Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@martinka1981
jasneee, ved ja si to tiez vseliako zamienam, teda ked mi daco zostane. Na to pecivo sa ja tesim asi najviac zo vsetkeho, neskutocneee ! 🙂) To mi vlastne asi aj naviac chyba z predoslej stravy...
@matkama
@martinka1981
ja tiež bryndzu ľúbim, ale s tými bielkami mi to nechutí, tak som to spravila tak, že som si dala celé vajíčka so zeleninou. a s tým zákuskom,, veru dnes som dcérke odhryzla raz, a stačilo mi to,, a keď mám chuť na sladké, tak si dám niečo s medom, to čo je dovolené, včera som si napr. spravila tvaroh med a orechy, 🙂
Ja som mala na navšteve svokrovcov, tak som musela vyvarat....pecenie kuriatko, palacinky atd....som myslela že umriem pri sporáku :D ale odolala som :DDD i ked dnes mam nejakú krízu ....mne nešla dole krkom prekladana cuketa, blee :P ale zajtra sa tesim na cestoviny na obed, konečne niečo nove 😎
@dada1252 no ja tiez uhryzujem...hruuza.
Veru chlebik a rozky mi chybaju neskutocne ...inak to zvladam....ale taky maslovy rozok na ranajky 😵
@martinka1981 mne to neslo dole krkom :D pečivko, najhoršie je ked chovam malú a má daku fajnotu :D
@mexsi no ved to...ked deti jedia niečo dobreeeee...no nedaj si 😀 aspon maly hryz 😎
@martinka1981 presne to sa neda, teda da ale ja nemam až taku silnu volu :D
druhý týždeň za mnou 3kg dole.teším a.
@sliac paraaada 😉
díky baby, to som nejak prehliadla tie orechy s medom
aaaaaa dnes som si cuketu poriadne osolila 🙂 hrúza,že by som sa druhý krát zamilovala 😉 nasilu som to dala 😀 😀 😀
@sliac no na to bacha...ked tam ide sojovka ja už sol nedavam...potom je to nejedleee 😝 😝 😝
ahojte zajtra príde do mojho mesta Antonia Mačingova,,bude prednášať nejake jedlá , ktore si mozeme pochutnat .. myslí te si že sa oplatí tam ísť ?
Baby ake mate zatial vysledy, odvazili ste sa ja 2 tyzden za mnou a - 2,5 kg
Baby a este nieco pijete len tu prevarenu vodu??, lebo ja nie mne to nechuti, pijdem normal, ochutim medom,prip.citronom
prevarenú vodu som pila len ráno s citrónom a medom, potom už len čistú vodu.
Ahoj bohužial nie..po nočnej som sa musela vrátiť do práce na poobednú. Kebyže som nemusela určite by som išla .
Ahojte,
uz dlho hladam vhodnu dietu a ked som objavila tuto tak som objavila seba! 🙂
Proste strasne podobne som sa stravovala,ale teraz si chcem kupit knihu a zijem v USA .Uz som si cez Martinus.sk objednavala tak dufam ze sa mi podari.Pozerala som na you tube videa a p.Micingova hovori ze sa da kupit priamo u nich a stale opakovali dve web stranky a ze je tam forum.Bola som tam aj som sa zaregistrovala ale ziaden forum som nenasla!
Viete mi hodit link na to forum?Budem rada.Dakujem.
A hrooozne sa tesim na tu knihu,dufam ze ju zozeniem

Jemine a ja mam zajtra na ranajky 2 rožky!!!!! baby ja sa taaaaaaaaaaaak tešiiiiiiiim 😵 😵 😵