icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

mirka1986
9. mar 2012

@veverina ked pises, ze malej chuti drevo, vies co moja mala robi??? olizuje stenu... som z nej na nervy niekedy 😔 a este starsia ju v tom podporuje... a ked bola malicka, strasne sa lubila hrat s kalkulackou a vtedy prisli do schranky tie eurokalkulacky a ja som potrebovala nieco porobit, som ju supla do ohradky s tou kalkulackou a neslo mi do hlavy, ze aka je dobrucka, pridem ju pozriet a skoro ma vystrelo... ona v ustach tlacitko z kalkulacky... jedno tlacitko mala aj v ruke, no a jedno som nenasla 😖 takze uzijes si este 🙂 a este ty to mas double...

zgurkaa
9. mar 2012

@mirka1986 u nas tiez leteli kalkulacky 😀, mobily a ovladace 🙂 A to mali radar normalne, ked som im dala zly ovladac nechceli ho 😀
Mna ten detox uz nebavi, dnes som ochutńala aj 4 kolecka malokarpatskej salamy 😒 , neodolala som, a vcera som mala 2 dcl vina cerveneho. Co robite ked na vas pridu chute, keby sme mali doma chipsy, tak ich uz urcite vyzeriem 🙂

mirka1986
9. mar 2012

@zgurkaa tak to aj u nas, aj mobily a aj ovladace :D a kolky si tyzden? ber si priklad odo mna, ale nie uplne 😅 moj manzel kazdy vecer vytiahne nejaku dobrotu, sa tu pri mne rozlozi, a ja len odolavam... v skrinke su cipsy, ani som sa ich nedotkla, v kuchyni su dva sufliky plne sladkosti... kazdy den alebo kazdy druhy den peciem chlieb a to je pre mna najväcsie zlo, ta vona cerstvo upeceneho chleba... vcera som si dvakrat odhryzla 😠 baby? myslite, ze by vadilo, keby som si na veceru dala cuketu? mam mat hraskovu polievku, ale mam chut na toto viac

mirka1986
9. mar 2012

@zgurkaa ja ked mam na nieco chut, väcsinou na sladke, tak si dam med a napijem sa, ked mam chut vecer na nieco, idem si lahnut :D ale veru vcera sa nedalo ovladnut

zgurkaa
9. mar 2012

@mirka1986 teraz som v 18. dni. Nastastie sladke moc nemusim ale McDonalds by som si dala 😝 Myslim ze cuketa by nevadila, stale si v skupine sacharidov 🙂

zgurkaa
9. mar 2012

@mirka1986 ja mam skor chut na slane alebo udene ☹

mirka1986
9. mar 2012

@zgurkaa mne nastastie mcDonald nechuti 🙂 tak v tomto ti nepodarim, tu sa ovladat neviem, proste ked mam na nieco chut, tak si dam 😠 a potom mam vycitky

mirka1986
9. mar 2012

@mirka1986 este toto je hroza, ked musim detom a muzovi varit zvlast ☹

mirka1986
9. mar 2012

😀 som si odpisala... asi uz od hladu, idem si tu cuketu spravit

zgurkaa
9. mar 2012

@mirka1986 😀 😀 no ved to, ze musis varit zvlast pre deti a muza, a samozrejme to treba dochutit a to sa bez ochutnania neda, vsak? 😉

emanka
9. mar 2012

@katussska24 je mi ľúto tvojho potratu ☹ Dúfam, že sa vám to teraz podarí a dotiahnete to do šťastného konca, teda verím, nie len dúfam 😉

emanka
9. mar 2012

Ja keď mám na niečo chuť, tak si idem variť tie svoje gebuziny, aby som sa rýchlo najedla a keď som najedená, chuť na iné nemám. Mm tu práve chaluje pizzu 😠 To by som si teda dala. Ja som neni na sladké, ja skôr nejaké mäsko pečené, pizzu, hamburger, hranolky....

veverina
9. mar 2012

Jaj baby tak som si odbehla,som vas precitala poctivo 😀 som unavena normalne,chladnicku sme prenasali do spajze,nech je v kuchyni este viac miesta,chcem tam velky jedalensky stol-teraz sa akurat zmesti 🙂 jaj nech uz to je,nemam rada prerabacky,aj ked sa na jednej strane tesim ze bude nove,ten bordel...ale my furt nieco prerabame,nedame si pokoj 😅
No staci vam,este som nevecerala 😒 idem teraz...ozaj piseme tu uz vselico,nemali by sme byt v sukromnej ?Aby nas nestopli....bolo by fajn sukromna,lebo budeme pokracovat a mozme sa podporovat a recepty vymienat 🙂 tak kto je za ?

veverina
9. mar 2012

@emanka presne ako ja,aj ja na slaneee,masova som strasne,joj a take nezdrave veci...

emanka
9. mar 2012

@veverina jeeej, aj ty si tu? A to máte takú veľkú špajzu, že sa vám tam aj chladnička zmestí? Nezávidím ten bordel, ja to tiež neznášam.
Na súkromnú je podľa mňa skoro, veď ešte sa určite niekto pridá, chudnúť chce teraz každý.

emanka
9. mar 2012

@veverina ja tiež samé nezdravé ľúbim. Čo som tento mesiac zjedla zeleniny, tak to som za celý svoj život nezjedla 😝

veverina
9. mar 2012

@emanka Hej dost velku,akurat sa tam vsetko pomestilo 🙂 no dobre tak este pockame,len uz sa tu vselico pise 🙂

emanka
9. mar 2012

Ja som teraz dojedla pšeno, no ale som stále hladná. Nezjedla som ho moc, neišlo to do mňa....neviem - neviem, či neochutnám tú pizzu 😔

emanka
9. mar 2012

@veverina snáď nás nezamknú....ja som začínala v téme mamičky 5-mesačných bábätiek....a písali sme tam kadečo, od sexu, cez pôrod až po varenie, detstvo...proste všetko a nezamkli nás......ale vtedy ešte neboli súkromné skupiny, tak asi preto.
No nemaľuj čerta na stenu a hádam nás nezamknú 😉

veverina
9. mar 2012

No ved,ja akurat zo zeleniny co mame v zahrade,paradajky a papriku a salatove uhorky,toho jem strasne vela,ale inak karelab a take to som minimalne a o cvikle uz ani nehovorim...jaj budem musiet ist pokracovat,este nemam vsetko vypratane a rano mm bura budeme mat zo spodu vodovodnu bateriu,tak to musi vyburat 😒

emanka
9. mar 2012

@veverina no a podľa skupiny nemôžeme rajčiny a papriky....neviem, čo budem jedávať.
Tak choď si večeru urobiť a upratovať bordel.....

mirka1986
9. mar 2012

@emanka presne aj moj muz mi toto povedal, ze neveril, ze sa na taketo nieco dam a ze este aj vydrzim... sama zelenina... ale ked chcem byt pekna co mam robit? ja som tiez na nezdrave veci, pizza, osuchy-tie zboznujem, ale aj rezance, halusky, knedla a aj mäsko by som si uz dala, nejake fajne fasirky 😅

emanka
9. mar 2012

@mirka1986 bože, Mirka, ani nehovor....ja by som si dala mäso, knedľu a kapustuuuu.....alebo nejaké dobré rezne, hocičo!

emanka
9. mar 2012

Tak aby som odolala pizzy (pizze?), tak radšej dojedám pšeno 😒

veverina
9. mar 2012

@emanka a ty si aka skupina ? Ja nemozem paradajky ale paprikou si nie som ista 😕 ale ja na to kaslem ja milujem paradajky,my mame vyborne nestriekane a tie papriky vonaju jak za komunizmu 😀 a este kecup milujem mna doma volali kecupova kralovna 🙂

emanka
9. mar 2012

Ani mne neveril muž, že vydržím. Ale podporuje ma a fandí mi.

emanka
9. mar 2012

@veverina ja som A ako aj ty, tuším. Mne sa zdá, že ani papriku nemôžeme. Také domáce rajčiny milujem, to je fakt jak za komáčov 😀 Tie z obchodu sú o ničom. My na záhrade nemáme, ale kupujeme od jedného dedka zo záhrady, nestriekané, komunistické 😅

mirka1986
9. mar 2012

@emanka ja tiez... ja som este len v polovici a chcem to dokoncit 🙂 ale veru obcas mam chut na kadeco 😉 dnes som mala tie spenatove cestoviny a prisla mala, ze co to mas mami? ze to musime aj my jest? ja to nechcem 😀 taka bola podarena :DDD

veverina
9. mar 2012

jaj baby ani nehovorte mi skrka v zaludku 😅 ja milujem vyvarat take nezdrave slovenske jedla...vzdy som sa smiala ked si nejaka pipka objednala v restike salatik a ja som vedla zrala pizzu a vino za tym...a aj v noci som mohla jest a nepriberala som a teraz uz aj ja som taka "pipka" 😅

mirka1986
9. mar 2012

pisete tu o rajcinach, tie aj ja zboznujem 🙂 som sa ich nevedela dojest ako tehotna a veru moje male ich tiez lubia... aj my mame vzdy v lete rajcinky, pekne vypestovane, ale posledne dva roky sme na nich ku koncu mali take cierne flaky... potom z nich uz nebolo nic... neviem, ci ich uz nebudeme striekat tento rok