pravda, že pri 100+kg si dokážeš veľmi rýchlo ublížiť aj chôdzou na páse 🙂 . Ja cvičím roky a neraz som videla ako prišli premotivované panie do fitka a po 2-3razoch sa už nevrátili, lebo mali tvoj prístup. Buď radšej z tých, ktorí vydržia dlhodobo a nechaj si poradiť ♥️ pekný deň
Zatiaľ bude postačujuca chôdza po rovine. Neskôr pridaj viac, prípadne rýchlejšiu chôdzu. Dôležitý je pohyb sám o sebe. Pomaly ďalej zájdeš.Držím palce.
@taktotedanie presne tak správne.
@taktotedanie Podľa mňa @autorka je nezrelá a frustrovaná a je úplne zbytočnésa s ňou tu detinsjy doťahovať. Majme svoju hrdosť. To je tu tak chcete poradiť a ešte vás osočujú.
@cukroska ano, pravda
Je hladna, frustrovana zo seba a zivota
Aj snaha sa ceni
Neviem,preco si sa na nu nahnevala. Dobre to napisala,ak si dame vysoku zataz na zaciatok,tak nas prejde motivacia. U mna je to tiez tak. Chcem hned naraz vela a potom ma to prestane bavit,lebo nevladzem a to ma demotivuje.
Samu seba neoklameš..tu ošáliš všetkých, len seba nie.
Nebuďme na seba takí hákliví :D
@autorka tak ako ti radia, daj si menšiu záťaž (rovina) a cvič pravidelne, ak to budeš zvládať, môžeš postupne navýšiť ... ak si dáš hneď vyššiu, je tam vyššie riziko zranenia, čo by ťa mohlo vyradiť na nejakú dobu a to nechceš... a toto pravidlo platí u každého, že si má zvoliť primeranú záťaž k jeho kondícii, bez ohľadu na to, či je začiatočník alebo profesionál... držím palce a nech ťa to cvičenie baví🙂

Neviem ci to bie je aj ta, co mala tiez +100kg a vraj si doma ani na rit nesadne ako to napisala lebo ma dieta s adhd 🤷🏻♀️ a chcela vediet ci je lepsi jablcny ocot v tekutej forme ci v tabletovej lebo chce schudnut