icon

Chudneme online

tina1711
5. máj 2012

Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....

Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla

1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!

Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....

Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀

Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀

dnika2
7. sep 2012

@andy271 jasne je

tina1711
autor
7. sep 2012

@andy271 moja mamina ma nejake tabletky alli vraj to pomaha

tina1711
autor
7. sep 2012

@dnika2 no tak vaha mozno nie ale pocit sbhudnutia bude

murkaa
7. sep 2012

@tina1711 ahoj, chcem sa opýtať na margo ranajok ?? rohlík sa môže maslovať? 😨 alebo len čistá šunka

tina1711
autor
7. sep 2012

@murkaa ahoj urcite si treba natriem aspon trosku lebo to nema ani chut 🙂

dnika2
7. sep 2012

@murkaa ja si namesito tucneh masla davam cottage cheese neochuteny je to zdrave achuti mi to 🙂

dnika2
7. sep 2012

@tina1711 akurat som dosla z mesta mala som 2pohare sucheho vina bieleho 😒 a chytil ma hlad tak som si dala 2male chlebiky zo sunkou mozzarelou a pradajkou 😒 vzdy lepsie ako daco ine no nie 😠 😀 ,a dnes som mala na obed kuraciu polievku a este cesar salat s kuracim maskom uz mam dole 2kila 😉 do 2 tyzdnov cchem dat dole este 4 😠 hadam to dam 😅

dnika2
7. sep 2012

a amozrejme bola hodinka v posielke 🙂 v nedelu idem zasa cvicit milujem too 🙂
@tina1711

brisilda
7. sep 2012

ahojte dievcata ...nahodne mi padla vasa tema do oci 🙂 nikdy som nemala potrebu chudnut a nikdy som nemala pevnu volu...po porode sli kila same dole a veci mi boli velke no karta sa obratila a tak krasne ako som nebadane schudla som znova pribrala 😖 cokolvek vytiahnem zo satnika mi je male / zrejme sa to zrazilo pranim / 😀 ale uz to musim ukoncit a vyhlasit vojnu svojej pazravosti a lenivosti ktora pri mne stoji uz dost dlho 😢 coskoro oslavim okruhle narodeniny a kedze nemam 20 tak kila same dole nepojdu ....chcem sa vas teda opytat ci sa mozem pridat .......

tina1711
autor
8. sep 2012

@brisilda ahoj vitaj jasne ze sa mozes pridat recepty zacnem davat v pondelok.a neboj aj nase oblecenie ma tendenciu sa zmdmensovat

murkaa
8. sep 2012

@tina1711 Ja používam Ramu, snad môže byť
@dnika2 a nevylucuje sa syr do šunkou ?

dnika2
8. sep 2012

no ja som dnes mala na obed brokolicovu polievku a kuraciu roladu 2male kusky zeleninu a pol kopceka ryze teraz som mala musli cereqalnu a na veceru asi tuniak dnes som sa aj pomerala miery vsetko tak som zvedava ked som po mesiaci zmeriam ci daco bude vidno 😒

tina1711
autor
8. sep 2012

@dnika2 ty mas jake dobroty pocuvaj vsak davaj recepty aj ty mnam

tina1711
autor
8. sep 2012

@murkaa jasne ze moze ked to nenatries centimeter ako chlap tak je to v poriadku 🙂

dnika2
8. sep 2012

co ja viem ci to nejak extra dietne alebpo robim spaldove cestoviny s tuniakom azelninou to je super a dietne 🙂
@tina1711

murkaa
8. sep 2012

@tina1711 dakujem. A ešte sa chcem opýtať na margo receptov (mimochodom už mám doterajšie zozbierané, lebo akísi mi ti nejde dávať dokopy) je tam presná gramaz. Ale ked tí chcem aj pre ostatných členov rodiny - Ja si tu porciu mám odvážit už varenú?

tina1711
autor
9. sep 2012

@murkaa ta gramaz je len pre teba a ak to chces pre ostatnych musis sama vediet kolko spapaju. A jedlo nevazis az po uvareni ale pred ja to robim tak ze si vzdy varim samostatne a muzovi a dcerke zvlast

dnika2
9. sep 2012

kolko asi apspate masa v gramoch avsetko alebo cestoviny ja som dnes bola v posilke na hodinu 30min bezaicu 30min bicykel a este nejake cviky a potom om bola u nas na velko kopci oni opekali aja poctivo z domu o 6 som mala zeleninku a maso 🙂 dala som si 2pohare sucheho vinka akorbače 😠 😠 nmo a zajtra zasa posilka
@tina1711

tina1711
autor
9. sep 2012

@dnika2 boze ty teda makas 😀 macherka.masko ja nevazim dam si jedno kuracie prso a hotovo cestoviny tiez moc nie 😀

tina1711
autor
9. sep 2012

KOCKY zajtra Vam nemozem napisat recepty lebo po mna pride muz tak ak sa mi podari tak Veer ich napisem a urobim aj fotky dufam sa nenahnevate dakujem za pochopenie

dnika2
9. sep 2012

@tina1711 ja ked masko tak z jednej tej casti si dam polu len hej makam az na to ze som sa dozrala korbacov a mala 2 kusky strudle no 😖

andy271
10. sep 2012

AHojte baby..
Tak ako sa mate?
Tesim sa na receptiky a aj na tie fotecky..
Dnes mi zubarka vytrhla zub a riadne to boli.. No aspon nebudem jest.. 😀
Poradte nejake kasicky..
Pekny den vam prajem..

andy271
10. sep 2012

http://lesk.cas.sk/clanok/99177/dost-bolo-mafin...

Baby prihadzujem dalsi dobry clanocek.. 😉

tina1711
autor
11. sep 2012

Baby len narychlo nestiham este lebo riesime s muzom vselico mozne tak este chvilku strpenia vas poprosim dakujem nehnevajte sa

tina1711
autor
12. sep 2012

Kocky suroviny na 4 porcie toto su ranajky
25g ovsenych vlociek
25g ovsenej vlakniny
2 lyz oprazenych mandlovych vlociek
25g pokrajanych susenych marhul
polka zlteho melonu
225g jahod
150 ml pomarancoveho dzusu ten nemusi byt

tina1711
autor
12. sep 2012

Desiata>>>>>> obycajny celozrnny roztek zo sunkou a nejakou tou zeleninkou
Obed>>>>>>>> Rybacie kebaby s mangom opat suroviny na 4 porcie
85g cerstveho tuniaka ked nechcete rybu dajte kuracie masko alebo tofu jedno z toho
85g meciara je to ryba 😀 opat ak nechcete dajte o to viac syra alebo maska
1 cuketa pokrajana na kusky
1 cerstve mango
2 lyz sladkej cili omacky
4 lyz nizkotucneho bieleho jogurtu
nejake cerstve bylinky
koriandrova vnat

Rybky odkostime a pokrajame na male dieliky na spajdle ponapichavame rybky cuketu mango potrime cili omackou V miske zmiesajte jogurt zo zvysnou cili a koriandrovou vnatou prikryjeme a dame do chladnicky Spiz grilujeme 5 az 7 minut kym nieje rybka prepecena otacajte

Olovrant >>>>>>> Nejake to ovocie Jablcko Alebo jahodky
Vecera >>>>>>>>Bolo by fajn keby Vam ostalo z obeda ak neostane dajte si salat s dietnou sunkou

tina1711
autor
12. sep 2012

@andy271
@dnika2
@murkaa
@brisilda
kocky prve recepty

dnika2
12. sep 2012

@tina1711 a kde su?

dnika2
12. sep 2012

uz vidim

dnika2
12. sep 2012

@tina1711 akurat zajtra n obed idem robit tuniak z celozrnnymi cestovinami a zeleninkou dnes som mala na veceru detsku vyzivu 😉