Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@veverina :DDD sa rehocem, lebo aj mne to byvalo smiesne, ked sme niekam isli a tiez si tam nejaka zena dala par listov salatu a mäso a ja som si velku pizzu dala :D a tiez som mala 47 kg a nepriberala som, aj o desiatej som sa mohla slaniny najest do prasknutia... teraz uz aj z tej vody priberam 😠 darmo, starnem 😀
Lea odmieta všetko toto moje zdravé jedlo, ani vyskúšať nič nechce. Rajčiny tiež miluje.
Veronika, ja tiež som sa vždy smiala tým šalátovým pipkám, no ale dobré časy odzvonili, budeme už aj my také. A veru, ja som vyslovene žrala aj v noci a v pohode. Ale už som stará, už to neni ako za mladi.
Ja sa aj bojím ísť do reštaurácie, už som mesiac nebola a to sme tam jedávali dosť často. No ale kebyže tam prídem a vidím tam tie dobroty, tak neviem - neviem, či by som odolala.
ahojte dievcata, vidim, ze sa to tu pekne rozbehlo 🙂 a ze sa vam pkne dari 🙂 ja som koncila tak ako katussska, teraz sa snazim stravovat podla schodikovej metody, nie vzdy to dodrzujem, dam si obcas aj na co mam chut, aj nieco sladke si obcas doprajem 😉 ale snazim sa 🙂 ja niektore tie recepty uplne milujem, normalne som na tych jedlach zavisla 😀 dokonca aj manzelovi chutia a mala sa tiez nenecha dlho nukat 🙂
dokonca aj borsc, predtym mi nechutil, ale trosku som si ho upravila, t.j. davam ovela menej cvikle, lebo ta uz mi lezie krkom a teraz je uplne fantasticky, muz by ho jedol stale 🙂 a teraz som na veceru robila zavin s listkoveho cesta plneny spenatom a tofu. sme ho zozrali cely 😀 bol fantasticky 🙂
takisto mi chutia salaty, aj cestoviny na rozne sposoby. inak ryzu a zemiaky som uplne vylucila z jedalnicka a ani mi nechybaju :.-)
@emanka mladsiu mi na zaciatku roka nezobrali, nastupila po dvoch tyzdnoch, lebo nejake dieta prerusilo, tak boli v jednej triede, no zobrali mi ju len do konca februara, aby im sedel pocet deti... no a keby jedna chodila a jedna bola doma, tak si to asi vies predstavit... jedna by plakala v skolke a druha doma... a este starsia mi tam ani neje, len ranajky, obedu sa nedotkne... tak by som zbytocne jej platila... tak sme prerusili aj jej a mam ich doma obidve teraz... do obedu sa spolu hraju, ja si porobim a ked bude teplejsie, budeme chodit do skolky, teda na ihrisko, pokial budu deti vonku... tak v skratke 🙂
Baby tak mam hotovo,unavena som jak kon 😒 dobru noc 🙂
Ahojte kočky, tak ako začať? Najskôr si prečítať knižku, alebo.....????

@emanka Ja som B 😉 my mame sklenicek inak si ideme robit okrasnu tu zahradu,ale ten sklenik tam necham,niet nad to,ist si rano natrhat cerstveee 🙂