icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

martinka1981
16. mar 2014

Jemine a ja mam zajtra na ranajky 2 rožky!!!!! baby ja sa taaaaaaaaaaaak tešiiiiiiiim 😵 😵 😵

matkama
16. mar 2014

@martinka1981
jasneee, ved ja si to tiez vseliako zamienam, teda ked mi daco zostane. Na to pecivo sa ja tesim asi najviac zo vsetkeho, neskutocneee ! 🙂) To mi vlastne asi aj naviac chyba z predoslej stravy...

dada1252
16. mar 2014

@matkama
@martinka1981
ja tiež bryndzu ľúbim, ale s tými bielkami mi to nechutí, tak som to spravila tak, že som si dala celé vajíčka so zeleninou. a s tým zákuskom,, veru dnes som dcérke odhryzla raz, a stačilo mi to,, a keď mám chuť na sladké, tak si dám niečo s medom, to čo je dovolené, včera som si napr. spravila tvaroh med a orechy, 🙂

mexsi
16. mar 2014

Ja som mala na navšteve svokrovcov, tak som musela vyvarat....pecenie kuriatko, palacinky atd....som myslela že umriem pri sporáku :D ale odolala som :DDD i ked dnes mam nejakú krízu ....mne nešla dole krkom prekladana cuketa, blee :P ale zajtra sa tesim na cestoviny na obed, konečne niečo nove 😎

martinka1981
16. mar 2014

@dada1252 no ja tiez uhryzujem...hruuza.
Veru chlebik a rozky mi chybaju neskutocne ...inak to zvladam....ale taky maslovy rozok na ranajky 😵

martinka1981
16. mar 2014

@matkama ano pecivo je zavislost 😀😀

@mexsi nahodou cuketa v pohode...ta mi chuti...🙂

mexsi
17. mar 2014

@martinka1981 mne to neslo dole krkom :D pečivko, najhoršie je ked chovam malú a má daku fajnotu :D

martinka1981
17. mar 2014

@mexsi no ved to...ked deti jedia niečo dobreeeee...no nedaj si 😀 aspon maly hryz 😎

mexsi
17. mar 2014

@martinka1981 presne to sa neda, teda da ale ja nemam až taku silnu volu :D

sliac
17. mar 2014

druhý týždeň za mnou 3kg dole.teším a.

martinka1981
18. mar 2014

@sliac paraaada 😉

matkama
18. mar 2014

@mexsi
tie cestovinky mi veelmi chutili, konecne nejeke poriadne jedlo :D a boršč zasa velmi chutil mojmu drahemu, mne až tak nie ale aspon niečo teplé po tyždni do žalúdka 🙂

matkama
18. mar 2014

@sliac
supeeer, gratulujem 🙂 dufam, ze aj ja budem mat aspon taketo vysledky....

mexsi
18. mar 2014

@matkama presne cestoviny to bolo uuuzasne, som zožrala celu porciu aj ušami mi išlo :D a aj boršč som čakala že bude hnusny ale mne celkom chutil 🙂) aj dnesna hrachova....v podstate je to jedle, len mam posledne dva dni strasnu chut na sladke :D

sliac
18. mar 2014

@mexsi skus si dať med mne to pomohlo a trocha orechov

martinka1981
19. mar 2014

@mexsi
@sliac opražiť na sucho orechy a zmiešať s medom....to piše Mačingova ked je chuť na sladke 😀
a ja občas dam aj 70% horku čokoladu...jedno okienko 😎

mexsi
19. mar 2014

díky baby, to som nejak prehliadla tie orechy s medom

sliac
19. mar 2014

aaaaaa dnes som si cuketu poriadne osolila 🙂 hrúza,že by som sa druhý krát zamilovala 😉 nasilu som to dala 😀 😀 😀

martinka1981
19. mar 2014

@sliac no na to bacha...ked tam ide sojovka ja už sol nedavam...potom je to nejedleee 😝 😝 😝

timka25
19. mar 2014

ahojte zajtra príde do mojho mesta Antonia Mačingova,,bude prednášať nejake jedlá , ktore si mozeme pochutnat .. myslí te si že sa oplatí tam ísť ?

kamilkak
19. mar 2014

@timka25 - jasné , že oplatí , choď tam 🙂

sliac
19. mar 2014

@timka25 jasnééé už len zo zvedavosti choď.

camie
21. mar 2014

Baby ake mate zatial vysledy, odvazili ste sa ja 2 tyzden za mnou a - 2,5 kg

camie
21. mar 2014

Baby a este nieco pijete len tu prevarenu vodu??, lebo ja nie mne to nechuti, pijdem normal, ochutim medom,prip.citronom

zutyka
22. mar 2014

prevarenú vodu som pila len ráno s citrónom a medom, potom už len čistú vodu.

mexsi
22. mar 2014

@camie ja pijem prevarenu ale len tento týžden , prvý som pila normalnu a ked nemam prevarenu tak kludne aj normalnu...ja som sa važila tak mam dole 2,7kg

ajka20
22. mar 2014

@timka25 ahoj Timka bola si na Mačingovú pozrieť?

timka25
22. mar 2014

Ahoj bohužial nie..po nočnej som sa musela vrátiť do práce na poobednú. Kebyže som nemusela určite by som išla .

timka25
22. mar 2014

@ajka20 Ahoj bohužial nie..po nočnej som sa musela vrátiť do práce na poobednú. Kebyže som nemusela určite by som išla .

libusa57
22. mar 2014

Ahojte,
uz dlho hladam vhodnu dietu a ked som objavila tuto tak som objavila seba! 🙂
Proste strasne podobne som sa stravovala,ale teraz si chcem kupit knihu a zijem v USA .Uz som si cez Martinus.sk objednavala tak dufam ze sa mi podari.Pozerala som na you tube videa a p.Micingova hovori ze sa da kupit priamo u nich a stale opakovali dve web stranky a ze je tam forum.Bola som tam aj som sa zaregistrovala ale ziaden forum som nenasla!
Viete mi hodit link na to forum?Budem rada.Dakujem.
A hrooozne sa tesim na tu knihu,dufam ze ju zozeniem