icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

veverina
8. mar 2012

@mirka1986 licenie je ako droga,ked vidim aka mozem byt pekna,tak uz by som bez toho nesla 🙂 ved sa dohodneme,ked dokoncime tu kuchynu uz pride buduci tyzden,potom nemam problem dam baby strazit 😉

veverina
8. mar 2012

Babyyy,mnaaam ja sa tak tesiiim na tie spenatove cestovinky 😵 uz cakam muza a pojdeme na ne 😀

emanka
8. mar 2012

@zgurkaa ja som si dala tú cibuľu čerstvú, tiež mi to bolo divné, že na obed a cibuľa? Ale nepíše tam, že dusená. Ale keby som chodila do roboty, tak si tam asi dám osmaženú alebo žiadnu.

emanka
8. mar 2012

A pšeno som robila presne podľa receptu, mne to chutilo. Teda, chutilo, zjedla som a celkom v pohode.

emanka
8. mar 2012

@veverina mne by sa teda nechcelo maľovať každý deň, ja sa maľujem skôr výnimočne, občas.
Na špenátové cestoviny sa tešíme aj my, aj môj ich ľúbi. A urobila som zeleninovú polievku, včera večer sa mi vôbec nechcelo, tak som si dala fazuľové struky. No a dnes som strúhala ostošesť a akurát jem polievku a potom urobím cestoviny 🙂 mňam

veverina
8. mar 2012

@emanka Tak ja to mam po mame,ona robi cely zivot s kozmetikou a ja som od malicka obklopena malovatkami 🙂 pre mna je to taky zaklad byt upravena,ked som nenamalovana citim sa ako hola 😅
Baby mne dnes k MDZ mm kupil korculeeeee 😵 lebo som si na korculovanie poziciavala jeho a samozrejme mi boli valke,tak uz mam svoje 😵

kathrin17
8. mar 2012

ahojte baby...pocujte ako zvladate bryndzu s bielkami?Da sa to zjest?Alebo je to bleeee? A este dnes som si trosku upravila tie fazulove struky, vajicko som si klepla na panvicu a do toho som zamiesala tie strucky, inak by som to nedala...hrozne ma z toho napina....inak dnes som trosku ostala prekvapena....moja mama, ktora drzi detox so mnou si 15,2, dala na takom akomsi pristroji zmerat telesny tuk, svalovu hmotu a tak....no a dnes si to dala spravit znova a divila som sa...schudla 4,5 kg, ale z toho 3kg svalovej hmoty ☹ nie je to divne?Tonka vravela, ze by mal ist dole tuk a nie svalova hmota ☹

emanka
8. mar 2012

@veverina supeeeer, tak už môžete chodiť spolu korčuľovať 😉 😉
@kathrin17 mne bielka s bryndzou nechutia a ani sa z toho nenajem. Minule som si dala až 6 bielok a nakrájala som si uhorku k tomu, ale aj tak som bola hladná. Bez uhorky by som to nezjedla.
Akurát to mám tuším zajtra na obed, ale kašlem na to, nehrozí. Dám si zeleninovú polievku a hotovo.
S tou svalovou hmotou je to fakt divné 😕 nechápem

veverina
8. mar 2012

@kathrin17 Fuuha do kelu...dufam ze bol pokazeny ten pristroj 😅
baby ja uz nejak nechudnem 😔 aj som sa merala a nic,dokonca brucho mam nafuknutejsie,asi lebo mam menstruaciu,ale aj tak..nie a nie ta vaha ist pod 61 ☹ musim sa zacat asi fakt riadne hybat.A co budeme robit ked skoncime????
@emanka V nedelu koncime a potom co ? 😕 zas od zaciatku 😀

zgurkaa
8. mar 2012

@veverina korcule, super darcek, ja ked skoncim pojdem podla schodikovej metody, uz teraz sa tesim na tie dva dni, v ktore mozem zjest co chcem 😀

veverina
8. mar 2012

@zgurkaa No veru,uz by som sa aj sla korculovat,len zima je dnes vonku,uz nech slniecko zas svieti 😵 Ty mas asi tu slovensku knihu ze ? ja mam v cestine a tam je ta schodikova nejak divne napisana...Asi si stiahnem tu slovenku.Tam je to nejak takto v tabulke ako tato 28-cka ?

veverina
8. mar 2012

Baby co si dam k tomu tuniakovi na veceru ? Mm mi tu cviklu nechce..ze by som si mrkvovy salat urobila ? Ja uz som hladna 😒 Asi to blbo dodrzujem nezjem vsetko az tak do prasknutia,len to co mi chuti 😀 a nepijem tolko,som rada ked 2 litre do seba dostanem

emanka
8. mar 2012

@zgurkaa
@veverina ja budem pokračovať tou schodíkovou metódou, respektíve podľa semaforu. Veronika, áno, je to tam rozpísané ako 28-čka. Nebudem sa toho úplne držať, ale aspoň budem vedieť, čo mám variť....a samozrejme to bude aj podľa toho, čo mám doma.
Mne kilá už vôbec nejdú dolu, ale objemovo sa mi zdá, že ešte áno. Nemerala som sa dlho. Ale mm, keď ma včera chytil, tak sa čudoval, že už mi aj kosti cíti 😅 tak hurá

emanka
8. mar 2012

Ja poctivo pijem 3,5 - 4 litre teplej vody.

emanka
8. mar 2012

@veverina k tuniakovi si daj chleba a cibuľu 😅 .........alebo brokolicu, keď cviklu nemôžeš

veverina
8. mar 2012

Tak si stiahnem tu slovensku,lebo v tej ceskej take nic nie je a ja sa potrebujem niecoho drzat,lebo zas zacnem jest pastiku a ine sprostosti..Inak aj moj vravi,ze to je vidiet,mne sa to zdalo zo zaciatku uzasne a teraz uz som si asi zvykla a nevidim to 😒
@emanka

veverina
8. mar 2012

Jooj keby som mohla ten chleba a cibulu,to si mi dala 😀 mam chrobacika v hlave teraz 😀 brokolicu ani vidiet nemozem 😀 mrkva to isti..

emanka
8. mar 2012

@veverina aj ja sa potrebujem niečoho držať, jak malé decko 😅
Inak, ani ja nemám cviklu a ráno som bola u nás, v obchode a nemali, takže ani ja ju nebudem mať. Hmm, tuniaka mám, tak neviem s čím.....ani brokolicu nemám. Mám jedine mrkvu, zeler, petržlen a zázvor. A fazuľové struky.
Ty to budeš jesť s tým mrkv. perkeltom alebo ako?

veverina
8. mar 2012

@emanka ja som si chcela k tomu natruhat mrkvu,ale mm vravi,ze si k tomu uvarime polievkovu zeleninku,taku mrazenu,tak idem ju dat varit 😉

emanka
8. mar 2012

@veverina aha, ja neviem, mne sa k tomu nejak nehodí zelenina. Síce, nevedela som si to ani s brokolicou a s cviklou predstaviť a celkom sa dalo.
No ja neviem, s čím budem toho tuniaka jesť. Nakoniec si zas urobím struky 😠

veverina
8. mar 2012

@emanka no ja si to zas so strukami neviem predstavit 🙂 uz sme dojedli a bolo to fajn,ja som to nezmiesala,len tak som jedla tuniaka rovno z konzervy a davala si k tomu zeleninku.Joj ale chute zas zacinam mat 😔 v skrinke mame BB keksiky..pomoooc

emanka
8. mar 2012

@veverina no ja som nemyslela struky s tuniakom 😝 😅 Len staré dobré klasické struky s cibuľou podľa Tonky 😅 Mne už šibe, ja už neviem, čo mám jesť.

emanka
8. mar 2012

Máme ešte cestoviny so špenátom a plný hrniec zeleninovej polievky, takže možno budem tú polievku jesť.
Ale dala by som si fakt niečo dobré. Ani neviem čo, ale niečo dobré a nezdravé.
Bebe keksíky moc nemusím a ty si tiež nedávaj!

veverina
8. mar 2012

@emanka joooj skoda ze nie si blizsie,by som ta pozvala na pizzu a prezrali by sme sa 😀 aspon troskuu 😅 daj si radsej cisteho tuniaka ako tie struky 😝 to mne dole krkom nejde... a ani ja BB nemusim,ale lepsie ako cista voda 😀

emanka
8. mar 2012

@veverina joooj, dala by som si pizzu 😠
Myslíš, že sa z čistého tuniaka najem???

emanka
8. mar 2012

ja to vidím na tú polievku, no nevadí. Zajtra na obed že bielka s bryndzou, ha ha ha. Ty čo tam máš na zajtra?

emanka
8. mar 2012

No nič, hlad sa hlási, idem si dať tej polievky. A kašlem na tuniaka, nemám ho s čím jesť.

emanka
8. mar 2012

Inak, z obeda mám aj čisté cestoviny, to som odložila pre malú, možno by to bolo dobré s tuniakom, nie?

veverina
8. mar 2012

@emanka No to veru hej cestoviny su super s tuniakom,to si daj 😉

veverina
8. mar 2012

Ja mam zajtra cviklu so slivkami...ze zapomen 😀