icon

Chôdza do kopca ako efektívne spaľovanie tukov

15. apr 2025

Ahojte mám 104 kg
Mám kalorický deficit nastavený tomu už chápem čo a ako
Chcela by som začať vo fitku ako kardio robiť chôdzu do kopca je to dobré na spaľovanie tukov? Poprípade aký sklon si mám nastaviť na páse? Vďaka

Strana
z2
taktotedanie
15. apr 2025

Neviem ci to bie je aj ta, co mala tiez +100kg a vraj si doma ani na rit nesadne ako to napisala lebo ma dieta s adhd 🤷🏻‍♀️ a chcela vediet ci je lepsi jablcny ocot v tekutej forme ci v tabletovej lebo chce schudnut

denkabemommy
15. apr 2025

@autorka prosím ťa neútoč do ľudí, ktorí ti chcú pomôcť aj ich vlastnou skúsenosťou, lebo naozaj je pravda, že pri 100+kg si dokážeš veľmi rýchlo ublížiť aj chôdzou na páse 🙂 . Ja cvičím roky a neraz som videla ako prišli premotivované panie do fitka a po 2-3razoch sa už nevrátili, lebo mali tvoj prístup. Buď radšej z tých, ktorí vydržia dlhodobo a nechaj si poradiť ♥️ pekný deň

cukroska
15. apr 2025

Zatiaľ bude postačujuca chôdza po rovine. Neskôr pridaj viac, prípadne rýchlejšiu chôdzu. Dôležitý je pohyb sám o sebe. Pomaly ďalej zájdeš.Držím palce.

cukroska
15. apr 2025

@taktotedanie presne tak správne.

cukroska
15. apr 2025

@taktotedanie Podľa mňa @autorka je nezrelá a frustrovaná a je úplne zbytočnésa s ňou tu detinsjy doťahovať. Majme svoju hrdosť. To je tu tak chcete poradiť a ešte vás osočujú.

taktotedanie
15. apr 2025

@cukroska ano, pravda
Je hladna, frustrovana zo seba a zivota
Aj snaha sa ceni

marca12
15. apr 2025

Neviem,preco si sa na nu nahnevala. Dobre to napisala,ak si dame vysoku zataz na zaciatok,tak nas prejde motivacia. U mna je to tiez tak. Chcem hned naraz vela a potom ma to prestane bavit,lebo nevladzem a to ma demotivuje.

cukroska
15. apr 2025

@marca12 Podobne. Vždy to u mňa skončilo tak,najprv veľké nasadenie,všetko hrr a tak ma to vždy potom rýchlo prešlo. Ale naozaj vo všetkom platí, pomaly ďalej zájdeš.
Ale tu sme všetci tak trochu inkognito. Tu môže každý klamať, ale seba neoklameme.

cukroska
15. apr 2025

Samu seba neoklameš..tu ošáliš všetkých, len seba nie.

fruitys
20. apr 2025

Nebuďme na seba takí hákliví :D

@autorka tak ako ti radia, daj si menšiu záťaž (rovina) a cvič pravidelne, ak to budeš zvládať, môžeš postupne navýšiť ... ak si dáš hneď vyššiu, je tam vyššie riziko zranenia, čo by ťa mohlo vyradiť na nejakú dobu a to nechceš... a toto pravidlo platí u každého, že si má zvoliť primeranú záťaž k jeho kondícii, bez ohľadu na to, či je začiatočník alebo profesionál... držím palce a nech ťa to cvičenie baví🙂

Strana
z2