icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

mamisqva
11. mar 2012

@martinka1981
@emanka joj dufam ze to v vydrzim,ale teda som toho moc nepopila to je chyba musim sa zlepsit piti.
matka aj ja sa tesim ze si tu no uvidime ako to bude ja musim uz na seba natvrdo lebo to uz je des,skusim toto a potom budem pokracovat v Norbi teda ak cosi schudnem.

emanka
11. mar 2012

@mamisqva , neboj, vydržím. A musíš veľa piť, tak ako píše 3,5 - 4 litre, lebo inak to nemá význam. Tá voda ti musí vyplaviť tie škodliviny z tela 😉

mamisqva
11. mar 2012

@emanka viem nusim sa polepsit,a ozik ja este kojim co ty nato???ale mala cez den papa iba raz ale v noci aj 6x
dufam ze jej nepojdu tie skodlive latky do mlieka
co povies sa bojim

emanka
11. mar 2012

@mamisqva no to neviem, nie som odborník, ale myslím, že tie škodlivé látky sa vylučujú močom a potom. Ja som sa hneď prvú noc strašne potila, ako keby som mala horúčku. Myslím, že do mlieka nepôjdu. Do mlieka pôjde len to dobré, no ale neviem, či tie prvé 2 týždne sú pre kojacu matku prospešné, či ti nebude niečo chýbať, napr. mäso, aby bolo mlieko plnohodnotné. Fakt netuším. Skús sa opýtať v téme o kojení, popíš tam trošku stravu prvých dvoch týždňov - v podstate len zelenina, olej, orechy, jogurt, med, sušené slivky 😒 Ja fakt netuším.

lili10
11. mar 2012

Ahojte baby rada by som sa k vam pridala.🙂mam za sebou 8 dni detoxu🙂tak dufam ze to zvladneme a budeme sa podporovat🙂)

mamisqva
11. mar 2012

@emanka dakujem aj ja si myslim ze malej to neuskodi,dufam ved uz nieje male babatko a papa uz vsetko cez den ona je len v noci taka mala prisavka, 😀 😀 😀 😀

mamisqva
11. mar 2012

@lili10 vitaj mojko a dakujem ze si ma nastartovala ideme natooooooo 😀 😀 😀

emanka
11. mar 2012

@lili10 ahoj a vitaj 🙂 A ako to zvládaš, v pohode?
@mamisqva vidíš, ja som blbá, veď ona je už veľká baba, všetko ostatné papá už sama, nepotrebuje to od teba dostávať. A to škodlivé určite nejde do mlieka 😉

emanka
11. mar 2012

@mamisqva tak toto je tá švagrinina sestra, čo to má na svedomí? 😀

mamisqva
11. mar 2012

@emanka
@lili10 ano ano tak veru a teraz ma musi pekne kontrolovat a motivovat lebo beda bede 😀 😀 😀

mamisqva
11. mar 2012

@emanka a teraz kukam ze ani daleko nebyvas no teda to je super ze sme sa tu takto stretli odkial si ?

emanka
11. mar 2012

@mamisqva veď aj to treba, aspoň ste na to dve, je to tak lepšie.

A ja na dnes končím, vypínam, idem čítať a spať. Ahojte a dobrú 🙂
A týmto pádom a touto nočnou hodinou vyhlasujem svoj detox za ukončený! 😅 😝

Ahojte

emanka
11. mar 2012

@mamisqva ja som z Trenčianskej Teplej a ty?
Ešte jedna je tu z Teplej a tiež z blízkosti Trenčína je tu ďalšia.

lili10
11. mar 2012

@mamisqvavitaam🙂)no drziim palce a hlavne Majuš 4l vody 🙂 😀 @ emanka ahoj no da sa to zvladnut.aj ked prvy den bol najhorši ked som jedla brokolicu a salat z repy 😕ale uz som si postupne zvykla,len zajtra ma caka zase brokolica 😝 uz sa neviem dockat dalsi tyzden ked budem moct konecne aj maso 😀tekutiny mi nerobia problem ,niekedy by som vipila aj viac.a ty si ktory den?

emanka
11. mar 2012

@lili10 ja som dnes posledný deň, chvalabohu. Ja by som tiež aj viac vody zvládla, niekedy sa musím krotiť.
Keď ideš niekoho osloviť, tak buď klikni na Odpovedz pod jeho príspevkom, alebo to napíš ručne @meno medzera 😉

lili10
11. mar 2012

@mamisqvavitaam🙂)no drziim palce a hlavne Majuš 4l vody 🙂 😀 @emanka ahoj no da sa to zvladnut.aj ked prvy den bol najhorši ked som jedla brokolicu a salat z repy 😕ale uz som si postupne zvykla,len zajtra ma caka zase brokolica 😝 uz sa neviem dockat dalsi tyzden ked budem moct konecne aj maso 😀tekutiny mi nerobia problem ,niekedy by som vipila aj viac.a ty si ktory den?

mamisqva
11. mar 2012

@emanka tak ja som 30km od trencina ale to je nic,mozno aj nejake stretko dame ked budeme ako modelecky,teda ty uz si ale ja 😀 😀 😀

mamisqva
11. mar 2012

@lili10 ano mojko teraz som malo pila musim musim pit pit,rozkaz 😵

emanka
11. mar 2012

@mamisqva noo, to je fakt blízko, stretko by sa dalo zrealizovať, ale až keď budem mať o 10 kg menej, dobre? Od medelečky mám ešte veeeľmi ďaleko 😝 Jedine ak nejaká moletná modelečka 😒

lili10
11. mar 2012

@emanka jezin diki som tu nad tym maturovala 😀 😀 😀 😀 tak super 😀 a kolko si schudla?aj si to dodrziavala poctivo?

mamisqva
11. mar 2012

@emanka a kolko si vlastne schudla a mas to uz za sebou 28 dni ?

emanka
11. mar 2012

@lili10 na predchádzajúcej strane je to všetko zhrnuté, počkaj, okopírujem to. Dodržiavala som všetko poctivo, nič iné som do úst nedala a pila som prevarenú teplú vodu. Až tento posledný týždeň som si zamieňala jedlá, napr. mala som mať v pondelok mäso a potom v stredu, tak som si dala v pondelok a utorok, čo už s ním, keď je rozmrazené a muž také nechce. Ale inak všetko poctivo.

emanka
11. mar 2012

Po detoxe:

hmotnosť : -4kg
prsia: -4cm
pod prsiami: -3cm
pás (brucho): -7cm
boky: -8cm
stehno: -3cm

emanka
11. mar 2012

Ale ešte potrebujem schudnúť 😒 Tak ale za 28 dní je to dobré 🙂

mamisqva
11. mar 2012

@emanka gratulujem pekne si to zvladla super 😉

lili10
11. mar 2012

@emanka super 😉 🙂 pekne si zhodila aj na objeme,hlavne pas a boky .aj pokracujes dalej??

emanka
11. mar 2012

@mamisqva ďakujem 🙂 Za chvíľu aj ty budeš mať také úspechy 😉

emanka
11. mar 2012

@lili10 dík 🙂 Čím máš viac tuku, tak tým viac ide dole 😅 Moja kámoška začína zajtra 3. týždeň, má cca 100 kg a už schudla 7 kg, centimetre neviem, ale tiež už dosť. Takže, keď máš z čoho, tak ide dolu.
Jasné, že pokračujem, keď už som sa na to dala, tak skončím až keď budem ako Sklenaříková 😎

mamisqva
11. mar 2012

@emanka dufam i ked ja by som potrebovala aj 3x detox ale nevadi ideme do toho juchuuuuuuu ze zuzi... 😎 😎 😎

mamisqva
11. mar 2012

@emanka tak to sa tesim lebo ja mam teda masti dost... 😀 😀 😀