icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

ajka20
23. mar 2014

@libusa57 knihu mám ideme na to ? nejako sa mi nedarí ,tak aj ja hladám čo na mna zaberie, a toto sa mi páči lebo nieje to dieta ,ale štýl stravovania 🙂

sliac
23. mar 2014

@camie ani mne nechutí prevarena.pijem čistú s citronom ale pijem aj ćaje.normal ovocné.viem že by som nemala.

mexsi
23. mar 2014

@libusa57 ja som našla len tuto stránku ale forum tam ani nevidim http://antonialifestyle28.com/

libusa57
23. mar 2014

@ajka20 ideme!Ja som si vcera knihu objednala vlastne vsetky 3knihy ktore ona napisala!Ja som momentalne na 10 dennej diete na jarnu ocistu je podobna( podla toho co spomenula na videu ) lenze asi striktnejsia.Tato moja je super tiez som sita stale ale su tu zaradene iba bielkoviny , ok na ranajky mavam (nie stale)dva celozrnne chleby potom uz iba bielkoviny a dusena zelenina bo salat cerstvy.Dnes som 5 den.Uz ju dam do konca lebo je naozaj fajn, ziadna hladovka . Knihy mi dojdu za tyzden dva lebo som v Usa . Tak keby si mi napisala do ip recepty na prvych 10 dni. Ale ak ti je to moc pisanie, lebo aj je a na to cas nemas zopakujem si zatial este raz tuto moju pokial knihy dojdu.Ty si uz zacala. Podla mna je to zatial najmudrejsia dieta o ktorej som pocula cize ako autorka hovori zmena zivotneho stylu co je podstatne

dada1252
28. mar 2014

ahojte,, tak ja som v stredu skončila a dole 5 kg,, cm presne neviem, ale je to vidieť a splnilo to svoj účel, od pondelka začínam odznova 28, ale pridám si k tomu aj cvičenie, už sa teším 🙂

leony
28. mar 2014

@libusa57 pošli e-mailovu adresu Libuška a pošlem Ti ju, mám ju oskenovanú , tiež som dostala🙂 je tam komplet 28 dni

libusa57
29. mar 2014

@leony dakujem velmi na ochote uz mi baby poslali zacinam od pondelka!

libusa57
29. mar 2014

Ale som strasne zvedava ako potom ked prejde28 dni? Viete mi prezradit tie co maju knihu?Nieco som pochopila ze dalej podla krvnej skupiny, ci?A chudnete? Ci zapajate aj cvicenie?

tamichloe
29. mar 2014

baby a čo tak založit skupinu chudneme s A.Mačingovou......držala som detox a schudla som 8kg......baby nema niekto na predaj knihu,to nanovšie vydanie?Mam česku,tu jej prvu...a ta čeština mi ide ......

dada1252
2. apr 2014

@libusa57 ahoj, má tam stravovanie podľa semafóru, sú tam recepty, ktoré sú označené červenou, zelenou a žltou, červená a zelená sa spolu nemôžu ale žltú môžeš skombinovať aj s červenou aj so zelenou.
alebo tam má schúdková metóda - 1 mesiac detox, potom 3 mesiace sa stravuješ asi podľa semafóru, alebo tam má spravení na 3 mesiace jedálniče, a potom znovu detox a takto to opakakuješ až dokedy nedosiahneš váhu, ktorú chceš.
ja som si napríklad dala detox teraz hneď za sebou druhý krát a začala som k tomu aj cvičiť. záleží na tebe ako to ti chceš.

libusa57
2. apr 2014

@tamichloe ja som za,mozeme aj novu skupinu zalozit.Vsak si objednaj knihu z Martinus.sk.Ci ju chces lacnejsie?No ja ju chcem mat doma tak som objednala. A vsetky jej 3 a to byvam v USA!
Dnes den druhy.Vcerajsok bol v pohode,chuti mi to tak som zostala prijemne prekvapena.Lebo ked som sa na to pozrela ze sama zelenina juuj a je to v pohode dakujuc tomu syru alebo vajicku plus

libusa57
2. apr 2014

@dada1252 a ten detox to je tych 28 dni?Este mi kniha nedosla,mam iba recepty na 28 dni

tamichloe
3. apr 2014

@libusa57 ano detox je 28dni...potom je to akoby princip delenej stravy....ktore tri knihy...ja mam tu česku...potom je slov.verzia a mam eštenajedzme sa do štihlosti....

tamichloe
3. apr 2014

@libusa57 ja som myslela tuto skupinu..tam musia byt min 2moderatorky...https://www.modrykonik.sk/list-of-groups/
ty si založila len dalsiu temu,kt.je tu už fakt dost.......ale baby nemaju zaujem,kedže sa neozvali.....tak je to zbytočne zakladat...admin potom take skupiny ruši,ked su malo aktivne 🙂

tamichloe
3. apr 2014

@dada1252 nemožeš mat po sebe dva detoxe....v knihe je aj meil na antoniu.....už som s nou viac krat komunikovala...musi tam byt ten odstup cca 3mesiace

dada1252
3. apr 2014

@tamichloe ja som zasa v knihe vyčítala, že môžem aj dva za sebou. Ja mám tú českú verziu zhubnete jednou pro vždy- najedzte sa do štíhlosti (str.33). viem, že kdesi spomínala, že 1 pani ju mala 3 krát za sebou, lebo nevedela pokračovať.

dada1252
3. apr 2014

@libusa57 áno 28 dní

tamichloe
3. apr 2014

@dada1252 pozrem to tiež mam česku

tamichloe
3. apr 2014

@dada1252 ja mam na tej strane tabulku na 3.tyzden...mam vydanie z r.2009

dada1252
3. apr 2014

@tamichloe ja mám rok vydania 2013. to je nové doplnené vydanie

libusa57
3. apr 2014

@tamichloe tak ju zalozme!Zamerom je aby sme si pisali tam ,vsetky aktivne Macingovky.Myslela som ze staci tema

libusa57
3. apr 2014

@tamichloe knihy su tri ale ja som si objednala aj cesku aj slovensku.Slovensku rozsirene vydanie najedzte sa do stihlosti(2014),cesku zhubnete jednou provzdy(2013).Pochopila som ze je to to iste iba ceska a slov.verzia aj ked maju inak nazov?A este je tu jedna kniha od nej harmonia zdravia krasy a vitality(2014)

maria366
21. dec 2014

ŹIENKY AKO ROBITE KAKAO SO ZAJACOM ☹

schiantii
21. dec 2014

@maria366 sojovy napoj - susene sojove mlieko, na krabici je zajac 😉

maria366
21. dec 2014

To viem len postup spravím najskor mlieko a potom pridam kakao?

nikaniki
18. feb 2015

dobry..vidim ze su tu stare prispevky no neda mi neskusit ..som disciplinova vsetko krasne dodrzujem dnes su to presne dva tyzdne a necitim sa teda lepsie..povedala by som ze sa citim byt viac nafuknuta a tazsia ako predtym.vobec som nevykla solit predtym tak jedine co ma napada je ze sa vo mne zadrziava voda.kedy ste zacali vy na sebe pozorovatviditelne zmeny co sa tyka fyzickej Stranky?

kata28
18. feb 2015

@nikaniki ja už držim štvrtý týždeň, čiže v nedeľu končím. Prvé dva týždne som sa tiež cítila nafúknutá, potom som už cítila na oblečení že je voľnejšie. Schudla som 3 kg a zhruba 3 cm v páse a v bokoch. Kamarátky schudli za tie 4 týždne zhruba po 5 kíl a v cm asi 7 cm, tak aj ja som čakala viac, ale aspoň niečo.

nikaniki
18. feb 2015

@kata28 ja zatial ani gram 😒 velmima to mrzi lebo fakt prvykratv zivote to do bodky dodrziavam..mozem sa este opytat ci ste sa popritomaj snazili nejak cvicit?