icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

veverina
9. mar 2012

@emanka Ja som B 😉 my mame sklenicek inak si ideme robit okrasnu tu zahradu,ale ten sklenik tam necham,niet nad to,ist si rano natrhat cerstveee 🙂

mirka1986
9. mar 2012

@veverina :DDD sa rehocem, lebo aj mne to byvalo smiesne, ked sme niekam isli a tiez si tam nejaka zena dala par listov salatu a mäso a ja som si velku pizzu dala :D a tiez som mala 47 kg a nepriberala som, aj o desiatej som sa mohla slaniny najest do prasknutia... teraz uz aj z tej vody priberam 😠 darmo, starnem 😀

emanka
9. mar 2012

Lea odmieta všetko toto moje zdravé jedlo, ani vyskúšať nič nechce. Rajčiny tiež miluje.
Veronika, ja tiež som sa vždy smiala tým šalátovým pipkám, no ale dobré časy odzvonili, budeme už aj my také. A veru, ja som vyslovene žrala aj v noci a v pohode. Ale už som stará, už to neni ako za mladi.

veverina
9. mar 2012

@mirka1986 kde su stare dobre casy 😀 no to po porodoch asi...zas rymujem,tak uz padaam cafte 😉

emanka
9. mar 2012

Ja sa aj bojím ísť do reštaurácie, už som mesiac nebola a to sme tam jedávali dosť často. No ale kebyže tam prídem a vidím tam tie dobroty, tak neviem - neviem, či by som odolala.

emanka
9. mar 2012

@veverina tak ahoj, ja budem za chvíľu tiež končiť, pôjdem malú uložiť, nejaká je nervná.

mirka1986
9. mar 2012

@veverina utekaj 🙂 nech to vsetko v klude postihas

veverina
9. mar 2012

@emanka este mi napis ako sa volas,aby som aj ja Ti mohla menom pisat 😀 jaj baby vsak ten net je jak magnet..ze ma to tak do kuchyne netiahne ? 😅

emanka
9. mar 2012

@veverina Lucia 🙂
To ťa pšeno neťahá???? Veď to je najlepšie jedlo na svete! Tak choď a poriadne sa najedz do sýtosti 😉

mirka1986
9. mar 2012

@emanka aj ja idem deti ukladat o chvilu, chodia o osmej spinkavat... fu, ja som sa tak najedla, stale som plna, jedli sme pred hodinou, este aj muz so mnou veceral, samozrejme si to dal s hriankou :D a uz zase ide jest

emanka
9. mar 2012

@mirka1986 aj Lea chodí o ôsmej, chvalabohu, nezvládla by som, keby tu pobehovala do desiatej - jedenástej ako kámoškina malá 😝

mirka1986
9. mar 2012

@emanka aj ja uz mam o osmej klud 🙂 dam do postielky a do rana do osmej je klud 😉 ale keby chodili po obede spavat, tak tiez su hore do jedenastej... neviem, kde beru tolko energie

emanka
9. mar 2012

@mirka1986 ani Lea už nespáva poobede, len v škôlke a vtedy tiež má problém zaspať.

mirka1986
9. mar 2012

@emanka moje uz nechodia do skolky teraz od marca... tak si ich uzivam naplno... zajtra ideme k nasim, lebo muz nebude doma... som zvedava ako zajtra dodrzim stravu... na ranajky sa ale velmi tesim 🙂

olalka
9. mar 2012

ahojte dievcata, vidim, ze sa to tu pekne rozbehlo 🙂 a ze sa vam pkne dari 🙂 ja som koncila tak ako katussska, teraz sa snazim stravovat podla schodikovej metody, nie vzdy to dodrzujem, dam si obcas aj na co mam chut, aj nieco sladke si obcas doprajem 😉 ale snazim sa 🙂 ja niektore tie recepty uplne milujem, normalne som na tych jedlach zavisla 😀 dokonca aj manzelovi chutia a mala sa tiez nenecha dlho nukat 🙂
dokonca aj borsc, predtym mi nechutil, ale trosku som si ho upravila, t.j. davam ovela menej cvikle, lebo ta uz mi lezie krkom a teraz je uplne fantasticky, muz by ho jedol stale 🙂 a teraz som na veceru robila zavin s listkoveho cesta plneny spenatom a tofu. sme ho zozrali cely 😀 bol fantasticky 🙂
takisto mi chutia salaty, aj cestoviny na rozne sposoby. inak ryzu a zemiaky som uplne vylucila z jedalnicka a ani mi nechybaju :.-)

emanka
9. mar 2012

@olalka ahoj, ja si moje ďalšie stravovanie predstavujem tak ako tvoje. Schodíková + upraviť si to podľa skupiny a kľudne si raz za čas dať aj niečo nezdravé. Tiež plánujem vyradiť zemiaky a ryžu. Ryžu moc nemusím, ale zemiaky milujem, tak dúfam, že to zvládnem.

emanka
9. mar 2012

@mirka1986 a prečo nechodia do škôlky?

mirka1986
9. mar 2012

@emanka mladsiu mi na zaciatku roka nezobrali, nastupila po dvoch tyzdnoch, lebo nejake dieta prerusilo, tak boli v jednej triede, no zobrali mi ju len do konca februara, aby im sedel pocet deti... no a keby jedna chodila a jedna bola doma, tak si to asi vies predstavit... jedna by plakala v skolke a druha doma... a este starsia mi tam ani neje, len ranajky, obedu sa nedotkne... tak by som zbytocne jej platila... tak sme prerusili aj jej a mam ich doma obidve teraz... do obedu sa spolu hraju, ja si porobim a ked bude teplejsie, budeme chodit do skolky, teda na ihrisko, pokial budu deti vonku... tak v skratke 🙂

mirka1986
9. mar 2012

@olalka a chudnes dalej? ja by som tiez chcela ist na to takto, tak ci to ma zmysel 😉

olalka
9. mar 2012

@mirka1986 mirka, áno, pomaličky to ide, sama som prekvapená 🙂 ale ja mám z čoho chudnúť, ja mám nalepených tých kg ešte dosť na chudnutie 🙂

veverina
9. mar 2012

Baby tak mam hotovo,unavena som jak kon 😒 dobru noc 🙂

zutom78
9. mar 2012

Ahojte kočky, tak ako začať? Najskôr si prečítať knižku, alebo.....????

mirka1986
9. mar 2012

@veverina dobru noc 🙂

emanka
9. mar 2012

@mirka1986 fíha, tak baby to mali pestré, najskôr škôlka, potom zas nie. A verím, že ti je lepšie, ak sú obidve doma. A od septembra už nastupujú obidve?

mirka1986
9. mar 2012

@zutom78 ja som to este neprecitala 🙂 a uz druhy tyzden koncim 😅

emanka
9. mar 2012

@zutom78 dobre, že ťa vidím. Prosím ťa, kde tu máte volebnú miestnosť? Kam mám ísť voliť? Som si zobrala z Leopoldova papier, aby som tu mohla voliť, len neviem kde.
A samozrejme, najskôr si prečítaj knižku a potom si urob zoznam, čo treba kúpiť aspoň na 3 dni.

zutom78
9. mar 2012

@mirka1986 a ako si začínala?

mirka1986
9. mar 2012

@emanka ano, od septembra idu zase 😉 je mi to luto, ze takto to bolo, ale bolo mi slubene vtedy v septembri, ze snad sa to podari, ze si nechaju aj malu... no nepodarilo sa, tak sme sa rozhodli, ze budu obidve doma... je im tak lepsie 🙂

zutom78
9. mar 2012

@emanka záleží kde máš volebný okrsok, ale podľa toho kde bývaš, by si mala patriť tam kde aj ja, t.j. na obecný úrad.
Len keď občas čítam vaše konverzácie, tak mám normálne strach do toho ísť: Je to naozaj také hrozné???? 😖

emanka
9. mar 2012

@mirka1986 a Nikolke sa páčilo v škôlke? či asi áno, keď tam bola aj so sestrou, že?