Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@mamisqva no to neviem, nie som odborník, ale myslím, že tie škodlivé látky sa vylučujú močom a potom. Ja som sa hneď prvú noc strašne potila, ako keby som mala horúčku. Myslím, že do mlieka nepôjdu. Do mlieka pôjde len to dobré, no ale neviem, či tie prvé 2 týždne sú pre kojacu matku prospešné, či ti nebude niečo chýbať, napr. mäso, aby bolo mlieko plnohodnotné. Fakt netuším. Skús sa opýtať v téme o kojení, popíš tam trošku stravu prvých dvoch týždňov - v podstate len zelenina, olej, orechy, jogurt, med, sušené slivky 😒 Ja fakt netuším.
Ahojte baby rada by som sa k vam pridala.🙂mam za sebou 8 dni detoxu🙂tak dufam ze to zvladneme a budeme sa podporovat🙂)
@mamisqvavitaam🙂)no drziim palce a hlavne Majuš 4l vody 🙂 😀 @ emanka ahoj no da sa to zvladnut.aj ked prvy den bol najhorši ked som jedla brokolicu a salat z repy 😕ale uz som si postupne zvykla,len zajtra ma caka zase brokolica 😝 uz sa neviem dockat dalsi tyzden ked budem moct konecne aj maso 😀tekutiny mi nerobia problem ,niekedy by som vipila aj viac.a ty si ktory den?
@mamisqvavitaam🙂)no drziim palce a hlavne Majuš 4l vody 🙂 😀 @emanka ahoj no da sa to zvladnut.aj ked prvy den bol najhorši ked som jedla brokolicu a salat z repy 😕ale uz som si postupne zvykla,len zajtra ma caka zase brokolica 😝 uz sa neviem dockat dalsi tyzden ked budem moct konecne aj maso 😀tekutiny mi nerobia problem ,niekedy by som vipila aj viac.a ty si ktory den?
@lili10 na predchádzajúcej strane je to všetko zhrnuté, počkaj, okopírujem to. Dodržiavala som všetko poctivo, nič iné som do úst nedala a pila som prevarenú teplú vodu. Až tento posledný týždeň som si zamieňala jedlá, napr. mala som mať v pondelok mäso a potom v stredu, tak som si dala v pondelok a utorok, čo už s ním, keď je rozmrazené a muž také nechce. Ale inak všetko poctivo.
Po detoxe:
hmotnosť : -4kg
prsia: -4cm
pod prsiami: -3cm
pás (brucho): -7cm
boky: -8cm
stehno: -3cm
Ale ešte potrebujem schudnúť 😒 Tak ale za 28 dní je to dobré 🙂
@lili10 dík 🙂 Čím máš viac tuku, tak tým viac ide dole 😅 Moja kámoška začína zajtra 3. týždeň, má cca 100 kg a už schudla 7 kg, centimetre neviem, ale tiež už dosť. Takže, keď máš z čoho, tak ide dolu.
Jasné, že pokračujem, keď už som sa na to dala, tak skončím až keď budem ako Sklenaříková 😎

@martinka1981
@emanka joj dufam ze to v vydrzim,ale teda som toho moc nepopila to je chyba musim sa zlepsit piti.
matka aj ja sa tesim ze si tu no uvidime ako to bude ja musim uz na seba natvrdo lebo to uz je des,skusim toto a potom budem pokracovat v Norbi teda ak cosi schudnem.