Chudneme online
Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....
Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla
1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!
Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....
Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀
Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀
@tina1711 akurat som dosla z mesta mala som 2pohare sucheho vina bieleho 😒 a chytil ma hlad tak som si dala 2male chlebiky zo sunkou mozzarelou a pradajkou 😒 vzdy lepsie ako daco ine no nie 😠 😀 ,a dnes som mala na obed kuraciu polievku a este cesar salat s kuracim maskom uz mam dole 2kila 😉 do 2 tyzdnov cchem dat dole este 4 😠 hadam to dam 😅
ahojte dievcata ...nahodne mi padla vasa tema do oci 🙂 nikdy som nemala potrebu chudnut a nikdy som nemala pevnu volu...po porode sli kila same dole a veci mi boli velke no karta sa obratila a tak krasne ako som nebadane schudla som znova pribrala 😖 cokolvek vytiahnem zo satnika mi je male / zrejme sa to zrazilo pranim / 😀 ale uz to musim ukoncit a vyhlasit vojnu svojej pazravosti a lenivosti ktora pri mne stoji uz dost dlho 😢 coskoro oslavim okruhle narodeniny a kedze nemam 20 tak kila same dole nepojdu ....chcem sa vas teda opytat ci sa mozem pridat .......
no ja som dnes mala na obed brokolicovu polievku a kuraciu roladu 2male kusky zeleninu a pol kopceka ryze teraz som mala musli cereqalnu a na veceru asi tuniak dnes som sa aj pomerala miery vsetko tak som zvedava ked som po mesiaci zmeriam ci daco bude vidno 😒
kolko asi apspate masa v gramoch avsetko alebo cestoviny ja som dnes bola v posilke na hodinu 30min bezaicu 30min bicykel a este nejake cviky a potom om bola u nas na velko kopci oni opekali aja poctivo z domu o 6 som mala zeleninku a maso 🙂 dala som si 2pohare sucheho vinka akorbače 😠 😠 nmo a zajtra zasa posilka
@tina1711
KOCKY zajtra Vam nemozem napisat recepty lebo po mna pride muz tak ak sa mi podari tak Veer ich napisem a urobim aj fotky dufam sa nenahnevate dakujem za pochopenie
AHojte baby..
Tak ako sa mate?
Tesim sa na receptiky a aj na tie fotecky..
Dnes mi zubarka vytrhla zub a riadne to boli.. No aspon nebudem jest.. 😀
Poradte nejake kasicky..
Pekny den vam prajem..
http://lesk.cas.sk/clanok/99177/dost-bolo-mafin...
Baby prihadzujem dalsi dobry clanocek.. 😉
Baby len narychlo nestiham este lebo riesime s muzom vselico mozne tak este chvilku strpenia vas poprosim dakujem nehnevajte sa
Desiata>>>>>> obycajny celozrnny roztek zo sunkou a nejakou tou zeleninkou
Obed>>>>>>>> Rybacie kebaby s mangom opat suroviny na 4 porcie
85g cerstveho tuniaka ked nechcete rybu dajte kuracie masko alebo tofu jedno z toho
85g meciara je to ryba 😀 opat ak nechcete dajte o to viac syra alebo maska
1 cuketa pokrajana na kusky
1 cerstve mango
2 lyz sladkej cili omacky
4 lyz nizkotucneho bieleho jogurtu
nejake cerstve bylinky
koriandrova vnat
Rybky odkostime a pokrajame na male dieliky na spajdle ponapichavame rybky cuketu mango potrime cili omackou V miske zmiesajte jogurt zo zvysnou cili a koriandrovou vnatou prikryjeme a dame do chladnicky Spiz grilujeme 5 az 7 minut kym nieje rybka prepecena otacajte
Olovrant >>>>>>> Nejake to ovocie Jablcko Alebo jahodky
Vecera >>>>>>>>Bolo by fajn keby Vam ostalo z obeda ak neostane dajte si salat s dietnou sunkou
uz vidim

@andy271 jasne je