Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
fuuuuj, ja to v knihe nemám, ale už mi to aj kámoška hovorila, že to má 😅 My to potom máme v schodíkovej metóde, ale to do huby nedám teda 😝
Díky....polievku som akurát dojedla, cestoviny si dám neskôr, ak budem hladná a ak ich malá nezje dovtedy.
No veru, treba zapiť žiaľ, tak na zdravie 🙂
Ja som si už pred 2 týždňami povedala, že na konci detoxu sa opijem 😅 a už sa to veru blíži....a potom sa môžem začať detoxikovať z toho alkoholu.
No nič, ideme malú kúpať a potom ide chvalabohu už spať.
Ahoj zatím a neopi sa moc!!!
ahojte 🙂 dnes som bola s detmi v meste a kupila som si dve tricka a veru, uz netrci vela 😅 celkom som k svetu uz... no dnes velmi nedodrziavam :( na veceru mali byt bielka s bryndzou... no ani som sa neodvazila to spravit 😖 😖 radsej nie som hladna a pockam si na ranajky...
@veverina waw, ze korcule, super, uz nech je teplejsie, aj ja mam korcule, take starsie sice, ale ja sa tu nemam kde korculovat my tu mame same kopce a nie som taky korculiar, ja len tak po rovnej ceste 😅
ahojte baby ... ked tak čítam, čo tu píšete, tak sa až bojím do toho ísť ... nestrašte, že je to také hrozné ... mám už len dva dni na normálne jedenie a od pondelka začínam 😎
Cafte baby,tak som nakoniec nepila,samu ma to nebavilo 😅 potom si dame radsej s mm 😀 no tak dnes som zmenila obed z cvikloveho salatu na pecene kura so zeleninou 😀 no co...ale mam dobru spravu,menstruacia mi skoncila a vaha sa pohla konecne ! Dnes rano som mala 60,9 😵 Od zajtra davame prec staru kuchynu a ide komplet prerabka,tak ani nebudem moct varit,bude mm nosit jedlo,budem i objednavat take lahsie,delenu stravu a tak a ranajky a vecere sa budem nazit dodrziavat ako do teraz,uz som si na ne celkom zvykla 😉 A dnes ukazkovo pijem,ked sa nastartujem hned od rana,tak mi to ide 🙂
@majka35 Neboj sa,da sa to v pohode zvladnut,to uz len ku koncu ja vymyslam,ale inak som spokojna,pekne som schudla a dobry start to bol..este 5-6 kg do leta a som spokojna 🙂
@mirka1986 Ja tiez neviem korculovat,len sa ucim,drzim sa kocika... 😀
@veverina ked ja uz kocik nemam, tak sa nemam ani za co skryt 😅 este male by sa mi rehotali, keby som sla po ulici :D baby, ja som vcera skoro nejedla, dala som si len ranajky, na obed som si kupila v meste celozrnne tycinky, potom sme boli u starkej, ta mi nukala halusky, tak dobre, ze som si radsej tie tycinky kupila a vecer som zjedla len kusocek celozrnneho chleba s tuniakom (dva hryzy) a potom oriesky, ale malo som pila a dnes je vaha + :( a to som aj cvicila vecer 😠 no nic, dnes je novy den, idem do boja :D tesim sa na obed 🙂 dnes su spenatove cestoviny (pred rokom by som spenat do ust nedala a teraz mi normalne chuti 🙂)
@mirka1986 veď presne to, že ani ja nemá pevnú vôľu ... no ale musím, mne je už všetko malé a do novéh šatníka nemienim investovať
@veverina v ktorom si týždni? a koľko sa ti podarilo schudnúť? 😵
potom budete pokračovať aj so semaforom? musia byť recepty použité z jej knihy, alebo mi stačí akákoľvek kniha o delenej strave, tých mám doma veľa
@majka35 Ja uz v nedelu koncim a cm sa este presne pomeriam v nedelu a napisem sem a ja som zacala chudnut uz pred vianocami,ale potom som mala pauzu kedze cez sviatky sa nedalo..co sa mi vtedy podarilo schudnut som cez tie viatky aj nabrala..moja vaha bola 65 a dnes rano mam 60,9 🙂 ciel mam 55 🙂 ale verim ze to pojde,lebo zacnem aj behat aj korculovat som nazhavena uz 😀 neviem presne ako mam pkracovat,lebo som si vcera chcela tu macingovu stiahnut po slovensky na ulozto.sk a uz sa to tam neda,je to uzamknute ☹ tak asi delenu stravu....uvidim
@mirka1986 Mojaaa papaj vela 🙂
Baby nenukali ste vcera vecer : ste to co jite...tu relaciu
caute baby...vas chytaju dake chute 😅 ja som mala chute na mcdonald najviac 😀 ale mne to dost chutilo vsetko, az na pseno, vlocky... 🙂 a borsc, to fakt nie. aj ked to je od chuti kazdeho jedneho...kolegyna ten brosc miluje 😎 no dnes papam ukazkovo a mam navarene jedno lepsie od druheho...ranajky kiwi+banan, med, skorica, obed hraskova polievka a losos so zelen.fazulkami, na vaceru ma caka ryza zmiesana s tofu, porom a cibulou, cele je to ochutene cesnakom a kurkumou 😝 no a este mi ostala hraskova polievka, chystam sa na spenatove spadlove selske nudle 🙂 aaaa.... este neviem co dalej.... som kreativna posledne dni, pustila som sa do tvorby jedalnicka 😵
@veverina ja som dnes 12 den, ale som odhodlana ist dalej 🙂 nechcem to vzdat... ved vidim, ze cm idu dole, co tam po vahe, snad sa umudri... ide ti to stiahnut? ja mam tu knihu aj v slovencine stiahnutu, ak by ti to neslo, tak ti to dam na usbcko 😉 tie spenatove cestovinky boli vyborne 🙂 len drahy si k tomu spravil volske oko...
@katussska24 veru, ty nam spravis novy jedalnicek, len tvor dalej... aspon budeme vediet, co varit, ked skoncime 😉
@katussska24 Mnam super 😉

@veverina ok, dík za tip 😉 Len by ešte ničo k tomu chcelo, že? No nič, suché s tuniakom budú dobré 😀