Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@martinka1981
jasneee, ved ja si to tiez vseliako zamienam, teda ked mi daco zostane. Na to pecivo sa ja tesim asi najviac zo vsetkeho, neskutocneee ! 🙂) To mi vlastne asi aj naviac chyba z predoslej stravy...
@matkama
@martinka1981
ja tiež bryndzu ľúbim, ale s tými bielkami mi to nechutí, tak som to spravila tak, že som si dala celé vajíčka so zeleninou. a s tým zákuskom,, veru dnes som dcérke odhryzla raz, a stačilo mi to,, a keď mám chuť na sladké, tak si dám niečo s medom, to čo je dovolené, včera som si napr. spravila tvaroh med a orechy, 🙂
Ja som mala na navšteve svokrovcov, tak som musela vyvarat....pecenie kuriatko, palacinky atd....som myslela že umriem pri sporáku :D ale odolala som :DDD i ked dnes mam nejakú krízu ....mne nešla dole krkom prekladana cuketa, blee :P ale zajtra sa tesim na cestoviny na obed, konečne niečo nove 😎
@dada1252 no ja tiez uhryzujem...hruuza.
Veru chlebik a rozky mi chybaju neskutocne ...inak to zvladam....ale taky maslovy rozok na ranajky 😵
@martinka1981 mne to neslo dole krkom :D pečivko, najhoršie je ked chovam malú a má daku fajnotu :D
@mexsi no ved to...ked deti jedia niečo dobreeeee...no nedaj si 😀 aspon maly hryz 😎
aaaaaa dnes som si cuketu poriadne osolila 🙂 hrúza,že by som sa druhý krát zamilovala 😉 nasilu som to dala 😀 😀 😀
@sliac no na to bacha...ked tam ide sojovka ja už sol nedavam...potom je to nejedleee 😝 😝 😝
ahojte zajtra príde do mojho mesta Antonia Mačingova,,bude prednášať nejake jedlá , ktore si mozeme pochutnat .. myslí te si že sa oplatí tam ísť ?
Baby a este nieco pijete len tu prevarenu vodu??, lebo ja nie mne to nechuti, pijdem normal, ochutim medom,prip.citronom
Ahoj bohužial nie..po nočnej som sa musela vrátiť do práce na poobednú. Kebyže som nemusela určite by som išla .
Ahojte,
uz dlho hladam vhodnu dietu a ked som objavila tuto tak som objavila seba! 🙂
Proste strasne podobne som sa stravovala,ale teraz si chcem kupit knihu a zijem v USA .Uz som si cez Martinus.sk objednavala tak dufam ze sa mi podari.Pozerala som na you tube videa a p.Micingova hovori ze sa da kupit priamo u nich a stale opakovali dve web stranky a ze je tam forum.Bola som tam aj som sa zaregistrovala ale ziaden forum som nenasla!
Viete mi hodit link na to forum?Budem rada.Dakujem.
A hrooozne sa tesim na tu knihu,dufam ze ju zozeniem

Jemine a ja mam zajtra na ranajky 2 rožky!!!!! baby ja sa taaaaaaaaaaaak tešiiiiiiiim 😵 😵 😵